Day Of The Tentacle

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáljátok ki ezt a progit is, nálam sokkal jobban ment vele, mint vdmsounddal.

http://scummvm.sourceforge.net/
Ch_Slater
hát ugy hirtelen ezt találtam. nemtom használható-e...
Walktru

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ramore
magyar nyelvû 😊)
Ramore
Van végigjátszása valakinek a DOTT-hoz? Mailben el tudná küldeni valaki esetleg?
Ch_Slater
hát én a dott.exe tulajdonságainál adtam a memória résznél, és ugy müködött...

Shep
Na 98 alatt van zene nincs hang xp alatt van hang zene nincs óóóóórási. 98 alatt hogy tudok ems memóriát adni neki? mert ahol lehetne ott azt írja, hogy a gép memóriája nincs erre fekészítve és kérjem ki a 3. fél segítségét melyeket a dokumentációkban találok vagy vmi ilyesmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ch_Slater
a vdms.ini-ben a -nál a port pedig 0x330.
gondolom ugy inditod ahogy kell. jobb klikk a dott.exe-n és Run with VDMS...

I.C.ram
VDMsounddal jobb gombbal kell inditani az exeket és ott Run with VDMsoundot valasztani.
Ch_Slater
már a legelején van a halnál, madárnál...

Shep
oke megnezem, bar en ugy tudom ezekre allitottam es megse volt, bár nézzük csak honnantól is van zene, már a legelején is ha jól emlékszem, vagy nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ch_Slater
egyébként milyen régi játék kellene?

Ch_Slater
az az oldgames.bgbest.net nagyon nehezen jön be. nekem is csak annyira jött be h láttam a keresés gombot és ott beirtam a DOTT cimét és kidobta azt az ftp linket (jo gyors ftp, kb. 100kb/sec)

a dott-nál a zenét ugy tudtam megcsinálni h nem a Sound Blaster/Adlib-ot választottam hanem az utolsót. (talán general midi, vagy valami hasonló) az értéknek pedig a vdmsound .ini file-jában lávõ értéket választottam (asszem az meg 330 volt) és igy már ment a zene is xp alatt..,.

Shep
Ha tõlem kérdezted innen. http://www.ece.mcgill.ca/~vromas/vdmsound/download/
Muzsikát hogy tudok csiholni?

Sephi
Lenyegben igaz hogy az Atlantisos Indy es a DOTT voltak fiatalasagom csilagai! Es a Sam & Max ugyancsak. Full Throttle tul rovid volt.

Slater nekem nem jon be a link. Nekem nem DOTT kene hanem valami mas regi gama. Nem tudod hol tudom megnezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CarajoEsp
Én pont a Monkey Islandot szedtem le és annak se megy a hangja😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
joojnan tudtad leszedni? Mert nekem még semmi sincs😞

Shep
na hang már van csk zene nincs, azt hogy csinálok?

CarajoEsp
Nekem is tetszett,bár nekem az abszolút etalon a Broken Sword 1.

Shep
már megvan de csak winnt alá az is jó?

I.C.ram
Keres rá gOOGlen.
Shep
honnan lehet ezt a vdmsoundot leszedni?

Manta
thx!
Ch_Slater
nah nekem is pont ez volt xp alatt. az ems dolgot a dott.exe tulajdonságainál a memória fül alatt meg lehet oldani.
a hang problémát pedig a lentebb leirt vdmsound-dal meg lehet oldani. a vdm iniben beállított értékeket állítod be a dott setup részében és megy. a játékot pedig ugy inditod hogy jobb klikk az exe-n és ott start with vdm, vagy vmi ilyesmi. a zenénél meg nem a sound blaster/adlib-ot választottam, hanem a legutolsót (asszem midi) 330-as értékkel.

Manta
Letöltöttem, de:
-indításnál rögtön azt mondja, hogy warning: EMS detected less than 2 megabytes, vagy hasonló
-zene nincs, hangok pedig csak néha, beszédbõl az elsõ fél másodperc, aztán kuss
Ch_Slater
jah nem kért semmi siman ment tovább. (söt nem is láttam ilyen folyadékszintes dolgot)

Manta
Amikor elkezdenek idõutazni, még az elején, a prof mutat egy ábrát, ahol folyadékszinteket kell beállítani, ami elvileg a manualban van, de hát ugye nem dobozostul töltöm. Nem kért semmit, tudtál továbbjátszani?
Scannerem nincs 😞
(de lehet hogy meg tudom oldani valahogy)
Ramore
Én is próbálom letölteni, de nem akar valamiért lejönni, el sem indul. 😞
Botond
mind2 megvan eredetiben cd-sen ;-)
KG21
Hú ezt a játékot 97-ben nyomtam végigjátszás nélkül, úgy hogy röhögõgörcsöt kaptam egyes részeknél, miután kínkeservesen akadtam a megoldásra😊
egyébként nekem a Grim fandango kéne nagyon, de a DC-rõl szinte képtelenség lehúzni😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Allatgoreny
Hey, thx a linket ocsem, a DOTT imho a mai napig a legjobb kalandjatek.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Jah, rulez, mostanában azt nyomom pda-n 😉
Ch_Slater
én csak feltelepitettem, restart, jobb klikk a futtatandó játékon és ott Run With VDMS
persze még lehet nézelõdni az ini fileba is hogy milyen port, irq, stb. beállítások vannak..

Ch_Slater
egyébként nincs hozzás semmi crack, csak a dott.exe siman.

Ch_Slater
melyik folyadékosra gondolsz?

dikki*yysw
Azt benyomhatnád, van scannered? Mert napokat nem fogok ezzel bíbelõdni, végigjátszás alapján a poénok miatt egyszer lehet végignyomom. Nekem már túl távoli az a 7-8 év, amennyivel ezelõtt játszottam, nem emlékeznék semmire magamtól :/ 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Manta
Nekem van hozzá végigjátszásom 576 kbyteban, az a komoly. Crackelve van? Mármint viszonylag az elején a folyadékos rész benne van?
Ch_Slater
mostmár megy a zene is rendesen. bár néha egy egy mondat után behal a játék. se kurzor se semmi. nem mozdul. ilyenkor nekem általában bejön ha megnyomom a . billentyût az AltGr fölött...ekkor továbbmegy. már simán a közepén tartok a játéknak. mindenre emlékszem. még a szövegekre is. még mielõtt megszolalna már tudom néha szorol-szora hogy mit mond majd 😊)

Ch_Slater
nah ezzel a VDM-mel már van beszéd, de zene még mindig nem megy. próbálom, próbálom, hátha.

3P
Halam orokke uldozni fog, de egy darabig boiztos! 😄

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

gumininja
Monkey es a Police Quest szeriak utan a ManiacMansion & DOTT a kedvenc az en toplistamon. ;]
I.C.ram
Abban nem volt beszéd hang! Az a kedvenc kalandjátékom a mai napig 😊
I.C.ram
Roger Wilco sorozat bármelyik része is versenyképes!! Abban akkor poénok voltak, hogy lefordulta ma sékrõl!
I.C.ram
Azaz! VDM sound
I.C.ram
XP alatt van valami program, ami megjavítja a hangot. Nekem is megvolt az a program.
zippofcy
Ez a mai napig A legjobb kalandjatek. Talan a Monkey Island elso resze felveheti vele a versenyt. TALAN.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

INDY 4 full nincs valahol (hanggal?)
dikki*yysw
Töltöm :p

anno unokatesómmal vittük még 386-oson, de a legvégén elbaxtunk vmit mert kihagytunk vmi fontosat és már nem lehetett végigvinni.

Hm. Nem, nem a s&m-ben, ebben.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ch_Slater
nah ezt benyomtam a flashgetbe és már jött is.
http://oldgames.bgbest.net/get.php?m=4&what=dottcd.zip
azért nem linkként raktam be mert ha rákkattintotok akkor lehet soha nem jön be, de ha bekopizzátok flashgetbe akkor jön rendesen...(150mb-s zip)

Ch_Slater
ööö. mingya bekopizom a linket ahonnan töltöttem. asszem 2 szélon lehet szedni de nekem igy is jött 80kb/sec fölött jóval...

3P
khm-khm 😊

Nem lehetne ezt megosztani valmilyen formaban az erdeklodok fele, azaz felenk? 😊
A Monkey Island es a Larry sorozat mellett ez volt a kedvencem 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...