Tomb Raider: Angel of Darkness

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keresem németül a tomb raider angel of darkness-t aki eladná kérem írjon!

[email protected]
JA és hogy lehet gyorsan futni melyik gombbal??
Sziasztok! Lenne egy kis gondom.Van az Évszakok Csarnoka végén amikor ugrálni kell azokon a köveken és amikor feljutok fel kell mászni a falon és meg kell húzni egy kart(ekkor mentettem). Meghúztam és lementem az ajtóhoz kiakartam kerülni a csontikat és véletlen leugrottam XDXD. Beakartam tölteni és mikor betöltötte nem telt el 1 másodperc KIDOBOTT!! Nem tom mi lehetett a baj de kiírt egy hibaüzit :S következõre is megpróbáltam de hiába mindig csak ugyanaz:S itt van: Build Jun 24 2003 23:52:07

The Following Error has occured

GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE

TRAOD_P4.EXE caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module TRAOD_P4.EXE at 001B:0051FBC4

001B:0051FBC4 TRAOD
Lécci segítsetek nem akarom újra kezdeni a legközelebbi mentés az Buchard Rejtekhelye:S PLEASE HELP!!
benõmenõ
vaaki tudna segíteni?lészi ne röhögjetek ki de má a második pályán leragadtam
amikó azt a ládát kellene tologatni akkor elkezd siránkozni ho nem elég erõs.
egyébként eccer má írta hogy erõsebb lett.elõre is kööööööööööösz!
HELP! Vki segítsen! A TR6-ben, mikor Lara bemegy Renne boltjába, és ott találja holtan, akkor elvesz tõle egy irattartót vesz el, amiben benne van a kód a hátsó ajtóhoz,de én vmi miatt nem látom a kódot! Küldje el nekem vki! De ne ide, mert az én gépemen ez a lap le ven tiltva(nem tom mért) és nem tom +nézni, hanem lécci küldjétek el a [email protected]! Elõre is nagyon köszönöm!
Ebbe csak az a rossz hogy egy órához van kötve.
Aki tudja hogy honnan lehet tomb raidert letölteni(akármelyik részét)az írja meg erre az e-mail címre: [email protected].
Elõre is köszi.
hogy kell letöltenI?
tdfg
Engem érdekel, hacsak nem ugyanaz, mint ez: http://www.tombraider.hu/vegigjatszasok_tr6_1.htm
:-)
nekem teljes leírásom van eme játék hoz ha valakit érdekel itt az e mail-em [email protected]

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

ShadowLord
Tomb Raider The Angel of Darknes tudtok hozá tört patch-t?HELP!!!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

FPS Man! Tab-al.
Hogyan lehet az inventoryt megynitni? Mert nekem sehogy se sikerult... :(
tigeroo
hogy lehet kepet betenni? szokozzel muti meg, PLS!
tigeroo
itt vok! regisztrált tigeroo :))))
kibalee!
Ha ez a Tomb of Ancients, akkor: Másszunk le a lenti kiszögelésre. Innen ugorjunk át a gerendára. Ugorjunk be a barlangba. Másszunk le. Ugorjunk át a leszakadt hídon. Hátul vegyük fel a kis medit. Ha kell vadásszuk le a denevéreket. Ugorjunk át a jobb oldali szobornélküli párkányra. Innen tovább a bal oldali szobros párkányra. Kapaszkodjunk végig balra, és ereszkedjünk le. Inen másszunk tovább lefelé. Tovább balra és lefelé. Sétáljunk ki a kiszögelés végéhez. Ugorjunk át az oszlopra. Húzzuk meg a kart.
asdfgh! Nyomd meg az Enter-t is, a lopakodós gombot, akkor teljesen lehasal a földre.
Szaladj be a balsarokba. fegyvert elõ, és amikor köpi a trutyit, akkor lõdd, amikor a pisztolyt is látod, máskor úgy sem lõ. Így kinyiffan a jobb elsõ páncélja. Most szintén amikor trutyizik, lõdd, de közben nyomd a jobb cursort, így a másik páncélnak is annyi lesz, elfutni úgysem tudsz mellette, Õ meg nem ér el.
Utána tedd el a fegyvert, és ugorj ki mellõle. Amikor utánad jön, szaladj valamelyik oldalához, fegyvert elõ, és nyomd meg az END gombot, így a hátsó páncélt veszi célba, de csak akkor lõjj, amikor trutyizik. Ha nem köpköd, állj elé, és lõjj a hasába 5-öt, és utána rohanj az oldalához.. A másik oldalán ugyanezt tedd. Oldalt nem ér el, így nem kell egy medipack se. Ha kinyiffant, kijön belõle egy kis Boaz, annak már elég egy sorozat és vége. Ha elfogy a lõszer, a homokos részen mindig van egy tár, és újra ott lesz, ha megint elfogyna.. Kicsit más színû ott a föld.
misi9
Tudfnátok segíteni? Elakadtam azon a pályán, ahol egy nagy pók támad rám. Boaz-zal vagyok. Hogy lehet megölni a pókot? Beleeresztettem az összes töltényemet, de még mindig nem halt meg....... Somebody Please Help ME!!!!

Skynet
Bocs abban az extraultranagy logikus megoldában is kimerül hogy teszemazt Lara nemtud berúgni 1 ajtót,ekkor akörülnézel hopp egy láda eltolod 1 méterre ettõl Lara 1 pillanat alatt izomlábú lesz és be tudja rúgni az ajtót...Gratulálok:DDDDDDD
Ekkora láma röhej nevetséges megoldást még életemben nemláttam játékban vaz...:D
Skynet
Az ETM egy két nagy fanatikus kivételével totális bukta lett mégpedig: Méretéhez képest átlag grafika,4 óra alatt végigtolható,monoton játékmenet,sok bug...
:)
Végigtoltam....Elsõre tetszett....aztán egy nagy fos...
1.A Biokert pályán járok(26.pálya)
2.Csak kóddal tudtam elõhozni Lara szokásos két pisztolyát:((( Ami elég hülyeség,mert minden részben benne volt és az volt az alap pisztoly,de itt egy film hangulatú új király részben kihadják és csak kóddal lehet behozni..ilyet???!!!
Skynet
Ez csak tanmese nem erõszakolt semmitsem az eidos,a játék nemis félkész,egyszerûen szartak az egészet letesztelni a bunkókáim...
Skynet
Na ezaz...
Max Payne mennyivel régebbi és még mindig szebb,és milliószor jobb azé...:)
N.E.O.!!!
Hát én nem istenítem. Egyszer végigvittem oszt delete. Felraktam utána a Max Payne-t és máris megnyugodtam mert már tiszta idegbe voltam ettõl a szartól, fõleg az irányítástól.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Skynet
Csak az elvakultak istenítik,amúgy egy bugdömping az egész.
Bloodrayne mérföldekkel jobb volt,a hamarosan megjelenõ ALIAS-ról nemis beszélve...:)
aeris
ma egy csomó xar kritikát olvastam róla, szal már nem tudom megéri e.. na mind1..

N.E.O.!!!
Há akkor szerezd meg, nekem mind1.

De jobb ha tudod, hogy a TR6 bekerült az év 24(???)nagy csalódása közé.

aeris
még nem is találtam meg, szal..
1ébként egy bném már vagy 5 éve rohadt nagy tomb raider fan és szinte csak jót mondott róla...

N.E.O.!!!
Ne töltsd le!!!
Nem éri meg.

N.E.O.!!!
Há igen 300 forintért kaptál 2 cd-nyi bugot

aeris
köszi:)

Skynet
Ebben igazad van az Enter the matrixnál is nyomatták hogy ekkkora siker meg akkora eladási szám...eladta a név,a játék meg egy nagy szar volt.
Ezt is eladja a neve de aki megveszi egy életre csalódni fog eidosékban...ilyen bugos szart kiadni manapság kissé égés..:)
aeris
Hali.
Nem tudjátok honnan lehetne letölteni??

Skynet
Ezt a game-t amúgysem fogja megvenni senkisem aki a neten elolvassa az eddigi teszteléseket...alig megy 80% fölé az értékelés..:)
Sub
< img src=http://smilies.crowd9.com/cwm/3dlil/mad.gif >
így a helyes ugye space nélkül

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Sub

Sub
fiam! a [] helyett <> jelekkel próbálkozz :D

Mr_no_NaMe
Hát igen megpróbálom máshogy!
Mr_no_NaMe
na talán mûködik de ha nemsikerül ne röhögjetek!Lécci.
Mr_no_NaMe
Köszi NEO már rajta vagyok!
Skynet
Az év legjobbjai között ottlesz?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt gondolom az év viccének szántad:)))
Skynet
Az év legjobbjai között ottlesz?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt gondolom az év viccének szántad:)))
N.E.O.!!!
HTML kód kell úgyhogy oldalt állítsd át UBB-rõl aztán simán másold be azt amit kiad.

N.E.O.!!!
www.mysmilies.com

Mr_no_NaMe
NEO te honnan szerzed ezeket a röhögõ hangulat fejecskéket,mer ijen nekem is kell!!!
N.E.O.!!!
TR6 VS. GTA:VC

N.E.O.!!!
A GTA:VC-hez képest a TR sehol sincs.
GTA:szép graf.,könnyû irányítás,2-3 bugot találtam benne,van hangulata és itt létezik az a kifejezés hogy MI

TR:közepes graf.,szar irányítás,ha 30 bug nincs benne kapásból akkor egyse,unalmas és az ellenségek csak azé vannak, hogy az unalom meg ne öljön, különben a DOOM zombijainak is több az MI-jük.

Mr_no_NaMe
Na ismét egy jó nagy SUXX gamma!!!
Fél órát játszottam vele és már a fél fejemrõl letéptem a hajam meg majdnem hazavágtam a klaviatúrát!!:DD
Igazatok van tele van bugal,az irányitás háát talán ez idegelt fel a legjobbann stb...!
Dióhéjban ez egy qurva nagy suxx game és hát binor meg pakura...(ha meg nem sértelek:))két nagy f*aszláma
army!

Olvasd el a TR.hu-n lévõ végigjátszást.

<- Hamster ->

Oldal 1 / 4Következő →