Tomb Raider: Angel of Darkness
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Following Error has occured
GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE
TRAOD_P4.EXE caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module TRAOD_P4.EXE at 001B:0051FBC4
001B:0051FBC4 TRAOD
Lécci segítsetek nem akarom újra kezdeni a legközelebbi mentés az Buchard Rejtekhelye:S PLEASE HELP!!
amikó azt a ládát kellene tologatni akkor elkezd siránkozni ho nem elég erõs.
egyébként eccer má írta hogy erõsebb lett.elõre is kööööööööööösz!
Aki tudja hogy honnan lehet tomb raidert letölteni(akármelyik részét)az írja meg erre az e-mail címre: [email protected].
Elõre is köszi.
:-)
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
Ha ez a Tomb of Ancients, akkor: Másszunk le a lenti kiszögelésre. Innen ugorjunk át a gerendára. Ugorjunk be a barlangba. Másszunk le. Ugorjunk át a leszakadt hídon. Hátul vegyük fel a kis medit. Ha kell vadásszuk le a denevéreket. Ugorjunk át a jobb oldali szobornélküli párkányra. Innen tovább a bal oldali szobros párkányra. Kapaszkodjunk végig balra, és ereszkedjünk le. Inen másszunk tovább lefelé. Tovább balra és lefelé. Sétáljunk ki a kiszögelés végéhez. Ugorjunk át az oszlopra. Húzzuk meg a kart.
Utána tedd el a fegyvert, és ugorj ki mellõle. Amikor utánad jön, szaladj valamelyik oldalához, fegyvert elõ, és nyomd meg az END gombot, így a hátsó páncélt veszi célba, de csak akkor lõjj, amikor trutyizik. Ha nem köpköd, állj elé, és lõjj a hasába 5-öt, és utána rohanj az oldalához.. A másik oldalán ugyanezt tedd. Oldalt nem ér el, így nem kell egy medipack se. Ha kinyiffant, kijön belõle egy kis Boaz, annak már elég egy sorozat és vége. Ha elfogy a lõszer, a homokos részen mindig van egy tár, és újra ott lesz, ha megint elfogyna.. Kicsit más színû ott a föld.

Ekkora láma röhej nevetséges megoldást még életemben nemláttam játékban vaz...:D
:)
Végigtoltam....Elsõre tetszett....aztán egy nagy fos...
2.Csak kóddal tudtam elõhozni Lara szokásos két pisztolyát:((( Ami elég hülyeség,mert minden részben benne volt és az volt az alap pisztoly,de itt egy film hangulatú új király részben kihadják és csak kóddal lehet behozni..ilyet???!!!
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Bloodrayne mérföldekkel jobb volt,a hamarosan megjelenõ ALIAS-ról nemis beszélve...:)
De jobb ha tudod, hogy a TR6 bekerült az év 24(???)nagy csalódása közé.
1ébként egy bném már vagy 5 éve rohadt nagy tomb raider fan és szinte csak jót mondott róla...
Nem éri meg.

Ezt is eladja a neve de aki megveszi egy életre csalódni fog eidosékban...ilyen bugos szart kiadni manapság kissé égés..:)
így a helyes ugye space nélkül
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ezt gondolom az év viccének szántad:)))
Ezt gondolom az év viccének szántad:)))

GTA:szép graf.,könnyû irányítás,2-3 bugot találtam benne,van hangulata és itt létezik az a kifejezés hogy MI
TR:közepes graf.,szar irányítás,ha 30 bug nincs benne kapásból akkor egyse,unalmas és az ellenségek csak azé vannak, hogy az unalom meg ne öljön, különben a DOOM zombijainak is több az MI-jük.
Fél órát játszottam vele és már a fél fejemrõl letéptem a hajam meg majdnem hazavágtam a klaviatúrát!!:DD
Igazatok van tele van bugal,az irányitás háát talán ez idegelt fel a legjobbann stb...!
Dióhéjban ez egy qurva nagy suxx game és hát binor meg pakura...(ha meg nem sértelek:))két nagy f*aszláma