CREATIVE Audigy 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a 2 hibaüzit kapom,
valaki világosítson már fel pls hogy mi lehet a gubanc:\<#falbav>#falbav><#email>#email>
valaki világosítson már fel pls hogy mi lehet a gubanc:\<#falbav>#falbav><#email>#email>
*Posse*T.W.D*
pont ezt utalom ebbe a kocsog sb be en is. most azert vettem egyet mert kellett plusz "lyuk" a mikrofonomnam, de ugyanigy jartam. az elkeserito hogy majd 10 evvel ezelott a live ugyan ezt produkalta. nem tudom megerteni a sub center kivezetest miert nem lehet megfelelo erositessel ellatni? en most jo bena modjara a subot a front kivezetestre kotottem igy dubog turhetoen viszont a jobb hatso hangszorom igy nem szol de lesz...om mert mar annyira unom, hogy egy eszkoz nem tud rendeltetesszeruen mukodni, vagy csak ki tudja milyen csellel.
hát pedig a kx jó, szerintem próbáldd ki nem fogod megbánni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sziasztok van egy audigy2 (SB0204)es hangkarim. szeretnék friss drivert használni hozzá, de nem tudom telepíteni. a gyári cd-s drivereket feltudom rakni, azonban amikor update-t vagy a legujabb beta drivert akarom telepíteni akkor azt írja hogy nemtalálja a megfelelõ hangkártyát, nézzem meg csatlakoztatva van e.
ha esetleg vki tudja mi a megoldás a problémára pls jelezze!
ha esetleg vki tudja mi a megoldás a problémára pls jelezze!
*Posse*T.W.D*
Hi.
Tegnap vettem Creative Audigy 2 ZS és azóta nem müxik a mélynyomóm<#rinya>#rinya>Viszont a THS setupban,meg a speaker beállításaiban,meg szól.Vki segítsen mert ez igy nem jó,h zene,film ,játék stb alatt semmi mély<#shakehead>#shakehead>
Nem akarok felrakni semmi ilyen kx drivert,meg ilyesmit... hát nemhiszem L,h anélkül NEM MÜKÖDIK RENDESEN!?
Tegnap vettem Creative Audigy 2 ZS és azóta nem müxik a mélynyomóm<#rinya>#rinya>Viszont a THS setupban,meg a speaker beállításaiban,meg szól.Vki segítsen mert ez igy nem jó,h zene,film ,játék stb alatt semmi mély<#shakehead>#shakehead>
Nem akarok felrakni semmi ilyen kx drivert,meg ilyesmit... hát nemhiszem L,h anélkül NEM MÜKÖDIK RENDESEN!?
értm. meg nem támogatja a 7.1 és még komolyabb hangrendszereket. De. Nekem amugy is a hangerõ a fontos, nem használok szaros speakereket, jelenleg egy hifi van rákötve, aztán majd ha lesz péz lesz két bazi hangfal meg egy erõsítõ minimum. 😄 azért kössz az infot!
Amúg elvileg a dobozos kártyákra több lenne a gari (2 vagy 3 év?), csak hát itthon ...
Aranyozott csati nuku, FireWire Nuku, bõvítõcsatlakozók nincsenek. Kb. ennyi. 😊
Télleg mi a különbség a Value és a nem Value között?
Tudja valaki, hogy hogyan lehet az audigy2 ZS-re egy nem creative áûltal gyártott 7.1-es szettet rákötni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Amúgy, ezen az oldalon (lefelûl) vannak a legujabb driverek!
http://www.station-drivers.com/page/sb%20audigy2.htm
http://www.station-drivers.com/page/sb%20audigy2.htm
szia!nagyon koszonom de egyik szinten sg-s tarsunk fél óra alatt feltolta vhova es en le is szedtem😊
nem gondoltam volna hogy sikerul meg ma megszereznem es segitokesz emberek is vannak itt de ez igy nagyon jó!😊
nem gondoltam volna hogy sikerul meg ma megszereznem es segitokesz emberek is vannak itt de ez igy nagyon jó!😊
Hali! Nekem megvan (ZS cd), és szívesen kiirom neked!
sziasztok!van koztetek olyan akinek van audigy 2 vagy zs telepitocdje és atirna nekem?barhova elruccanok erte,ez a letoltes nem akar osszejönni😞
elore is thx!akar fizetek is erte de adgatok cserebe ures cd-t dvd-t is.
elore is thx!akar fizetek is erte de adgatok cserebe ures cd-t dvd-t is.
Semmi külömbség nincs.
A dobozon meg a játékon kívül van különbség? Mert ez a kettõ nekem nem ér meg egy ötöst
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Jah, amúgy csak nálunk lehet kapni OEM cuccokat, mert úgye azt arra találták ki, ha teljes géped veszel olcsobban megkapod.
"Az Audigy 2 ZS-nél mi a különbség az OEM és a BOX verzió között?"
A BOX dobozos, az OEM pedig "zsacskós". A dobozoshoz kapsz valamilyen játékot is.
A BOX dobozos, az OEM pedig "zsacskós". A dobozoshoz kapsz valamilyen játékot is.
Az Audigy 2 ZS-nél mi a különbség az OEM és a BOX verzió között?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mi a küll. a
Sound Blaster Audigy 2 Value OEM (11.400Ft)
és sima
Sound Blaster Audigy 2 OEM (15.100Ft)
Sound Blaster Audigy 2 Value OEM (11.400Ft)
és sima
Sound Blaster Audigy 2 OEM (15.100Ft)
Ezt a KX Audio Driver-t használja valaki mert nekem nem indul el ezt írja ki:
"File kxskin.kxs not found or is invalid Application aborted" pedig ott van a file a könyvtárban, aki tud valamit segítsen kérem!
Thanx!
"File kxskin.kxs not found or is invalid Application aborted" pedig ott van a file a könyvtárban, aki tud valamit segítsen kérem!
Thanx!
Innen 2-2.5k-val jön ... jött kb 1 %-ig, aztán megállt és azóta semmi 😞
Nade most már volt mire rákeresni mint file név 😊
http://www.driverheaven.net/archive/index.php/t-79367.html
És több szálon itt van pár óra múlva 😄
Mégegyszer köszi mindkettõtöknek.
Nade most már volt mire rákeresni mint file név 😊
http://www.driverheaven.net/archive/index.php/t-79367.html
És több szálon itt van pár óra múlva 😄
Mégegyszer köszi mindkettõtöknek.
Idõközben sikerült szert tennem egy install lemezre ... a probléma csak az, hogy ez sima AU2 volt, nem ZS install lemez 😞
Fel sikerült róla rakni pár dolgot, de sajnos még mindig vannak hiányosságok, ami érthetõ is persze.
Így továbbra is érdekelne, ha vki ki tudna segíteni.
Természetesen a 15k sebesség sem elhanyagolható, ha nincs más 😊
Fel sikerült róla rakni pár dolgot, de sajnos még mindig vannak hiányosságok, ami érthetõ is persze.
Így továbbra is érdekelne, ha vki ki tudna segíteni.
Természetesen a 15k sebesség sem elhanyagolható, ha nincs más 😊
nekemis ilyen kártyámvan zs oem de nemértem mértnemkaptál hozzá cd t!?....
amugy ajánlom mindenkinek. szépenszol támogatja szinte minden.
elöte live om volt érezhetõ a különbség.
amugy ajánlom mindenkinek. szépenszol támogatja szinte minden.
elöte live om volt érezhetõ a különbség.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Majd ha lejön szolok, azt max MSN-en átküldöm, menne max 15-el😛
De elöbb le kell érnie ami nem ma lesz.
De elöbb le kell érnie ami nem ma lesz.
Ha nincs elég sávszéled áttolni vhogy, (nekem ráérne lassan is, több darabban is) akkor megírva, postán elküldve is jó lenne, fizetnék is érte csak meglegyen a teljes lemez 😊
Mivel énis ilyen kártyát néztem ki lekapom😛
Azt majd kibuherálom belöle a drivert,ha lehet,mer igy 548mb nagyságu ISOban.
Azt majd kibuherálom belöle a drivert,ha lehet,mer igy 548mb nagyságu ISOban.
Hát ez az amit szeretnék kihagyni, az ilyen-olyan file csrélõket 😊
Vmi ftp vagy web kéne inkább, mert nemigazán bízom a filecserélõ progikban 😊
Esetleg ha vki megszánna akinek van fent úgyis ilyen-olyan filecserélõje vhogy biztos meg tudnám hálálni 😛
Vmi ftp vagy web kéne inkább, mert nemigazán bízom a filecserélõ progikban 😊
Esetleg ha vki megszánna akinek van fent úgyis ilyen-olyan filecserélõje vhogy biztos meg tudnám hálálni 😛
Sajnos nincsen. Se itt se máshol. Sok helyen megnéztem.
Csak frissítések vannak. Maga az alapcsomag nincs sehol. Leszedtem a frissítéseket, és egyik se megy fel, mindegyik hiányolja az alapcsomagot ami az install cd-n van.
Csak frissítések vannak. Maga az alapcsomag nincs sehol. Leszedtem a frissítéseket, és egyik se megy fel, mindegyik hiányolja az alapcsomagot ami az install cd-n van.
Hi
Ki tudna segíteni vki egy eredeti Audigy 2 ZS install cd image-el? Mert OEM-hez nem adtak semmit (és plz ne az legyen a válasz, hogy menjek vissza és kérjem el, mert ez nem lehetséges). Enélkül sajnos se surround mixer, se semmi extra nem mûködik 😞
Ki tudna segíteni vki egy eredeti Audigy 2 ZS install cd image-el? Mert OEM-hez nem adtak semmit (és plz ne az legyen a válasz, hogy menjek vissza és kérjem el, mert ez nem lehetséges). Enélkül sajnos se surround mixer, se semmi extra nem mûködik 😞
Van már Audigy 4 is, 60 rongy bótba, van ennek értelme, vagy csak azért jobb mert drágább?
hi
audigy 2es hangkartyam van es azt szeretnem kerdezni hogy ha pl vennek egy PIONEER DCS-525 hazimozi rendszert akkor azt hogy tudnam a geppel osszekotni es mukodesre birni??
itt a hazimozihoz egy leiras
audigy 2es hangkartyam van es azt szeretnem kerdezni hogy ha pl vennek egy PIONEER DCS-525 hazimozi rendszert akkor azt hogy tudnam a geppel osszekotni es mukodesre birni??
itt a hazimozihoz egy leiras
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Összeollóztam a drivereket hozzá, de sajna nem megy minden.
Továbbra is kellene a CD a lent leírt típushoz ...
Továbbra is kellene a CD a lent leírt típushoz ...
Most jut eszembe, valahol fent van a full driver CD, én is leszedtem anno az Audigy@Audigy2-mhez😊
/*WTF?!*/
Ha valaki fel is rakna egy driver CD-t, nem mennél vele valami sokra, szinte biztos, hogy inkompatibilis lenne... Kb 1 éve szarakodtam egy SB Live 5.1 digital-al. Ismerõsöm vett karácsonyra gépet, aztán nem vette észre, hogy nem adtak CD-t hozzá. Kb 3X kellett visszamenni a boltba, mire már jó CD-t írtak ki, röhej...
/*WTF?!*/
bizony nekem is oem van es kaptam hozza gyari cdt.
zacskóshoz is jár a driver cd és a gameport!<#violent>#violent>menjél vissza reklamálni<#ejnye1>#ejnye1>
Hali!
Pár napja én is vettem 1 Audigy 2-t. De csak 'zacskós' kivitelt. Tehát nincs hozzá semmi gyári CD. Na most ez kellene. Nem tudom a típusát sem pontosan. A kártyára SB 0240 felirat díszeleg. Ilyen típus azonosító a Creative support oldalán nincs. Ez most 'sima' Audigy vagy Audigy ZS. Egyáltalán mi a különbség köztük? A chipen Audigy 2 felirat van.
Tom, hogy egy csomó kérdést tettem fel, de leginkább az eredeti driver CD kellene. Nem tudná valaki feltenni valahova, ahonnan leszedném?
Pár napja én is vettem 1 Audigy 2-t. De csak 'zacskós' kivitelt. Tehát nincs hozzá semmi gyári CD. Na most ez kellene. Nem tudom a típusát sem pontosan. A kártyára SB 0240 felirat díszeleg. Ilyen típus azonosító a Creative support oldalán nincs. Ez most 'sima' Audigy vagy Audigy ZS. Egyáltalán mi a különbség köztük? A chipen Audigy 2 felirat van.
Tom, hogy egy csomó kérdést tettem fel, de leginkább az eredeti driver CD kellene. Nem tudná valaki feltenni valahova, ahonnan leszedném?