Dark Cloud 2
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helo azt szeretném kérdezni hogy az 5. fejezetnél fent a hegyen az az ajtónál egy time bomb-ot kell használni azt hol kéne megtalálnom?
Remélem még van aki olvassa ezt a topic-ot :D
Remélem még van aki olvassa ezt a topic-ot :D
Combat arms: CloudHUN Tales of fantasy: PredrogHUN (2. szerver) Flyff: PredrogHUN
csá
azt szeretném kérdezni hogy mit kell a chapter 3ba építeni?mert nemtom és van 4 ilyen nemtudommi és ha lerakok egy dolgot lejjebb megy
azt szeretném kérdezni hogy mit kell a chapter 3ba építeni?mert nemtom és van 4 ilyen nemtudommi és ha lerakok egy dolgot lejjebb megy
azt én sem tudom,de keress rá youtuben Dark Cloud 2 walkthrough videokra,vagy simán dark cloud 2, esetleg dark cloud 2 chapter, csak meglesz amit keresel,sok videot feltettek rola oda
azt szeretném kérdezni hogy most a chapter 3ba vagyok de nem tudom hogy az utolsó pályában mit kell csinálni mert elöjön egy videó és aztán kilép a pályából,mit kell csinállni?<#nemtudom>#nemtudom>
bocs megszoktam azt jelenti hogy amúgy
Meséld már el,ez az idióta "am" -ozás mit jelent, ez vmi új netes szleng ? Minden mondatodban ott van.
PSN ID.: Beegabor
ok kösz de am nem tûnik el a fegyver
Ha a video azt mutatja akkor aza tuningcsik,és a másik meg hogy mennyire kopik a fegyver,ha közel a vége akkor reparálni kell (de nemtom mivan h végét járja,elsö részében egyböl törés és vége volt a fegyvernek,ebben sose volt ilyenem inkabb toltam rá a javitokészletet).
Hogy mikor kell horgászni azt nem tudom,nem is emlékszem hogy van-e több olyan,késöbb persze lesz verseny és lehet csomo helyen horgászni majd.
Strategy guide angol, igy hogy mit kell fényképezni az is angol,de kikell probálni webforditás.hu ,hátha segit ebben.
Hogy mikor kell horgászni azt nem tudom,nem is emlékszem hogy van-e több olyan,késöbb persze lesz verseny és lehet csomo helyen horgászni majd.
Strategy guide angol, igy hogy mit kell fényképezni az is angol,de kikell probálni webforditás.hu ,hátha segit ebben.
te am mikor játszottál utoljára?
jó lenne tudni h mit fényképezzek le,de az is angol?
és am hol van az a strategy guilde
am a többi emberke mér nem ír semmit?
és am chapter 3ba hanyadik poályától jön olyan h nem ölni kell hanemm mondjuk chapter 2be horgászni kellett
ok kösz de akk most az ugy van h alul a fegyvereknél van egy kék csík és hogyha az betelik akkk tom fejleszteni me akk visszamegyek csatornába és ott pisztolyozok
na még egy dolog
Menj a menüben a help-re,rohadt jól megmutat mit hogy kell csinálni 16és 17-es kis filmben
Menj a menüben a help-re,rohadt jól megmutat mit hogy kell csinálni 16és 17-es kis filmben
szerezz Experience Coin-t,és menüben van a spectrumise pont (ha rákattintasz egy tárgyra akkor megjelenik -ha ilyenre alkalmas-és berakja a fegyverbe.
Plussz cuccokal bármelyik fegyvert tuningolhatod asszem 255ig egy értékét pl:attack-ot.
Most megnéztem mentésemet,van benne 94 óra:D,de uccso bosst nem vertem le ez tuti monica kardja island king+63,attackja 499,durable 99,és a többi értéke 250 (kis szövegmezöben,"kamehameha":P).
De nagyon nem merem nyomogatni,mocsok modon darálót játszik a ps2m már,és ugy emlékszem hdd-röl nem lehet játszani vele:(
Plussz cuccokal bármelyik fegyvert tuningolhatod asszem 255ig egy értékét pl:attack-ot.
Most megnéztem mentésemet,van benne 94 óra:D,de uccso bosst nem vertem le ez tuti monica kardja island king+63,attackja 499,durable 99,és a többi értéke 250 (kis szövegmezöben,"kamehameha":P).
De nagyon nem merem nyomogatni,mocsok modon darálót játszik a ps2m már,és ugy emlékszem hdd-röl nem lehet játszani vele:(
és am mi az a abs bonus és hogyan kell megszerezni?
am kösz a segítséget de semmit nem értek mer nem vok jó angolból
am kösz a segítséget de semmit nem értek mer nem vok jó angolból
ezt nézd meg
vagy esetleg keress rá dark cloud 2 strategy guide-re,frankon bevan mutatva mit hogyan kell a játékban,épitkezni,fényképezni,mi merre van stbstb
vagy esetleg keress rá dark cloud 2 strategy guide-re,frankon bevan mutatva mit hogyan kell a játékban,épitkezni,fényképezni,mi merre van stbstb
erös dögökre csak fegyver tuningal lehet felkészülni,ergo tápolgatni kell ezerrel jo kemény fegyverekért,meg ha jól emlékszem lehet az életeröt is növelni,de az véges chapterenként lehet találni a területeken ilyen cuccot
és a chapter 3 ba a utsó pályákba hogyan készüljek fel a szörnyekre?
huh
ja és még vmi
most chapter 3ba vok de a szörnyek rohadt erösek,nem tudnátok vmi tanácsot adni ammivel mondjuk azt a pajzsos izét le tudjam gyözni?
most chapter 3ba vok de a szörnyek rohadt erösek,nem tudnátok vmi tanácsot adni ammivel mondjuk azt a pajzsos izét le tudjam gyözni?
okde akk pisztolyal öljek meg mindenkit?vagy sok szörnyet?
ugy emlékszem a ellenfelek dobnak bogyokat amikel tuningolható a fegyver (marharég játszotam,és gép se csipi már a lemezeket sajna megnézni nem tudom).
De lehet növelni ennek a mennyiségét ha fegyvernek adsz valami extra tulajdonságot pl: ABS up ez emeli a tuningpontot cseppet,de be is lehet mérgezni ellent stbstb.
De csak akkor tuningolhato a pisztoly,ha pisztolyal nyirod ki az ellent
De lehet növelni ennek a mennyiségét ha fegyvernek adsz valami extra tulajdonságot pl: ABS up ez emeli a tuningpontot cseppet,de be is lehet mérgezni ellent stbstb.
De csak akkor tuningolhato a pisztoly,ha pisztolyal nyirod ki az ellent
csá hogy kell olyan cienes vagy akármilyen pontokat szerezni h fel tudjam build upolni a pisztolyom?
BAZEG MOST MÉR NEM ÍR SENKI SEMMIT?<#nemtudom>#nemtudom>
segitsetek lécci!
legyöztem a dark cloud 2be a chapter 2ös föellenséget utána hol van az a dr bell?
legyöztem a dark cloud 2be a chapter 2ös föellenséget utána hol van az a dr bell?
csá
Ha van vkinek eladó dark cloud 2 je az írjon privit lécci...
csátok ha van valakinek eladó darabja (eredeti) az elsõ részbõl küldjön már egy privát üzenetet az árával.
kösszi
kösszi
Az elsõ rész
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Vegye' ma' be egy nyugtatot jouember :)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
JAjjj az nekem kéne!!! pls [email protected] ra átküldhetnéd, még csak 200 és 2004 az élet statja maxnka és monicanak.... :( ja és Monicanak 100a védelmi bizémizéje mert golfban nyerteme gy fagyit :) maxnek csak 96
BTW nekem csak végigjáccásom van, konzolturhán (na jóó konzolturmix) fent is van (vagyis most az úhjra még nicns feltöltve) :P
BTW nekem csak végigjáccásom van, konzolturhán (na jóó konzolturmix) fent is van (vagyis most az úhjra még nicns feltöltve) :P
?:P
MUHAHAHAHAHHAHA Island King rég kimaxolva Legend majdnem kimaxolva, msot azt nme tudom hogy a name change ticketet a Five-Star Armletre (Monica) vagy Supernovára(Max) használjam???? ahzátn azokat is kimaxolom és majd örül a pofám :D
?:P
Yahey :))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem gáz!
Már rátaláltam külföldi faq-n.
SIRUS
ehhee
Már rátaláltam külföldi faq-n.
SIRUS
ehhee
Uhh baz... esku elfeledtem :(
Nah HELP!!!
Chapter 7. Arany nagykapu. Kér egy nevet a kapunál a fõellenség!
Tudja valaki mi a név???
SEGÍTSETEK!!!
Chapter 7. Arany nagykapu. Kér egy nevet a kapunál a fõellenség!
Tudja valaki mi a név???
SEGÍTSETEK!!!
CSövi van itt valaki?
gamefaqs.com
Van ott minden.
Van ott minden.
nézzétek meg a www.gamers.com, én is ott vagyok
gamefaqs?
Oldal 1 / 4Következő →