Dark Cloud 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudod kb. mekkora az egész mérete egyben?
Ráizgultam a dologra :))
Ha kell a leírás,írd meg hogy milyen leírás kell ,mert az egész úgy több mint 100 oldal.Van ridepod leírásom,fegyverek tuningolására szükséges leírásom ,fegyverek maximum értékeinek leírása,fényképek lelõhelye, köveknek a különbözõ hatásai,végigjátszás de az rohadt nagy,valami 50-ven oldal.ha kell akkor ird meg pénteken megint feljövök és megnézem a leveleket.Aztán jövõ héten át küldöm.De remélem tudsz angolul.bármi kérdésed lenne írj ide vagy az e-mail-címemre:[email protected]
Küld már azt a k.... Helpet a [email protected] -ra.
Vagy ha más is tud leírást akkor küldjön valamit.
Köcce!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jelenleg a 6. epizodot jaccom es igaz volt amit sejtettunk! Most kell vegig menni az eddig el nem ert palyakon es vegre 100% emg fogom tudni csinalni a Sindain-i apitest!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megvan. A nélkül nem megyek tovább, amíg nincs meg a 100%!
Szerintem a csillaggal jelölt utak, majd a végén, vagy ahhoz közel nyílnak majd meg. Biztosan meg kell hozzá szerezni valamit...
Apropó! Neked a fõmenüben (a játék indításakor) látszik már az extrák menüpont? Nekem (ha jól emlékszem) valami verseny érhetõ el ott, de még nem néztem meg, hogy mi is az pontosan.
Bye!
Es vegyel majd benzint Palm Bricks-ben a vegyesboltban :)
Lehet ott lesznek a szornyek? Mert kicsit nehez elhinni hogy mar 2 epizod oda ugyanaz a fegyverem es nem tudom feltuningolni :)
Hehe! Nekem is kell le kell küzdenem az Iron Mask figurát. Max Digi Hammer-jének továbbfejlesztéséhez kell...
Bye!
Igaz még csak a Chapter 4 elején járok, de eddig még én sem találkoztam vele. Talán csak késõbb kerül kalapács alá!
Bye!
tuti nem volt sehol az Iron Mask elnevezesu sorny meg mert en mindig leirom a nevuket!
De egyebkent hova kell? Most vagyok Heim-ben es itt az egyik kikotes az hogy harom kotombon egy haz es valaki lakjon benne. Jo de kerdem en... felepitem a harom kotombot majd oda rakokk egy hazat , amit mar elvbol nem tudom hogy rakok ra mert a kotomb tul kicsi es tudvalevo hogy Heim-ben ott minden mas eleg ha nem vas , es akkor oda kene Rufio-t lakoltatni ?:)
Maxnal van egy fegyver amit csak akkor tudok feltunningolni ha megolok egy IRON MASK nevezetu szornyet de en azt meg sehol sem lattam a jatekban :((((
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Anno emiatt vettem PS2-t, azt még nem is játszottam vele. :D
+ Az options-ben találtam távoli háttér blur opciót. (De miért nem ON alapértelmezésben? SZVSZ a depth of field effekt egy állati jó dolog. Legalább ad valami atmoszférát.)
+ A templom a városban tetszik.
+ Eltévedtem Max-ék "házában".
+ Találtam egy nagy "fatuskót", amibõl kis vízesések folytak és körülötte kis víz van. Ezt sokszor nézegettem.
www.youtube.com/aabyssx
Ez számomra elfogadhatatlanul ízléstelen! :(
www.youtube.com/aabyssx
Szal az elso resz egy nagy szemet volt ehez kepest.
Ebben a jatekban PONT az a jo hogy giccses es szep is szines mert nezzel meg mas Ps2 jatekokat hogy mind szintelen (ami engem idegesit).
A szintek valtozni fognak nem ugy mint a egyesben hogy mindeg lejjeb es lejjeb mentel ugyanolyan kornyezetben. Itt lesz csatorna , erdo , hegyek , barlangok es miegymas.
Ebben a jatekban annyi dolog van hogy le se lehet irni. Pecezas epites golf es meg annyi mas es uj dolog.
Jaccal meg vele mert az erdo utan lesz erdekes a gama. Szerintem siman megerdemli a 10+ pontot es tudnek irni rola tiz oldalt is!!!!!
Ez az ev jateka az tuti!! Amiota Ps2-om van csak a FFX volt jobb ennel :)
Jaccad es meglatod milyen erdekes! Pl olyan lesz hogy amit megepitesz a jelenben az a jovore hat es te tudsz utazgatni az idoben !! :))) Kurva jo!
Az egyik problémám a játék vizuális megjelenítése. A karakterek jók, a cel szerû beállítás is jó, de az egész látvány annyira giccsesen, erõltetetten színes, hogy már fáj. A háttér részletessége pedig fordítottan arányos a karakterekével.
A másik problémám a zene, ami számomra nagyon meghatározó tud lenni. Az intro zenén kívül (ami zseniális!!!) idegesítõ csörömpölést hallottam csak. Brrr!
És az egész meg 25 képkockával (eredeti PAL, ami most jött csak ki).
Miért kapott ez a játék mindenre 9-10 pontokat?!? Ilyen lesz végig? Télleg' nem értem... :(
Az elsõ résznek olyan jópofa hangulata volt. Lehet, hogy sokaknak (egy idõ után) állati unalmas volt, de mégsem volt ilyen giccses.
www.youtube.com/aabyssx
En meg mindig a vulcannal vagyok.
Nehéz?
Akkor mit fogsz szólni a Chapter 6-7-8-hoz? :)
Van valaki, aki eljutott a Dark Cloud 2-ben a Chapter 8 végsõ fõellenségéig?
Ahhoz a nem sebzõdõ, repkedõ g*ci-ig, aki végtelen mennyiségben potyogtatja az alteregóit, akik persze 1 (!!) ütéssel kifektetnek.
Mi a taktika?