Dark Cloud 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Hol találtál leirást? Van az elsõ részhez is?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Megtaláltam a neten a leírásokat. Letöltöttem mindet. De köszi azért a helpet. már ne küld át. még1xköszi
A hal forma egynél egy kicsit tévedtem.Nem pecabotot kapsz hanem a botot fel kell találni.Ha meg nyertük a versenyt ell kell menni a fõ térre és ott találsz egy csáveszt aki olyan csalit ad az új pecabotra ami sosem fogy el.Egy okos trükkel annyit csinálhatsz a scaliból amiennyit csak akarsz.ma csövi.
Lehet hogy pénteken át küldöm egy kis részét.csak az a gáz hogy suliba van csak netem/most is ott vagyok/ezért flopin kell elhoznom.De azért megprbálok valamit küldeni.
Tyuhély!!! :) Köceee
csövi hát végülis megoldható lehet, lehet hogy részletekben küldoöm át
ja és még van leírásom édenek és krumplik meg fagylaltok helyéröl is.Ha minden jól megy, jövö héten kedden vagy pnéteken át tudom küldeni az anyagot.
Nagy gond lenne ha az egész mindenség, cakli-pakli kellene???
Azt nem tudod kb. mekkora az egész mérete egyben?
Ráizgultam a dologra :))
Na figyuzzá lacokpatok!
Ha kell a leírás,írd meg hogy milyen leírás kell ,mert az egész úgy több mint 100 oldal.Van ridepod leírásom,fegyverek tuningolására szükséges leírásom ,fegyverek maximum értékeinek leírása,fényképek lelõhelye, köveknek a különbözõ hatásai,végigjátszás de az rohadt nagy,valami 50-ven oldal.ha kell akkor ird meg pénteken megint feljövök és megnézem a leveleket.Aztán jövõ héten át küldöm.De remélem tudsz angolul.bármi kérdésed lenne írj ide vagy az e-mail-címemre:[email protected]
bazz.
a címem elbasztam.
Pontosan: [email protected]
Holokausz!
Küld már azt a k.... Helpet a [email protected] -ra.
Vagy ha más is tud leírást akkor küldjön valamit.
Köcce!
Sephi
Ez eleg helytalo beszolas vala :)))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elöször is a Finni Frenzi hal formaegyet jelent. Tuningolni kell a halakat ,föleg répával és mühallal .Ezek a kitarást és a gyosaságot növelik. Nekem van egy 125 cm halam akinek 15-ös gyorsasága és kitartása volt .Mégis vesztettem a beginner szinten.Ezért mégjob ban kell tuningolni ,ha nyersz kapsz egy király pecabotot amivel ki lehet fogni egy különleges halat. A fömenüben az extra menüpontban lehet gyakorloni.
Elöszöris had basszam le azt a hülyét aki azt hiszi hogy ha megcsinálja a pályát maxra akkor ki fog nyilni a lezárt pálya részek.Ez hülyeség!A lezárt pályarészek akkor fognak kinyilni ha eljutsz a hatodik fejezetbe. Mivel ott Griffon az atamaliak segíségével amit elopott Max-tõl és Monicatól,elhozza a kastélyát 10000-évvel a múltbol a jelenbe.Csak a Paznossal lehet megállítani ezért vissza kell menni a lezárt pálya részekre és össze kell gyüjteni a különbözõ elemi köveket.Ezeket ell kell vinni a stohengebe ,ami a térkép jobb felsõ részében található. Akkinek full leírás kell a játékhoz ,szinte mindenrõl/ridepod,édenek és többi stuffok lelöhelyei,fegyverek értékei ,fegyverek különbözõ fejlõdései, végigjátsszás/ akkor írj nekem, igaz a leírás angol de ez kit érdekel.
Sephi
Egyebkent csak szolok hogy a Dark Cloud 2 zeneje azaz a Rainbow Butterfly Forrest palyakon halhato zene pontosan 2 utemmel kulombozik a Final Fantasy X betet dalatol :))

Jelenleg a 6. epizodot jaccom es igaz volt amit sejtettunk! Most kell vegig menni az eddig el nem ert palyakon es vegre 100% emg fogom tudni csinalni a Sindain-i apitest!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ja es meg ey fontos dolog. Ha olyan kincses ladat lelsz ami le van vedve akarhogy csinalod akkor a Explosion Trap -et valaszd mert lehet megsebez de tuti nem robban fel hogy elveszisd ami benne van. Ugyancsak nem kellenek kulcsok hanem Try Forcing It es akkor is megkapod a targyat belole. En mindig kurva jo pitolyokat leltem azokba :))

Sephi
Egen a fomenunel valami versenyt lehet ugy hogy Frenzy nem tudom mi es akkor a halakat kell versenyre dobni hogy melyik uszik a legjobban. De mivel sajna nem tul nagyok a nyeremenyek igy hat nem igazan erdekel a dolog :)

Atcom
Hi Sephi!

Megvan. A nélkül nem megyek tovább, amíg nincs meg a 100%! Szerintem a csillaggal jelölt utak, majd a végén, vagy ahhoz közel nyílnak majd meg. Biztosan meg kell hozzá szerezni valamit...
Apropó! Neked a fõmenüben (a játék indításakor) látszik már az extrák menüpont? Nekem (ha jól emlékszem) valami verseny érhetõ el ott, de még nem néztem meg, hogy mi is az pontosan.

Bye!
Sephi
apropo ... Venicciot csinald meg 100%-ra es kapol Nova Cannont. Anelkul nem tudod majd legyozni Gaspard hajojat :)
Es vegyel majd benzint Palm Bricks-ben a vegyesboltban :)

Sephi
Sok szerencset no meg kenyeret ,banant , sajtot es vizet :)

Atcom
Hi Sephi!

Én éppen most fejeztem be a 4. epizódot. Most megyek oda, ahol Te végeztél!

Bye!
Atcom
Melyik epizódnál jársz?
Sephi
En meg mindig nem tudom hogyan kell kinyitni az oszes elozo palyakon azokat a palyakat.... van mindegyik tekepen par palya amit nem lehet elerni.... lehet csak akkor nyilnak meg ha minden egyes playat fullosan tejesitek???

Lehet ott lesznek a szornyek? Mert kicsit nehez elhinni hogy mar 2 epizod oda ugyanaz a fegyverem es nem tudom feltuningolni :)

Atcom
Oka. De még a Pirate Eye-t sem leltem meg...
Sephi
Azaz!! Meg a Pirate Eye-t is! Ha ratalaltal szojal mar hol volt oksa?

Atcom
Hi Sephi!

Hehe! Nekem is kell le kell küzdenem az Iron Mask figurát. Max Digi Hammer-jének továbbfejlesztéséhez kell...

Bye!
Sephi
Hopp vegulis megis megoltem :) I rule!

Sephi
Hogyazajoueget neki... ti hogyan oltetek meg Gaspar flying Ship azaz Death Arc -ot? En lovom mint allat a Ridepod nova Canonnal de alig serti es az meg egy bombaval megol :(((

Sephi
Csesze meg az eg akkor :( Mosttan nem tudom felepiteni a fegyveremet... nah majd akkor raaalok Monica kardjara oszt kisz....

Atcom
Hi!

Igaz még csak a Chapter 4 elején járok, de eddig még én sem találkoztam vele. Talán csak késõbb kerül kalapács alá!

Bye!
Sephi
Es ideznem megint amgamat hogy szerintetek miert van az hogy van egy fegyverem es nem tudom meg feltunningolni mert olyan szornyel nem taliztam meg a jatekban?

tuti nem volt sehol az Iron Mask elnevezesu sorny meg mert en mindig leirom a nevuket!

Sephi
Nos en soha sem tudtam a Rufio elenevezesu karaktert sehova se elaszalasolni. Igaz meg egyenlore nem is kellet :)

De egyebkent hova kell? Most vagyok Heim-ben es itt az egyik kikotes az hogy harom kotombon egy haz es valaki lakjon benne. Jo de kerdem en... felepitem a harom kotombot majd oda rakokk egy hazat , amit mar elvbol nem tudom hogy rakok ra mert a kotomb tul kicsi es tudvalevo hogy Heim-ben ott minden mas eleg ha nem vas , es akkor oda kene Rufio-t lakoltatni ?:)

Sephi
Egyebkent tok kivagyok :((((

Maxnal van egy fegyver amit csak akkor tudok feltunningolni ha megolok egy IRON MASK nevezetu szornyet de en azt meg sehol sem lattam a jatekban :((((

Sephi
En nem ertyem mirol van szo... nekem mar alapbol a meszi tajak kicsit el vagyon mosodva de engem nem zavar mert nagyon kul igy is!

Sir Quno Jedi
Momentán nekem nem 25 FPS, hanem full smooth-os végig, no speed problems, igaz nem is EU version...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Most jelenleg valami vilkanban vagyok megyek is jaccani mert felcsigaztal :))

Sephi
Fuuu ember!! az meg semmi amit te lattal! Nalam rendesen volt olyan hogy tatott szajjal maradtam! Es baszotul teccenek a foellenfelek!! Majd nezd meg amikor a jovobol atjon az a huje Gaspard a leghajojaval!! Aszitem leszpopatom magam! :)))))

Rincewind
De nagyon szeretnék már ezzel a gaméval játszani... :/
Anno emiatt vettem PS2-t, azt még nem is játszottam vele. :D
aabyssx
Néhány pozitívum (ami újabban ért ;):
+ Az options-ben találtam távoli háttér blur opciót. (De miért nem ON alapértelmezésben? SZVSZ a depth of field effekt egy állati jó dolog. Legalább ad valami atmoszférát.)
+ A templom a városban tetszik.
+ Eltévedtem Max-ék "házában".
+ Találtam egy nagy "fatuskót", amibõl kis vízesések folytak és körülötte kis víz van. Ezt sokszor nézegettem.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Izlestelen? en amikor meglattam eloszor aszitem lefoldelek alfaba! :) Nezd meg az elejen a fomenunel a kis demot amit lejatszik :)

aabyssx
Ezt visszavontam. Bocs! :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Ebben a jatekban PONT az a jo hogy giccses es szep is szines"

Ez számomra elfogadhatatlanul ízléstelen! :(

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Na, majd meglátom...

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Merülj bele jobban és hagyd, hogy elsodorjon a játék, kell egy kis idõ.. megunni ráérsz a 80. óra után.. :)))

Sephi
Na akkor kezdnem...

Szal az elso resz egy nagy szemet volt ehez kepest.

Ebben a jatekban PONT az a jo hogy giccses es szep is szines mert nezzel meg mas Ps2 jatekokat hogy mind szintelen (ami engem idegesit).

A szintek valtozni fognak nem ugy mint a egyesben hogy mindeg lejjeb es lejjeb mentel ugyanolyan kornyezetben. Itt lesz csatorna , erdo , hegyek , barlangok es miegymas.

Ebben a jatekban annyi dolog van hogy le se lehet irni. Pecezas epites golf es meg annyi mas es uj dolog.

Jaccal meg vele mert az erdo utan lesz erdekes a gama. Szerintem siman megerdemli a 10+ pontot es tudnek irni rola tiz oldalt is!!!!!

Ez az ev jateka az tuti!! Amiota Ps2-om van csak a FFX volt jobb ennel :)

Jaccad es meglatod milyen erdekes! Pl olyan lesz hogy amit megepitesz a jelenben az a jovore hat es te tudsz utazgatni az idoben !! :))) Kurva jo!

aabyssx
Csak most kezdtem játszani vele. Csak az elsõ dándzsönben vagyok, de eddig mindenben csak csalódtam. Az egyetlen dolog, ami még a további játékra késztet, az az intro zene.

Az egyik problémám a játék vizuális megjelenítése. A karakterek jók, a cel szerû beállítás is jó, de az egész látvány annyira giccsesen, erõltetetten színes, hogy már fáj. A háttér részletessége pedig fordítottan arányos a karakterekével.

A másik problémám a zene, ami számomra nagyon meghatározó tud lenni. Az intro zenén kívül (ami zseniális!!!) idegesítõ csörömpölést hallottam csak. Brrr!
És az egész meg 25 képkockával (eredeti PAL, ami most jött csak ki).

Miért kapott ez a játék mindenre 9-10 pontokat?!? Ilyen lesz végig? Télleg' nem értem... :(

Az elsõ résznek olyan jópofa hangulata volt. Lehet, hogy sokaknak (egy idõ után) állati unalmas volt, de mégsem volt ilyen giccses.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nekem nem is tudom a mi a neve .... Valamai HeavyHammer:)

En meg mindig a vulcannal vagyok.

Nehéz?

Akkor mit fogsz szólni a Chapter 6-7-8-hoz? :)

Ide is beírom...

Van valaki, aki eljutott a Dark Cloud 2-ben a Chapter 8 végsõ fõellenségéig?

Ahhoz a nem sebzõdõ, repkedõ g*ci-ig, aki végtelen mennyiségben potyogtatja az alteregóit, akik persze 1 (!!) ütéssel kifektetnek.
Mi a taktika?

Sephi
Azok jo nehez palyak :(