Dark Cloud 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Figyej! Balance Valley -nal van az a Canyon! Oda menyel es ott az elso 4-5 palya utan van egy elagazas! Pontosan a bal szelso palyan lesz a madar es ott kell majd golfozni :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jaj baj van!! Most ertem a vulkanhoz es tok kivagyok :( Max nekem nagyon eros es megis meghaltam :( Kepzelem egy Red Seal-nel Monicat majd :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
De beraktad a standba a ipset? Akinek a Chestnut kell? Es epitettel hazat a festonek akinek az arany festeket kellet adni es a nejenek? ES!!! Vigyazal mert Balance Valley-ben mind a negy platforma egyenlo magasagban kell legyen szal ugy epitsel hogy mind a negyen egyenlo sulyu haz ill cuccok legyenek mert ha nincsenek kiegyensujozva az man nem koser!

Sephi
Fenebe mert nem tudom de most neztem meg es nekem van 5 darab baz :)

amiutan megvan a dio azonal epitsel Kinai Standot Balance Valleyba es huzzal a jovobe! Aztan johet a golf!! :))

Sephi
Ott kell legyen! Menyel vegig a playakon es minden kovet torjel szejel es osze sladat nyisd ki!

Sephi
Na most... Rainbow Forrest-ben kell legyen! Sajnos nem tudok mast mondani mithogy menyel vegig ujra az egesz erdon.

Sephi
Jo tanacs? De nekem azt ne mondjad bogaram mert a festo pasi az kelleni fog neked amikor Balance Valley-t epited szal nekem mar megvan az ipse! De aze koszi!

Szal neked mi a problemad? Nem lelsz olyan magot?

Sephi
Ohh nekem volt ... asse tudom honnan... jarkalyal meg az Rainbow erdoben lehet ott majd lelsz egy szornynel! De nezel korul boltokban is! Foleg a jovoben!

Sephi
Ember! Most irtam le miert nem olvasod?

"addig kell epitsel magadnak egy Kinai Boltot (standot) ahova a te szokacsodat kell oda vegyed ha adsz neki egy sult dio fele valamit. Az ha megvan csak akkor lesz a jovoben az a etterem ahonnan majd Lin-nek tudsz hozni gyogyszer kajat!"

Sephi
Igen es kulomben is addig kell epitsel magadnak egy Kinai Boltot (standot) ahova a te szokacsodat kell oda vegyed ha adsz neki egy sult dio fele valamit. Az ha megvan csak akkor lesz a jovoben az a etterem ahonnan majd Lin-nek tudsz hozni gyogyszer kajat!

Es ha tobb kis ladat akarsz akkor amiutan 100% az a lista ahol irja hogy mit kell epiteni a jovo ujraepitesehez akkor ha epitesz pluszba dolgokat (sokat) akkor kapot oket pluszba.

Sephi
Most ezt ird le megegyszer es erthetobben pls!

Sephi
Mindenhol lesz olyan :) Sokkal tobb lesz ha minel szinesebb es elethubb a falu! ugyertem mindig epitsel sokmindent egy hazhoz es ha nincs penzed akkor menyel at egy regebbi palyan szegyel osze minden fele kristalyt es majd add el oket.

En nekem Monica is es Max is ugyanolyan eros mert egyszer Monica egyszer Max-el megyek szal :)

Sephi
A lepket? Kerem mi sem egyszerubb! A virag kozepebol jonnek ki csapok! csapd le oket hogy mind viszhuzodjon majd a lepke atvaltozik kis szines lepkeve! Nezd meg a szivervanyt es fentrol lefele vedd a szineket es ugy old meg a kis lepkeket. (ugyertem ha a szivarvany kek,zold,sarga,piros fentrol lefele akkor te is sorban a kek,zold,sarga,piros lepkeket olod meg) de vigyazz mert lassan setaj oda es usd meg oket Monica tuz magijajaval egyszer! Az is eleg! De elotte fenykepezd le a lepket! Sot mindig oszes fooelenseget es cuccot azonal fenykepez le!

Sephi
Akkor lent a fa egyik oraban van egy bolt onnen vegyel virag jelmezt Monicanak es meny el egy olyan palyara abba az erdoben ahol vagy es talkozal egy ugynolyan viraggal es kapsz tole valami port...

Sephi
Colette?

O meg nem szugseges!!

Mondtam hol vannak!!

A kertesz a hazad elotti kertben, a oreg pek neni ott van a peknel a foteren ahol letesz amikor bersz a varosban pont a szerelo bolt elott ahol dogozol. Vele szemben. Es a vegen a kis cseled lany mondtam hogy a hazadban van csak be kell menni melyen a szobakba!

Sephi
Ahm... akkor probaj meg minnel tobb dolgot epiteni ami kell a jovohoz hogy legyen minnel tobb kesz. Nezd meg peldaul kell legyen a faludba harom szemelyiseg! Menyel visza avarosba es ott at a hidon es a templomnal jobra be amikor latsz egy nagy hazat az a te hazad nah ott a kertben ott a kertesz. Neki hozzal szentelt vizet (amit a papnal lehet venni a templomban) aztan ott pont a foteren (ahol letesz amikor a varosba mesz) ott a pekseg ott a pek neni akinek csinajal meg nemtommilyen sziveseget es az is veled jon es vegul vigyel el a kiscsajnak aki a hazadban van (ahogy belepsz menyel le jobra es mind menyel at szobakon mig vegul egy feketebe oltozott cseled janyhoz ersz) valami varrocuccot de ezt majd elmagyarazza. Amikor mind a harman megvannak akkor Sindain-ba epitsel harom fahazat! Az egyik orul epits harom fat a masik ele tegyel egy szekeret es a harmadik maradhat sima. Es meglatod a jovo valtozni fog a te javadra!

Es a jovoben levo kis ladakak MINDIG keresd meg mert nagyon jo cuccok vannak benne! a Friut Of Eden tobb eletero pontot ad mig a pite Max , a fagyi Monica vedelem pontjait noveli!

Sephi
Oda be kell rakjad a magot amit Jurak-tol kapsz ha felelszted. Azt ugy kell hogy remelem oszegyujtotted az oszes Geostone-et (tudod azok a kis parazs szeru golyok) es igy kaphattal Eye Tree1 es Eye Tree 2 es egy Nose Tree. Nahazokat a vizeseshes kozel (Sindain-ban) ugy rakjad hogy a ket szem koze az orrat! Ha nincs hozza elegendo cuccod menyel el a vonat utso vaganyaba es ott az oreg tata es az elad neked. Jah es meg valami. Amikor epito modban vagy ott az utso fulnem megmutassa neked hogy mi kell ahoz hogy a jovo megvaltozzod szal mit kell epitsel es kik kellenek hogy abba a faluban ejjenek. Majd amiutan megvan a ket szem es az orros dolog mwenyel el a jovobe es ott az oreg fa! Tole kapod majd meg a magot!

Sephi
Ohh mittudom en mar hol a pocsbe de gondolom a vonat (mintha) aztan egy porko ceger es egy kereket.

Sephi
En oszerektam igy :

Freight Train meg rotating Sign es Wheel

Igy csinald meg.

Sephi
Ne hujuj en ugy elvagyok egyfeszt kombinalom a kepeket es tok jo dolgokat talalok ki es talatam csomo helyen leirasokat is pl. a legjobb a Veniccio a jovobena kis nyul doki laborjaban!

Sir Quno Jedi
Monica jött be nekem a legjobban (hiába no, jobb az õ hátsóját bámulni, mint Max-ét), ráadásul, nekem a DC1-bõl a kardfejlesztés volt a megnyerõ, itt is maradtam hát a kardtechnikánál. A Ridepod, meg az abszolút úthenger taktikámhoz kell ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Kicsit elkezdtem (potom egy orat:)) kavargatni a kepeket es erdekes dolgokat kaptam :)

Air Cleaner meg Pipe es Wheel egy bazi nagy szerelo kulcs tok eros haha!!

Sephi
en nem RidePodozok. Nekem jo Max is ugy ahogy van. Van tonna kenyerem es antodotom eleg az egy csatara :)))

Most kell megetessem azzal a tengeri szornyel az aramos kukacos halat :))

gyerekek hol a legjobb hely a terkepen ahol jo nagy halakat lehet fogni es mivel?

"Találd fel" a görkorcsolyát, az sokkal kevesebb energiát fogyaszt és gyorsabb is.
Én azt csináltam, hogy Maxal mendegéltem és csak a harc elött váltottam Ridepodra, így az nem fogyasztott üzemanyagot.

Fegyverekbõl is érdemes többet gyártani, nem csak a tankból, ha eltörik, csak cserélsz.

Oké, bocs a tévedésért.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Inventions: Ridepod Fuel - Luna Stone Shards, Mud, Stardust Pond

Morton's Sundries
--------------------------
Ridepod Fuel 2000 Chapter 5

G-Parts (unavailable on Chapter 8)
---------------------------
Ridepod Fuel 2000

Szal. lehet venni is meg csinálni is fuel-t, valamint cserélgetni is a kész energia cellákat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szentem meg lehet venni késõbb csak húzós ára van, ill. ha több energia egységet gyártassz magadnak, akkor azokat lehet cserélgetni a ridepod-on (ez a fegyverekre is igaz stb.).

Mert nem lehet venni.
Szörnyek leszedésébõl és sziklák összetörésébõl lehet szerezni.
Legalábbis úgy emlékszem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Mondjuk tudom de idegesit hogy nem tudom honnan lehet benzint venni hozza es kicsit afarszto minden palya utan menni az oreghez tankolni :(

Még annyit, hogy a fegyvereknél a csak a pirosan villogó tulajdonságokat fejleszd, a többit ne, mert egyrészt kár a pontokért, másrészt sokkal lassaban fog szintet lépni, ha mást is erõsítesz.

Ha elfogadsz egy tanácsot és könnyû gyõzelmet akarsz, fejleszd a Ridepodot.
Fényképezz sokat, találj fel dolgokat! A Ridepod legerõsebb fegyvereit csak feltalálni lehet, megvenni nem.
Fontos a fõellenfeleket támadásuk közben lekapni, mert ezek a megismételhetetlen fotók.

Ha már erõs a Ridepod, gyerekjáték a többi karaktert is fejleszteni, csak a kék tapasztalati pontok felszedése elött válts rájuk! (R3-L3)

Olvass el mindent a Help-ben, fõleg a szintetizálással kapcsolatos infókat, nem mindegy mit hogyan csinálsz!

Sephi
Mar megtettem egyszer de sajna annyira gyenge a pisztoly hogy No Effect-et ir ki tamadasnal ... es nincs megroncsolva... Egyebkent Max-nelmar majdnem minden 100+ a fegyvernel hihe :)

Sir Quno Jedi
Tápolj fel egy alacsony szintû fegyvert ott ahol sok pontot kapsz a szörnyekért, aztán pár upgrade után olavszd bele a másik pisztolyba, elõtte persze azt is fejleszd, aztán azt is upgrade-eld és így tovább...

Sephi
Hihe koszike :) Pedig egyenlore meg elvezem de na... sajnos nem tudok minden fegyverre figyelni egy a piszolyom nagyongyenge volt amig nem leltem egy jobbat de az se eros... hogyan tunugojam a pisztolyt?

Az utolsó vagy utolsó elõtti fejezetben nyílnak meg ezek a részek. Akkor már nagyon fogod únni :)

Nem lesz. 50-60 órás lesz :)
(nem az a baj, hogy tól rövid, hanem hogy túl hosszú. Ez is ritkaság)

Sephi
Ja meg valami! Az erdoben is es a kanyonban is van olyan hogy egy palyan ket fele lehetnemenni de az egyik kijarat el van zarva valami pajzsal... meg egy hold vagy egy nap jel van es asozngya Max vagy Monica hogy ide meg nem mehet es a terkepen maradnak kerdojeles palyak :( Oda hogy jutok el?

Sephi
En meg a masodik fejeztnem vagyok bazz es mar 15 ora... hat van tudtomal szal akkor most nem lesz 30 oras?

Igen. Ha 30 órásra csinálták volna, akkor az egyik legjobb ps2-es játék lehetett volna.
De sajnos nem 30 órásra csinálták :)

Sir Quno Jedi
Ellenben a vége felé unalmas, ettõl függetlenül nekem nagyon bejött !

Rincewind
Dark cloud 2 japánban és az USÁban. Dark Cronicles európában. Csak a neve más, a játék megegyezik. egyébként, ha lehetne kapni itthon már megvettem volna... :P
Sephi
Szal az elso resze nem teccik annyira mint a kettes :) Azt non-stop jaccom mert "vegre sikerult rendesen megiratni" ( tudod te miert irtam igy Csip fijjam:)) ).

A Lenyeg az hogy vanvalami Dark Chronicles cimu jatek ami tejesen megegyezik a DC2-vel de nem ertem miert neveztek at Chronicles-re. Pedig a jatek uber fasza es tele van cuccokkal bazz en meg ilyen bo jatekot soha nem jacottam. Mindig asziszem uj dolog nem johet es mindig tevedek:)