Hangkártya probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy nagyon fontos kérdésem lenne..föleg Soundmax hangkáryával rendelkezö emberkék válaszoljanak..na szal mindig be akadtak vagy begyorsultak a videok (NEM CODEC HIBA VOLT) és kiderittem hogy a hangkártya drivere volt a szar...és msot ujra raktam az xp-t és kiirta a hangkari telepitésnél hogy nem találja kompatibilisnek (ebben az a vicces hogy az 1 honapos alaplapomnak a dobozában volt szal tök eredeti az egész) ..és akkor ez az egész érthetö is..szal leszedtem egy másik drivert és tökéletes nincs akadás gyorsulás CSAK NINCS Sound max control panel..és nem tudodm be állitani az 5.1 et...honna szedjek le egy iylet???csak félek ha azt felrakom megint beakadnak és begyorsulnak a videok:S nem tudodm mit tegyek.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Szeretnék venni egy hangkarit (most egy int. Realtek ALC850 van).
Kettõt néztem ki, sztem az X-Fi jobban megéri, de azért megerõsítést várok! Játékra kellene, meg hogy ne szaggasson a Juiced2. Nincs komoly hangrendszerem jelenleg, szal nem kell olyan drága hangkari. :D
Tehát e kettõ között dilemmázok:
X-Fi
Audigy SE
-Azt nem írtad, hogy integrált-e vagy sem. Ha nem az, de lenne az alaplaban is, akkor az alaplapit tiltsd le. Ha PCI-os, tedd át 1 másik portba.
-Távolítsd el a DirectX-et, és azt is tedd újra, de elõtte azért a dxdiag-ban ellenõrizheted.
-Felesleges PCI-os kacatokat is ved ki a gépbõbõl (tvtuner, lan, firewire, etc..)és a szükségtelen háttértárolókat is csatold le. (esetleges ütközések elkerülése végett)
Most csak ennyi jutott az eszembe nagyhirtelen(amiket én is megpróbálnék elsõsorban)DE! van mégegy nagyon fontos dolog, örök szabály, ne felejtsd el:
GOOGLE A BARÁTOD!
Voltam zárás elõtt
Most vettem új gépet alaplap asus p5kc rajta realtek hd audio alc833 hankártya. A gondom az h amikor bekapcsolom a mikrofont elkezd a hangszóró sípolni. Bárkivel próbálok beszélni(bármilyen programmal:msn,skype,ventri,ts) nem hall szinte semmit csak a sípolást. Nem gerjed vagy ilyesmi mert próbáltam több microfonnal, mindenféle beállításal(sõt ha nem microfont dugok a csatlakozóba hanem valamilyen jack dugót akkor is ugyan-úgy sípol). Ha valaki találkozott ilyen problémával és rájött h mi a baj légyszi ossza meg velem.
Köszi
Elvileg Avance AC97-es.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Ez a Hálókártyám típusa. XDDD
Felejtsétek el a típusát, nem tudom milyen...
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Lenne egy elég láma kérdésem:
P4-es alaplapba integrált hangkártya tud kezelni 2.1-es hangrendszert?
A hangkártya típusa Realtec RTL8139/810X Family Fast Ethernet NIC
Az a problémám h egyszer van hang egyszer nincs!!
A hangkártya integrált REaltek alc880!!
PLS HELP!!!!!
A gépemen elszállt a hang, egyszerûen meg se nyikkan semmi. Filmek futnak de nincs alattuk hang, zenét pedig abszolút nem tudok hallgatni. Ha winampban akarok zenét indítani, akkor a következõ hibaüzenet fogad:
"Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error Code: 88780078"
Rengeteg fórumban láttam már ezt a problémát de megoldást sehol sem.
A gépben egy C-Media CMI8738 nevû hangkártya van. Természetesen az alaplapi le van tiltva. Eddig minden rendben volt vele de most egyik napról a másikra meg se mukkan. Amit hozzá kaptam drivert, újratettem de semmi. Mi lehet a probléma?
Fontos lenne, kérem aki tudja vagy ötletei vannak az ne tartsa magában!
Köszönöm!
keine Signatur
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Újratelepítettem a windows-t és azóta nincs hang.
Azt mondja,hogy az egyik illesztõprogram le van tiltva,csak nem tudom ,hol kell feloldani.
Tudna valaki segíteni?
Köszi!
Szeretnék frapsal felvenni hangot is a videó mellé de nemtudok sajnos.
Gondolom azért mert a pirossal bekarikázott dolgokat nemlehet választani.
Kérdésem az lenne nemtudja valaki mi lehez az oka annak hogy nem lehet ezeket kiválasztani??
Next PC upgrade: 2022
Szerváltam egy Sb X-fi audio kártyát a gondom az hogy 5.1-es hangfalrendszerre van rátéve de akármit csinálok nincs basszus vista alatt...Bekapcsoltam a bass redirectiont nem segített akárhogy állítgattam...Befrissítettem az összes drivert,nem segített...5let?
Thx!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AsusP4p8T, 3.2Pentium,GF6600,1024DDR,Samsung 120 SATA
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Mi a véleményetek:
Melyik hangkártya tud többet?
Creative Labs SB X-FI X-MOD USB-hangkártya
Creative Labs X-Fi XtremeGamer
Szerintetek melyik hangszóró a jobb és miért?
Logitech Z-5500
Logitech Z-5450
Még azt is szeretném kérdezni, hogy ezek közül az eszközök közül, ha csak 1-et választhatnátok, melyik dobna a legtöbbet a hanghatásokon? Ugyanis jelenleg egy soundblaster 5.1-es hangkártyám van és márkátlan 5.1 hangszóróm...
Elõre is köszi a véleményeket!
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Van egy Genius Sound Maker Value 5.1 hangkártyám, ehhze egy 2.1 -es hangfalam.Nincs is vele probléma csak az a gond hogy rákötöttem a hangkártyára egy Genius Multimedia 2-Channel Speakers hangfalat a rear-out bemenetbe. Még mûködik is csak az a baj hogy a két hátsó hangfalat megcserélte a program, és ezeket hogyan lehetne átállítani szoftveresen, nem földrajzilag (Nincs elég kábel, meg másik áramforrás sincs a közelben). Meg az ezzel még az baj hogy nem mûködik ez a rendszer a Winampban, tehát nem szól a két hátsó hangfal de a WMP-ben pedig igen. A hangkártya driver neve Multi-Channel Audio Demo, ha ezt ki kellene cserélni akkor adjatok már egy linket is. Ez lenne a gondom.
Kösz.
van egy nagy problémám,egyszerüen elment minden hang a géprõl :S hangkártya driver fennt van,de egyszerüen meghalt:( hiába huzogatom õket nem akar semmit sem csinálni:(
-Multimédia
-PCI/Pnp audió
És most raktam újra a windowst! Természetesen nem szól a hangkari!
A driver CD-t nem találom!
De nem tom a hangkártyám GYÁRTÓját és TÍPUSát!!!
Vki help hogy ezt hol/hogy tom megnézni!
Bármi érdekel! (Pl vmi szoftver is!)
Realtek a neve, és ha bekapcsolom a hangszórómat búg a center!
Ezm iért van?
THX a helpet elõre is .
tudna nekem vki segítani h a sound blaster audigy hangkarimhoz taálható-e magyar driver vistához?
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810