Ps2 Jatek Iras Hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem indul jó pár játék, mindegyikkel ugyanaz a baj, berakom a játékot elkezd tölteni bejön a ps2 modbochip felirat majd egy fekete kép és onnan nem megy tovább. Az összes játékomat powerisoval írtam 4x sebességen (próbáltam DVD Decrypterrel is azokat amik nem mennek) TDK DVD-R lemezre, van amelyik nem indul van ami meg igen függetlenül attól hogy NTSC vagy PAL. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj? PAL SCPH-90004 9c gépem van.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
2 dolog: vagy az irányító rossz vagy a csatlakozóaljzat
PSN ID.: Beegabor
Ha valaki tudja az légyszi irjon egy e-mailt
[email protected] címre
elõre is köszi a segitséget
Szóval akinek softmodos PS2-je van, az tapasztalhatta, hogy az ESR patch csak ISO kiterjesztésû fájloknál mûködik, az MDF kiterjesztésû játékokat nem tudták patch-elni, így kiírni sem. Nos én a következõ kis trükkel oldottam meg a problémát.
Az MDF fájlok ugyanúgy patchelhetõek az ESR patcher progival, mint az ISO-k. Csupán annyi a dolgunk, hogy el tudjuk végezni a folyamatot, hogy elõtte TotalCommander-ben át kell nevezni a fájlkiterjesztést .mdf-rõl .iso-ra. Ezután elvégezzük a patchelést, majd visszaállítjuk a kiterjesztést ismét TC-ben az eredeti .mdf-re.
Ezután már csak ki kell írni ImageBurn-el a szokásos módon, és a játék indul is <#eljen>#eljen>
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
köszi a választ elõre is:D
Ps2 freemcboot om van,cd gém mûködik vele?
Vagy hogy kell dvd készíteni?
Sõt pl3cd gémet 1dvdbe rakni
Hogy kell?
Segítsetek ha tudtok,köszi!
Üdv amkoma
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell ps2-multizni? ne olyan vàlaszt adjatok h nem megy a ps2-s multi! csak ràdugom a kàbelt oszt kész vagy valamit bë is kell àllìtani a ps2-n??????
esr patchelés resident4nél nem mûködik valamiért...megadom az isot és no udf descriptor van...lentebb láttam más is találkozott már ezzel, de a megoldást sajnos sehol sem olvastam.
help pls -.-
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Írtam egy-két lemezt, de sajna nem lett jó egyik sem, mivel nem tudtam MODE2-ben(RAW-ban) kiírni a lemezeket... Valamilyen beallitas miatt van ez, vagy az új íróm miatt nem tudok írni "nyers-formatumban"? :-O
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
http://ezustsilver.freeweb.hu/ps2_02.bmp
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy kiírtam kettõ darab TDK DVD+R (1-16x 4.7GB DATA/VIDEO)két játékot is, amit letöltöttem, de nem játsza le egyiket sem, észreveszi, hogy DVD-t rakok be, de egyszerûen mikor eleindítaná, egy pár másodperc után visszaugrik. De látja a DVD-t és ki is van chippelve a gép. 4xesen írtam ki a játékokat. Mit csináltam rosszul? A segítséget elõre is köszönöm.
Ezek a fájlok vannak a két DVD-n:

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
as
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Kiirtam és nem müködik.
Elõre is köszönöm!
Steve
A játékot Deamon Tools-al .iso-ba másolod, aztán az elkészült .iso fájlt ESRDiscPatcher-el megpatcheljük és utána 4x-es sebességgel kiírjuk ImgBurn-el!
Kész is az eredeti járék másolása!
NM!
Üdv.
Valaki leírná nekem, hogy eredeti játékot hogyan másolhatnék le?
Köszi!
Üdv.
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Neroban cd-kép felírás (a "cd/dvd-író" legördülõ menüben találod), betallózod az iso fájlt, aztán kiírod pl 4X-es sebességgel.
Kérlek segítsetek. Szeretnék ps2eshez szeretznk játékokat írni pl letöltöttekre gondolok. Hogyan tegyem meg ezt? Mert pl. neroval kiírtam az iso fájlt kicsomagolva és nem mûködött. Hogy kell jól megírni egy ps2es lemezt? részletesen ha kérhetem.