Ps2 Jatek Iras Hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mínuszos lemezeim vannak, patchelve mindegyikkel csak úgy szalad. Egyedül eddig 1-et nem olvasott be, a Keresztapát... De lehet a plusszost is megenné. de azért csak hogy megpróbáljam nem veszek potyára.
Szóval teljesen PS függõ. Van ami csak a DVD+R, van ami csak a DVD-R, van ami mindekettõt húzza simán. (Bár ha valamelyiket kicsit köhögteti akkor érdemes hanyagolni... Szerintem....)
Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Dehogy, patchelés után simán kiírhatod minuszos lemezre is, vinni fogja. Szerintem kevered a kétrétegû lemezekre írt játékokkal, azt szokás pluszos lemezre írni.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy azt hogyan lehetne megoldani, hogy én ps2-re kiírjak játékot és az menjen is ugy, hogy nincs kichipelve a ps-em?
Elõre is köszönöm a választ!
14éves gyerek vagyok és lenne nekem egy olyan problémám hogy nem tudod hogy kell kiírni azokat a ps2 játékokat amelyekben nincs benne az iso fájl ha valaki tud nekem segiteni akkor kérem hogy írjon
köszönöm
a ps chippelve van adatlemezként írtam kí nero val de azt irta ki
"Please inster Playstation or playstation 2 format disk!" nem iso ban
van hanem van egy system fájl egy arc és mappák
kérlek titeket válaszoljatok elõre is thank you!
Visszaolvastam, és láttam hogy elég egyszerû ps2 diszket kiírni, úgyhogy most megtettem. Nero cd/dvd kép felírása - 4x - tdk r+. De nem mûködik, a tv-n a "Please insert a Playstation or Playstation 2 format disc." fogad. Más - nem általam - írt játék megy. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a bibi?
efem2x.blogspot.com
kéne egy kis help. sikerült egy Free MacBoot progit szerezni memó kártyára, ami chippelés nélkül kiütötte a gépet, tehát mûxik a divx lejátszás, és minden usb-portról képes hang ill kép formátumokat betülteni a gép (score)
de a játékok (itt kezdõdik a bibi) ha egyszerûen kiírom a .iso filet nem olvassa be gép, azt írja ki hogy "No UDF descriptor", ezzel kapcsolatban kaptam egy infót, hogy a ps-nem olvassa be az iso-t ezzel a megoldással tehát álcázni kell a progit UDF-el, szóval a kérdés, mit hogyan merre, és ha valaki jártas ebben a free macboot progiban, egy jó beállítási leírást, mellékelne azt megköszönném.
elõre is köszi a segítséget
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
És mi az az ESR? ez az íráshoz kell, ha igen honnan lehet ezt letölteni?
Ha "beszerezted" a játékot,akkor annyi a teendõd,hogy kicsomagolod,elvileg kapsz egy képfájlt(iso,mdf,stb),ezt a képfájlt egy erre alkalmas progival(Image Burn,Alcohol 120%)kiírod 4x-en.
A lemez lehet DVD-R vagy DVD+R-es,lehetõleg ne a legolcsóbb fajtából,(TDK,VERBATIM megfelelö).
Amúgy meg vedd a fáradságot és olvass vissza kb 2-3 hsz-t!<#nezze>#nezze><#lama>#lama>
<#eljen>#eljen>
Persze ha moddolva van,akkor lehet...Úgy nem próbáltam.
De neked legyen igazad!Engem már inkább a PS3,és a BD lemezek izgatnak.:D
PlayStation®2 Technical Specification
Under the stylish dark exterior of PlayStation 2 lies an electronic powerhouse. As one of the most powerful
games machines ever created, PlayStation 2 packs some serious punch into its svelte frame, ensuring that
every game you play, CD you listen to or DVD you watch is the best experience it can be.
If you're interested in the nuts and bolts of PlayStation 2, you should find all the information you need below.
THE BASICS
Product Name PlayStation®2 “Charcoal Black”
Product Code SCPH-70000 CB
Dimensions 230 mm (W) ×28 mm (H) ×152 mm (D)
Weight Approximately 900g
Compatible format PlayStation® format CD-ROM
PlayStation®2 format CD-ROM
PlayStation®2 format DVD-ROM
Audio CD
DVD-Video*
DVD-RW (VR mode)
* The term "DVD-Video" is used to refer to DVD-R, DVD-RW (Video mode),
DVD+R and DVD+RW discs.
Nekem a slim olvasta az RW-re írt játékot is!
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Szerintem az én Ps-emben már haldoklik az olvasófej, mert van úgy, hogy gyorsan elindul a játék, de általában erõlködik mire elindul, vagy kell neki 1-2 restartot nyomni.
A kérdésem, hogyha így használom, ameddig be nem döglik teljesen, akkor ezzel összefüggésben más alkatrésze meghibásodhat?