Ps2 Jatek Iras Hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek ellenére, ha patch-eled Toxic-kal, aztán ESR-rel és helyesen kiírod minõségi DL lemezre és a PS2 feje is rendben van, akkor elméletben, hangsúlyozom elméletben, mennie kell.
Amúgy eredetiben 2-3k. (Használtan persze, mert újat már nem kapsz.)
Egyébként gran turismo 4.
Így hogy elrontottam egy 800Ft-os dual layert, és vennem kell mégegyet, már majdnem eredetibe megvehettem volna:D
1. A Toxic Dual Layer Patcher azért kell, mert DL Media-ról van szó.
2. ESR Patcher azért kell neked, hogy az ESR futtatni tudja a játékot. Az ESR mûködése erre alapszik, a patchelt játékokat DVD Video-ként tünteti föl.
Magyarul mind a kettõvel meg kell patchelni. Melyik játékról van szó amúgy?
Mi lehet a baj?
PSP Downgrade-Okositás, Upgrade 1000,2000,3000 psp verziókhoz is 0-24-ig msn címem [email protected]
lenne egy kis problémám vetem egy 30004-es csipelt gépet psx játékokból a másoltat viszi az eredetit nem ps2 vetem egy eredetit csak hogy le teszteljem hogy mûködit e egyáltalán mezt másolni próbáltam hozzá játékot de semmi eredménye imgbrun-alcohol120%-al is próbáltam már alacsony sebességet 1×2× alcohol120% kifejezeten a ps2 re álitotam de semmi. MIT CSINÁLOK ROSSZUL?
Olyan gondom van, hogy van 1 memóriakártyám (Free McBoot) amivel elvileg elindulna az írott játék! Csakhogy a gép 99,9%-ba nem látja a kártyát. Ahogy berakom az írott játékot a gép ezt írja ki:play halted due to malfunction Eredeti játéknál se enged a kártyára menteni, mivel akkor se látja! A gépem típusa 50004-es.Másik gépen mûködik!Mi lehet a gond? Elõre is köszi.
PSP Downgrade-Okositás, Upgrade 1000,2000,3000 psp verziókhoz is 0-24-ig msn címem [email protected]
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Köszi!
aki tudja az vegyen fel MSN-re aki nem az e-mailba küldje el pls
MSN:[email protected]
e-mail:
elõre is kösz
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Azokat a játékokat nem lehet pecselni aminek nincs udf file rendszere(vagy nemtom hogy mondják)
Én eddig csak 2 játékot szedtem le amit nemtudtam pecselni..(Yuyuhakusho,SplinterCell DA)
Szóval olyan játékot lehet csak aminek van...
4x-esen írd ki ugy ahogy az elõzõ kommentbe linkeltem...
Kb 20 játékból csak 1-2 ilyen van és te pont beletrafáltál..(Amugy ezeket rendes csippeltek viszik, mivel nem kell esr pecselni)
Kezdõ vagyok a ps2 játék írásában.
Torrentrõl töltöttem le ps2 játékot és szeretném kiírni dvdre,csak az a helyzet nem tudom hogyan kell.Freemc bootos ps2m van,meg is van a ESR program,de valami nem jó azt írja NO UDF DESCRIPTOR
Nem értem,tudna valaki segíteni!
Köszi
Üdv Kri

Amugy full magyara program szóval ki lehet rajt simán igazodni.....
Ki írtam Ps2re az Urban Chaos-t meg a Guitar Hero 2-t Tdk+R-re, ESR-esen.....Tökéletes müködik minden 1böl...Szóval ha +osra írtam az baj?Mer rohadt jól megy vele...Kérdés hogy ez nem cseszi jobban szétt a fejet mint a minuszos?
Ja és hogy esr-nek nem mindeggy hogy + vagy -?Mer elvégre video formátumba ismeri fel....(Azt olvastam hogy az asztali dvdk is jobban szeretik a +os dvd-t...)
Daemon Tools-t meg felejtsétek már el, minek??? Ki volt az a gyengeelméjû aki egyáltalán idekeverte ezt...
PSN ID.: Beegabor
de elõtte fel kell patchelni ezzel a DL patcherrel hogy mennyen a PS en fel is patcheltem az MDS filet azt írta complete ok.
de nem merem kiírni mert itt olvasom hogy ISO ban kell kiírni nade ebbõl az MDF MDS fileból hogy csinálok ISO t vagy egyáltalán szüség van erre??? pls help.