Ps2 Jatek Iras Hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CD-s játékokat egy kis trükkel DVD-re is ki lehet írni, egy lemezre akár többet is. Én már többször csináltam (Project: Snowblind, NeoContra, stb.)
Nagyvonalakban arról van szó, hogy a játékok képfájl-jait szét kell szedni (LBA sor maradjon meg) és újra felépíteni, plusz egy menüt kell rakni a lemezre amin induláskor el lehet dönteni melyik játékot akarod indítani.
Minimális informatikai tudás szükséges, akinek nincs bele se kezdjen!
Link (angol)
Nagyvonalakban arról van szó, hogy a játékok képfájl-jait szét kell szedni (LBA sor maradjon meg) és újra felépíteni, plusz egy menüt kell rakni a lemezre amin induláskor el lehet dönteni melyik játékot akarod indítani.
Minimális informatikai tudás szükséges, akinek nincs bele se kezdjen!
Link (angol)
Olvasgattam a hozzászólásokat.én csak a cue-t írtam ki.Haver mondta,h ugy jó mert az Alcohol 120 azt jeleníti meg ami kell,de,ha akarom a bin-t is megmutatja.szal az a kérdésem,h bin-t is cue-t is 1szerre kell ki irom cd-re?én is a capcom collection-t szeretném ki írni,de az nfo azt mondja dvd-re írjam.aztán erre varjak gombot<#conf>#conf>. köszi elõre is!
A MOH Frontline 3cd-s és nem ISO...sima mappák vannak meg valami system tárcsázás fájl...meg ilyenek<#wink>#wink>Akkor errõl is leteszek hogy DVD-set csináljak belõle ha nem lehet<#wink>#wink>Érdekességképpen még annyit had írjak,h nagyon régóta konzolozom Ps1-re is megvan az összes nagy alkotás..FF sorozat..Chrono Cross..Vagrant Story..Allied General(hexás strategi)..stb..120 game.Ps2-re szintúgy.(140 game)Nemtudnám eladni semmi pénzért pedig már nem nagyon játszok velük
Köszönöm a válaszokat!<#wink>#wink>Ha a Bin-Cue párost csak cd-re lehet kiírni akkor már értem mért nem jó.Megfogadom a tanácsod én sem koptatom vele a gépem...többet jelent nekem mint bármi más.Habár a játék ami Bin fájlos nem rossz...: Capcom Classic Collection Volume 1....Régi retro capcom játékok csokorba szedve...nah mind1 lemondok róla<#wink>#wink>Hál Istennek a 2.-ik rész Dvd-s.Olyan nagy nevekkel mint pl az Outrun vagy a Street Fighter,Golden Axe eredeti átdolgozatlanba.Ha valakineke kell szívesen adok linket.
Gran Turismo 3, MoH Frontline, ezek voltak az elsõ PS2-es játékaim amit a géppel együtt vettem még 2002-ben, szal nem csoda ha nem emlékszem, hogy anno hogyan warezolt a jónép. :)
Van 3cd-s is! De DVD-t nem tudsz csinálni belõle.
Kb 7-8 éve jött ki 3cd-s verzióban.
PoisonChihuahua erre nem emlékezhet :)
Keress DVD-set, inkább valahol.
Kb 7-8 éve jött ki 3cd-s verzióban.
PoisonChihuahua erre nem emlékezhet :)
Keress DVD-set, inkább valahol.
A .bin-.cue páros CD képfájl, szal CD-re kell kiírni, de én a helyedben nem koptatnám vele a gépet.
A MoH nekem eredetiben van meg és valóban 1 DVD-s, ilyen 3CD-s buzulásról még életemben nem hallotam, szal valószínüleg egy láma feltöltést szedtél le, fogalmam sincs mit kéne csinálni azzal a 3CD-nyi anyaggal, .iso-kat iylen módon nem is lehet szétszedni.
A MoH nekem eredetiben van meg és valóban 1 DVD-s, ilyen 3CD-s buzulásról még életemben nem hallotam, szal valószínüleg egy láma feltöltést szedtél le, fogalmam sincs mit kéne csinálni azzal a 3CD-nyi anyaggal, .iso-kat iylen módon nem is lehet szétszedni.
2., Van nekem egy régebbi 3 cd-s játékom MOH Frontline.Gondoltam ne legyen 3 cd-n rárakom én egy DVD-re hiszen bõven elfér rajta.Hát én mindenhogy próbáltam de sehogy nem jött össze.A cd-ken mappák vannak...megpróbáltam már mindenhogy..Iso-ba...egybe...külön...nem jó sehogy.Kérdés: Hogy lehetne 1 DVD-re rakni egy 3 cd-s játékot?És egyáltalán lehet-e?...Nem értem mért így csinálták meg anno(3 cd)Gondolom a játék eredetileg is 1 DVD-s volt....Kíváncsian várom mindenki válaszát aki tudna nekem segíteni.
Sziasztok! Nekem 2 kérdésem volna. 1., Az IMG burn nagyon jó Ps2 játék író progi,idáig mindig azzal írtam.Most viszont leszedtem egy játékot ami tömörítve volt,kicsomagoltam,kaptam egy 748 Megás BIN fájlt.valami hibaüzenettel kiírta a progi talán azt írta,h CUE fájl lesz belõle vagy valami ilyesmi...a lényeg,h kiírta de nem jó.Próbáltam úgy is,h ISO fájlt csináltam ebbõl a BIN fájlból és úgy írtam ki...de úgy sem jó.Kérdés:Mi lehet a baj?
Köszönöm mindenkinek aki az IMG_burn-os báltozatot leírta ide,mert a játék mûködik!!!ÖRÖK HÁLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM!!!!<#nyes>#nyes><#wink>#wink><#taps>#taps>
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM!!!!<#nyes>#nyes><#wink>#wink><#taps>#taps>
Koj Alcohol 120% írd ki és max 4*-es sebességgel. Ha jó a géped így vinnie kell.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
teljesen mind1 mert már mindennel kiírtam mivel lehet.....
volt imgburn, clone cd, nero... stb, kiírtam Dvd+r re, dvd-r re, rw, re az összes lemezmárkát is kipróbáltam de egyik se jött be.
volt imgburn, clone cd, nero... stb, kiírtam Dvd+r re, dvd-r re, rw, re az összes lemezmárkát is kipróbáltam de egyik se jött be.
Több oka is lehet. Szar a chip, esetleg tönkrement, vagy gyenge a PS2 olvasófeje és ezért nehezen vagy egyáltalán nem olvassa be a lemezt, vagy egyszerûen csak szarul írtad ki (Az író márkája, a használt szoftver és a lemez márkája/minõsége is döntõ lehet!).
most akkor nem nagyon értem hogy mi van, és hogy miért nem megy...
valami más módszer?
Akkor nem mûxik a gépedben az okosság....volt már rá példa.
Ilyenkor elengedi az egyik lábat a cucc,annyi elég is neki,hogy ne mûködjön.
Ilyenkor elengedi az egyik lábat a cucc,annyi elég is neki,hogy ne mûködjön.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
De így sem jó! Pontosan úgy csináltam ahogy leírtad, berakom és kiírja a hülyeségét. (please insert ps2 format disc)
ja, jó megpróbálom
Senki sem válaszol?
akkor most én egyet:
1.IMG Burn indít
2.Write image file to disc
3.Select a file... (betallózod a képfájlt)
4.Write speed: 4x
5.Megnyomod az írás gombot (olyan nagy hogy kiszúrja a szemed)
1.IMG Burn indít
2.Write image file to disc
3.Select a file... (betallózod a képfájlt)
4.Write speed: 4x
5.Megnyomod az írás gombot (olyan nagy hogy kiszúrja a szemed)
2x en írtam,tdk-ra,mind1 megoldom akkor is is.<#email>#email>
Hali! Próbálkoztam az írással. Egyik ismerõsömtõl hallottam, hogy hogy kéne kiírni, neki elvileg mûködött így: (neki is chippelt a ps2-je)
1. Iso-t berakni daemonba
2. nero-val dvd másolásam majd automatikusan adja a virtuális, meg a lemezmeghajtót, csak rá kell kattintani, hogy írás.
3. DVD-R re kell kiírni.
4 Betenni ps2-be. De nemkem így nem mûködött. Hogyan kéne?
1. Iso-t berakni daemonba
2. nero-val dvd másolásam majd automatikusan adja a virtuális, meg a lemezmeghajtót, csak rá kell kattintani, hogy írás.
3. DVD-R re kell kiírni.
4 Betenni ps2-be. De nemkem így nem mûködött. Hogyan kéne?
ha az imgburn kiirta a cd-t,és a BINt,akkor nem a program a hibás,hanem ps2 nem csipi a cd-t,vagy a lemez szar,tul gyorsan van irva stbstb
A ps2 nem olvassa be.A bin.-t írtam ki.Vagy írjam a cue.t?Ki kell csomagolnom és ugy írnom?
köszönöm BANYAPAPA!!!!!! sikerült a gta san andreas
Köszönöm még 1x a segítséget Banyapapa,de nem lett jó.Imgburn-el írtam 2x-en.A Bin-t akartam kíirni,de nem olvassa be.még annyit,h a bin csomagolva van, 768Mb a cue pedig 76byte.Kicsomagolva kellene irnom?Bocsánat,h ilyennel zavarlak!
na,ami a lemezeken van soksok fájl,az isoba mind belekerül,egybecsomagolja a progi (imgburn),és ha kiirod,akkor a fájlokat ráfogja irni a lemezedre ahogy kell,ennyi
egyszerre nem megy.a bin és a cue ugyanazt tartalmazza csak nem tudom melyiket írjam ki, 1 lemezt már elcsesztem.
Banyapapa?a bin-t is cue-t is egyszerre irom ki?köszi a segítséged!
banyapapa és csak az iso-t írjam ki?? és mennie kell? mert megcsináltam imgburn-ban... ne azt ami az eredetin volt? mert az eredetiken nem iso file szokott lenni...
nem baj ha eredeti,az is mehet imgburn-be,abbol is csinál iso-t,és utána kiirva mennie kell.
banyapapa a gta sanandreas on ami eredeti azt ha ugyanúgyátmásolom az jó? vagy imgburn-el isová átkell alakítani? de miért iso az összes eredeti játék ilye fájlok vannakak nem isok-nem?
oké és mibõl vegyem meg ? nem mindenki gazdag!
És?Nem tudsz olvasni?Jobban jársz ha megveszed eredetiben mindet!Megkímélnéd magadat és a fórumos társaidat az idióta warez témáktól...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Lehet már volt téma,de nem találtam sehol vagy vak vagyok.Cd-s játékot szeretnék kiírni ps2-re.Már írtam dvd-re sok játékot gond nélkül.Van 1 cue és 1 bin file-om.
Mind a kettõt kikell írnom?A bin-t konvertáltam csak iso-ba,de nem olvassa a gép.Vagy talán nem is kell konvertálnom?
Cd-re szeretném írni. köszi elõre is
Segítséget szeretnék kérni.Lehet már volt téma,de nem találtam sehol vagy vak vagyok.Cd-s játékot szeretnék kiírni ps2-re.Már írtam dvd-re sok játékot gond nélkül.Van 1 cue és 1 bin file-om.
Mind a kettõt kikell írnom?A bin-t konvertáltam csak iso-ba,de nem olvassa a gép.Vagy talán nem is kell konvertálnom?
Cd-re szeretném írni. köszi elõre is
jöszi köszi csak már magyar nyelvû az imgburn-om:D:D:D
nem.
ott az imgburn,fennt az ablakában mode fül,ott belövöd read-ra,és a lemezt megcsinálja ISOvá a gépedre,utána visszaállitod write a mode menüt,és ki tudod irni az elkészitett isot.
ott az imgburn,fennt az ablakában mode fül,ott belövöd read-ra,és a lemezt megcsinálja ISOvá a gépedre,utána visszaállitod write a mode menüt,és ki tudod irni az elkészitett isot.
helló!
most megvan nálam eredetiben kölcsön a gta sa. és ha ezt betolom a gépbe és rámásolom a gépre és azt ami az eredetin volt ráírom egy üresre akkor mûködni fog?
most megvan nálam eredetiben kölcsön a gta sa. és ha ezt betolom a gépbe és rámásolom a gépre és azt ami az eredetin volt ráírom egy üresre akkor mûködni fog?
Letöltöttem 1 játékot, kíírtam a képfájlt beraktam ps2-be. nem indul, tom miért mert be van chippeltetve. Úgy nem játszik le másolt cd-t ha be van chippelve? Vagy vmi program ami becsaphatja??
csak a cd képet kell kiirni,ha nem jó akkor vagy a gép nem csipi a cd-t,vagy nem jo amit letöltöttél.
Esetleg ismerösödet kérdezd meg hogy csinálta,vagy kérd el a lemezt
Esetleg ismerösödet kérdezd meg hogy csinálta,vagy kérd el a lemezt
na akk haggyuk a daemont -ot alapból volt egy cd képem vhol hallottam a "power ISO" nevezetû progit na a cd képet ezzel átcsináltam " POWER ISO FILE"-ra és ezt kiírtam meg simán a cd képet az elsõ-t de eggyik sem jó az eggyiknél azt írja ki a ps2-m hogy a cd-t nem tudja olvasni lehetséges hogy a letöltött dologgal van a baj? meret az eggyik ismerõsöm azt mondta hogy õ csak cd-képet írt ki...és jó neki...
daemon tools hagyd a francba,ugy fos,az kell amit a demontoolsba adsz be,az a 1-2 esetleg 3 fájl,na az micsoda?
mi volt az amit letöltöttél?
ISOt igy általánositva irják,én is ugy irtam,ami a képen mutattam végülis az mind 1-1 "ISO":P
Pl: cd-knél van a BIN mellete CUE, az NRG a nero "isoja" azt hiszem, stbstb
ISOt igy általánositva irják,én is ugy irtam,ami a képen mutattam végülis az mind 1-1 "ISO":P
Pl: cd-knél van a BIN mellete CUE, az NRG a nero "isoja" azt hiszem, stbstb
oké de ez daemon toolsban van ami egy cd kép eredetileg ... ezt 1xer már kiírtam de nem jártam sikerrel de az alkohol soft nem magyar és nem tudom használni...
honnan lehet felismerni egy file-t hogy ISO? ha a tulajdonságokra megyek és ott fájltípus