Ps2 Jatek Iras Hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
de akkor az nem irhato ki igy,lehet az már kibontva van,és nem "ISO".

na szóval nekem igazából az ISO fájlal van próblémám szerintem hogy mit kellc csinálnom hogy olyan legyen ... msn-em [email protected] aki tud segíten írjon!!!!!!!!!!
de több bin is van és az egy vlc fájl ( a vlc az egy zene lejátszó!)
Banyapapa
ha bin amit irni akarsz,probáld ki az imgburn progit.
lemezt berakod,programba beadod amit kér,a bin-t,belövöd a sebbeséget,és irsz,ennyi lesz.

pl betettem a cd képet és rámentem olyan parancsikonra ami olyan mint ha videó vagy zene lenne a tulajdonságai és "VLC media files(bin)
hogy érted hogy melyik van nekem ezek közül hol vagy hogy?
Banyapapa
Melyik van neked ezekböl?

az ISO az micsoda azt hogy jelölik vagy a nevéhez oda van írva hogy ISO? vagy mi?
õõõõ a cd képet kiírtam 4x sebességben a nero7eggyik változatával de nem jó ha daemon toolsba beteszem a cd képet ott nincsen semmilyen ISO fájl mert többen azt mondták csak azt kell kiírni de nincsen meg hallottam vmi alcohol softról de azt nem tom mi és hogy kell!<#schmoll2>
Elvileg jó.
Egy próbát megér 😊

Agent087
tudom hogy nem konkrétan ide való.

de tudjátok szeretnék játszani a biztonsági mentésnek kiírt jákommal😊 és ezér chipeltetném a ps2-m. tudok pár helyet ahol lehet de az egyiket drágának találtam (8ezer) a másik meg kint van az isten picsájában.
Pesti vagyok. Valaki tud mondani egy helyet ahol tudnak segíteni nekem? Belváros, zugló, rákospalota. Kb?

Elõre is köszi!!!

nekem egy cd-képem van ha azt kiírom az jó?
Az iso az egy fomrátum amit a deamon is fölismer de az ugye pc.
Deamonozni nem kell sztem.
Lehet hogy képzavarban vagyok énis de azthiszem hogy úgy jön létre egy iso ha pl letöltesz egy játékot ami sok fájlbõl áll (pl sok rarba tömörített fájl ) ha azokat kicsomagolod akkor kapsz egy iso fájlt. amit ki kell írni dvd re. AZ alcohol 120 pedig egy cd író program. De van a dvddecrypter nevû író program is
A programban keress olyat ahol be lehet állítani hogy milyen formátumú fájlt akarsz kiírni. megkeresed az iso-t. Kiégeted a cdre.
lehetõleg 4x es sebességgel.

erik10
Néddmáá mennyien vannak, pfff. <#eplus2>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

oké és mi az az ISO? meg az alcoholsoft? ezt h kell használni??
én egy cd képet töltöttem le ha ezt kiírom az jó vagy daemon toolsba betegyem és ott mi az iso? vagy mi?😄
Veszel egy Márkás dvd-t ha lehet dvd-R est
fogod az iso fájlt kiégeted alcohollal (120) lehetõleg 4x sebességgel( ha gyorsan írod kisebb a valószínûsége hogy beolvassa vagy ha mégis akkor azthiszem hamarabb megeszi az olvasódat).
Nálam kb eddig tartott és ment is.

Helló

ha kéhetném vki mondjon el mindent h kell kiírni egy játékot?( milyen cd/dvd mit kell kiírni...)
minden üzenetet szeretettel várok
DJS8
nem igaz hogy sok low nem tud annyit megjegyezni hogy max. 4x legyen az írás sebesség

jaszy
Ugyan már.......nincs mit!<#duma><#mf1>

BlueJersey
az ilyen és egyéb értelmes hozzászólásokat megköszöntük...

Üdv!
Valaki tudna segíteni egy ps2-s problémában?
Letöltöttem a netröl az age of empires 2 ps2-re, amikor kiirom
nemjátsza le.(1 CD-s a játék)
Még egy uj verziot is leszedtem de ugyse..
(nemirtam rosszul ki mert minden játékot eddig ugy irtam ki, és nem ez az elsö cd-s)
Banyapapa
jó majd.

MÁS!

Van itt aki nagymester töltögetésben?
kellene egy játék PS2-re,namcollection a neve,de se torrentet nem talalok,se semmitse

banyapapa látom te értessz ehez😄 légyszi vegyél fel és majd ott kérdezek😄 elõre is köszi😛 [email protected]
Üdv! Akit érdekelnek ps2 játékok írjon erre az emailre: [email protected]
Sziasztok.... chippelt ps2-õm van... letöltöttema tekken 5 öt ..iso fájl..... elég ha rendesen neroval kiirom a képfájlt ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Valahol olvastam asszem, hogy van progi ami megváltoztatja a játék nemtom valami fájlát , és becsapja a Ps2-õt. És elvileg lejátsza a játékot.
Banyapapa
akkor buko,de cd-t ne eröltessél benne.
másolt/irott dvd-böl is max igy a irott dvd filmek mennek benne,más nem,ha nix csip

Ok.!!Megpróbálom, kösz hogy segítettél de van 1 probléma. Most jutott eszembe hogy nincs kicsipeltetve a Ps2, így hát másoltcd-t nem játszik le vagy igen?
Banyapapa
winrar kicsomagolod valahova,kapsz egy ISO-t (jobb esetben😛)
letöltöd a dvd decrypter/imgburn progit (ez szabadon választott 😊.
decrypter/imgburn-ben,MODE menüben ISO-WRITE.
beadod fennt a ISO-t,beállitod a irás sebbeségét,és go!

Irás sebbesége,nekem a 8* verbatim (mig az volt) a 4szeres irást, a 16* irhato verb. meg a 8szorost csipi

PS2 játékot akarok írni dvd re. És azt az Imgburnot hogy kell használni?
Banyapapa
mit akarsz,mire irni?
énmég imgburnél nem láttam hibát,ha csak nem cd-re akarsz dvd nagyságut irni,vagy egy dvd9es játékot akarnál sima dvd-re nyomatni.

Elolvastam a lentieket. NEM TUDOM MEGÍRI! Beraktam a DVD t és a Nero-val akartam kiírni de vmi írási hibát írt ki. Ok Aztán amir banyapapa írt lejebb megróbáltam az se ment. Majd olvastem hogy ps2 eumulátorra lis lehet az se ment. A kérdésem.

1. Milyen program kell az íráshoz? (daemon vagy nemtom)
2. Hogy kell kiírni? Mivel, és milyen cd re?
Banyapapa
legálisan nem

ok, köszi, de gondolom NTSC is elindul valahogy?

Banyapapa
nem mind1,itthon vett gépen,eredetiben csak PAL lemez indul el

Sziasztok, mi a különbség az NTCS meg a PAL között? Mindegy melyiket veszem meg?

Tinman
Uncsi vagy, ráadásul nem lány, hanem valami elmeroggyant alregje.

Winrar --->iso
Kiír imgburn, örül.
Most már törölheted az alreged. <#szomoru2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Banyapapa
vissza kell olvasni mit-hogyan

jaszy
Úgy kell hogy bemész a boltba, leveszed a polcrol és a pénztárnál fizetsz.
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

valaki leírná nekem.
aki ért hozzá!!!!!!!
Istencsászár
És ha neked ezt valaki megmondja ( én ehhez nemértek😊 ) akkor utána levõ lépést tudni fogod? és az utána?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Warezolni nem!?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gyerekes nem!?
Tinman
Általános suliban a tanítónéni mindig kérte, hogy szünetben húzzuk meg a margót. <#vigyor3> Ez most csak úgy eszembe jutott...

sziasztok.
nemrég van gépem és nem tudok ps2-es játékot kiírni.
írjátok meg légyszi hogyan kell.winrar archivum
köszi
Sziasztok.
segítséget szeretnék kérni. mit jelent egy "DL patch" nevû fájl? hogyan tudnám DL-es lemezre kiírni a sima dvd-nél nagyobb tartalommal rendelkezõ programot?

Sziasztok!! ha valaki tudna nekem PS2 Network Adaptert szerzni vastag ps2-höz az azzonal JELENTKEZZEN!!!!pü-be
Sziasztok én egy kezdõ vagyok a Ps2-vel és csak azt szeretném tudni hogy hogyan és hogy mivel lehetne kiírni a játékokat Ps2-re mert nekem gépen csak az van.ha valaki le tudná írni részletesen annak megköszönném.Kérlek vagy itt közöld vagy pedig ird meg nekem e-mailban:[email protected]

Elõre is köszi mindenkinek.
teljesen mindegy mivel ír az ember....

fotográfik kolomp edisön :D

Alcohol 120% 1.4.8 ver
És ez tuti.
Ne frissítsd!
Ne keress új verziót!