Ps2 Jatek Iras Hogyan?

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Te kukac! Epp ugycsinaltam! hulye meg nem vagyok!

Burn Image ment le!

Valami javaslat? Hata mas CD iro progival menne he?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Már megint loálkodsz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na jó, csak hogy segítsek is...
Nem a bin file-t kell kiírni (és itt most teljesen mindegy, hogy pc-s vagy ps2-es játék, program, kutyafasza vagy bármi) cd-re, hanem megnyitod mondjuk a nero-t, kiválasztod a burn cd from iso (vagy valami hasonló opciót), kijelölöd a bin file-t, és majd õ megégeti szépen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Szal en letoltottem a RIP verziojat a NBA Street volume 2 -es jateknak ami .bin formajaban volt. Majd rairtam egy TDK Cd-re 4X sebeseggel de nem indult el😞

Mit csinaltam roszul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

← ElőzőOldal 9 / 9