Ps2 Jatek Iras Hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ezzel foglalkozik mind tudja ,hogy az egyetlen megbízható megoldás az ALCOHOL 120%.
Nem kell álítgatni programozni varázsolni.
Felmásolod vele.
Kiírod vele.
Hiba nincs pláne eredeti lemeznél.
Másolhatatlan lemez nincs.
Mirõl beszélsz?
Alcohollal felmásolod a gépre majd azzal a képfájlt kiírod dvd re.
Miért kell állítgatni egy programot az úgy mûködik tökéletesen ahogy feltelepíted.Vagy attól vagy nagyobb hekker ,hogy összevissza állítgatsz mindent?
Bakker ez már vagy 5 éves sztori nehogy most kezdj el agyalni,hogy kell kiírni egy ps2 es lemezt.
Ez van sajna
2 DVD írtam(szarul) meg az alapján amit lent olvastam!
Amatõr vok!!
Ha valaki tud segíteni PS2 játék kíírás ügyében az vegyen fel a ([email protected]) MSN-címre
Várpm a jelenkezéseteket és a segítségeteket!
Elõre is THX.
Alkohol 120-al írtam 4X-es sebességeel DVD DAO módba úgy ahogy szoktam!Elõre is THX!
Beraktam a lemezt és imgburn-nel tudtam készíteni egy iso fájlt. Aztán amikor kiírtam volna ezt az isot egy dvd-re, ezt írta ki:
"Your image doesn't appear to be of the correct format for burning onto a dvd.
Image format: MODE2/FORM1/2352
Dvd format: MODE1/2048
Would you like to continue anyway?
Yes - No. "
Igaz, hogy nem kerül sokba egy dvd, de hülyeség miatt nem akarok egyet sem elrontani. Ha igent nyomok a fenti kérdésre, akkor egy ps2-es gépben visszaolvashatatlan lemezt fog készíteni?
Kérlek segítsetek nekem, szõke nõnek! :-)
Kb. 5 DVD-t dobtam már ki a kukába.
Kiírtam Alcohollal, ImgBurnnel, Dvd Decrypterrel, szerintem Neroval is az Iso file-t. DVD-Res lemezre, egyszer írható, próbáltam 2x, 4x sebességgel is, de egy sem jó. Chip van benne, 3 napja chippelték.
Van valakinek valamilyen ötlete?
Hiszen megy, kopik, használódik.
Az írottak természetesen jobban.
Thx Papa <#wink>#wink>
Udv: big
az imgburn nem sok mindent tud.Ahogy utánaolvastam a srácot aki írta elkapták,és nagyon megszorongatták,utána írta az imgburnot,de az nem töri már fel a védelmeket ha jól tudom.
Amugy a imgburn a decrypter ujitott verzioja
Erre gondoltal , ugye ?
Tisztelettel : big
Koszonom <#wink>#wink>
Tisztelettel: big
letöltöd a dvd decrypter/imgburn progit (ez szabadon választott 😊.
decrypter/imgburn-ben,MODE menüben ISO-WRITE.
beadod fennt a ISO-t,beállitod a irás sebbeségét,és go!
Irás sebbesége,nekem a 8* verbatim (mig az volt) a 4szeres irást, a 16* irhato verb. meg a 8szorost csipi
A netrol szedtem le PS2 jatekot (WinRar).. azt szeretnem kiirni, Sony Playstation 2-re ... Ehez kernek segitseget <#vigyor3>#vigyor3>
Minden hozzaszolast szivesen varok ! ... Megha nem is vagy biztos benne!
Koszonom <#wink>#wink>
sztem szar de megmondom sztem hogy kell
(lol lex <#hehe>#hehe>)
na szal kaptam 1 .iso-t Daemon-ba beraktam.
aztán kiirtam Nero StartSmart-al ugy hogy DVD másolás és kijelöltem a virtuális meghajtot aztán kimásolta
igy jó?
(nemtom ellenõrizni mert van PS2-m de chip nincs 😞 )
Hmmm... Masolt jatekot a gépbe? Hmmm... En origi lemezekröl csinaltam masolatokat, amik tökeletesen mennek... A PS2-ben ugyi "hardveres crack" van; mihez kell/kellene egy crack?
(közben pedig leesett, nekem vakembernek; hogy 3 éves komment amire reagalok..s.ebaj; nem törlöm ki... :-P)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Eredeti cd-rõl dvd-rõl tudsz vele csinálni imaget-t (akár pc,akár ps1/2) Csak be kell neki állítani, hogy milyen lemezt tettél be (pc-nél a védelmet) és máris kihadja a kódos sorokat 😊
http://www.dfh-squad.com
Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétõl akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tõle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nincs Ps2 emulator embet ertsd meg. Es ha lenne is akkor kb egy 5 gigas proci kene hozza mert a Ps2-oben harom proci van mar alapbol ami szimultan dolgozik.
Ha masolni akarsz Ps2 jatekot.
Berakod a !!masolt!! Ps2 jatekot (mert azon mar van az a kis file ami olyan mint Pc jatekoknal a crack) es siman Nero6-ossal vagy ultraDVD -vel le imageled de lehetoleg .iso kiterjesztesben!
Ba erdeti DVD-ed vanakkor is imageld le .iso ba de akkor meg kell talajad neten a megfelelo jatekhoz a megfelelo cracket majd bele tomoriteni a .iso ba es ugy kiirni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha gamek-et(olcsón)akartok akkor (másoltak) [email protected]!! Írjatok erre a mail cím-re és küldik a listát!
Nagyon megbízható az emberke, nekem is õ hozza!!
Általában a legújabb gamek vannak! pl.: JAK2
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az alapján amit írtál, megfelelõ választ adtam 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egy kerdes meg!
Az hogy Cd-rol jaccok az rongaja a Ps2-omet?