ICO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felnéztem a német ebayre meg az osztrákra :S hát elég durcás sajna ilyen 35-50 Euroig terjednek az árak , és van ami nem is a szép dízdobozos változat 😊 angoloknál jobb az ár! megprobálok onnan szerezni egyet, de ha véletlen itt a forumon is megválna a kis ICOjátol szivesen várom az ajánlatát a [email protected]
Ha szép a játék akár 5k-t is adnék érte!
az elsõ rész kellene nagyon 😊
azért köszi hogy írtál.😉
De ha esetleg valaki adna el szép állapotút 😄 5-6k ért írjon nekem ide : [email protected] Ha díszdobozos esetleg akkor 7 kért is mehet😊
Ha valaki megválik az ICO-tol érdekelne. 5-6K adnék érte ha jó állapotú!
[email protected] itt az emailem ha esetleg valaki még idetévedne 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PSN ID.: Beegabor
Én nem tudom mirõl van szó, szóval neki kérném, van-e valami titka a megölésének?
Köszi elõre is!
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
VG: Köszi :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Valaki elmondaná, hogy az az árnyék nõci -aki a kapu bezáródásakor megjelent- az ennek a fehér leánykának kicsodája...?
Naná, hogy akkor csörgött a teló amikor ment a monológ és csak annyit láttam, hogy valakinek a valakije, meg, hogy nem abba a világba tartozik ahol van a fiúval.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De a SOTC nem késõbb jött ki?
Mert ICO-n ha jól emlékszem 2002-es felirat díszeleg. SOTC meg nem olyan régi.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A játékkal már 2 órát játszottam... olyan megfoghatatlan hangulata van.
Ez a kissrác és a lány... annyira... nem is tudom, olyan érzéki a hangulat. Ahogy megfogja a lány kezét és együtt vannak... csak úgy... nem tudom még miért csak együtt vannak :-)
Nagyon aranyos az egész :-)
Szóval most ICO-zok... eddig fél órát toltam és akármennyire is akarom valamilyen játékhoz hasonlítani csak nem sikerül -és ez jó!, talán az árnyak+kissrác kapcsán egy pillanatra mintha a Heart of Darkness ugrott volna be, de ezt az érzést a fura hangulat azonnal el is hessegette belõlem.
Kb. milyen hosszú a játék? No és a Colossus?
Nekem ez a 900MB körüli verzió jutott... de láttam 500 mb körüli iso-kat is.
Miben több ez a version mint a kisebb méretû?
Hm.. akkor meg nem értem miért irták oda,netszerte,ICO2,na mindegy lényegtelen.
Jó lenne valami bõvebb ismertetõ az ICO körüli dolgokról,tudod valami elõtörténet..
Vagy szerinted az alkotók úgy látták nem is kell?
Lehet úgy gondolják nem bajlódnak folytatással,csak a szabadulást mutatták be
egy játékon keresztül.
Tényleg nagyon jó gém.
Vége.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Látom ez a játék nem neked való,de nem gond,biztos megtalálod a számitásod
egy másik játéknál,ajánlom a Resident Evil-t,vagy akár a Devil May Cry-t
vagy tényleg a Doom-ot.
Az ICO nem errõl szól,ott egy kicsit el kell vonatkoztatni..
"Az egész gémen keresztül ezt a fehér luvnyát kellesz hurcolnom, miközben a fekete alakokat csépelem?"
Lehet hogy furcsa de nekem ez igy ebben a formában elég volt!
ByE!
Hmm..,most akkor ez a "A koloszus árnyéka" micsoda?
Minek a folytatása?
Mert olvastam hogy ez a ICO2..
De ez hülyeségnek hangzik..
Csak most fedeztem fel ezt a topickot,király tudni hogy nem csak én vagyok
oda ezért a "jatekért".
Nekem a PAL verzió van meg,a "szpesöl edisön",kártyákkal,amibõl belerakhattak
volna vagy még ötvenet. :-)
Most játszom másodszorra,de elakadtam,nem tudom miért,annál a résznél ahol
ico-t fel kell "lõni" egy mozgó fahasábbal..
Egyszerûen nem tudok vele felugrani,tiszta ideg vagyok,de majd sikerûl..
Nekem a "fejtörõkkel" nem volt gondom,szerintem adják magukat.
Yordába szerelmes vagyok.. :-)
És jó lenne valami "REAL" folytatás,rögtön a tengerpartról egy kb 10perces
magyarázat videóval az elsõ részrõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
[HUN]Kami*, kiskami*