Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Oldal 1 / 68Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wepapa
Szép napot nekem is van Pioneer 110 dvd író be rakom a lemezt írásra elíndul az írás és lefagy az egész gép olvasásnál is ugyan ezt csínálja.Tud valaki segítení ?

wepapa
Szép napot.Tudja valaki hogy itt nálunk hol lehet PIONEER dvd írót venni újat 20x vagy 110,,112,118.

Sziasztok! Van egy LG L42 íróm, amivel "mindössze" egy bajom van: nem olvas eredeti lemezt. Sem játékot, sem filmet. Újságmelléklet is kilõve, minden. Írni gyönyörûen ír és az írtat is olvassa, de az eredetit nem hajlandó. Ez mi a bánat? Warez-drive? :D Ja és nem most kezdte, pár éves a drága, újkorában sem volt rá hajlandó.

Üdv.vettem egy Plextor 890Sa irot. Az lenne a bajom és kérdésem hogy nem tudok vele verbatim DL DVD-t 2.4X-en irni csak minimum 4X-es sebességgel engedi.Mi lehet a baj? Kaptam hozzá valami plextools szoftver lemezt,azzal kell valamit csinálni? Mi a megoldás?
pajti
Sziasztok! Ide írom így hirtelen.
Van egy lemezem (dvd) amit nem olvas az írom, szeretném visszaállítani az adatokat. Milyen progit ajánlanátok erre? Fontos képeim vannak rajta.. :(

hát kidobni nem szeretném mert eddig tökéletesen mûködött, szerintem szét lesz szedve lehet hogy csak poros, azért köszi
Kuka. De elõtte még érdemes egy firmware-t frissíteni, hátha.

Ha nem félsz a kotorászástól, szedd szét és nézd meg, van-e a fejegységen állítható potenciométer, amivel a lézeres olvasóegység munkapontját lehet tologatni. jelöld be az alaphelyzetet, és tekerd el különbözõ irányokba kisebb lépésekben és figyeld, hogy javul-e.

Bár lehet, hogy a korszerûbb egységekben ezt már másként oldják meg.

Helló! a dvd íróm Pioneer dvd-rw dvr-112d nem olvassa a lemezeket újratelepítettem a gépet, frissítettem a meghajtót de semmi változás, segítene valaki?
Sziasztok!

Az utóbbi fél évre vetítve már a negyedik NEC-Optiarc DVD író produkálja ugyanazt a hibajelenséget: A gyári eredeti DVD lemezeket nem ismeri fel.

Írott lemezt beolvas, ír rendesen, de a gyári DVD romokkal nem tud mit kezdeni.

Találkoztatok hasonló jelenséggel? Az egységek más-más gépekben mondták fel a szolgálatot, tehát nem lokális környezeti probléma van.
Talán szériahiba?

Szaszura
Bocsi de nem Samsung véletlenül az az LG???????????

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Szaszura
Szia!!Tudom hogy közhely de talán firmware frissités segíthet!!!!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy LG SH-S203P típusú DVD íróm. Nemrég vettem hozzá Philips DVD+RDL 8X-an írható lemezeket de teljesen meghülyíti az a hardveremet. Ha berakom, a Nero program kiírja a choose recorder mezõbe, hogy "D: ........." és írás elött kidobja a lemezt. Ezután csak a gép újrainditásásval áll vissza normálisra. A sima 4,7 G lemezekkel nincsen baja.
Ha valaki tud létszi segítsen.
HoReSz1975
van valami öteletetek, hogy mit tudok tenni, ha a WIN 7 Ultimate CD meghajtónak ismeri fel a Plextor PX-L890SA -t <#conf> Ezért nem is olvas és ír semmilyen DVD -t <#conf>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Nekem ilyen volt csak fekete.....hát 9 hónapot bírt ki pedig nem sokat írtam vele kb 150-200lemezt!most kicserélték NEC7242S-re

Remélem ez többet bír!

UI.az LG már7éve megy a régi gépemben (1000-1200lemezt írt eddig)

Sziasztok mi a véleményetek errõl az íróról:
Samsung 22x oem SH-S223C/BEWE vagy BEBE

válaszotokat elõre is köszönöm:D

neten néztem, és semmi. valahogy kétlem, hogy ha személyesen szétnézek, más eredményre jutok, de én ugye csak sony optiarc-ra, ill. nec-re kerestem, ezért is köszi Merlinnek a tippet!

MerlinW
Nem nagyon van már, valóban. Alternatíva, ebben is NEC alkatrészek dolgoznak.

[merlinw.org]

nézz körül több boltban , kizárt hogy ne legyen patás nec , az nem létezik :D

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

bakker, ilyesmit már újonnan nem is kapni. patás van, nec is van, de ami patás és nec is egyben, az csak slim, 10+-ért ami gondolom notiba való. francba <#wow3>

értem, köszi a tippeket!

szigorúan NEC , Sony Nec Optiarc teljes nevén , nem szabad mást csak az jó , sokféle márkával találkoztam volt amelyik egyszerûen csak átlagos volt és volt olyan ami totál életveszélyes , de a necre egyik se jellemzõ a nec az átlagon felüli csúcsminõség és még olcsó is <#eljen><#worship>

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

MerlinW
Bármelyik NEC. Ennyi:)

[merlinw.org]

nos, senki nem tud egy jó IDE-s írót ajánlani? :)

udv!

nekem most van egy AD-7243S-em, es maximalisan meg vagyok vele elegedve. eddig egy darab hibas lemezt nem produkalt, es olvasni is remekul olvas.

de most egy ismerosomnek kell segitenem, kellene neki vennem egy odd-t, csak hogy egy regebbi gepbe kell, igy IDE-s kene. fogalmam sincs, hogy melyik a jo, de valami hasonloan megbizhato cucc kene, mint a sajatom :)

koszi minden tanacsot elore is! udv!

Helló!

Kinéztem ezt a típust:
SAMSUNG SH-S223L/RSMN Fekete+Ezüst (ipon.hu-n)
Ezzel kapcsolatban kérdéseim:

RSMN mit rövidít?
Mit jelent a SATA csatlakozás? (csak egy-két szóban :))
A Dual-layer DVD-ket ugyan úgy kell írni mint a simát, vagy van hozzá valami speckó program? (ehhez adnak Nero-t ezzel lehet írni dual-t?)

Asszem ennyi, kösz elõre is a válaszokat!
ja és satás
Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy vettem egy LG dvd írót,szinte új.Öcsémnek szüksége volt rá ezért átraktuk az õ gépébe,ment is rendesen.Aztán visszaraktam az enyémbe és azóta se kép se hang.A kábelek rendesen rá lettek dúgva.mégse ismeri fel a gép.A bios se.Segítségeteket elõre is köszönöm.
MaSzKa
nem csak, írtam neki, hogy tudja miért olcsó

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Met
írta, hogy kell neki?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MaSzKa
LightScribe -ot nem tud

Met
Akkor ezt

www.cb2000.hu

Itt néztem meg.Rendelni más városból nem akarok.Csak ez az egy nagy üzlet van kecskeméten.
Amúgy van egy dobozos, de az már 7E forint.
MaSzKa
az gondolom a színe

dobozos esetleg nincs e? BOX

oem - azt jeleti egy zacskóban kapod meg
LS - LightScribe

a hivatalos samsung garancia papírt kérd el - ott vedd meg ahol adnak ilyet hozzá

Értem,akkor errõl lemondok.Meg csak egy ezressel drágább az L-es.
Mi a különbség az alábbi kettõ közül?
Samsung 22x oem SH-S223L/BEBE fekete belsõ LS SATA 2év DVD+/-RW
Samsung 22x oem SH-S223L/BEWE belsõ LS SATA 2év DVD+/-RW

Vagyis inkább azt kérdezném,hogy a BEBE-st vagy a BEWE-st vegyem meg?
MaSzKa
miért vennél régit?

Egész pontosan amit én kinéztem az az F-es.MEgéri megvenni?Tudtok róla valamit?köszi
MaSzKa

billywood
Köszi a tippet, megnézem. Azért lehet még licitálni ám :)

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Szia!
Én is egy ilyen Samsungot néztem ki, vagyis egészen pontosan az SH-S223-at. Csak 5E forint.Tudsz róla véleményt mondani vagy valaki más,hogy megérné-e?
MaSzKa
Samsung SH-S223L 2év hivatalos garanciával javaslom
Box - dobozban elõlapokkal
+ingyenes Nero-val
6300Ft

billywood
Sziasztok!

DVD író vásárlás elõtt állok, és szeretnék tippeket kérni :) Visszaolvastam kicsit, de okosabb nem lettem, kinek ez, kinek az jön be. Max. 10k pénzt szánok rá, pio-t akartam elõször, de boltokban nem lehet valamiért kapni, ezért hajlok másfelé is akár. Szóval ez van :)

Köszönöm elõre is!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Vegyetek LG-t, most vettem, mindent olvas frankón, amit a neccel írtam régebben.

http://althir.org

MaSzKa
adatkábel vagy tápegység vagy kontakt hibás szerintem
vagy hibás a bekötés

Japep

LD supermulti DVD-RAM
Pontosan nem tudom a nevét, mert most nem ismeri fel a gép...

A gépem az már 2-3 éves, új videókártyával (NVidia GF 9800), AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,02 GHz, 3 GB RAM, XP SP3 - a winchesterem WesternDigital 160GB.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Met
milyen gép, milyen író stb.

Japep

Hello.
Vagy 2 napja mikor bekapcsoltam a gépet nem jelentette meg a Sajátgépen a lejátszót, aztán mikor újra bekapcsoltam már volt.
Sõt, már 2 DVD-t is rosszul írt meg, a rajta lévõ film néha beszaggatott.

Ma pedig mielõtt elment volna, betettem egy filmet, azt írta ki, hogy audio, erre kékhalál és restart.
Bejön a gép, megírok egy DVD-t, éppen hogy befejezi lefagy minden, kékhalál és restart - most megint nincs íróm.

Ez most egyértelmûen íróhibának tûnik (viszont nemrég vettem, szinte új), de ha íróhiba, akkor miért van kékhalál?
Ez nem jelentheti a winyó meghibásodását?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mindenképp Pioneer írót vegyél és Verba dvd-re csináld a dolgot..! saját tapasztalat h a phililps, tdk dvd-k nem mindig olvasható az xbox360ok számára!
Hali! Milyen írót ajánlatok 10e alatt az xbox360-as játékaim biztonsági másolataihoz?
mé nem mind1, segyítséget kértem, nem azt hogy kiváncsoskodj hogy hányat kel csinálni, 100.000ret ha érdekel.
Met
nem, nem mindegy, de ha ilyen kurva okos vagy akkor keress magadnak <#kocsog><#lama>

Oldal 1 / 68Következő →