FankaDeli
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy az új albuma nagyon üt, a cipõ meg a póló is vagány😊
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
am az új albumban sem csalódtam <#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mert a hideg ellen nincs gyógyszer, így nem származik belõle haszon.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
De úgy birom, amikor mondják a Tv be hogy valószínûleg összefüggésbe hozható a H1N1 el.
Na most akkor mi van? Döntsék már el kérem....
Nameg, arról mérnem számolnak be hogy most télen naponta hányan fagynak meg az utcán? Ugyanúgy meghalnak....
Csicska média.
PS3 Slim 250 PC
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Sajnos úgy veszem észre nem sokan járnak ide, ezért bekéne indítani a fórumot.
Sajnos elkeserítõ a helyzet az országban. Ez a HiNi-s hiszti amit a tv ben levágtak az elmúlt hetekben.... Érdekes, mostanában nemigazán hallani semmit róla, Már nem hal meg senki? Szánalmas....de sajnos sokakat megbutítottak vele.... Na mind1.
Másik dolog : Nézem a Myvipet, mit látok, miss myvip szépségverseny.
Jó. Eddig semmi gond, bár nem látom értelmét.
De amikor nézem a lányokat, és azt látom hogy 13-14 éves kislány pózol félmeztelenül, és a sok paraszt meg dicsérgeti hogy jujj de szép vagy.... na az már sok volt. Idáig jutottunk.
Ne csodálkozzon az a 14 éves kislány akit felcsinálnak és mehet a korházba abortuszra.....
Az egy dolog hogy szép.... de nem kell kieröltetni hogy szarul járjon...
Ezeket csak azért írom le mert Fanka is hasonlóképpen gondolkozik.
És mondja azt valaki hogy nincs igaza...
Nagyon hamar fel kéne ébredni, és sok tekintetben rendet tenni a fejekben, mert nem lesz jó vége.
Szebb Jövõt!
PS3 Slim 250 PC
vajon belépne akkor is egy pártba ha csak a pénz miatt csinálná, és ennyit tudna a történelemrõl akkor is?:S
Romantikus Erõszak - Kemény mag Lemezelõzetes koncert
2010 02 19
www.1899.hu
ezeket a témákat viszont már tényleg mindenki lerágta ezerszer.
az egész csak nevelés kérdése, nem a wacuum meg bloose a felelõs a mai idiótákért, hanem a szüleik. nem kell itt a feri által szádba adott szónoklat.
az meg, hogy a szomszédos országok kultúrálisan elõrébb járnak nagyban köszönhetõ azoknak akikkel fanka mostanában közösséget vállal. ezaz, tényleg jópofa tüntetni minden hétvégén valamiért, jópofa szétverni az országot, csak akkor ne csodálkozzunk, ha lenéznek minket.
http://funkhouse.hu
PS3 Slim 250 PC
Mégse érdekel téged, talán ha egyszer te veszted el a munkád, mert kirúgnak,vagy a te gyereked lesz fiatalon kábítószeres...
Na akkor te nyafogni fogsz.
Most csak elmész mellette és leszarod.
PS3 Slim 250 PC
Akkor magyarázd már meg nekem hogy miért van az hogy nem minden 2. rapper
csinálja ezt? Miért nincs rajta kívül olyan aki a "nemzeti rapet" képviseli?
Ha olyan jól menne a szekér akkor sokan váltanának biztos vagyok benne.
De, ha teszem azt3 év múlva megint vált és teljesen más lenne a nézõpontja, másról szólnának a számai, na akkor én is azt fogom mondani hogy nem hiteles. Most még lehet azt mondani hogy "felébredt".
"Amugy meg amiket leírsz azt mindenki tudja, nemtudom minek kell mindent ezerszer leírni unalmas, könyökömön jön ki ez a sok szent okos dumaDD"
Igen, mindenki tudja mégis elmegyünk mellette nap mint nap, nem is vesszük észre ma már..... ez normális? De igazad van, hagyjuk, ne tegyünk semmit ellene, jó ez így...
De ne menjünk bele a politikába, én csak azért írtam mert Fankának szerintem ezek közül sok mindenben igaza van.
PS3 Slim 250 PC
Eleve nézd meg a régebbi 2007 es klippjeit ahol tivornyázik meg csajokról pénzrõl csacsog medencékben. Ellentmondás az egész ember, nyisd ki a szemed, mert ha valaki hát õ nem hiteles, huzd le a retyon az õ szónoklásaitD
Amugy meg amiket leírsz azt mindenki tudja, nemtudom minek kell mindent ezerszer leírni unalmas, könyökömön jön ki ez a sok szent okos dumaDD
Nem hiszem hogy minden amit leírtam butaság. Lehet hogy valamit kicsit homályosan sikerült megfogalmaznom, és nem is érthet mindenki mindennel egyet, de ne mondd nekem hogy nincs egyik gondolatomban sem igazság?
Ezek szerint te természetesnek tartod hogy :
-a fiatalok ~70%-a alkoholt fogyaszt és cigizik, és a többsége kipróbálja a drogot is.
-Természetesnek tartod hogy a média irányít, mindent elhiszel nekik.
-Természetesnek tartod hogy a szomszéd országok közül, így Szlovákia,Románia elõrébb járnak mint mi mint kultúrálisan, mint minden más egyéb dolgot tekintve.
-Természetesnek tartod hogy 5-10 éve még erõsek voltunk az oktatás terén, ma már csak inkább közepesek.
-természetesnek tartod hogy egyre több ember vesziti el a munkáját
-És hogy a Tv ennyire elbutítja a fiatalok fejét az új mûsoraival...
Csak pár dolgot említettem...
PS3 Slim 250 PC
Most nem éppen Fankáról szeretnék írni, de vele kapcsolatban, az õ "nézeteivel" kapcsolatban.
Ugyanis még én is, fiatal fejjel, olyan dolgokat veszek észre a közvetlen közelemben amit ma már természetesnek tartunk, pedig nem lenne az.
Számtalan egymástól független dolog, de mégis a társadalmunkat határozza meg mindegyik. Ezek miatt vagyunk ott ahol, és észre se vesszük, jómagam se mindig, nem is tudok mindent felsorolni.
De azért pár dolgot mégis megszeretnék említeni:
-Kezdjük a Fiatalsággal. Sok felnõtt/idõsebb ember csodálkozik hogy milyen szemtelenek és pofátlanok a fiatalok, holott miért is viselkednének másképp. Hiszen ezt látják a tévében, ezt tanulják a szüleiktõl, és kitõl mástól tanul az ember hanem a "példaképétõl".
Sok fiatal 11-12 évesen cigizik és alkoholt fogyaszt. Késõbb persze nem vetik meg a drogokat sem.... Hogy errõl ki tehet? az elõbb említettek.
-A média hangsúlyozza hogy akkor vagy menõ ha ezt meg azt megveszed, két hét múlva meg már szégyen hogy olyanod van vedd az újabbat....
Amerikából átjött jó néhány "szokás", - edd a sok szemetet, boldogabb leszel tõle, csak hogy egy példát említsek.
-Ide tartozik még a Tv-ben megjelenõ újabb mûsorok, Celebmûszak csak hogy egyet említsek. Én elfogadom hogy vannak sztárok, legyenek, valamiben biztosan kiemelkednek a hétköznapi emberek közül ( már amelyik...) de ne butítsák a népet.... pl.: az elõbb említett mûsor azt mutatja be hogy milyen megpróbáltatásokat él át a 3 sztár egy hétig, a mûsornak értelme nincs, hány millió embernek van ugyan ilyen munkája, és õk ebbõl élnek, nem csak szórakáznak jópénzért. valakinek ez a megélhetése.... Errõl nem is szeretnék többet írni.... idáig jutottunk, ez szórakoztat minket, õk ezért kapják a pénzüket, mert sokan bunkók, parasztok... Csodálkozunk ha a fiatalság bunkó, szemtelen lesz....
Inkább nem is folytatom...
- Az Ország politikusaira sem nézhetünk fel, tõlük is csak azt látjuk hogy lopnak, csalnak, hazudnak. Miért lenne a társadalmunk más? Amikor ezt látjuk az ország vezetõitõl.
Drága volt Miniszterünk nyíltan vállalta hogy hazudott, becsapott minket több éven át, 1 hét múlva már õ volt az aki õszinte, mert bevallotta hogy hazudott.
-Mindenkit arra buzdítanak hogy tanuljon, ezzel sincs baj...
Csakhogy hiába tanulsz, nem biztos hogy elérsz vele bármit is, nem biztos hogy lesz normális munkahelyed itthon, ezért sokan külföldre mennek... Remek, ezért tanuljak? hogy utánna elmehessek külföldre? mert itthon nem találok munkát? De ha én nem akarok elmenni? Akkor hiába tanultam? Mehetek közmunkásnak esetleg?
-A politika sok mindent befolyásol, javarészt emiatt sem állunk jól, emiatt is süllyedünk folyamatosan.
PL. Csodálkozunk hogy nem vagyunk ott a foci elitjében? Mégis mitõl lennénk? Tehetségek vannak, ezrével, mint ahogy más sportágban is.
De pénz és megfelelõ körülmények egyáltalán nincsenek. Hogy vegyük fel a versenyt egy olyan ország válogatottjával ahol több 100 stadion van, és sokkal több pénzt fordítanak a tehetségek fejlesztésére, és úgy egyáltalán a sportra. Mi mibõl fordíthatnánk erre pénzt? Pedig állítom hogy ha egyenlõ vagy közel azonos feltételek mellett indulhatnánk mint az elit, akkor köztük lennénk.... Ez nem csak a focira vonatkozik, ide tartozik megannyi sportág.
Persze jómagam is részese vagyok számos megemlítettnek, én is hibás vagyok, én se vagyok kivétel, sajnos ez van, én se veszek észre sokmindent....
Ugyan úgy nézem a tv-t, stb...
Fankának sokszor igaza van ezekkel kapcsolatban. Azért írtam mert én is sokmindent hasonlóképp látok mint õ. Csak pár dolgot említette most meg, ha lekéne írni mindent akkor nem érnék egy hamar a végére, nem is tudnék mindent leírni.
Ha csak egy kicsit is beleolvastok és elgondolkoztok/ elgondolkozunk pár dolgon, már megérte írnom. Én Fanka írásaiból, dalszövegeibõl ébredtem rá pár dologra.... Épp ezért tartom õt egy jó embernek, és szerintem jó az amit csinál.
További szép napot!
PS3 Slim 250 PC
Ezért kéne már nyitni egy szép nagy munkatábort.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Szánalmas...
Semmi köze az (õs)rokkerséghez.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Bár szerintem zdlr csak véleményt mondott...
De tudod, sokak úgy vannak ezzel hogy ha nekik nem tetszik akkor te hülye vagy ha neked tetszik... ne foglalkozz vele.
PS3 Slim 250 PC
És ez most témától független! Legyen szó Fankáról, vagy Bridget Jonesról...
Teljesen normális hogy nem mindenki ismeri el, és hogy vannak akik nem szeretik. ugyan úgy mint akármi mást....
Csak hogy hozzak egy példát: A Harry Potter milliók kedvence, de ugyan ennyien utálják is emellett. (persze ez csak egy példa volt)
PS3 Slim 250 PC
fanka is rapzenét próbál, de nekem az akkor sem az. egyszerû popzene lett.
hogy lehet behatárolni? hm.. kell legyen benne valami erõ, amíbõl érzed, hogy igen, ez piszkos, ez az utcáról jön..
ez pl rap, az alap szétszed, az mc-k flowja meg magával ragad.
nem tudom nekem egy ilyen után az az évek óta unalmas zongorás alap, a hangosra kevert, de valójában teljesen erõtlen dob, meg basszus nem ad semmit. nem is beszélve arról, hogy fanka rapje unalmas, egysíku, beszéd.
persze nem mondom, hogy másnak nem tetszhet..
És én is hallgatok másokat is, pl.: Mentha, Hõsök, stb..
Bár itt most lehet hogy megint elõjössz azzal hogy ez vagy az nem rap.
Hogy lehet behatárolni a rap fogalmát? hol kezdõdik az a fogalom hogy na ez már rap, és hol a vége?
Mert én is mondhatom a trabantra hogy az nem kocsi.... pedig az.
PS3 Slim 250 PC
a nagyképûséggel nincs baj, istenem ez a rapszakma.
a nemzeti rappel meg az a baj, hogy feri meg akarja magyarázni, hogy a rap az igazából nacionalista. meg a faszom..
feri nem azért nem rap, mert nincs pénze (szerintem ez is álszenteskedés, egész életében ebbõl a szarból él, más dolgozik is mellette), mellesleg én úgy tudom, hogy a stúdiója nem éppen szar.
azért nem rap, mert feri zenéjébõl az egyik leg alapvetõbb dolog hiányzik, a rap. mint írtam, az hogy felolvassa a szöveget nem az.
ganxsta- õsrokker
dopeman- rap / véleményt nem írok.. nem pozitív
majka- vicc, szégyen..
Nem csak hogy beleolvastam, elolvastam az egészet, értem az álláspontodat, és egyet is értek vele de nem teljesen.
Pl.: Miért baj az hogy Feri elkezdte ezt a "Nemzeti" rapet, miért baj hogy most többen hallgatják, legalább volt esze, és igen szépen csinálta.
Viszont az igaz, hogy ha valaki kommentel és az nem az õ száj íze szerint van akkor egybõl törli, esetleg szóról szóra kivesézi, aki meg olvassa azt a jó hosszú szöveget amit válaszként ír, az a végén már azt se tudja hogy konkrétan mire válaszolt... legalábbis én ahogy olvasom a Fankadeli.hu-n némely írását. Egyszerûen nem a lényeggel válaszol, megkerüli azt vagy én nem tudom... ez igaz. kétségtelen.
Továbbá furának tartom azt is hogy szidja ezeket a vadkemény embereket mint Busta, akik minden számukban csak a "hánynõtkúrtammegma" szöveget nyomatják, de Busta a legnagyobb barátja.
Miután valaki megkérdezte ezt, õ erre azt válaszolta hogy ha nem ismered ne itéld el... (mellesleg a számai alapján csak az jön le hogy õ pedig ilyen.. de mind1) De talán mostanában kezd Bustáról is jobbra fordulni a véleményem, de a régi számait nem hallgatom egyáltalán.... Elég a címüket elolvasnom...
Feri ha nem rap akkor mi? Rap jellemzõje az elektronikus, monoton zene, és a jellegzetes ének -, és beszédstílus.
Lehet hogy Fankának nincs übermegagiga stúdiója, meg többmillió forintja hogy elkészíttessen egy klippet, neki nincs Ferrari -ja, meg nem lóg Fux a nyakában, mert otthon készíti számait, és mert nem virít ott minden hétvégén a tv-ben, és bunkóskodik mint egyesek?
Majka,Gangxta,Sp,Dopeman... õk rap? Csak mert berúgva adnak interjút, csak mert benne vannak a tv-ben, csak mert õk sztárok?
Akkor inkább Feri. (a magyarok közül)
Igazad van abban hogy sokan nincsenek otthon a témában, én se vagyok otthon nagyon benne.
De légyszives mondj nekem egy olyan magyar rapest, aki hiteles, nem álszent, nem nagyképû, nem paraszt, és a zenéje rap....
Ferinek költségvetésénél fogva ennyire telik, és szerintem jó, én hallgatom, és igen vannak nekem is kétségeim azért, egyet is értek veled néhány dologban.
Nehogymár mindenkit a média irányítson, és ezek a nagyképû "tv sztárok", legyenek a menõk.
PS3 Slim 250 PC
nem értesz a stílushoz, azért nem érted azt a számot. hiphopban bevett szokás, hogy zenében küldik el az anjukba egymást a riválisok.
fanka kirakta viccnek az egyik számukat a saláta címlapjára, befikázta õket, úgy hogy nem is tudta kik ezek.
õk erre reagáltak, a rapzene módszereivel..
amúgy szar a szám (de legalább nekik van flowjuk)
szerintem ez normális rap elõadónak nem lenne erény.
hiteltelen.
két éve még semmi hasonló témájú számot nem írt. elfordultak tõle, mindenki, a rapszakma, a rajongók, nem ment a szekér kellett valami új amire harapnak. hoppá, volt egy halom politikai botrány, a az egyik oldal szépen elkezdte ezt a nemzeti dolgot, amivel sokan azonosulni tudtak a másik oldalból való csalódottság miatt. hülye lett volna a régi rajongói között keresni a visszatérõket, hiszen "nemzeti" rap még úgy sincs. jól csinálta, le a kalappal.
régen, a régi night child alatt kb. olyan embernek adta el magát, mint akikre most köpköd nap-mint nap a salátán.
felébredt? na ne 😊 ott rájöttek, hogy nem hiteles, új imidzs kellett.
küzd a kettõs mérce ellen, olvassatok bele a salátán a topikjába, mikor valaki felhvta a figyelmét, hogy a szabályzat miatt bustát is törölhetné, kibukott a szög a zságból, leírta, hogy busta és még pár barátja olyanokat is megtehet amiket más nem, mert õk a barátai.. na mi is az a kettõs mérce?
akárki akármit írt neki, azt szóról szóra elemezte ki, kiforgatva minden szót, mondatot, belemagyarázva a szarba is a virág illatot.. gratulálok, higgyetek neki.
ok nélkül köt bele mindenkibe, mert lételeme, ha nem csinálná, a kutya nem beszélne róla, nem ismernék meg új gyerekek a zenéjét. persze õ szerinte ez tök természetes és igazságos dolog. pl. mikor az a pita ramos feltett a youtube-ra egy számot egybõl kellett egy cikk a salátán, amiben kb 2 mondat szólt a cím tárgyáról, a nagy része meg arról, hogy deego füvezik. és? mi köze van hozzá? mikor erre diggie reagált, akkor õ volt a fõfasz, mert hogy képzeli, különben is hazugság minden szava...
a saláta egy szekta, feri a vezér, feri alakítja a véleményeket. nézzétek meg a rajongók belinkelnek cikkeket, videókat és nem véleményezik, hanem kábé megkérdezik ferit, hogy errõl most mit is kéne gondolniuk. persze a salátán én lennék az agymosott, mert nem bólogatok. hm.. finom.
feri nem rap (!), a kriminal kiadványokon hallhatsz rappet. az új zenéi szinvonalasabbak? hehe, ha neked kielégítõ az erõtlen basszus, az a 12 egy tucat zongora fos, ami 5 éve vérciki, nem csak a rapben, akkor jó.. legyen, de kösz én ebbõl nem kérek. nem vagyok oda azért hogy minden új szám másodpercre pontosan kiszámítható legyen. semmi megújulás, semmi változatosság, egy kaptafa, unalmas, lagymatag, nyálas.
a "rapstílusa", ha beszélhetünk ilyenrõl, vér gagyi. flowja nincs, az még nem rap, hogy monoton hangon ráolvasom a zenére a szöveget. persze ezt elnézem, nem vagytok benne a stílusban, titeket még be lehet ezzel csapni, hogy rap.
nézzétek meg az új rajongóit, egyiknek sincs fingja sem a stílusról, ferin kívûl más hiphopot nem ismernek, csak tibbah és siska nevét, azzal dobálóznak. az átlag életkor sem haladja meg a 16-17et.
azért ide írok, mert a salátán még rá sem nyomnék a küldésre már törölve lenne, itt lehet egy-két még nem elvakult rajongó is el tudja olvasni.
nem szeretem, hogy feri akarja megmondani, hogy mi a rap (úgy, hogy gõze nincs róla, ezzel lehetett befutni), nem szeretem, hogy feri akarja megmondani magyar vagyok e. ha õ a magyar akkor én nem akarok az lenni. de szerintem ezt majd eldöntöm én magamnak, hogy mennyire érezhetem magam itthon a saját országomban, hazámban, nem kell nekem hozzá sem feri, sem kurucinfó, sem jobbik. köszi.
nem mondom, hogy ne hallgassátok, hisz van akinek erre van igénye. ezt megértem, elfogadom. csak annyit mondok, hogy nem kell vakon követni.
igen, feri nem mondta ki, írta legy ezekkel a szavakkal, hogy õ a szent, és igaz ember, de ha olvasod az írásait, akkor ez sugárzik belõle. különben is értelmetlen zagyvaságokat írogat a blogjára.
bocs ha össze-vissza írtam, de siettem, köszi ha beleolvasol, és üdv.
(ui. hagyjatok a bloose broavaz fikázással, nem érdekel nem hallgatom õket, nagyon kevés van onnét ami bejön, tudjátok nem csak õk léteznek fankadelin kívûl)
Ez egy fos !!!A szó szoros értelmében!
Inkább ezek a tetvek rakják le a mikrofont ne FankaDeli!!!
Az ilyen tetves cigányokat kell gázkamrába vinni!Szerintem azt a Magyar ember fizetné is!<#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Ismét lekellett hogy döbbenjek..... ennek több oka is van.
Hát akkor el is kezdem szép lassan sorjában.
1. idézet a youtube-ról, a szám mellé ez volt publikálva, részlet:
"A rap nem csak a rímek,a ritmika és flow is kell.Amibõl valljuk be Ferenc nem bõvelkedik.Ez a zene válasz Feri oltogatásaira.Aki nem tud rappelni az ne kritizáljon.Ennyi "
Miközben ezt olvastam, ment ez a "zene" és akkor megkérdeztem magamban, õk tudnak rímeket csinálni, nekik van ritmika a szavaikban és azért menõk mert minden 3. szavuk az hogy kurvaanyád stb? Õk azok akik Ferivel ellentétben tudnak rappelni? 😄😄 ne legyünk nevetségesek kérem..SZÁNALOM
2.Amikor rákattintottam a linkre, és elolvastam a számért felelõs emberek "mûvésznevét", leesett az állam, ilyen noname senkikrõl soha sem hallottam még, pedig ismerek ilyen férgeket nem egyet.. hagyne soroljam. Õk akarják Fankát beoltani? Õk mit tettek le az asztalra?
Mire fel kérik hogy tegye le a mikrofont? Haggyuk már, azért mert kendõt kötöttek az arcukra... azért mert a végén a srác benyögött valami angol szöveget... ettõl õk a magyar rap "elitjei"? megint csak nevetnem kell. Ismét SZÁNALOM.
3. Ilyenkor szerintetek kibõl lehet hamarabb kinézni hogy hiteles, nem hazug, hazaszeretõ, nem paraszt, stb? Hát nem belõlük.... Akkor már Fankából sokkal inkább.
Ahogy az elõttem író is feltüntette: "Ez a rap szégyene"
Nem Ferit kéne szidni, nem õt kéne oltani, nem vele van a baj ( ha van is nem annyi)mint ezeknek.
De nem baj... egyesek szerint rájuk kell büszkének lennünk, mert õk kurvaanyáznak.. szép, idáig jutottunk,ez ma Magyarország, és nem csak a zenében, ha valaki tisztességesen dolgozik lenézik, sokkal vagányabb ha csalsz lopsz hazudsz...
Ha tisztességes vagy kirúgnak.
Na ennyi elég is volt... Mindenki gondolkozzon el pár dolgon, aki ezt/ezeket jónak tartja.
PS3 Slim 250 PC
Szánalmas az egész! A kendõ meg egyenesen nevetséges. Tán' nem bírják a saját szagukat?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Itt maradhat nyugodtan, a FankaDeli topik nagyon sok dolgot foglal magában, legalábbis szerintem, Ha csak oylanok járnának ide akik egyet értenek vele, és szeretik a zenéjét, akkor Fankadeli Fan Club vagy hasonló neve lenne... azonban a Fankadeli topiknévbe mint téma beletartozhat a Fankadeli elleni kritikák "kimondása", vagyis nyugodtan elmondhatja zdlr itt a véleményét és bárki más aki nem szereti Fankadelit és/vagy zenéjét.
Persze határokon belül.... de zdlr tényleg nem mondott rosszat, csak véleményt nyilvánított, leírta hogy hogyan viszonyul Fankához, és mi a véleménye róla. Lehet hogy esetleg jobban ismeri esetleg párszor találkozott vele, ebszélt is vele stb, és ott szemtõl szemben sokkal más Fankadeli jött le mint a neten keresztül. De majd zdlr ír ezzel kapcsolatban ha személyes tapasztalatai is vannak.
Amúgy:
Nekem is számos alkalommal eszembe jutott, és gondolkoztam rajta hogy Fankadeli túl "jónak" tûnik nekem a mai világban hogy igaz,hiteles legyen. Persze ettõl függetlenül nem kizárt hogy Fankadeli valóban olyan amilyennek mondja magát, és amilyennek látszik.
Furának tûnt az is nekem hogy a Night Child bõl számos ember kilépett/kirúgták, sok esetben Fankadeli volt az oka ha jól tudom, Össze is vesztek, de pontosan nem tudom mik voltak... Lényeg hogy azt is eltudom képzelni, bár tudom sokan fogják mondani hogy hülyeség,stb...
de hogy az a sok ember azért lépett ki mert Fanka volt az egyetlen aki átlátott sok mindenen, és õ még egy olyan valaki abból a kevésbõl aki tisztességes. Én nem ismerem annyira Siskát mint Fankát,( ismerem... nem jó szót választottam...) szoval nem hallgatom Siskát, de amikor bele hallgattam a számaiba, meg láttam hogy hogyan is viselkedik... hát õ róla pont nem tudom elképzelni hogy tisztességesebb, normálisabb ember lenne mint Fanka.
Zldr: Feri sosem állította hogy szent, ez hülyeség.
Végül pedig: Bár szeretem a zenéjét, a neten keresztül jó embernek látszik, és sok igazság van a számaiban, mégis kételkedek néha, õ tényleg olyan ember aki nem hazug, csaló, bunkó ember? és még sorolhatnám. Nehéz elhinni.... a mai világban. De hátha.
Mindenesetre remélem a közeljövõben lesz alkalmam találkozni vele.
PS3 Slim 250 PC
Én mostanság kezdtem el hallgatni fankát,és az ujjab számai jobban tetszenek, nem csak a szöveg miatt hanem zeneileg szinvonalasabb. Ha csak a politikai számaival nem tudsz eggyet érteni ,akkor hallgass másokat pl gazpedál. Ha azok se tetszenek akkor nem kell hallgatni.
De az hogy idejösz és csak szidod. Minek? Tudom szolásszabadság van, de már elmontadd a véleményedett tudomásul vettük. Én ebbe a forumba egy senki vagyok, de mivel nem épitesz hanem rombolsz, megkérlek hogy nyiss egy fankafikázó forumot és oda irkálj, ezeket a "birkákat" meg haggy békén.
szia<#integet2>#integet2>
sajnos a 90%-uk pont az ellenkezõje, ha feri azt mondja, õ márpedig szent, akkor szent lesz és marad bármi derüljön is ki róla.