Chrono Cross
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg az egész OST,szóval kösz nem kell 😄
emu témához hozzászólva, epsxe -vel vittem végig 2x, semmi gond nincs vele, csak az elején jól kell beállítani ( bár 2 effektnél orbitálisan belassult, de ez annak tudható be, hogy annakidején mikor ezt próbáltam elég vacak gépem volt, ettõl függetlenül 100%-os az emuláció)
emu témához hozzászólva, epsxe -vel vittem végig 2x, semmi gond nincs vele, csak az elején jól kell beállítani ( bár 2 effektnél orbitálisan belassult, de ez annak tudható be, hogy annakidején mikor ezt próbáltam elég vacak gépem volt, ettõl függetlenül 100%-os az emuláció)
PSN ID.: Beegabor
ePSXe a legjobb emu,szedd le az ujabbat és probáld(persze pluginokat is szedj hozzá😄)
seth,nekem megvan az intro zenéje,ha akarod átküldöm😄
miért,mi a baj vele?
probáld ki😄 nagyon jo😊 föleg ujbol,10év után😄 segitség nélkül
és nyomod még emuval?😄
seth te hányszor nyomtad végig<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#conf>#conf>
nah senkinek se kell help?:'(
XD ellégé kihalt ez az oldal,nem?
Jah és Dani Ultra Novát pl. Sky Dragontol lophatsz elöször, és Terra Towerben lehet szerezni még, van egy ládában. Thunda Stormot lehet lopni Pepportol mikor meggyanusitják Karshot hogy megölte Dáriót,1et még találsz Otthoni Világ Fort Dragoniájában,és Terra Towerben lehet még szerezni többet. Iceberg,Tornado,ezeket is Fort Dragoniában(Otthoni Világ). Vulcano-t és Black Hole-t tudsz lopni Dark Sergetöl. Remélem ezzel sokat segítettem!
Szia Fated, segiteni csak úgy tudok , hogy kérdezel,és ha tudok,segítek!
Szia Dani, Holy Lightot tudsz szerezni a Sea of Edenben Miguelnél, 1et tudsz szerezni a ládában , és egyet tudsz is tõle lopni.
hali mindenki !
Dani vok hivjatok ugy 😊
Na az lenne a kérdésem h : hol lehet holy lightot + ieneket szerezni ??
pls vki írja le elõre is thx
Dani vok hivjatok ugy 😊
Na az lenne a kérdésem h : hol lehet holy lightot + ieneket szerezni ??
pls vki írja le elõre is thx
Sziasztok!😊 nem tudom ki mennyire van még ezen a forumon,de ha tudnátok nekem 1 komplett részletes karakterleíros/játék-pálya leírós iromány megszerzésében segíteni megköszönném😊
Sajna régi leírásfüzetem nincs meg😞 (minden kari képpel, speckóval 3-5-7es szintû varázslatleírással ellátva megvolt,csak elveszett😞)
Köszike elõre is
Sajna régi leírásfüzetem nincs meg😞 (minden kari képpel, speckóval 3-5-7es szintû varázslatleírással ellátva megvolt,csak elveszett😞)
Köszike elõre is
EPSXE-vel kb 3x végigvittem, nem volt gond. Hangok itt-ott furcsák voltak harc közben(tudom,mert megvolt ps1-re), de egyeltalán nem zavaró és ritka is. Beállításokat viszont ne kérdezd, már régen volt ^^
az a bajom a chronoval, hogy nem tudok normalis emut szerezni...
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ITT nézz körül. Einlanzer a kard neve,azt keresd, elég sokmindent kell elõtte csinálni, hogy 2 kezes kard legyen belõle, inkább nem irogatom le.(Dario-t, Garai-t kell leverni, de hozzájuk is kell még valami, szóval nem egyszerû ^^)
tudd nekem vlaki segiteni ,mi annak a kardnak a neve , és hol lehet felvenni ?
(Gleen kardjáról van szó ,mikkor kettöt fog a kezébe ....
köszi
(Gleen kardjáról van szó ,mikkor kettöt fog a kezébe ....
köszi
Én nem tok végigjátszást adni , de itt segiteni tok.. csak kérdezz 😊
sziasztok!
tudnátok ehez a játékhoz adni 1 magyar végigjátszást lehetõleg nem ijen szkennerestXD
mert elakadtam a viper manorba és nem tudom hogy micsináljak:S
elõre is köszi!
sziasztok!<#nyes>#nyes>
tudnátok ehez a játékhoz adni 1 magyar végigjátszást lehetõleg nem ijen szkennerestXD
mert elakadtam a viper manorba és nem tudom hogy micsináljak:S
elõre is köszi!
sziasztok!<#nyes>#nyes>
És honnan tudnám letölteni a CC-t???
Mert ugye ehez a progihoz iso fájlba kell...?
Mert ugye ehez a progihoz iso fájlba kell...?
ePSXe a progi ami neked kell pc-re.
Lentebb irnak is rola kicsit,megvenni meg ebay talan,de europaba el se jutott,csak amcsi-ig (szoval ne is keres PAL verziot).
(kár hogy psp-n nem megy normalisan)
Lentebb irnak is rola kicsit,megvenni meg ebay talan,de europaba el se jutott,csak amcsi-ig (szoval ne is keres PAL verziot).
(kár hogy psp-n nem megy normalisan)
Sziasztok segithetne valaki😊
Hogy hol tudnám ezt a játékot megszerezni,légyszi ha valakinek megvan ps1-re és unja annak milliokat küldök a bank számlájára,ha át nyujtja nekem:-)
És még valami mien progi kell hozzá hogy tudjak számitógépen játszani ps1-es gammel és azt hogy kellene be állitani...
Elöre is köszönöm!!!!
Itt elérhetõ vagyok szinte egész délután😊
[email protected] vegyetek fel ha tudtok segitkezni nekem...😊
Jah vagy meglehet ezt a a game-t venni valahol eredetibe vagy rendelni??
pá
Hogy hol tudnám ezt a játékot megszerezni,légyszi ha valakinek megvan ps1-re és unja annak milliokat küldök a bank számlájára,ha át nyujtja nekem:-)
És még valami mien progi kell hozzá hogy tudjak számitógépen játszani ps1-es gammel és azt hogy kellene be állitani...
Elöre is köszönöm!!!!
Itt elérhetõ vagyok szinte egész délután😊
[email protected] vegyetek fel ha tudtok segitkezni nekem...😊
Jah vagy meglehet ezt a a game-t venni valahol eredetibe vagy rendelni??
pá

Egyszeruen nem tudom mukodesre bírni ezt a szart. Mostmár elindult, de amint New game-ra nyomok ott meghal az egész se elõrre se hátra..
kezdj neki nyugodtan ha szereted a jrpg-ket, nekem máig az egyik kedvencem. Közel egy idõben jött ki a FF9-el, de nálam 5x leiskolázza azt. Nemhiába, CC 3 évig készült, FF9 meg max 1,5
ezt még mindig toljátok? utánaolvastam és nagyon dícsérik mindenhol, nem kevés helyen maximum pontozást kapott annakidején. még az is lehet, h psp-n nekikezdek 😊
Elinditom az ISO-t és tök sötét kép. és enyi 😞 evvel a pluggal, de mindegyikel eztz csinalja, pedig régebben ment. lehet h isoval van a baj?
de mégis mien plugin kellene meg ienek. mer emuparadiserol leszedtem, de semmi plugin meg bios nem volt benne. leszedtem pluginokat meg biost de kellene a pontosan h meik plugint hasznaljam (grafikaibol)
az a -noauto mire jó? Nekem még régebben semmi gondom nem volt a futtatásával. Kellett vacakolni 1-2 grafikai és hang beállítással, de aztán tökéletesen ment.
epsxe vagy pSX Emu legyen az emulátor
Ha az epsxe-t használod akkor így indítsd: start menu->futtatás->majd ide írd bele hogy: epsxe.exe -noauto
ez talán segíthet
Ha az epsxe-t használod akkor így indítsd: start menu->futtatás->majd ide írd bele hogy: epsxe.exe -noauto
ez talán segíthet
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Valaki tudna nekem küldeni egy normális emut, jó beállításokkal? mer a mostani valahogy nem akar menni, de az is lehet h a chronoval van gondom. plz 😞
Amugy vannak hasonlo tipusu jatekok mint ez? vaygy pl ff8? mert én csak ezeket ismerem sajna. És sry offér
Jah a Chrono Trigger sajna nincsen meg !
Honnan bírnám még megszerezni ?
Honnan bírnám még megszerezni ?
Hát ok, de azért újat nem kezdek !
De nekem kell Turnip !
Jah légyszi az MSN címed
De nekem kell Turnip !
Jah légyszi az MSN címed
Kid pedig egyik legjobb karakter szerintem, nekem legtöbbször a csapatomban volt végig
Az égõ házba csak akkor kerülsz,ha azt az utat választottad korábban, hogy megmented Kid-et(megölted a Hydrát a mocsárban és a vakcinát odaadtad Doc-nak). Fate legyõzése után lehet megcsinálni, Hermit's Highway-re kell menni és ott beszélni Kid-del (illetve nem tudsz vele beszélni mert éppen elfoglalt, kómában van ^^, de azért próbáld meg^^)
Ekkor majd visszakerülsz Kid múltjába , egy égõ házba (ami amúgy a Chrono Trigger beli Luca háza), onnan meg már menni fog.
Persze ha korábban nem mentetted meg Kid-et,akkor buktad ezt a mellékküldetést
Az égõ házba csak akkor kerülsz,ha azt az utat választottad korábban, hogy megmented Kid-et(megölted a Hydrát a mocsárban és a vakcinát odaadtad Doc-nak). Fate legyõzése után lehet megcsinálni, Hermit's Highway-re kell menni és ott beszélni Kid-del (illetve nem tudsz vele beszélni mert éppen elfoglalt, kómában van ^^, de azért próbáld meg^^)
Ekkor majd visszakerülsz Kid múltjába , egy égõ házba (ami amúgy a Chrono Trigger beli Luca háza), onnan meg már menni fog.
Persze ha korábban nem mentetted meg Kid-et,akkor buktad ezt a mellékküldetést
Nem tetszik Kid se és légyszi írd meg az MSN címedet !
Jah 1 utulsó kérdés !
Az égõ ház mikor jön ?
A dragonrelicek megszerzése után vagy elõtte ?
Az égõ ház mikor jön ?
A dragonrelicek megszerzése után vagy elõtte ?
Jah és mijen varázslatokkal tudok még lopni ?
Mert hát Fargo elég rossz és nem szeretem tehát vele nem akarok menni !
Mert hát Fargo elég rossz és nem szeretem tehát vele nem akarok menni !
Mert nekem is van MSN-em 😄
Oldal 1 / 6Következő →