Chrono Cross

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok !
Légyszi írd meg az MSN címedet
Seth
Sztori szerint lesz, haladjál
Van ^^

PSN ID.: Beegabor

Hol van égõ ház ?? (hülye vagyok)
Van MSN-ed?
Seth
Az égõ házban van (szerintem elhagyhatatlan,mert a tüzeket azzal kell kioltani). Viszont Turnip-hoz az Ice Breath is jó, az is elhagyhatatlan,mert a Water Dragon-tól kapod meg ha beszélsz vele

Amúgy Turnip meg semmire nem jó mire megszerezheted, dehát mit is vár az ember egy karalábétól vagy mi az 😄

És hozzá az Icegun kell <#help>
Mármint itemet !
Arra nem jöttem rá mert nekem kéne Turnip !<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Jah az Icegun-t hol kell megszerezni ?
Hát azért mert a Wingpead vagy mi a csoda az elég fura volt nekem, hogy sikerült megszerezni !
Tudod jó volt a kérdésed !
Jah van MSN-ed ?
Szerinted a sárkányok is sikerülhetnek Spriggnek (sztem kb. 5% esélyem van rá)
Seth
Most hogy jön a Chrono Cross megszerzéséhez Sprigg , a Wingapede és a Beeba ?? Nem értem ezt miért írtad<#fejvakaras>

Jah a kritikáért bocs, de nekem elég jó befejezés volt, hogy kijátszottam ! 😄<#wink>
Jah van MSN-ed ?
Kösz, de én Spriggel megszereztem a Wingpeadot !
Úgy, hogy a testcserélés elõtt nemcsináltam ki és benéztem + Beebám is van !
És kösz a helpet !
Jah az Icegun nevû cuccot hol kell megszerezni ?
Mert Turnip megszerzéséhez az kell ! Neofio megvan, de nem teszteltem
Seth
Lehet rossz idõben, rossz csapattal próbáltad? Lavos elõtt biztos hogy mûködnie kell

Banyapapa
na ez nekem sose jött össze,nem rakja be nekem a cuccokat a helyére

Seth
Ezek szerint még soha nem láttad a jó befejezést 😊

FATE legyõzése után. Home World--> Divine Dragon Falls-->Steena legyen a csapatban--> Odabent két tartó, egyikre Tear of Hate, másikra Tear of Love. Ennyi

Hali valaki tud nekem segíteni ?
Egy párszor kijátszottam a játékot, de a Chrono Vross varázslatot sose szereztem meg !Valaki megírná hol találom meg ?
Yasunori Mitsuda - Chrono Cross ~ Time's Scar

KiDracula
http://gh.ffshrine.org/soundtracks/c

Én ezt ajánlom, chronon kivül még ezermillio játék/anime ost van fenn😄

Janey
egy másik link:
http://www.emuparadise.org/soundtracks

van itt jópár más OST is

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

dinomano
megkegyelmezek rajtatok:

http://www.ffinsider.net/

soundtarck-s mp3resznel letölhetö http connectben, legalabbis az volt nyar elejen, en akkor szedtem le...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Az nekem is nagyon tetszik, meg a végén a stáblistában lévõ is. Nemtom honnan lehetne letölteni, régebben megvolt egy "megnemnevezett" animés ftp szerveren ^^. Torrenten, dc-n, irc-n keress rá hogy chrono cross ost, lesz pár1000 találatod

wordsworth
Amugy megvan valakinek a chrono cross introjanak a zeneje? mert az nagyon kellene es eleg kenyelmetlen mindig emubol meghallgatni.. 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Hali!
Közben már sikerült, de azért köszi a tippet!<#worship>
Sya-sztok!
<#wave>
Banyapapa
felrakod az emule-t,beirod a keresöjébe hogy chrono cross,és má dobja is a zeredményt

Hali!
Köszi, de épp hibás volt az oldal, így amikor beléptem a PSX Rom-ba, amikor lefelé akartam görgetni, bepusztúlt az oldal és kék fehér minden!(ez nem egy drogos látomás volt<#vigyor>
Azért köszi!Még próbálkozom!
Ha esetleg más verzió?....<#vigyor3>
Na hali!
Várok...
dinomano
Mi sem egyszerübb; töltsd le az emuparadise.org-rol a PSX roms szekcioban (be kell jelentkezni elötte, de a jelszot+belepesi nevet irja az oldal)...fent van mind2 disc...ftp connect, viszonylag gyors, hamar lent lesz...sokan ezt a verziot nyomjak; tökeletesen müxik...

Ja!
Elõre is köszi per valaki!<#worship>
Halihelló!
Egyébként már vagy két éve nem nyúltam "hozzá", és nem ugranak be a nevek, de szerintem az egyik legerõsebb segítõtárs az az "õskiscsaj" a hatalmas baltájával...
Na hali!
Cs.
Hali Haverek!
Csorog a nyálam, ahogy látom a beszédtémátokat(a világ legkirályosabb rpg.jét).
Nekem is megvan a játék, csak az a baj, hogy a fele! <#wow2>
Ugyanis a helyen, ahol írattam, nem volt meg a többi. Így lelkesen végignyomtam kétszer is az elsõ CD-t.
Meg tudná nekem valaki szervírozni a komplett játékot? Odaadnám érte a hugom egyik karját, meg az egyik keresztfiamat! <#nyes>
Már évek óta keresem! Help me, please!
wordsworth
egyre jobb.. mostmar en vagyok Lynx.. grat.. 😄
Mondjuk erre még emléxem régebbrõl..
Na de az a legbosszantóbb, hogy két beszédhibás fogyatékost raktak mellém...
(harlem vagy ki meg a kis törpe.. egyik franciat nyomat alig értem mirol karattyol a masik meg szimplan szlengel.. BLAH)

Seth
Ennél idegesítõbb már csak a Lavos elleni csata lesz, ha a Chrono Cross-ot akarod használni hogy a jó megnyerést lásd

wordsworth
nah mar megvan.. de remelem tobb ilyen ocska resz nem lesz...

Banyapapa
jaa télleeeeeeeg,kicsi szobában a zöld folton kell a tagokat váltogatni,és ugy nyilnak meg a folyosok asszem.

Seth
ez egy trükkös rész, a csapatod sorrendje határozza meg a platformok állását. Tehát váltogasd a sorrendet, ne mindíg Serge legyen elöl. Van 1-2 lehetõség de ne add fel ^^ good luck

Banyapapa
ez hol is van most?

wordsworth
de hogyan lehet a platformokkal varialni? mert ugye ralepek es kesz, semmi nem tortenik

Seth
huh, emlékszem erre, de ne várd hogy emlékezzek a megoldásra 😄 Össze vissza kell variálni, nyitogatni a platformokat, hamar bele lehet jönni, nem nehéz

wordsworth
ohh... Nah 3-at már megoldottam leírás segítségével (gamefaq)
Viszont ezt egyszerûen nem értem..
Ez az a terem. Itt mit kell csinálni?

wordsworth
huhu kiraly ez nagy segitseg thx 😊
Mostmar csak azt kellene tudnom, hogy egyes reszeknel mit kell csinalni 😄

Seth
Nem találtam nagyobb képet, de talán kivehetõ:

wordsworth
lolol 😄 de oldalt van két ajtó. de hol a picsbe van a másik kettõ????

Seth
asszem 4, az utolsó ajtó a terem közepén fog kiemelkedni ha megcsináltad a másik 4 ajtóban lévõ feladatokat,akkor már minden látható lesz, tudom,mert én is nyomtam emuval

wordsworth
csak azt nem tudom hogy itt most ebben a teremben hany ajto van max? 2? és ott fog valami megnyilni?

Seth
hát akkor mégse itt van(patch nemtom hol van sry), de mondom nem is olyan fontos, könnyû az ajtókat megcsinálni

wordsworth
Amugy az is lehet, hogy tiszta szarul allitottam be az emut 😄

wordsworth
na itt merre? 😊

dinomano
érdekes bugshot:-P

Seth
Emu hiba,ez Fort Dragoniában van ugye? Erre asszem van vmi patch, vagy a videóbeállításoknál a game specifikus beállításoknál be kell pipálni az erre vonatkozót. Ha nem sikerül az se baj, könnyû megtalálni az ajtókat. Egy nagy terem, oldalt vannak az ajtók, fuss körbe állandóan a fal felé menve. Aztán majd ha a 4 ajtóban megcsinálod a logikai feladatokat, kiemelkedik egy bejárat ebben a teremben ( végülis ennek a textúrája látszik most a képen, ez ugye normál esetben el van rejtve, de az emu bezavarodik tõle vmiért.

wordsworth
Valamit megpróbálok állítani. Amugy itt elvileg 4 ajtónak kell lenni. (1 látszik is)
Na mindegy csak az a gáz, hogy az angol leírás elég érdekesen írja le... majd rajövök? :S

wordsworth
Nézzétek ezt a fasza kis hibát 😄
Vagy az emu miatt van igy vagy nemtom. Gondolom ennek a teremnek nem igy kellene kineznie 😄

Banyapapa
Ez a field effect,és a summonok még arra is jo hogy a new game+,leeht majd elég jo cuccokat kovácsoltatni.
Igaz ahhoz találni kell rainbow cuccokat is,meg ha summonal nyirsz ki valakit azért is járnak "shiny" cumok .

Elvileg lehet majd kapni (vagy találni?) blue-red stbstb field skillt,amivel egyböl adott szinü lesz az a mutato (ill kettö szin kivétel)

Ha jol emléxem hasonlo kovácsolás a crono triggerben is volt

dinomano
ehhh...utobbi idöben jatszani sincs idöm, és a PS2 miatt a PS1 hatterbe szorult... de olvasva itt a hozzaszolasokat; ujra beütött a nosztalgia... csak 10orat toltam a game-et, de nagyon bejött... :-| Ujabban meg idöszüke miatt(nyaron szünetem volt, de nem értem rá; most meg indul melo...)... Nahszoval, elszemezgetek itt a hozzaszolasokban+tanulok belölük, hatha vmikor elöszedem a game-et... :-P