Chrono Cross
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok tárgyat majd így kell használni. Pl ha vkinek oda kell adnod vmit, vagy csak meg akarod neki mutatni, akkor azt így teheted meg. ( de ha Mojo-t felvetted,akkor már úgy is tudod, mert ha jól emlékszem vmit oda kellett adni abban a házban a halásznak, illetve Poshul-t is így tudod csatlakoztatni -ha még nem csatlakozott Lehnával az elején, hogy odaadod neki a hecran bone vagy micsoda a neve( ahhoz képest hogy egy rózsaszín szõrpamacs elég nagyokat üt a játék elején ^^))
PSN ID.: Beegabor
jaaa hogy onnan kell használni? deszar... én meg beléptem a menübe és onnan akartam valahogy elérni.. értelmetlen.. 😄
Amugy meg most a csapatomban az a tündér van (kurva erõs ráadásul tök jó supporter)
Azonkivül serge és kid.
Amugy meg most a csapatomban az a tündér van (kurva erõs ráadásul tök jó supporter)
Azonkivül serge és kid.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ja Tele-Porter a neve, hiszen már az elején megkapod. A négyzet gombbal jön elõ ugye a tárgylista(ps1-en legalábbis^^), onnan használd
A varázslatok az elementjüktõl függõen "szinezik" a bal felsõ sarokban a field-et. Ha egyszínû lesz, akkor idézhetsz ( mint a summonok a ff-ekben). Elég nehéz, mert az ellenfelek állandóan belerondítanak, én pl sose használtam. Iletve az adott színhez tartozó varázsok is felerõsödnek, illetve ha a szörny pont az ellentét elementálú, akkor csökken a defense-e.
Izé, már nem emlékszem hogy kell karaktert váltani, de késõbb lesz vmi tárgy amit használnod kell a tárgylistából és egybõl váltogathatsz
Izé, már nem emlékszem hogy kell karaktert váltani, de késõbb lesz vmi tárgy amit használnod kell a tárgylistából és egybõl váltogathatsz
Nah eszembe jutott Újabb két kérdés...
-Ez a field effect, hogyan is mûködik?
-Ha fate of recordon vagy world mappon vagyok, hogyan tudok karaktert váltani? (emuval tolom)
Amugy már hidrás rész után vagyok (megmentettem Kid-et)
-Ez a field effect, hogyan is mûködik?
-Ha fate of recordon vagy world mappon vagyok, hogyan tudok karaktert váltani? (emuval tolom)
Amugy már hidrás rész után vagyok (megmentettem Kid-et)
Nem kell sokat cittegni ugyanis kb 2-3 eve jatszottam evvel es akkor az elso cd vegeig vittem el 😄 PSXen. csak ott kifagyott meg szarakodott..
Mojo-t azonnal cseréld le, mond meg neki gyújtsa fel magát, egy tábortûznek biztos jó lesz.
A varázslatost nem egészen értem, arra gondolsz, hogy a saját szintjének megfelelõ helyre rakod akkor többet sebez e? Hát egyértelmû, ha magasabb szintû slot-ba rakod akkor többet sebez, ha kisebbe,akkor kevesebbet. Vagy a saját elementálodra gondolsz?? (ami késõbb fekete lesz de csitt ^^). A fehér varázslatok fehér szférájú karakternél kicsit többet sebeznek igen, és ez a többi varázsra is igaz.
Norris-t vedd fel
A varázslatost nem egészen értem, arra gondolsz, hogy a saját szintjének megfelelõ helyre rakod akkor többet sebez e? Hát egyértelmû, ha magasabb szintû slot-ba rakod akkor többet sebez, ha kisebbe,akkor kevesebbet. Vagy a saját elementálodra gondolsz?? (ami késõbb fekete lesz de csitt ^^). A fehér varázslatok fehér szférájú karakternél kicsit többet sebeznek igen, és ez a többi varázsra is igaz.
Norris-t vedd fel
Jah igen még annyi. Melyik karit érdemes felvenni majd Terminában? ami erõs is? mert nekem most Kid van meg Mojo. Kid nemrossz de Mojo nulla viszont a szövege oltári 😄
Amugy ha egy saját színû varazslatot hasznalok akkor az erosebbet ut?
Amugy ha egy saját színû varazslatot hasznalok akkor az erosebbet ut?
Ohh köszike 😊 Azthiszem így hirtelen elfogyott minden kérdésem, de még biztos lesz 😛
cure-ból annyit használhatsz ,amennyi be van rakva a slotokba ( ha nem használod el mindet akkor ajánlja fel a gép hogy felgyógyít csata után)
Tablet melletti szám asszem a darabszám
Tablet melletti szám asszem a darabszám
Hmm és pl akkor csak a gyógyítást is egyszer használhatom? (pl cure)
És a tablet mellett mindig van egy szám az mi?
Valamint harc végén mindig megkérdezi, hogy felgyógyítson-e. azt érdemes? vagy azt honnan szedi el?
És a tablet mellett mindig van egy szám az mi?
Valamint harc végén mindig megkérdezi, hogy felgyógyítson-e. azt érdemes? vagy azt honnan szedi el?
Nevezzük a 7 pontot akciópontnak, továbbiakban AP. Van egy gyenge,közepes, és erõs támadás. Mindegyik bizonyos mennyiséget vesz le AP-bõl, teszemazt a gyorsból 3-at is be tudsz vinni ( de ugye nem túl erõs). Viszont vannak ugye a %-ok a pontok mellett. AZ azt jelenti, hogy mennyi az esélye annak, hogy a támadás betalál. A gyenge szinte 100%, hogy mindíg betalál, az erõs már nem biztos.
Az elementek soha nem fogynak el, viszont mindegyiket csak egyetlen egyszer tudod felhasználni az adott csatában, többször nem(késõbb majd lesz varázslat ami visszatermeli õket)
Ugye szintlépéskor (amikor csillagot is kapsz) mindíg nõ a varázslathelyek,slotok száma és szintje. Minden varázslatnak van egy alap szintje, teszemazt egy fireball 2. szintû. Namost ha ezt a varázslatot berakod egy 1-es szintû helyre akkor az ereje gyengül (oda lesz írva hogy -1), de ha mondjuk egy 7-es szintre rakod,akkor +5 erõsségû lesz.(ami persze késõbb már nem ér semmit)
Az elementek soha nem fogynak el, viszont mindegyiket csak egyetlen egyszer tudod felhasználni az adott csatában, többször nem(késõbb majd lesz varázslat ami visszatermeli õket)
Ugye szintlépéskor (amikor csillagot is kapsz) mindíg nõ a varázslathelyek,slotok száma és szintje. Minden varázslatnak van egy alap szintje, teszemazt egy fireball 2. szintû. Namost ha ezt a varázslatot berakod egy 1-es szintû helyre akkor az ereje gyengül (oda lesz írva hogy -1), de ha mondjuk egy 7-es szintre rakod,akkor +5 erõsségû lesz.(ami persze késõbb már nem ér semmit)
Sziasztok!
Lehetne pár kérdésem a harcrendszerrel kapcsolatban?
Elõször is:
-Elementsen belül van több szint is. ez mit határoz meg és ezek a szintek mire jók? (és ezek az elementek elfogynak idõ után? pl.: Cure)
-Arra már rájöttem hogy alul van a STA (nekem most 7) Három támadásom van ami a STA-bol vesznek le. És akkor evvel kapcsolatosan mi az a csík oldalt mikor ütsz?
Ennyi lenne hírtelen 😊
Lehetne pár kérdésem a harcrendszerrel kapcsolatban?
Elõször is:
-Elementsen belül van több szint is. ez mit határoz meg és ezek a szintek mire jók? (és ezek az elementek elfogynak idõ után? pl.: Cure)
-Arra már rájöttem hogy alul van a STA (nekem most 7) Három támadásom van ami a STA-bol vesznek le. És akkor evvel kapcsolatosan mi az a csík oldalt mikor ütsz?
Ennyi lenne hírtelen 😊
hát az hogy izé felakarta támasztani a chrono cross csak nem sikerült mert a 7. sárkány is van vagy mi a rák
már megvan
Ha megvan mind a 6 relikvia,menj (otthoni világ) Guldove.
Steena beáll a bandába,meg ad egy dragon tear tárgyat.
Most mehecc fort dragoniába.
Eröd bejáratánál dragon teart berakni,ajto kinyilik,liftel fel,menteni,és fight!
Amugy elvileg ez elött má megszerezhetö a masamune,szal meg is probálhatod megszerezni.
Steena beáll a bandába,meg ad egy dragon tear tárgyat.
Most mehecc fort dragoniába.
Eröd bejáratánál dragon teart berakni,ajto kinyilik,liftel fel,menteni,és fight!
Amugy elvileg ez elött má megszerezhetö a masamune,szal meg is probálhatod megszerezni.
csháb banyapapa a relicekkel mit kell csinálni????
ja még valami.
Ha leverve a összes dragon,jön egy bossbox egy ismerös elen😛,na attol lopni ezerrel (rainbow shell van nála,ami ha ujrajáccod a gamet,marhajol jön a prizm fegyverekhez,meg amugy is asszem 11 féle befejezése van a játéknak).
De nemis ez a lényeg,hanem még az egyes CD-n meg lehet szerezni (meg ajánlott is), a Masamune-t (Serge bazikemény fegyvere,a best😊.
A következöt kell tenni ezért:
Karsh-t a bandába rakni,elmenni a Isle of damned-re (másik világ), menj fel a csucsra.
Kis blabla,és harc,ha sikerül nyerni,kapsz egy tárgyat (memento pendant)
El a szigetröl,és változik a világtérkép,kis füst száll a Mount Pyre melleti kis szigetröl,menj be.
Beszélges akivel tudsz.
Most menj az otthoni világba,és tedd Riddelt a csapatba,és menj a szigetre ahol az elöbb voltál,menj a kunyhoba.
És jön egy elég kemény harc:o
ugy emléxem minden szinnek a ellentetjét küldi rád a csoka majd😛 (ergo soksok piros mágiát rakj magadra elötte,mer arra kék szinü gyogyitásal válaszol).
Ja és, a fekete sárkánytol lophato black plate lejen rajtad (asszem rajtam nem volt,de simán levertem),a csapattársaidat kinyirja pikkpakk majd,velük ne törödj nem kellenek,és ha nem tudsz varázsolni mer nincs pontod,mindig védekezz.
És ha nyersz tied a Masamune,alapfegyvered helyett az lesz a listán,bazikomolyakat üt majd😊
Ha leverve a összes dragon,jön egy bossbox egy ismerös elen😛,na attol lopni ezerrel (rainbow shell van nála,ami ha ujrajáccod a gamet,marhajol jön a prizm fegyverekhez,meg amugy is asszem 11 féle befejezése van a játéknak).
De nemis ez a lényeg,hanem még az egyes CD-n meg lehet szerezni (meg ajánlott is), a Masamune-t (Serge bazikemény fegyvere,a best😊.
A következöt kell tenni ezért:
Karsh-t a bandába rakni,elmenni a Isle of damned-re (másik világ), menj fel a csucsra.
Kis blabla,és harc,ha sikerül nyerni,kapsz egy tárgyat (memento pendant)
El a szigetröl,és változik a világtérkép,kis füst száll a Mount Pyre melleti kis szigetröl,menj be.
Beszélges akivel tudsz.
Most menj az otthoni világba,és tedd Riddelt a csapatba,és menj a szigetre ahol az elöbb voltál,menj a kunyhoba.
És jön egy elég kemény harc:o
ugy emléxem minden szinnek a ellentetjét küldi rád a csoka majd😛 (ergo soksok piros mágiát rakj magadra elötte,mer arra kék szinü gyogyitásal válaszol).
Ja és, a fekete sárkánytol lophato black plate lejen rajtad (asszem rajtam nem volt,de simán levertem),a csapattársaidat kinyirja pikkpakk majd,velük ne törödj nem kellenek,és ha nem tudsz varázsolni mer nincs pontod,mindig védekezz.
És ha nyersz tied a Masamune,alapfegyvered helyett az lesz a listán,bazikomolyakat üt majd😊
gondolom egyik kedvenc jatekod volt, mert nagyon vááágod! :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
kösz
hallod ott járok, hogy 6 dragon relics kell össze gyüjteni a red,earth,blue megvan
de a black dragon nem akar felébredni a greent pedig nem tudom,hogy holvan
aham..köcci a tippet, majd még probalkozom... Ehhh... Az összes rpg lopasrol szol... :-P Jora nevelik a gyerekeket! :-P (jelen esetben engem)
A manori lynx bunyora, bá nem emléxem,de leirás elég jo😊
A bandábol guile-t kidobni mer gyik,Poshult berakni,elsö körben 1-1 fehér mágiát küldeni rá (pl: photonray),mivel a cicus fekete szféra,igy nem megüt hanem elökap egy antiwhite cuccost😛
Ja,és lopni,mindiiig lopni,asszem a bossharcokbol el lehet menekülni,ez pont arra jo (pl: a sárkányoknál),igy visszamenve ujra lehet megprobálni ellopni a franko cuccokat tölük😛
A bandábol guile-t kidobni mer gyik,Poshult berakni,elsö körben 1-1 fehér mágiát küldeni rá (pl: photonray),mivel a cicus fekete szféra,igy nem megüt hanem elökap egy antiwhite cuccost😛
Ja,és lopni,mindiiig lopni,asszem a bossharcokbol el lehet menekülni,ez pont arra jo (pl: a sárkányoknál),igy visszamenve ujra lehet megprobálni ellopni a franko cuccokat tölük😛
Remélem loptál minden sárkánytol?😛
Remek cuccokat lehet lopni tölük (föleg a yellow plate a franko,de nem akkor nyem😊
A zöld sárkány kicsit körülményes.
El kell jutni Gaea's navel-re (otthoni világ).Menj elöször a Hydra marshba,és menj oda ahol a Beebák voltak (elvileg ha Kid-et nem mentetted meg megjelenik egy Wingapede).
Beeba-t megint leverni.
Ha nincs beebaflute-d ,ako kapsz egyet.
Feljebb mész,van még egy beeba aki ad 1 aincent fruit-et.
Nya,ha használoda Beebaflute-t akkor megjelenik a wingapede,ha nincs meg a elöbb irt gyümi,harcolni kell vele.
Ha van nálad,akkor nemsokára Gaea's navelen leszel.
Itt egy öslény -Leah- csatlakozik.
fedezd fel a szigetet,utána menj ahonnan Leah leugrott,egy idö mulva visszamenni beszélgetni vele.
blabla,menj a nyilt területre,és ott vár egy kisebb boss.
Utána követni Leah,és megis van a zöld dragon.
black dragon:
(Másik világ) Marbule-ba menj (olyan bandát csinálj,amiben nix emberi lény).
A kékruhás embertöl kaphacc egy uj Frame-t,menj a leghátso barlangba,ott alszik😊
Bár még nem ébred fel:o
Menj a otthoni világra,és ott menj a S.S.Zelbessen,fargot bandába rakni.
És beszélj az itteni társával.
Hajó befut Marbule mellé,kis közjáték,de a fontos.
Felszabaditani Marbule-t a kék lényektöl,miko a uccso Lagoonate is megdöglend fura hang:o
Irány vissza a "Másik világ",és ébren a sárkáány😊
HJa,utoljára a Sky dragon maradjon meg, az (másik világ) Sky dragon Isle van, a lépcsön.
Remek cuccokat lehet lopni tölük (föleg a yellow plate a franko,de nem akkor nyem😊
A zöld sárkány kicsit körülményes.
El kell jutni Gaea's navel-re (otthoni világ).Menj elöször a Hydra marshba,és menj oda ahol a Beebák voltak (elvileg ha Kid-et nem mentetted meg megjelenik egy Wingapede).
Beeba-t megint leverni.
Ha nincs beebaflute-d ,ako kapsz egyet.
Feljebb mész,van még egy beeba aki ad 1 aincent fruit-et.
Nya,ha használoda Beebaflute-t akkor megjelenik a wingapede,ha nincs meg a elöbb irt gyümi,harcolni kell vele.
Ha van nálad,akkor nemsokára Gaea's navelen leszel.
Itt egy öslény -Leah- csatlakozik.
fedezd fel a szigetet,utána menj ahonnan Leah leugrott,egy idö mulva visszamenni beszélgetni vele.
blabla,menj a nyilt területre,és ott vár egy kisebb boss.
Utána követni Leah,és megis van a zöld dragon.
black dragon:
(Másik világ) Marbule-ba menj (olyan bandát csinálj,amiben nix emberi lény).
A kékruhás embertöl kaphacc egy uj Frame-t,menj a leghátso barlangba,ott alszik😊
Bár még nem ébred fel:o
Menj a otthoni világra,és ott menj a S.S.Zelbessen,fargot bandába rakni.
És beszélj az itteni társával.
Hajó befut Marbule mellé,kis közjáték,de a fontos.
Felszabaditani Marbule-t a kék lényektöl,miko a uccso Lagoonate is megdöglend fura hang:o
Irány vissza a "Másik világ",és ébren a sárkáány😊
HJa,utoljára a Sky dragon maradjon meg, az (másik világ) Sky dragon Isle van, a lépcsön.
a darios küldit már megcsináltam
hallod ott járok, hogy 6 dragon relics kell össze gyüjteni a red,earth,blue megvan
seth itt vagy????
????
banyapapa fenn van
cshábsztok csillag vok
Én még a game elejen vagyok a Dragoon Manor-nal, vagy hol; de szo-mi-szo a game eleje jobban tetszett; picit unom a helyszint; föleg miutan tök nehezen talaltam meg a fökapuhoz vezetö zarat (ahol a vipera testet kell forgatni)... jo a game; de (az elejen halaszfalu nagyon tetszett(örületesen)); de a mostani helyszinröl már menekülnek :-| nah, majdcsak tuljutok rajt...
még dem játszottam
kösz
nemtom,akko elöször lesd meg a viper manor-t,igaz bemenni nem lehet,utána vissza a terminai kocsmába (norris lejen a csapatban),igy probáld meg.
meg ott áll a báros csaj
amikor az ajtón bemegyek
bemegyek a bárba és ott áll guile a régi csapat társad és vmi olyasmirõl pofázik,hogy nem ismer meg
de van egy furcsaság
köcceb
Menj terminaba -ha Norris veled van a csapos kinyitja az eddig zárt ajtot.kutasd végig a bal hátso falat.
Karsh és ZOAH van itt.
Állitolag dumcsi jön,odaadnak egy Tear of Hate tárgyat,Riddlet elrabolták,egyiküket magaddal viheted a küldire (leirás szerint ZOAH jobb,mert hamarabb megtalálni a 7.szintü támadását).
Rakd norrist a bandába (megy ugye ZOAH,vagy karsh-t),és igy lehet menni a Manorba.
Megkeresni az itteni Norris-t(odadja a Parlor key-t),itt ha ZOAH veled van,menj a szobába ott a spec képesége.
Lemenni also szintre,lemászni a csatornába,vizen átmenni a lelökött hordokon lehet,kapcsolot kapcsolni😛
lesz pár kapcsolo,majd utána kisebb bossfight,aztán meg nagyobb bossbox😛
Karsh és ZOAH van itt.
Állitolag dumcsi jön,odaadnak egy Tear of Hate tárgyat,Riddlet elrabolták,egyiküket magaddal viheted a küldire (leirás szerint ZOAH jobb,mert hamarabb megtalálni a 7.szintü támadását).
Rakd norrist a bandába (megy ugye ZOAH,vagy karsh-t),és igy lehet menni a Manorba.
Megkeresni az itteni Norris-t(odadja a Parlor key-t),itt ha ZOAH veled van,menj a szobába ott a spec képesége.
Lemenni also szintre,lemászni a csatornába,vizen átmenni a lelökött hordokon lehet,kapcsolot kapcsolni😛
lesz pár kapcsolo,majd utána kisebb bossfight,aztán meg nagyobb bossbox😛
érted???
ujra megnyilt
miquel már rég túl vok ott járok,hogy megnyilt dimenzió váltó kapu