Chrono Cross
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nincs senki csak a vén csaj a éttermi csaj meg a teret õrzi a halász csávó
és azt gadjogja,hogy csak városi mehet
és azt gadjogja,hogy csak városi mehet
arniba kupak tanács van sergerõl a másik világba
amit küldtél végig játszást az már megvolt
na izé
én ott járok,hogy másik világba arniba kupak tanács van
na ott tartottunk,hogy
cshábsztok én vok csillag
halljátok srácok ezek már megvoltak nekem
köcceb ezzel el leszek egy darabig
vki van fenn???cc mániákusok
segits pá
héj seth???
de terminába mi a faszt??
Most min akadtál fenn?? Nincs is más út. Fossil Valley, aztán Termina. Nagyon bonyolult
PSN ID.: Beegabor
hahó????
na miután kigyaktamvén faszt be is állt
Létszi vegyetek már fel msnre bert ugy [email protected] thx
utána??
na megvolt és felismerte a harcstilust
vmi ötlet??
Mondom menj Arni ba a házatokba és ott beszélgess egyet. Aztán majd le kell gyõzni azt az öreget,asszzem Radius-nak híjják
PSN ID.: Beegabor
neme seth van msnetek???
demi-human vok és nem engednek be mert vmi kupak tanács van
mit kéne csinálnom??
és nincs hajóm
Úgy tudom, nem lehet, mert Lynx-nél van az amulet. Amit Harle adott, az csak egy hamisítvány.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
na létszi
na ott a miután testet cseréltél Lynxel és nemtudok világot váltani
létszi vegyetek fel msn-re : [email protected] ! köcce szépen !
Csillag
Csillag
Lökjed a kérdést. 😊
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
császtok
csillag vok én is cc mániák vok és szeretném kérdezni, van e itt olyan akivégig tolta és tudna e segiteni??
csillag vok én is cc mániák vok és szeretném kérdezni, van e itt olyan akivégig tolta és tudna e segiteni??
tud valaki adni egy linket ahol van végigjátszás ehez a gamhez?thx
Valaki elmondaná mi következik a FATE legyõzése utan az én cd szar most kezdem ujra mire odajutok szeretnék némi konkrét információ birtokában lenni 😄 köszi elõre is...
Csa figyi Neme vegyél fel msnre és majd kiifliozzuk plz, THXXXX
oh, köszönöm! a sok szép élmény meg lesz; Dragonnak is nekiveselkedem majd; sok csoda és kevés idö... évek kérdése és sorra kerül a Dragoon is! :-D a leirasokat+végigjatszasokat mar beszereztem, esetleges elakadasok esetere... :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A dragonban’ lehet venni egy gyûrt , ha felrakod automatice megcsinálja a karakter a kombókat . Sajna már nem emlékszem melyik városban . Nagyon régen toltam évekkel ezelõtt.Kellemes kalandozást kívánok és sok szép élményt . <#wave>#wave>
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"
ronin..nekem a legend of dragoon-ban a harcrendszer nem tetszik..amugy grafra+hangulatra nagyon jo; de a ritmuskombohoz én béna vagyok elegge... mondjuk ff8ban is van, remelem majd ott is elboldogulok vele... nah mind1, majd eröltetem dragoon-t is, elhet h. belejövök...
ronin, "gyikmama" legyakva; tovabbvittem; most barlangos résznél vagyok, ahol adtak vedöruhat mérges gazok+viz ellen; de sajna jövö 7 közepeig idöm nem lesz jatszani... :-D Hu, ne is mondd PS1 rpg-ket: még ki akarom tolni: Legend of dragoon, Chrono, FF8, Valkyrie p., Dragon Q.7, Star ocean 2... :-D Az a poen, h. jRPG arcnak születtem; anno pc-n(mikor még csak az volt...)probalgattam+eröltettem a pc-s rpg-ket; de nagyon nem birtam öket; aztan mikor már 2 éve megvolt ps; (elözö rossz rpg-tapasztalataim legyürve...), nagyon vegyes érzelmekkel /csak bele akartam nezni, meee' szép...)nekiestem FF9-nek... miutan 6oraja gémeztem és nem vettem eszre idö mulasat+nem akartam abbahagyni, rajöttem; h. ezek a nekem valo gémek...csodaszép mesének igerkezik Chrono is... :-D
Apám de irigy vagyok rád: D Talán a Legend of Dragon’ fogott meg csak jobban annakidején. ( nem beszélve az etalon, FF részekrõl ) Ha jól emlékszem rá kell ugrani, a fejére a lyuk fölött, ahol kijön , csak vigyázz mert jön a mamája is …..
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"
most alltam neki gémnek; X év késéssel ujfent... Square elött megint<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
Nahszoval, tetszik egyelöre, bár még csak legelejen vagyok, a kis sarkanyokat hajkuraszom, kell neznem 1 leirast; 2 megvan, a 3. a nagyköves-uteltorlaszolost még nem csinaltam meg(ha kimegyek kepböl; mindig visszateszi alapallapotba a program a követ, a sarkany meg meglog...)
Nahszoval, tetszik egyelöre, bár még csak legelejen vagyok, a kis sarkanyokat hajkuraszom, kell neznem 1 leirast; 2 megvan, a 3. a nagyköves-uteltorlaszolost még nem csinaltam meg(ha kimegyek kepböl; mindig visszateszi alapallapotba a program a követ, a sarkany meg meglog...)