SiS/XGI videókártyák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler
Így is mondhatjuk 😊
Bár nVIDIA= NVidia+3dfx

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Ahol a bukás,ott az Nvidia.

Narancs
Na, azért a képminõség még mndíg teágya...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Sztem borg ennek alapján frissíthetné az erõsorrend táblázatot...
Ez még min díg nem az igazi sztem, de már egész ígéretes...

a_n_d_r_e_w
http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=623&dPage=1

Nem is rossz, kérdés mennyi a csalás a driverekben...

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
:-))

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

a_n_d_r_e_w
Pontosan erre gondoltam, hogy lol 😊
Lassan nekem már az egész nV lol 😊
(7x gyorsabb!!! 😄DDD)

Na jó nem sértem meg jános666-ot 😊

One Vision. One Purpose.

mainruler
Ahol a 3dfx, ott a bukás. 😊

Abban azért némi igazság van😊 Került egykét technológia bele, amit még annao a 3dfx-esek fejlesztettek ki.
Meghát az nvidia bukása is igen hasonlatos 😉)
a_n_d_r_e_w
Mondjuk nekem az is lol volt, mikor azt mondták, hogy GeForceot fejlesztenek a volt 3DFx-es mérnökök. Aztán meg mekkora lol lett belõle 😄DDD

One Vision. One Purpose.

Szerintem csak simán lol próbálkozás volt valami kacsaíró részérõl 😉
ZaJanga
vajon mér röppent föl az ATI felvásárlási szándékának híre?Ha van valóság tartalma a hírnek akkor ezexerint erõs konkurenciát láthat az xgi-ben?pedig eddig hullócsillagocska

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Muhahhahhahha!

malter
különben is ki vagy te?
malter
mikor beirtam azt használtam,söt pár napja van a külsö karesz megint,de zajanga isten kedvéért nem irom át
ZaJanga
Onnan, hogy az uncsitesóm a kis gyík!

ZaJanga
Gihi!

Csak használni is kéne!! :-)
Szal dob ki belõle a trió kareszt és használd végre a 9100-est!

malter
attol hogy integrált,még az ami
malter
maradj a bugyidba mig jégre nem teszlek😊))
Narancs
Honnan tudod hogy hazudik?

ZaJanga
smart kártyát oszt gyûjcs pontokat!Az aláírásodból meg vedd ki az ati 9100-at mert hazucccc!!

magyarkártyát

FerrariV10,1000ps,19000rpm :)

malter
milyen kártyát vegyek?
Figyelem!

"Melyiket vegyem?" jellegû kérdésekkel érkezõk ezentúl legyenek szívesek az alábbi topicba fáradni információért.
janos666
Igen, de az legalább jó film volt. 7-8 évesen megnéztem vagy 5-ször.
ZaJanga
Úgy néz ki igaz

ZaJanga
Csillagok csillagok.....(háborúja)

Azt hallottam, hogy az Xbox2be ati vga lesz, vagy csak kacsa?
Van itt 1 táBorgnok, akinek sok csillaga van, de nem szereti a téttát! 😊

Tisztelt hölgyek-Urak!
Borg úr cenzúrázási rohamától kisértve sajnos nem mondhattam el, hogy mit mondtak nekem a bótba, pedig szerettem volna!
2szer is....
Szal akkor most az FX és Ati az hány wattos?
Lassan 2 tápot tegyek az oldalaitól megszabadított, igen letisztult házamba?
Olcsóbb lenne lassan,mint 1 bazi nagy...

janos666
Mondjuk és pont azért csináltam csillagot, hogy megmutassam még egy ilyen kis kezdõ, közgyûlölet övezte embertnek is lehet.
mainruler
😊)

ZaJanga

a_n_d_r_e_w
Wazzeg, igazad van 😞

Éljen az OFF topic !!!!!!!!!

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
Jajj meny má!
Deháát nem lessz a felületed olyan szép nagy!!

a_n_d_r_e_w
Én is tudok szép logót rajzolni, és még csillagokat is bele 😊
Ingyen!

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
Muhahahaha

Én is Én is!!
Én adok érte 160 pénzt!!

a_n_d_r_e_w
Látjátok, milyen hatalmas megtiszteltetés VIP-nek lenni?
Így már látszik, hogy van havi 80 pénzed 😛

One Vision. One Purpose.

mainruler
Ugye? A hülyének is megéri... 😊)

ZaJanga
:-) de szép ez a sok csillag a nevek mellett!Jó biznisz!Küldj egy emelt díjjas sömöst és milyen szép lehetsz!..gihi....

janos666
Inlább csak egy kicsit buzinak tûnik (azokat meg tényleg nem birom)
mainruler
Szegény fickó már kész agyhalott a képen, biztos túlóráznia kellett, hogy pózolhasson egyet az új fedéltervvel. Vagy csak egyszerûen túl sokat tép...

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

janos666
Nem fizetnek nekik! Az még tetszene is nekem! Csak úgy terjed szépen, bár már kezdem unni ezt a témát (fõleg a fogadtatása miatt)! Lehet, hogy több jó kártyájuk van, de alaptalanul is megesik! Azért mondjuk sok nagy cég vesz azért ilyet is! És ha a minõségeket nézzük, valami ATI-párti teszten ahol 2 sort kapott egy FX és 3 oldalt 10 féle ATI azt mondták, hogy kicsit elbaszták a 9800pro-t, mert sokkal drágább mint a 9700, de alig jobb, csak az órajele magasabb.
ZaJanga
Jánosom !

Nem azért nevettek ki vagy ajánlották az ATI-t a boltban mert az ATI minden egyes boltnak fizet azért, hogy aki bejön annak mondják ezt-azt.... NE LÉGY MÁR ILYEN KISHITÛ!
Tényleg ezt gondolod?
Hihetetlen!
Azok a ráérõs bolti dolgozók hátul a szervíz részen ezer féle konfig alá beteszik a kareszokat és ráengedik a tesztprogikat mert Õk is vásárlók és Õk igazán megtehetik, hogy kipróbálják!
Épp itt a fõoldalon a cikk, hogy az ATI nem alkalmaz agresszív stratégiát a gyártók felé sem!!Leszarja ki mit gyárt csak az Õ lapjai minõségiek legyenek.
Ne legyél már ilyen begyepesedett!!!!!

Ezzel szerintem meggyõztél mindenkit. <...>
janos666
Na de ae a szepp kép mese! Kipróbáltuk: ATI radeon 9600 -- GeforceFX 5600 ultra ugyanojan monitor, hasonló gép. Semmi különbség amit a gyanútlan ember felfedezhet anélkül, hogy tuná melyik melyik.
janos666
Ne nekem is volt egy hétig 9500pro-m, és teljes ellenszenvel igaz, hogy jól ment!
Narancs
Lincselni az nVidiát??? Hogy lehet egy gyártót lincselni?
Az ATI kártyái most jobbak, ennyi.
Ezt ki is mondja mindenki, egyszerûen errõl van szó!
Te aban a tévhitban élsz, hogy vannak az nvidiás emberek, meg az atisok, és útálják egymást!
Ez nincs így! Vannak fanatikusok, akik ha törik / ha szakad maradnak egy bizinyos gyártónák, de ez nem jellemzõ!
Én vagyok a példa: sulinettel 2 választás volt:
1. radeon 9600 (64bit)
2. msi Fx5600
Így lett FXem, pedig nagyon nem akartam, de meg vagyok vele elégedve, mert minden ellenszenvem ellenére kezdem megszeretni!
Minden megy veszettül, soha semmi gond nem volt a fél év alatt amióta használom.

janos666
Ha egy imbojgó csónak egyik oldaláról mindenki átmegy a másik oldalra akkor nagyban megnõ a valószínûsége, hogy felborulunk, és mind megfulladunk. Valakinek a másik oldalon is kell ülnie!
janos666
A nácizmust meg nem konkrétan kell érteni, de utóljára ott játszottak elõszeretettel hasonlókat! Szerintetek hány hozzászólásom maradt még azelõtt, hogy kitiltanak innen?