SiS/XGI videókártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az eladók nem véletlenül javasolják az ATI kártyáit...
MÁr az egyházat is idekeverted egyszr, de a nácizmus!!!!
Én mondtam hogy minden egyes hozzászólásoddal csak rontassza a helyzeteden.
Azt megkérdezhetném, hogy 10 vagy 12 éves vagy?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Van még valaki rajtam kívül, vagy halunk kifelé?????
Csnálok már egy nVidia topicot ha lesz anygom meg idõm és kedvem!
Az uccsó sor az ...
!
Szal.Ha ennyi pénzért amim volt kareszre az nVidia tette volna le az asztalra ezt a teljesítmény/minõséget az ár/érték arányában azt vettem volna.Én nem "hívõsködök" hogy ez és csak is ez mert soxor az észszerûség rovására megy!
Szal továbbra is Peace!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nem mondtam SOHA hogy TE anyáztad valaha is, csak úgy az emberek álltalában, elvakítja õket a "váltsuk le az eddigi rendszert és csináljunk végre jobbat" gondolat, buktassuk meg a királyt, kerressünk újat, jobbat! És mivel talán néha sikerült is egy kicsit fölénybe kerülnie mostanában ATI-nak így sokan belementek a játékba! És nem véletlenül lett szólás/közmondás, hogy "a minõségnek ára van".
Amúgy szeptemberben bruttó 70000-ért kaptam, semmi nagyker, áfa-csalás, egy egyszerû boltba!
De néhány embernek azért tetszett az én hozzászólásom is!!!!!! És többféle vallás is tart templomot, szerintem van olyan vallás ahol nem dogmáknak, hanem tételeknek hívják az ilyet, de nemtom!
Na, bocs nagy topicalapító, én NEM akarom leváltani a királyt, te vagy az isten, CSÁ meg minden, elég jó hej ez!!
1. Nemtom hol olvastad, hogy anyáztam az FX-et de most megteszem :Fostalicska szar minõségtelen.... !!!!És ha nem vennéd észre ott az a kiba.. SE jelzés ami sokmindent elárul.Ez a karesz ennek ellenére tud ennyit!!Ugyan áruld már el Te neked annó mennyibe fájt ez a "jó" karesz?Ugyanis NETTO 60000 alatt nem igazán olvastam az árlistákon az enyém pedig BRUTTÓ 41500.- volt!
2. E topicot én indítottam és eddig "normálisan" csak én írtam valóban mindenki leírja de mivel ez fórum ez kit érdekel?Vélemények és kész!Irogatunk olvasgatunk vitázunk ennyi!Én még most is azt mondom, hogy jó lehet ez a karesz ha a reactor drivert sikerül megcsinálni.
3. Szal ne menjünk ebbe bele!
Tudod mit?!
Rulez FX ! Na ez hogy teccik?
Semmi értelme a net.-mõgé bújt sértegetésnek!
Peace !!!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Amúgy te a templomban tételeket követsz? Azt hittem a templomba Krisztus követõi járnak...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Én pl. full nVidia-s vagyok, bele is rúgnék a gépházba, ha ATI rodejon lenne benne (a teljesítménytõl függetlenül)!
Kész aranybánya az összes fórum a pszichológusoknak meg a szociológusoknak...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Vagy 100 hozzászólás, és tömören mindnek ez a tartalma: Szar, dobjuk le a gyártók torkán még ma!
Érdekes, hogy az emberek mennyire szeretnek fikázni másokat és egyes dolgokat, ha az elsõ hozzászólások istenítették volna ezeket a kártyákat szerintem most csak áradozna itt róla mindenki! De ti tudjátok, ha jólesik!
Amúgy nem mindegy hogy neéz ki, ne vegyél átlátszó gépházat és kész!!
Ja olvasom itt valakinél, hogy Powercolor 9800se 4300 3DMark'03 ponttal, hehe ASUS V9900 4890 ponttal (régi driverrel) Így anyázd az FX-et
2 tápcsatis szörny 20fps-el viszi a q3-as gammákat. LOL
a tnt2 ráver ogl-ben ez tuti.
😊
Az egészben nem is az bosszant leginkább, hogy totál anti-innovatív a kártya felépítése és, hogy nem túl jók a meghajtói, hanem az, hogy pofátlan módon ki merték adni azt a "market leader 2007-re" útitervet, holott nagyon is jól tudták, hogy milyen a Volari. Az már hónapokkal ezelõtt is vérlázítóan hangzott, a tényleges teljesítmény ismeretében viszont egyenesen felháborító! Ráadásul akármilyen jók is lesznek a driverek, nem igazán hiszem, hogy több, mint 100%-os teljesítménynövekedést tudnak majd kicsikarni belõlük, így viszont az egész -két chip egy R9800/NV3x teljesítményéért- koncepció egy totális zsákutca szerintem.
XGI Volari Duo V8 Ultra
Elég átfogónak tûnik és viszonylag elfogulatlan.
"Megpróbáltuk átnevezni az érintett exe fájlokat, hogy lássuk változik-e a teljesítményük (ha a meghajtó nem tudja felfedezni õket). Az nVidia driverei esetében ekkor ugye jelentõs lassulást tapasztalhattunk, azonban ebben az esetben semmiféle teljesítmény, vagy képminõség beli változással nem járt a mûvelet."
Na, akkor ez már a második orcátlan hazugság volt, én meg nem szeretem, ha hülyének néznek. Ilyen mentalitással ne is várják, hogy bárki is megvegye ezt a rakás ócskavasat.
Én azért sajnálom
One Vision. One Purpose.
Azt hiszem végleg temethetjük a Volarit: X-bit Labs
Nem azért, mert nem tudnak változtatni majd a maghajtókon hanem azért, mert aki ezt meglátja, biztosan kikerüli nagy ívben, akármilyenek leszenek is a driverek a jövõben.
/hardwareoc/

A 9700-nak kis tápcsati kell csak,szóval még az sem triviális, bár a 300W-os tápomat már hazavágta így kapott nagyobbat
Sose voltak pártatlanok!
1- Ha a Voodoo5 nagy volt akkor ez már óriás, ha ott ment a rinya hogy nem fér be akkor itt is baj lehet..
2- két tápcsati, 400W-os táp minimum....na mármost nem veszek 300 euróért egy kártyát hogy még vagy 15öt rászánjak csak a tápra s kapjak egy fost
3- Ma már sokan használják az FSAA-t és az AA-t s mindkettQben fos, nem beszélve a PS, VS sebességröl.....
És ezeken nagyon a driver se fog segíteni....
És ez csak a V8 Dou....akkor mit fog tudni a V5........Radeon9200-SE ellen maxxxxx
Elég fos
De szerintem a reactor gyér!

Fényt derítettt az Xbit labs a tegnap felfedezett alkalmazásnevek eredetére, melyeket a jövõ év elején piacra kerülõ Volari kártyák Reactor meghajtóprogramjában találtak. Az xrvkp.sys állományban számos tesztprogram futtatandó állományának neve szerepelt, mely azt engedte feltételezni, hogy az NVIDIÁhoz hasonlóan az XGI is alkalmazásspecifikus optimalizációkat épített be meghajtóprogramjába, esetlegesen manipulálva a tesztprogramok eredményeit.
"A futtatható programok nevei csak a fejlesztõk miatt kerültek be a számukra fontos xrvkp.sys állományba a meghajtóprogramok elemzése miatt, s azóta nem távolítottuk el õket. A félreértések elkerülése miatt a következõ meghajtóprogramban javítjuk ezt a hibát" -- mondta Chris Lin, az XGI elnöke.
A vállalat érvelését alátámasztják a teszteredmények is, a teszteket készítõ szakújságírók ugyanis kipróbálták az állomány-átnevezéses trükköt, mely során átnevezték az egyes tesztprogramok futtatható állományát, így azt nem ismerhette fel a meghajtóprogram. A tesztprogramok egyelõre igazolni látszanak az XGI elnökét, ugyanis ugyanazt a teljesítményt mutatták, mint az átnevezés elõtt.
De azért én már inkább gyanakvó vagyok!Bár lehet, hogy csak a konkurencia próbálja meg besarazni õket.
S3-ék csak a 3DMark2k-val próbálkoztak, ha jól emlékszem, de aztán elhagyták. Reméljük nem elevenítik fel ezt a szép hagyományt...
Tessék #7 !!
Ezek sosem változnak!Most megy a hazudgálás, hogy csak ezért és csak azért van benne meg benne felejtettük!Hát ennyi.
Ezek után nem lepõdnék meg ha az S3-as driverekben bepróbálkoznának.
Ez a szar a világgal!Csalással próbálják a termékeiket jobb színben feltüntetni!
F@szok!
Itt a memo 256 bites! Viszont nemtom hogy itt 16-24 vagy 32 biten melózik e a megjelenítés?A pipe is csak a két gpu miatt 16 pipe van.Tehát a single verziók azok 8 pipeosak.
Szerencsére soha nem érte meg a tömegtermelést. A legtöbb akkori házba csak bajosan vagy egyáltalán nem lehetett volna berakni, plusz tápkábel stb. Nagyon halódhat az ipar, ha már csak úgy tudnak majd teljesítménytöbbletet elérni, hogy rápakolnak x lapkát a kártyákra. Ha ezt elfogadják (elfogadjuk) akkor a fejlõdés szép lassan megáll majd, és legfeljebb választhatsz, hogy az 5 vagy a 6 chipes NVidiát/Ati-t veszed meg. Elég szomorú kilátások.