Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
figyuzzatok máá aszongya a ps2 emu topikba a fõmufti hogy a gt4 -gyel vannak gondok ps2-n és majd igazán hibátlanul pc emun lehet majd nyomni <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Shortstop
ha megnézed a HUD-t akkor látod hogy az is

MaSzKa
ha ps3 akkor miért számítógéprõl megy?
olyan gtr 2 hangok-ra emlékeztet
lehet az is nem is gt5

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

boos
Pl. a Minolta Toyotával. Az endurance El Capt.-on megnyerheted. ( asszem)

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Al Age
5en próbáltuk azt hiszem még az elsõ lanon, úgy már nagyon szar volt, 6an bele sem kóstoltunk, arról már több helyen olvastam, hogy egyszerûen nem érdemes.
4 fõ az arany középút, így is szaggat icipicit/minimálisan, plusz nagyon-nagyon ritkán beáll fél, max 1 másodpercre (a keleti lan cirka 12 órája alatt összesen kb 5ször).
4 játékos sem sok a pályán, ezért ennél kevesebbel úgy emlékszem nem is próbáltuk.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Ombika
Jo latni,hogy meg vki mindig fun! 😊)

MAr tukon ullve varom gt5 prologuet!!

a hétvégén voltam egy 4-fõs LAN-on (vagyis sok fõ volt, 4 gép/TV volt beállítva)
az jó volt, akkor kicsit szaggat be, 5-6-nál már jobban (ezt mondják, akik próbálták), a 4-el nem volt vészes

és nagy élmény 😊

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csinalt itt mar vki 6fos LAN party-t?
irhatna rola egy kis beszamolot pls!!!
Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni, hogy a Professional Events-ben a GRANTURISMO WORLD CHAMPIONSHIP-et milyen autóval lenne célszerû végig csinálni? Válaszotokat elõre is köszi!!!!
Ombika
LAttam mar en is,a nemnormalisok!! 😊)

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6
minek akarod pspre ha szerinted egy árkád fos? (most mindegy hogy rfactorhoz, gtrhez viszonyitod)
más:
tegnap elkezdtem driftelni😄 ballor oldalán nyomoztam kicsit, belõttem a mitsu evo VIII MR-t, és hát....FRENETIKUS 1.re lenyomtam 30 kört aztan meg ejfelkor egy 20ast, apricot hillen. már egész jól akolom be a gépet az ivekre, DE a visszaforditora rávezetõ egyenes elötti hosszu balos nem megy😊tipp arra a kanyarra?
asszem függõ lettem😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JGTC
hat nem azert mondom de nekem az a jatek (Sports Car GT) kb 1hetet vett igenybe anno de olyan is volt, lehettem vagy 13-14 éves, megvettem mert fiatal voltam és sebezhetõ 😊

Sosem lesz PSP-re.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MaSzKa
1998-ba megjelent Sports Car GT is simulator az a nagy kedvenc

abba már akkor is tört az autó és a Grand Prix Legends-be is kedvencem a mai napig

MaSzKa
a gt az nem igen volt szimulator

a live for speed s2 gtr2 rfactor az igen abba törik az autó

a gt4 hozzájuk képest 1 árkád fos értsd már meg!

MaSzKa
miko lesz má psp-re

mingyá össze is töröm kötsög sony

JGTC
lesz

<#szomoru1> Remélem már lesz a GT5-ben...
nincs

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

A 24 órás versenyeken van esti rész?(magyarul besötétedik?)
mohus
köcce

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Köszi. Sikerült.
aszizoli
Köszi.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

JGTC
jól emlékszel

aszizoli
Memóriakártya mindenképpen kell hozzá.
Most nics hozzáférésem a PS2-höz, hogy lepróbáljam, de úgy emlékszem a SELECT gomb, a nézetváltás. Ha nem jól emlékszem, akkor próbáld végig a gombokat, mert mindenképp lehet nézetet választani benne.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

hello!

az lenne a kérdésem, hogy memóriakártya nélkül nem lehet GT módban játszani?meg még 1:csak belsõ nézetes kameraállásban lehet vezetni?ha nem, akkor hogy lehet külsõ nézetre váltani?

köszi!
hello!
aszizoli
Nekem... Dehogynem.

item
Üdv urak, momo-t be lehet izzitani GT4 alatt ?? A választ elõre is thx...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

boos
Nem lehet olyan könnyen megszerezni az uccsó helyet sem...<#vigyor2>

JGTC
en is most probaltam egy futamot WildCard-oskent 😄 a regi idok emlekere
tobb kevesebb sikerrel... 😊

aszizoli
Ok.

Al Age
Azok folyamatosan vannak-lesznek, úgyhogy jöhetsz bármikor. ;-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

aszizoli
Majd szeptembertõl, talán több idõm (hangulatom) lesz játszani is, és ha lesznek versenyek, akkor megint megküzdök az utolsó helyekért.

boos
Csak azért kérdeztem, mert látom ide szoktál írni, ott pedig nem fedeztelek fel.😊

aszizoli
Betudtam lépni, úgyhogy megvagyok.

aszizoli
Elvileg az vagyok. Már régen jártam ott. Lehet, hogy tisztogatás volt és kitették szûrömet. Mindjárt ránézek.

boos
Zoli Te ott nem vagy reg tag?

boos
1-10 ig verseny.
De azért túlzott álmokat sztem ne dédelgess.

jax
Nem értem mér akarjátok annyira a GT-t PSP-re. A GT az szimulátor, kormánnyal jó, TV elõtt. Ez sztem nagyon nem hordozható cucc.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

MaSzKa
miért nem

egyébként van 1 jó japán játék ami hasonli a granturismo-ra
Intial D Street Stage

redbull0304
nem fog!

aszizoli
ballor, profi oldalán megtalálod. Egyébként a Mission Hallban.

A DeLorean-t melyik versenyen kapom meg?
MaSzKa
psp-re miko jelenik + má ez a szar?

MaSzKa
BMW Art video
mohus tetszett a BMW -s videod<#buck>

Jagi
júúúuj! Magamaláfostame 😊

#7742 épp a színe lehet mindegy 😊 csak a gyári legyen amit alapból hozzá adnak (de ha jól tudom csak szürke van abból...) egyébként meg kb 1,5k tudod hol^^ szpombatra ígérték, tehát mára 😊

MaSzKa
a videok nem 6ottak +

a grafika az jo

MaSzKa
végre van Ferrari

ezeket a lámákat eddig miért nem vót
arégi Gran Turismo versenyeket általában ferrarik nyerték

az 5.részbe rájöttek erre

MaSzKa
vitz törés nem lesz benne