Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

cenobite
E'mán fasság... Nekem piros van, akkor inkább még nem szerzem meg a játékot. Majd a szürke után. 😄

gamertag: kenobita

Jagi
loál
csak gyári (a szürke színû) psone memostickre hajlandó menteni... lol

soma22
akkor passzolok én is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Jagi
ha 8,1 Mb-ot ment, akkor nincs 😊
komolyan nem tom mi lehet vele...

cenobite
???

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
több mint nyolc lesz.... nekem is ez ninjás jön be <#fejvakaras>
perc és megoldom

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Biztos a Ps3 majd nembirja el!! Lolll <#taps><#taps>

cenobite
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyi autó nyomatja majd egyszerre? Mert rémhírek terjengenek, hogy csak 8 lesz egyszerre...

soma22
a kép szép, de nekem a link nem a többi képet, hanem valami ninjás szutyit hoz be😄

JGTC

soma22
van rajta elég hely?

Jagi
hát jah papíron mentenie kéne simán, én meg hülyét kapok...

cenobite
Hmmm.. ez fura. nekem mondjuk két ps1 játékom van, de simán tudok menteni.

Jagi
jaja, de akkor is azt írja hogy no memory card, change slot.
tök fasza volt 2 lisence után rájönni 😊)

cenobite
PS1-es kártyát az 1-es slot-ba dugtad? Mert asszem úgy kell, hogy az egyesben (bal oldali) legyen.

OFF
(Lehet lesznek régi FF-ek PS1-re (7-8-9) Érdekel majd? Jövõ hónap sztem...)
ON

Jagi
Help plz.
Vettem egy GT2-õt, jeee! Eddig fasza.
Csak nem hajlandó menteni a memókártyára (ps1-esre sem)
Valakinek ötlete van, miért lehet ez? (mind a 2 kártya sony, más játékok simán mentenek)

köszönöm szépen a válaszokat.már több fórumban kérdeztem de mndenki nagy hülyeségeket írt.köszönöm szépen

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

aszizoli
Próbáld más autóval. Nekem a CLK-GTR nagyon nem jött be. Vannak ettõl jobb autók is.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

JGTC
lol 😄

+ gyors autó

redbull0304
Hard gumi... 😄

JGTC
vegyél fekete GT autót használtban, két évente elõfordulnak 😊

Hello!
én kb 46%-nál tartok de nemtudok továbbmenni mert pl ha CLK-GTR (full tuning) mercivel megyek a gumi azonnal elkopik és rengeteg idõ a kerékcsere.mit csináljak? lécci írjatok

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

Shortstop
azért egy árat írhattál volna. legalább irányárat 😊

Hi!

Eredeti Gran Turismo 4 eladó! Nem platinumos, teljesen makulátlan karcmentes állapotban!

Érd:[email protected]
Prince of Máté
igen ott néztem énis...
Európai van meg, de én nem találtam olyat ami 100%-os minden autóval.

aszizoli
Nemtudom, hogy milyen verziód van, de ezen a helyen, találsz jópár fajtát.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Prince of Máté
Valaki tudna adni nekem egy 100%os savet ahol minden autó megvan?
Mert nekem olyan mentésem van, hogy végtelen pénz, de minden kpcsot meg kell venni...
Elõre is kössz.

Jagi
háát én japán párti vagyok, de a 3-mas nekem is bejön^^

Ombika
Miota megvan Gt4 csak bmw-*im vannak szinte es csak azokkal veretek! 😊)
Tobbi Gt-t ,majdnem fullig vegignyomtam!!

Jagi
mondjuk azt gondoltam 😊
csupán poén volt^^ de a bimmer nekem is közlekedik kilinccsel elõre, nem is kicsit 😊

Csabesz6
jolvan má megy😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
tisztelet
nem tudjatok a gt2nél mind1 hogy a sim vagy az arcade cdt teszem be elöször?
vagy lehet a titan sx chipem köcsögöl?-.-
eddig minden ps1 gamet vitt
beteszem a sim discet, kiirja hogy playstation scee aztan ennyi
ötlet?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

aszizoli
Peched van, nálam még egy eredeti SONY kártya sem szált el. Utángyártott is csak azért, mert az automata mentést akartam megakadályozni, egy reset-el. Késõ volt.

bazz ilyen nincs ilyen télleg nincs 62 százalék kész a gémbõl erre a memo-m tartalma teljesen letörlõdik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ugyanez volt a gt 3-nál csak ott meg 99 százaléknál cseszõdött el a gém meg a memo!!!! mennyi munkám benne volt erre......... most újrakezdeni sincs kedvem!!! de sztem minden gt ilyen legalábbis nálam eddig ilyenek voltak...<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#sir><#shakehead>
Afe
Toyota Supraval tolták mindketten.

Ombika
HAt azert ennyire lama nemvagyok, gt1-tol vegignyomtam osszeset!! 😊)

Ami meg a musort illeti,szobahoztak forzat is,hogy abba van ferrari is ...,de akkor is GT a best!! No comment!! 😊)
Legnagyobb eladasokkal buszkelkedik!! MEg mutattak,hogy felveszik osszes auto hangjat,kanyarokat stb tobb szemszogbol fenykepeztek ,majd modelleztek!!

JGTC
mivel mentek?

Afe
aham. teljesen meglepõdtem amikor felvezették, hogy a legélethûbb autós szimulátorról fog szólni a következõ blokk.
Tiff említette, hogy nagyobb bevétele van egy újjabb résznek mint a hollywoodi filmeknek, meg hogy tele van a legritkább autócsodákkal.
ki is próbált néhányat Le Manson. az mondta, hogy tisztára olyan mintha újra ott lenne, de azért hozzátette, hogy a hosszú egyenesben nem vergõdik úgy a kocsi mint a játékban, mert az életveszélyes lenne 24 órán keresztûl😊
a végén meg nyomott egy versenyt Yamauchival, és persze veszített.

JGTC
ötödik sebességben GT-ztek?

aszizoli
Ha nem is az összeset, de a legtöbbet, fanatikus módon A-specben nyomtam le. Igaz akkor még hajtott a becsvágy, mert haverokkal különbözõ "házibajnokságok" részei voltak.

Jagi
megy az, csak kipörgésgátló ki, meg vagy 400 ló kell hozzá xDDD

Most, hogy van egy csomó idõm 😉
rányomtam az endurancere magam, de sajna 20 kör után elfogy a kitartás és áttolom B-spec-be had' menjen magának 😊
valaki megcsinálta úgy, hogy minden egyes kört õ ment, vagy itt nincs ilyen iszonyatosan kocka? (sztem az már beteges is kicsit) 😊
Az öcsém szerint a B-spec-nek nincs értelme, de sztem meg ilyenkor van neki csak igazán...

Ombika
Nem ertem,akkor neki miert ment 1 sima M3 olyan jol keresztbe?

Afe
ja hüle vagyok. az a "japo tag" Kazunori Yamauchi, õ szokot versenyezni igazi pilótákkal😊

Afe
nem az száraz pálya volt, csak Tiff Needell volt egy kicsit béna. Tatsuya mester simán lenyomta😊

Ombika
Ahhhhhhhhhh pont azt neztem,de nekem M3 sose viselkedett ugy ,vagy esos palyan volt? 😊)

Annyira kedvet kaptam,h lecsuszok plazma ele es DFP-vel kiprobalom!! 😊)
Nagyon kedvet kaptam most ismet! 😊)
Nemhiaba Supraval ment a japo tag!! 😊

Afe
discovery chanelt nézzétek most!!!

aszizoli
Nem valószinû.

Srácok!

Lehetséges valahogy mûködésre bírni a PC-s MOMO Racing kormányt a PS2-n? Jó lenne vele játszani.