Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
gamertag: kenobita
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
perc és megoldom
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
tök fasza volt 2 lisence után rájönni 😊)
OFF
(Lehet lesznek régi FF-ek PS1-re (7-8-9) Érdekel majd? Jövõ hónap sztem...)
ON
Vettem egy GT2-õt, jeee! Eddig fasza.
Csak nem hajlandó menteni a memókártyára (ps1-esre sem)
Valakinek ötlete van, miért lehet ez? (mind a 2 kártya sony, más játékok simán mentenek)
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
+ gyors autó
én kb 46%-nál tartok de nemtudok továbbmenni mert pl ha CLK-GTR (full tuning) mercivel megyek a gumi azonnal elkopik és rengeteg idõ a kerékcsere.mit csináljak? lécci írjatok
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
Eredeti Gran Turismo 4 eladó! Nem platinumos, teljesen makulátlan karcmentes állapotban!
Érd:[email protected]
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Mert nekem olyan mentésem van, hogy végtelen pénz, de minden kpcsot meg kell venni...
Elõre is kössz.
Tobbi Gt-t ,majdnem fullig vegignyomtam!!
csupán poén volt^^ de a bimmer nekem is közlekedik kilinccsel elõre, nem is kicsit 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nem tudjatok a gt2nél mind1 hogy a sim vagy az arcade cdt teszem be elöször?
vagy lehet a titan sx chipem köcsögöl?-.-
eddig minden ps1 gamet vitt
beteszem a sim discet, kiirja hogy playstation scee aztan ennyi
ötlet?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ami meg a musort illeti,szobahoztak forzat is,hogy abba van ferrari is ...,de akkor is GT a best!! No comment!! 😊)
Legnagyobb eladasokkal buszkelkedik!! MEg mutattak,hogy felveszik osszes auto hangjat,kanyarokat stb tobb szemszogbol fenykepeztek ,majd modelleztek!!
Tiff említette, hogy nagyobb bevétele van egy újjabb résznek mint a hollywoodi filmeknek, meg hogy tele van a legritkább autócsodákkal.
ki is próbált néhányat Le Manson. az mondta, hogy tisztára olyan mintha újra ott lenne, de azért hozzátette, hogy a hosszú egyenesben nem vergõdik úgy a kocsi mint a játékban, mert az életveszélyes lenne 24 órán keresztûl😊
a végén meg nyomott egy versenyt Yamauchival, és persze veszített.
Most, hogy van egy csomó idõm 😉
rányomtam az endurancere magam, de sajna 20 kör után elfogy a kitartás és áttolom B-spec-be had' menjen magának 😊
valaki megcsinálta úgy, hogy minden egyes kört õ ment, vagy itt nincs ilyen iszonyatosan kocka? (sztem az már beteges is kicsit) 😊
Az öcsém szerint a B-spec-nek nincs értelme, de sztem meg ilyenkor van neki csak igazán...
Annyira kedvet kaptam,h lecsuszok plazma ele es DFP-vel kiprobalom!! 😊)
Nagyon kedvet kaptam most ismet! 😊)
Nemhiaba Supraval ment a japo tag!! 😊
Lehetséges valahogy mûködésre bírni a PC-s MOMO Racing kormányt a PS2-n? Jó lenne vele játszani.