Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ezek meglesznek, tedd be a GOW-ot (NTSC tudott progresszívet) és élvezd
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
(persze a tévédnek tudnia kell a jelet fogadni)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
reméljük a legjobbakat 😊
nem tudom, van-e tapasztalat ezzel kapcsolatban, az a kérdésem, hogy a platinum és a sima kiadású GT4 között van-e különbség? rákerestem a fórumban, de úgy látom nem volt szó errõl.
legfõbb szempont, hogy a "sima" GT4-el és a Platinum kiadással lehessen LAN-on játszani, és az elmentett állások kompatibilisek legyenek!
elõre is kösz
üdv
#7582 hú de rég votl már...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
PS2-n.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
http://www.syskovics.atw.hu/ frissítve 10-04-12
Kockák elõre!
ja, és
i <3 JDM 😉
www.goat.mlap.hu
(anno az FF volt meg ez amiért vettem)
41ezer (soknak tunhet) forintot meg mindig meger mert ilyen felhozatalt, kivitelezest biztos hogy meg nem tapasztaltal autos jatek teren.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A God Of War és a Shadow Of The Colossus tényleg gyönyörû 480p-ben!
Ez miért nem jó?!
Engem idegesít!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Üdv.
Ilyen pl. a Special Cond.-nál a második mikor tengerparton mész..
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Elõre is köszi
3-4gb lenne reális
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]