Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Na, ha már mindenki, akkor énis dobok fel pár képet 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Jagi
Az alfás kép jó lett 😊 bár JDM rlz, de azért szép 😊

JohnnySmith
Na ez a lényeg 😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Shortstop
pedig en a japan meg amerikai autokert vagyok oda-meg-vissza.
bar ez az alfa azert megmozdit odabent valamit 😊

redbull0304

Audi S4 2.7 Biturbo <#finom>

JohnnySmith
Asszem nem kell kommentálnom a képet és a minõségét 😊
Ja és az ízlésedet sem 😊)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Shortstop
énisénis

Jagi
még egy (bocs hogy nem egybe, de ezt most láttam meg 😊

Jagi
Na én is egyet 😊

DinnyééÉT, dinnyééÉT! xD

redbull0304
Jó képek... 😊 <#eljen>

mohus
2000-ben még épphogy voltak RGB képes TV-k😊 RF unit volt még PSX hez Saturnhoz is általában...

PS3hoz mit adnak szerinted?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

tisztítást most próbáltam sajna nem jött be.

holnap kipróbálok egy másik lemezt (most sikerült csak szerezni egyet)

Csabesz6
nyami

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

redbull0304
😊

Shortstop
szivem egyik csücske 😊

Al Age
Tetszik ez a kép, plusz az avatar is, amit a ballorra csináltál belõle.<#eljen>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

redbull0304

nem

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

jax
Srácok, a B-Spec módban fel lehet gyorsítani az idõt 3szorosára. Na, ez eddig ok, de ha úgy hagyom, akkor mikor kiáll a boxba a csávókám újra visszaáll 1x-esre. Nem lehetne úgy, h végig 3x-os legyen, akkor is ha kiállt a boxba?

Thenx.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

JGTC
Nekem is 500004-es (csippelt) van, és eredeti GT4 simán megy... nem is akármennyit 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
HAt akkor add el vagy probald ki maset ,hatha azt viszi!

cd galaxisban vettem eredeti (PlayStation2 feliratos) fóliában, karc egy szál se.

Ombika
Nekem volt mar slim es 3xxxx gep es sose talalkoztam ilyen problemaval.tuti eredeti a jatek nem vmi irott gagyi?

😊)
a tükörben a tárgyak kisebben láccanak mint a valóságban 😊

egyébként azért gondolom hogy lehet benne valami, mert ez a rész csak az scph-30000 és scph-50000 gépekre vonatkozik. vagy lehet félreértem és akkor még nem volt más, és ebbe beleértik a 35xxx et is 😞

Ombika
JAja mert a hulye idiota amerikaiaknak azt is kikell matricazni,ha kiszallsz a Dodge Viperbol oldalt a kipufogo eget te BAROM(amcsikra vonatkozik)!! Ennyire iidiotak!! 😊)

hát szerintem is, be is idéztem ide korábban 😊

lehet arra a részére gondoltak ahol az user manual leírja, hogy kell a falba dugni a konnektort meg a tévébe hogyan dugjam a ps2-t, és melyik a power on gomb... no de ez azér a többi sorozatra is érvényes kellene legyen! nemde?

Ombika
Milyen beallitas,nem is lehet mit allitani,azt vmi humbuk duma ott!!

OK, köszi 😊
gondolom nem kellett semmi különleges beállítás, ahogy a kézikönyv sugallná...

Ombika
Nekem es semmi gondom eredeti GT4el!!

csak kiváncsiságból:
van itt olyan, akinek 50004-es gépe van?

OK, elõre is kösz!
(a konzolvilágosoknál egyébként 10 a fejcsere PSTwo-ra, a PS2-re 15...)

Shortstop
megérdeklõdöm neked. szerintem max 10 lehet

örülnék, ha tudnál egy megbítható, olcsó helyet ajánlani! akár privibe is jöhet! elõre is kösz

Shortstop
szerintem nagyon.

kösz a tippet - bár próbáltam én is már fektetve (nálam alapból állítva van), de sajna nem segített...

soma22
nemtom mennyi ér de elmondom:
haver régi nagy gépe is hasonló, a gt4et csak állitott állapotban viszi.chippeletlen a gép egyébként, és neki is csak gt4 szarakodott.
ezt probáltad már?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

eegen, szal a link
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=repair

cheap-tol vettem a gepet anno, o [url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=repair]ezeket[/url] ajanlotta

igen. sok?

Shortstop
mé' te mennyiért tudsz fejet cseréltetni? 15E? 😄

többi lemez megy, csak ez az egy nem... mindig az kell a legjobban amit nem lehet 😊

egyébként fejcsere helyett akkor már vennék egy új slim gépet (most épp 19900 a saturnban), eladom a kontrollert mondjuk 5ért és máris megvan egy teljes új gép a fejcsere árából 😊

jah annyit még hozzá, hogy a kézikönyv szerint:
"MEGJEGYZÉS: Az SCPH 30000-es és SCPH 50000-es PlayStation®2 konzolok tulajdonosainak a konzolhoz mellékelt beállítási utasításokat kell követniük."

ez remek, mondom, gép használati útmutatója elõkeres... egyelõre nem találtam benne hasznos, erre vonatkozó infót!

JohnnySmith
Pedig akkor egyszrû lenne a megoldás, olvasó csere....
Nekem is slim elõtti gépem van (2003 decemberi) és tökéletesen viszi a játékot.

bár látom baromira nem érdekel senkit, azért leírom, hogy áll a sztori hátha egyszer erre téved egy másik szerencsétlen akinek hasonló problémája van - és esetleg megoldást is tud rá 😊 !

Tehát ott tartottunk, hogy az 50004-eshez vettem egy GT4-et, majd odáig jutottam vele, hogy az elsõ képernyõ (copyright blabla) után sötétség és teljes csend következik. Annyit sikerült kiderítenem, hogy régebbi gépek nehezebben viszik a kétrétegû lemez miatt, de az 50004-es a legutolsó széria az oldszkúl ps2k között, tehát ez nem lehet gond... tisztítás, fejcsere szintén nem játszik, mivel nincs disc read error, valamint más játékokat (pl GT3) simán viszi még mindig.

mindeközben tettem egy próbát egy slim géppel, hátha a lemez rossz (oh de jó lett volna), de nem, az újon simán ment!

elkeseredésemben egy szervízhez fordultam (konzolvilág, vagymi a váci úton), ahol némi próbálgatást és fejvakargatást (mindenki a sajátját vakarta persze) követõen megállapítottuk, hogy senki nem látott még hasonlót és nincs ötlet a megoldásra...

Rally<#nevetes1>
Shortstop
jó játék volt. a fizika nem bírta addig mint az én rajongásom 😊

aszizoli
Szegény lemez. Kár érte.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Jagi
Hát elég régi fos már,, de zért még az évezredben lett véve...de sztem csak antenna meg scart van rajta + a kötelezõ RCA.
Akkor ez kilõve...

esetleg valami tapasztalat kinek milye van,
mert teveztem már, hogy veszek másikat, de z volt az uccsó csepp

Szia!

Ha van a tv-d hátulján Y/Pb/Pr jelû bemenet akkor tudja fogadni! Remélem van mert a látvány így nagyon durva!

Üdv.