SG - Az új design

Oldal 1 / 27Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Új fórum design nem lesz rossz, legalábbis jobb mint amire mindenki számított 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kiváncsi vagyok mennyire esett vissza a forgalom, a cikkek olvasottsága az új design miatt. Nálam a hírek között a második helyen volt ez az oldal a kedvencek között, naponta 10x néztem, most meg be se nézek.
Katasztrófa az új design. Átláthatatlan, ronda, káosz az egész. Mióta ez van, egyetlen hírt sem olvastam el, pedig elõtte nagyjából mindent...
fos ez az uj design sajnos
adam46
Alakul ez az új design, már átláthatóbb, mint induláskor. Viszont a cikkek alatt lévõ hozzászólásokkal is kezdeni kéne valami, rettentõen egybe folyik . Például: nagyon árnyalatnyival sötétebb háttérszínt adni minden második hozzászólásnak, vagy egy vonalat biggyeszteni közéjük.
zola2000
Írd be: m.sg.hu, sokkal átláthatóbb.

A

+1
yesname
Jézusom, merem remélni ez csak vicc. Teljesen átláthatatlan, csúnya is, körülményes és kényelmetlen használni stb. Tiszta káosz. Keresnem kell másik hasonló oldalt, amit 2-3 óránként megnézek. Valaki tud ajánlani? (Prohardveren kívül.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ez mi? Hideg és visszataszító. Hogyan mehettek ebbe bele, nem értem.

Iszonyat az új dizájn: összefolyó, logikátlan, max. méret, min. információ. Talán fogyatékos tableteseknek készült...
Azt hiszem sikerült beverni az utolsó szöget is az SG koporsójába.
Nálam mindenképpen...
Rakás szar, már megérett az oldal elhagyása úgyis. Szevasz sg...

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Ja, kicsit tovább kéne faragni azzal a baltával a nyakcsigolyáit annak a baromnak, aki ezért a váltásért felelõs.

Fresh Duke
Mivel van mobil verziója SG-nek, nem magyarázza, hogy miért kell mindenkinek ilyen hányás formában használni az oldalt.

A heavy cost. I pay it gladly.

A trendcunami már innen is elmosta az áttekinthetõséget, olvashatóságot. Értem én, hogy megnõtt a tableten és okostelefonon való megjelenés fontossága, meg spórolni kell a nyomdaköltségen is (oh wait...), de miért kell a vízzel együtt kiönteni a gyereket is?
Fresh Duke
Mivel a topik 10 éve nyílt, gondolom a szavazás is régebbrõl maradt itt, és nem a mostani dizájnváltás miatt került be. (És épp ezért már nem is mûködik, mert azóta nem nyúltak hozzá.)

Ja igen, ótvar és gagyi az új dizájn, hányingerem van tõle.
Átláthatatlan, bántja a szemet. A jó öreg bulvár SG-s hírekért és cikkekért jöttem ide, nem másokéért. Ezt nagyon nem gondolták át, szerintem.

A heavy cost. I pay it gladly.

Zombee
Borzalmas, gagyi, szemét. A cikkek végén, ha hozzá akarok szólni, átdob a fórumlistára, így ha még hozzá se szólt senki a régi dizájnban, akkor nem is fog. Rakás hulladék az egész.

Mike
nem lenne rossz, de kellene rajta csiszolni kicsit, mert ez olyan baltával faragott

fõoldal pedig pozicionáljon lefelé, ne váltogasson, ha már modernkedünk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

van ennél lejjebb? teljesen összefolyik minden, nemcsak az egyes kategóriák, hanem a partneroldalak hírei is ide vannak keverve, hozzászólás esetén behozza a fórumokat, melyekben a legújabb hírek természetesen nincsenek listázva, elcseszett színkódok jelölik az egyes kategóriákat, amik újra és újra felbukkannak, hogy még véletlenül se legyenek egy helyen. mindezt megfejelve a letisztultság látszatát sugalló minimalista flat design-nal. ez hatalmas mellélövés. az ember nem azért jön egy ilyen oldalra olvasgatni, hogy még itt is felbssza magát a totál áttekinthetetlen elrendezésen. Kíváncsi leszek az olvasottság visszaesésére.

TSL16b
Úgyis ez marad. 😞

Megnõtt a kezdõképernyõ mérete, miközben csökkent (?) az azon megjelenõ cikkek száma. A kategóriák, de még az egyes cikkek sem különülnek el, egybefolynak, ráadásul az elsõ kategória akkora, hogy a közepén már nem látszik, melyikben is van az ember? Személy szerint engem elsõsorban a Tudományos cikkek érdekelnek, most vagy görgetek orrba-szájba, vagy egybõl ráklikkelek a szóra fent - ha erre szokok rá, akkor halál fölösleg a kezdõképernyõre bármit is pakolni, legalábbis számomra.

A szavazás, szerintem, direkt lett elrontva. Mire is kérdez rá? Hogy melyik nem tetszik? A saját szavazatom azért kiteszem ide: inkább a régi dizájnt kérném! Ez nagyon elriasztó.
Rage47

<#eljen>
Darth Sith
az alap elképzelés nem rossz, csak lehetne kicsit tagoltabb a dolog. Felülre kerülhetnének az IT és tudományos hírek, és minden más utána. Nem az, hogy kb legfelül a ph hírek vannak... ha az érdekelne, átmennék a ph-ra és nem ide.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Tinman
Nekem sem tetszik, kusza, áttekinthetetlen. A + jelek azt sugallják, hogy valami lenyitható, de valójában új oldalra visz... a színek rendesen bántják a szemem.

Nincsenek éles határok a cikkek és a kategóriák között. Ez így nagyon nem jó, a fehérségbe minden egybefolyik.

Nem elfeledni: Az egyszerû, jól kezelhetõ, jól áttekinthetõ, egyszerû, de elegáns, design a siker egyik alappillére. Lásd: google (korábbi verziók, már õk is bonyolítják).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wildstorm
Ez de hányinger külsõ lett. Nem értem manapság miért kell mindennek úgy kinéznie, mint egy fogyatékos blognak? Minden állandóan fehér. Az elrendezés pedig szinte kivétel nélkül a facebook átláthatatlan timeline stílusára hajaz. Azt hittem a PCguru után nem lesz még egy olyan bolond aki ennyire leépíti magát, tévedtem sajnos. De hogy ez pont az SG legyen. Nagyon szomorú vagyok. <#rinya>

Elcseszett, átgondolatlan design, részemrõl annyira bántja a szemem, hogy ide nem jövök többet.
<#wave>
Nincs eltolva a szavazás beágyazása? Engem mindig csak a snappoll "fõoldalára" dob, konkrét szavazás vagy eredménymutogatás helyett. FF26, IE10 stb. egyformán.

Különben meg csak nézek ki a fejembõl, hogy WTF. Ha a PH! lapcsaládot akarom olvasni, akkor a PH fõoldalt nyitom meg. Eddig a tudományos hírekért jöttem ide, amik a PH-n nem voltak. A filmeket konkrétan letojom, kiváló helyen voltak az eddigi eldugott dobozban. Most meg ez foglalja el a kezdõképernyõ felét. Eleve: nem vagyok látássérült, hogy ilyen ló nagy bármi is kelljen nekem. Sok cikk-kivonatot akarok, kevés görgetéssel. Mint korábban.
Dynamic
Na, akkor lehet kezdeni. Nem tetszik. Nem vagyok az újítások ellen, mindig azt mondom, majd megszokjuk, de ez gagyi, jellegtelen, nehezen átlátható, a kategóriák elkülönülése nem elég hangsúlyos stb. Félreértés ne essék, a régi is elég oldschool volt, de ez olyan mintha félkész lenne.
Aquir
á, szerintem túl szögletes😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Az új jobban tetszik, de a réginek a logója az sirályabb.
ivjoe
superwarez -.-
Zocsi
Aztán a tényleg régi supergamez érára emléxik-e még valaki? 😄D

Tényleg jó, de mostmár nekem ha hirtelen visszaállnának az lenne a szokatlan... mondjuk azt megcsinálhatnák hogy lehessen váltani a 2 skin között(nem tudom mennyire lenne bonyolult)
zvaragabor

Chaos Anno Domini

😄 😄 😄 Már alig emlékszek a régire... Eléggé megszoktam ezt
zvaragabor
Élesszük fel a topikot. Én a régi dizájnt szeretném.

Chaos Anno Domini

zsolesz92
Hát ha valaki csinál vmi jót és egyszerût akkor talán 😄 enyémre azt mondták a fõnökök, hogy nagyon bele kéne túrni, tehát nem éppen lenne egyszerü megoldani, de ha csinálnék csak egy karácsonyi headert akkor betennék. ahoz meg már nem volt kedvem 😞

Benc16
Egyáltalán lesz új design télre? :$ 😞

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

zsolesz92
Köszi.
St sajna nem ir vissza, hogy lehet-e használni 😞

Punker
frankó <#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zsolesz92
illetve ötletem sincs hogy hogyan lehetne megoldani 😄

zsolesz92
nem rossz ötlet. én arra gondoltam, hogy gombokra lehetne lehullott havat, de sajnos rajzolni nem tudok havat, máshogy meglehetne oldani de nem tom hogy nézne ki.

BlackShadow
az még nagyon jól mutatna rajta, hogy bal fölül ahol a fejléc megsüllyed, oda rakni leesett havat, amibõl egy kisebb karácsonyfa lóg ki 😄 a fejemben nagyon faszányosan néz ki 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Rage47
tavaly sem volt😞
zsolesz92
Köszi mindenkinek. a véglegesnél levettem a fejlécben levõ izzósort

Jó lett! <#eljen>
Elõször túlosnak tûnt, de sztem jó.
PJack
<#eljen>tökéletezs.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

zsolesz92
na itt van kb a vége, véleményezzétek hogy kell e a fejlécbe a kék csikra az izzósor.
Itt a kép

Benny04
sztem jó lenne egy kis halvány csíkozással, de csak nagyon halványan<#ejnye1>😊

zsolesz92
Köszi mindenkinek, nagyon jól esik.
Mint PJack ajánlotta, kérvényeztem a design használatát, amugy most is azon dolgozom.
Majd beteszek még róla képet, ha ugy érzem hogy többet változott. Sztetek egy gyenge csikozás a kéken jól néz ki? kiprobáltam, nekem tetszik, de nem tom hogy ti mit szóltok hozzá. tudjátok olyan userbaros csikozás, ferde csikokkal

akyyy
vajon lesz ajándék vip?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Oldal 1 / 27Következő →