SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Azt hiszem sikerült beverni az utolsó szöget is az SG koporsójába.
Nálam mindenképpen...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ja igen, ótvar és gagyi az új dizájn, hányingerem van tõle.
Átláthatatlan, bántja a szemet. A jó öreg bulvár SG-s hírekért és cikkekért jöttem ide, nem másokéért. Ezt nagyon nem gondolták át, szerintem.
A heavy cost. I pay it gladly.
fõoldal pedig pozicionáljon lefelé, ne váltogasson, ha már modernkedünk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A szavazás, szerintem, direkt lett elrontva. Mire is kérdez rá? Hogy melyik nem tetszik? A saját szavazatom azért kiteszem ide: inkább a régi dizájnt kérném! Ez nagyon elriasztó.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nincsenek éles határok a cikkek és a kategóriák között. Ez így nagyon nem jó, a fehérségbe minden egybefolyik.
Nem elfeledni: Az egyszerû, jól kezelhetõ, jól áttekinthetõ, egyszerû, de elegáns, design a siker egyik alappillére. Lásd: google (korábbi verziók, már õk is bonyolítják).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#wave>#wave>
Különben meg csak nézek ki a fejembõl, hogy WTF. Ha a PH! lapcsaládot akarom olvasni, akkor a PH fõoldalt nyitom meg. Eddig a tudományos hírekért jöttem ide, amik a PH-n nem voltak. A filmeket konkrétan letojom, kiváló helyen voltak az eddigi eldugott dobozban. Most meg ez foglalja el a kezdõképernyõ felét. Eleve: nem vagyok látássérült, hogy ilyen ló nagy bármi is kelljen nekem. Sok cikk-kivonatot akarok, kevés görgetéssel. Mint korábban.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://web.archive.org/web/20050316055929/http://www.sg.hu/forum.php
Chaos Anno Domini
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Elõször túlosnak tûnt, de sztem jó.
Itt a kép
Mint PJack ajánlotta, kérvényeztem a design használatát, amugy most is azon dolgozom.
Majd beteszek még róla képet, ha ugy érzem hogy többet változott. Sztetek egy gyenge csikozás a kéken jól néz ki? kiprobáltam, nekem tetszik, de nem tom hogy ti mit szóltok hozzá. tudjátok olyan userbaros csikozás, ferde csikokkal