SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze zsír is emellett(Y)
beszéld rá St-t hogy rakja be Karácsonyra! 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"© fszidonia16 tegnap 16:48 | privát | válasz erre | #38
s legyen rossz húsvétotok!"
ezt megkaptuk rendesen <#szomoru1>#szomoru1> <#ticking>#ticking>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de kitudja lehet ez is egy feature: vizsgálja a hozászólásaidat é az alapján eldönti f/l 😄DD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
amugy jóa!(Y)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
én mégse látok semmi változást:S
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
régebben a tv-knél is volt ilyen, karácsonykor fenyõfa, szilvesztelkor malac, húsvétkor tojás, stb...
nemzeti ünnepekkor me kokárda. most rtl , meg tv2 csak nagyritkán csinál ilyet. néha néha m1 m2 tesz ilyet de már nagoyn ritkán😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
frissitem,nézek ám,aszitem én nyomtam el valamit 😄
jo lett^^
háttér lehetet volna kék 😊
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Samsung SyncMaster 15GLi
Én nem sok mindent találtam róla csak abból feltételezem, hogy olyan öreg mert a hátlapján ahol némi infó van róla ott egy win95 logo... szal lehet nem 11 éves hanem 10-9-8... de nem egy mai darab az tuti...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
mert enyimel pl szar az 1280*1024
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én csak a véleményemet mondtam el, illetve reagáltam másokéra. Ezzel mi bajod van? Különben is: véleménnyilvánítás =/= meggyõzés...
Mellesleg a logó tényleg gáz, a narancssárgával egyetemben 😛
"Szerintem röhejes és szánalmas ami itt megy egy design váltás miatt."
Na ebben egyetértek... <#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
"A design miat jártatok ide vagy a tartalom és a funkciók miatt?"
Szerinted? De valakinek nem mindegy, hogy amit lát a monitoron, az esztétikus-e vagy sem.
"szerintetek meddig élt volna az sg a régi design -al?"
Erre nem válaszoltál. Tudom-tudom, buta kérdés volt <#idiota>#idiota> De kíváncsi vagyok, hogy meddig élt volna <#idiota>#idiota>
Egyetértek
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack