SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, nem vettem észre 😊

"1280*1024 -re optimizálják sztem már a legtöbb oldalt mert sokan már ezt a felbontást használják..."

Furcsa lenne, ha a legtöbb oldal 1280-ra optimalizálna, mivel a felhasználók túlnyomó többsége még mindig 1024-es felbontást használ... (attól függetlenül, hogy bírja-e a monitora vagy sem)

IP cím csere -> újra tudsz szavazni

RelakS
A fórum azért lett eldugva, hogy többen olvassák a híreket. Vagy ilyesmi 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nekem mint webdesigner-nek személy szerint tetszik az sg új külalakja, ráfért már.

a színekkel sztem nincs gond, a mai trend a visszafogott, halvány, elegáns színvilág, ez képviselteti magát itt is.

az átláthatóság és funkcionalitás nem ment nagyon a design rovására, bár a kezdõoldalon többet kell nézelõdni, ha el akarunk érni bizonyos, eddig könnyen elért funkciókat / híreket.

tipp: a FÓRUM menüpontot annak fontossága miatt sokkal láthatóbbá és kiemelkedõbbé tenném, túlságosan beleolvad a többi menüpontba.
InfectedMann
Régi 50% 81
Új 50% 80

mire lesz 75ezer szavazat a Régire addigra senki sem fog elmékezni a régi dizájnra <#hehe>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Dynamic
"A design miat jártatok ide vagy a tartalom és a funkciók miatt?"

Én is ezt ecseteltem, de még mindig sírnak.Még ha az egész sg struktúrája változott volna, meg mondjuk kapott volna egy teljesen másik, ehhez nyomokban sem hasonlító fórummotort akkor még érteném a több napja tartó háborgást.De az, hogy nem tetszik az új logó meg az a néhány narancssárga...Ez már annyira gyerekes.
InfectedMann
Ott a pont. <#eljen>
Mindenki úgy csinál mint a kisgyerek akinek elvettél a G.I. Joe -ját. <#idiota>
Mintha valami létfontosságú szervét operálták volna ki. <#hehe>
Szerintem röhejes és szánalmas ami itt megy egy design váltás miatt.
A design miat jártatok ide vagy a tartalom és a funkciók miatt? <#idiota>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

,,Nem fognak, a szavazás is egy röhej... Csak azért van hogy lássuk milyen nagylelkûek. Ha komolyan vennék akkor accounthoz kötnék a szavazatokat, mert ez így manipulálható."

Jaj ne röhögtesd már ki magad ezekkel az összeesküvéselméletekkel. Csak egy oldal dizájnváltasa miatt, lol. Az álnok SG csapat rátör az emberiségre, és elkezdõdik az apokalipszis...
Én már észre se veszem, tudom mi hol van, az állítható hátérrel olyan mint volt, kivéve a fejlécszínek, mert általában a hsz-eket nézzük, nem a felsõ bannert...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

DJ Skyline
õ nem tudom észrevetted-e,hogy a szavazást nem az sg indította,hanem egy neoncsöves nevû fórumozó! 😊

InfectedMann
"Persze, hisz maga a struktúra (majdnem) ugyanaz, mint a régi SG-nek volt, csak egy eklektikus "sablonos kakimaszlag" lett a dizájnból..."

há ha valaki 800*600 -ba vagy 1024*768 -ban nézi...
bár van ismerõsöm aki 1024*768 -ban nézi és semmi baja vele...
1280*1024 -re optimizálják sztem már a legtöbb oldalt mert sokan már ezt a felbontást használják...
régen én is sokat használtam az 1024*768 -at, de marhára undorítóan nézett ki alatta sok site meg az egész képernyõ...
aztán ne mondja senki, hogy a monitorja nem bírja az 1280*1024 -et mert én egy 11 éves monitorral használom ezt a felbontást...

neevous
Nem is lehet egy személynek többször szavazni, mert kiírja, hogy 'You cannot vote repeatedly'.

Falconer
Loal 😄DD
Ez nagyon poen volt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Marhaságokban nincs hiány 😊 Marhákban sincs 😛

"nem fogják pár az õskorban élõ miatt visszacserélni ezt a dizájn -t a régire..."

Nálad egy héttel ezelõtt még tartott az õskor?

"max csinálnak egy választási lehetõséget..."

Nem fognak, a szavazás is egy röhej... Csak azért van hogy lássuk milyen nagylelkûek. Ha komolyan vennék akkor accounthoz kötnék a szavazatokat, mert ez így manipulálható.

"szerintetek meddig élt volna az sg a régi design -al?"

Kérlek, áruld el meddig élt volna, mert mi nem tudjuk...

"mert már eléggé elavult volt..."

Leamortizálódott vagy mi?

"sztem semmi gond az újjal..."

Szerintem van.

"teljes átlátható jól kezelhetõ..."

Persze, hisz maga a struktúra (majdnem) ugyanaz, mint a régi SG-nek volt, csak egy eklektikus "sablonos kakimaszlag" lett a dizájnból...

"úgyhogy gondolkozzatok el, hogy egy olyan dizájnnal mint a régi meddig fog eldöcögni egy akkora cég mint az sg..."

Nem tudjuk, áruld el, hogy meddig fog eldöcögni...

"persze a régi sem volt rossz, de nekem kevésbé tetszett mint ez..."

Nekem jobban tetszett a régi, mint ez........

"és?"

Mit és?

<#mf1>

Dynamic
Én azért jövök, hogy marhaságokat olvassak😊
Hajrá új dizájn!
InfectedMann
"ide az jön aki panaszkodik -> régi fog gyõzni 😞"
és? nem fogják pár az õskorban élõ miatt visszacserélni ezt a dizájn -t a régire... max csinálnak egy választási lehetõséget...
szerintetek meddig élt volna az sg a régi design -al?
mert már eléggé elavult volt... sztem semmi gond az újjal... teljes átlátható jól kezelhetõ... én még örültem ennek az új külsõnek...
úgyhogy gondolkozzatok el, hogy egy olyan dizájnnal mint a régi meddig fog eldöcögni egy akkora cég mint az sg... persze a régi sem volt rossz, de nekem kevésbé tetszett mint ez...

BlackShadow
nem lehetne inkább egy oyan gombocskát csinálni h régi design v új desing? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ide az jön aki panaszkodik -> régi fog gyõzni 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PJack
huhh..

Régi 51%

Új 49%

gyorsan mindenki a régi-re.. a végén még megmarad ez.. ez a... ez a nem jó design 😞(

Pain is inevitable. Suffering is optional.

neevous
off:igen így tölt be a tiger és a leopard😊

Falconer
OSX betoltese?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

régen volt ott oldalt is rendes szavatás nem ? 😄
csináljunk olyat
1ébként uj kedvenc képem

Sir Quno Jedi
De úgy tiszta, ha mindenki szavaz, csak a biztonság kedvéért! 😄 Különben még valamelyik baromarcú újraszámláltatná!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RelakS
Nana!
75000-64=74936!

"ha jön 75 000 nem, akkor visszateszem a régit, megígérem 😉 "

ProGabe
na-na! #1207
szal 75.000-126,sok sikert hozzá...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Hajrá, már csak 158039-126=157913 szavazat kell!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

61
61
xD

Kabuto0
huhuh erre kell a szavazó flooder,rányomok az új gombra 10.000-szr és akkor máris gyöztünk 😄

hoppá, eggyel vezet az új 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RelakS
You cannot vote repeatedly

Szal... 😊 Vagy menjek más ip-re? 😄

Falconer
LOL 😄DD

Sir Quno Jedi
Mivel nem biztosították, hogy a felhasználók többszöri szavazatleadása lehetetlen legyen, így ez sosem válhat érvéynessé (sem), nem gondolja mester?! 😄

St
ha jön 75 000 nem, akkor visszateszem a régit, megígérem 😉
Sir Quno Jedi
Jelzem-> Összes fórumozó: 158039 fõ

Vajon mennyi az a szavazat mennyiség ami érvényessé tehetné a szavazást?! Hmmm...

Sir Quno Jedi
Igen és aki a régi design-ra voksol, azt a szavazás befejeztével banolják az új SG-rõl és egy archív mentésbõl nézegetheti a régit read-only örökkön-örökké. Mer rendesek vagyunk! 😄

DE a választás a kezetekben van, éljen a demokráciaaaaaaaa!

PJack
hát azért ez se semmi

Régi 52% 60

Új 48% 55

remélem a régi gyõz<#oooo>

PJack
na látom van szavazááás... lol 😊

sztem inkább lehessen Beállíátsokban választani 😊

ProGabe
ezt inkább ide kéne,bár már jelezték ha jól emlékszem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

neevous
Nekem is ez a problémám. Opera 9.02-t használok.

Kabuto0
Help,ha PÜ- jön és rá akarok választ irni,vagy PÜ-t akarok irni,vagy ha galériába képet akarok nézni akkor ez jön ki ;

Help me please !

Gerbill
Most legjobban az zavar, hogy a betûk színét nemtudom állítani, mert ha kicsit sötétebb hátteret álítok be már alig látszik, a fehér meg elég snassz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Ezt már próbáltam, de itt nemtudom megnyitni, ráadásul amint teljesen betölt egybõl fehérre vált a háttér. Azért kösz.

ProGabe

HunnernesKonge
Bocs hosszú, és szar napom volt...
Gerbill
Valaki betudná linkelni, vagy rakni a régi háttér mintáját. Köszi.

ProGabe
az igen!ilyenen így felkapni a vizet...
nem kötöttem beléd,de nem nagyon panaszkodik más rajtad kívül a betûk színére,pl szerintem sincs ezzel a mármajdnemfekete-szürkével semmi bajom,esetleg kicsit sötétítsél a monitorodon ha ennyirre zavar(és nem,ezzel most nem akartam neked megmondani hogy mi legyen neked a jóság,csak egy javallat volt)

Gerbill
Te télleg ilyen agytrösz vagy, hogy már egybõl tudod, hogy ki melyikre fog szavazni? Én nem mondtam, hogy mindenképp kell ez a szavazás, meg csak ezért csináltassanak egy új kinézetet, de te hajtogattad folyton, hogy úgysem lehetne olyat csinálni ami mindenkinek jó, mert mindenkinek más szín tetszene meg hasonlók, és erre mondtam, hogy nem ilyen kis részleteket kellene megkérdezni, hanem a két-három látványterv alapján egy szavazást rendezni, és amelyik nyer azt berakni.

HunnernesKonge
Akkor szürke bmeg kössél már belém htx! A lényeg hogy nem fekete...<#falbav>