SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan nem értem az ilyen vért sírókat.
gamertag: kenobita
1. nem egyszer elmondta többek között St is, hogy a fórum szálka a seggükben (persze nem így mondta). az idõ amit a karbantartásra, moderálásra fordítanak, az nincs arányban azzal a (nem csak) pénzügyi haszonnal, amit "termel".
2. az sg nem egy fórum, aminek van egy híroldala is mellesleg, hanem egy online magazin, aminek mellesleg fóruma is van.
ez alapján nehogy már @gipszjakab mondja meg, hogy nézzen ki az oldal. adott kereteken belül lehet változtatásokat bõvítéseket javasolni, aztán vagy lesz belõle valami vagy nem. teszem azt, a design váltás elõtt lett volna egy topik, hogy na jöjjenek az ötletek, lett volna itt igény mindenre, 0dayftp, 2 giga ingyen tárhej, fûszoknyás maláj kurvák, zizi-bambi-körhinta. aztán ember legyen a talpán aki kielemezze, mindezt úgy, hogy sokan akik a magazint olvassák, a fórumba nem is járnak, és viszont.
3. az országban talán demokrácia van, de az interneten nem. az internetnek nincs államformája. és ennek örüljön is mindenki, addig amíg nincs semmilyen komoly szabályozás, és az anyázások lekomolyabb retorziója a hsz törlés, és senki nem vág hátba egy gumibottal.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(Egyébként meg ha egy portál bõvíteni akarja a célközönségét, akkor a tartalmat szokta bõvíteni...)
(Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a tulajok mit szólnak az ilyen "ha nem tetszik lehet menni..." hozzáálláshoz. Biztos hasznot hajt nekik ha elûzik a látogatókat...)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Valami ilyesmire gondoltam én is, de így tökéletes a megfogalmazás 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én már túl voltam egy design váltáson emlékszem amikor még Super Gamez volt az oldal😊) és nem emlékszem ekkora anyázásra.
Talán azért mert ez tényleg szar lett.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
nekem ez a design is jó, csak még szokja a szemem..😊
Hát igen, nem ártana moderátotokban is újítani.Ezért bant adni😛
Én kérek elnézést...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak tenyleg a feher hatterbe kellene valami arnyalatot tenni, az ugy sokkal felhasznalo/szem baratabb lenne. Akar megszokja az ember akar nem az akkor is kellemesebb joval.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pl sztem mikor beírod hozz szolást nem tölti be ujra oldalt de lehet csak hülye vok xD
igaz hogy itt sok a kicsi is, de az átlagélektor 21 év, én biztosan inkább a windows vistahoz hasonlo designt csináltam volna, az a jövö. (az uj media player is ilyen)
a réginél azért mindenképpen jobb ez.
megnéztem,hogy egy 10 számjegybõl álló szám került az új linkekbe,ami nem más mint a kép nevének elsõ 10 száma:
ez volt az eredeti,ez nem látszik már
http://www.sg.hu/galeria/11552975001160160724.JPG
de ha a kép nevének elsõ 10 számjegyét kimásoljuk és beillesztjük elé,akkor látható lesz 😊
http://www.sg.hu/galeria/1155297500/11552975001160160724.JPG
Ami pedig a távozást illeti, nem is az a legnagyobb baj, hogy új dizájn lett, mert próbálkozni lehet. A usereket innen a moderátorok cinikus hangvétele, a teljesen indokolatlan cenzúrázás, hsz-ek random törlése, és a userek véleményének semmibe vétele fogja elüldözni... Arra a felmérésre én is kiváncsi lennék, de sejtem hogy ilyet nem fognak megosztani velünk 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
sajnálom, hogy megváltozott, a régit már megszoktam, megkedveltem.. de ezt is meg fogom... azért ez kicsit színvonalasabban néz ki, mint a régi.
lehet itt jajveszékelni, úgyis ilyen marad. pár hét és mindenki megszokja. annak idején amikor az index fórumnak csináltak új külsõt mindenki ki volt borulva tõle (én is). most már nem is emlékszem, hogy milyen volt a régi. ennyit errõl..
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Te hol élsz kisfiam. LOL
Ja, és tanulj meg helyesen fogalmazni.