SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
St már x-szer leírta, ez van, ezt kell szeretni.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Na ezt kell utána neked bescriptesíteni (good luck ... and good night)
photoshopppal még nem próbáltam webre fejleszteni <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megnyugtatlak vért hugyozol mire kioptimalizálod amit kapsz és végre "már csak" lescriptelned kell
De gondolom minden stúdió készít látványtervet, namost az oldal tulajdonosai megkérik õket, hogy csináljanak kettõt, azt kiteszik és lehet szavazni.
nem véletlenül csináltak 1et. elég nagy meló volt ez is.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hogy a helye se maradjon ott: display: none; (style.display='none';)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
fölsõ sorban lenne rá hely, ahogy látom
légyszi.... nap mint nap használtam, annyira kézhezálló volt <#sir>#sir>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze a fejléc olyan amilyen, de ne legyünk telhetetlenek. <#hehe>#hehe>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Kedves rávilágítós barátom, idézz légyszives! Hol olvastál olyat, ahol követelnénk, hogy mindenki óhaját-sóhaját valósítsa meg az SG?! <#lookaround>#lookaround> A hülye is tudja, hogy ez lehetetlen...
Ellenben a véleményt ki lehet kérni mondjuk szavazás formájában, ahol néhány alternatíva közül lehet választani (hobbiból is össze lehet lökni egy szavazást pár perc alatt). Akkor legalább mondhatnád azt, hogy a többség ezt akarta, a többiek meg szokják meg.
"Teljes demokrácia nem tud mûködni, nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó."
Khmmm. Nézz utána, hogy mi is az a demokrácia! (Demokrácia nem az, amikor mindenkinek minden álma teljesül. Demokráciáról akkor beszélünk, amikor kikérik az emberek véleményét, és a többség akarata érvényesül).
Amúgy magam is láttam egy két dizájn váltást hazait külföldit egyaránt. Ritka az ha tiszta egyetértés van (láttam ilyet). Azonban ilyen fléelés is ritka.
Egyébként ez a Carnation elég jó nevû csapat, ne ítéljétek meg az SG-n végzett munkájuk alapján. Tudnak õk szépet is csinálni.
Dehát ez van, rosszabbul is elsülhetett volna...
Ja és még valami: Egy kis újításon a cikkírók is átmehetnének. Aki jó, az tudja magáról, aki pedig nem, az úgyis kapott már elég sok rossz visszajelzést.
Most nehogy azt mondjátok, hogy miért nem írok én is, és csak f*kázni tudok, de:
1. Nincs írói vénám, legalább is ilyenhez.
2. Egy 8 órás fõállás és egy vállalkozás mellé nem igazán fér bele.
Ui.: Sok sikert kívánok a készítõ(k)nek, de már alig várom a következõ váltást.

Jóhogy ez a legfõbb problémád. Tudod számomra néhány színtõl nem válik szarrá a közösség... Tudod arra próbáltam rávilágítani, ha most mindenki véleményét kikérdeznénk, és teljesíteni próbálnánk, egyáltalán hogy lehet teljesíteni?? Hát nem születhet konszenzus ebben az ügyben a büdös életben sem, mert valakinek az kell, hogy fekete legyen, van akinek az, hogy le tudja szopni, betömje a seggét, ha rájön a bélgáz, az anyád szó beírására felpofozza azt akinek címezted, stb. stb. Teljes demokrácia nem tud mûködni, nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó. Teszem azt bannolnak egy hülyegyereket. Az neki nem jó, de a fórumnak se jó, ha marad.
Jóhogy ez a legfõbb problémád. Tudod számomra néhány színtõl nem válik szarrá a közösség...
Ide rakom, mert itt van szó az új design-ról 😉
Íme egy minta (igen, ez egy .gif, és az sg-s galériámban van. A kép feltöltés gombbal is sikerült feltöltenem, szal nem igaz szerintem, hogy a .gif nem megy...):
Egy sötét fejlécet látni. Bal oldalon van, ahogy Firefox alatt megjelenik (sárga feletti terület), jobb oldalon, ahogy IE alatt megjelenik (kék terület). Azt, hogy nem a fájl letöltésével, hanem a megjelenítésével van gond, az jelzi, hogy letöltve mindkét progival a képet, a FF-éval azonos ábrát kapunk. Ezt jelzi a sötétebb sárga és kék feletti rész.
Szal meg kéne nézni a png optimalizálását, mert önállóan megjelenítve is sötétebb (nem az oldal kódjában a hiba). Lehet, hogy erre a huszonakárhány színre a .gif jobb lett volna?
Megszûnt vagy csak én vagyok vak?
Help.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!