SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eloszor azt hittem hogy dejo ez az uj valasz mechanika.. marmint hogy rakattintasz hogy jucsi mire valaszolt es behozza az eredeti uzit.
de mostmar nem tetszik annyira.
ugyanis ha benezek a topikba megkeresem az utcso hsz-t majd eljutok odaig hogy irjak vkinek akkor mostmar nemtok visszaugorni az eredeti uzenetre csak azzal hogy megnyomom a valasz gombot hiszen akkor behozza nekem az uzit es nem odaugrik.. vissza..
szal mostmar keresgelhetek. pedig az mennyire egyszerubb volt.
😞
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hogy a véebe' tudok képet törölni a galériámból?
Próbált már vki?
Nem is szép volt hanem inkább,hogy is mondjam....olyan cool vagy mi a fene,olyan igazán ütõs,igazán egyedi,mintha valami fém vagy acél lett volna "belekeverve" a színvilágba meg az ikonokba.Például rohadt jó volt a felsõ sor,ahol a "Tudomány, Játék, Mobil, Digicam" stb. voltak felsorolva vastag fekete betûkkel szedve.Most van helyette vékony fehér betû...valahogy olyan primitív,egyszerû,hétköznapi.Teljesen kiveszett belõle az a hangulat ami egyedivé tette.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Azt hogy tudom beállítani, hogy ne kék legyen a nevem utánni rész?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
pár órája még nem így volt<#wilting>#wilting>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
néha van olyan, hogy szerkesztem a kommentem, és vagy 1 perc míg átírja
u dont have to listen anybody else but me
-túl világosak a színek
-fejlécszínek túl fakóak és elég sok szín nem szerepel a palettán (pl.: piros, narancs, sárga)
-a keresés funkciókat elrontották azzal, hogy fórumban pl csak a fórumban lehet kereseni, a régiben ki tudtam választani, hogy a cikkek között is kereshessek, továbbá a szótárak is eltûntek, én sokszor vettem hasznukat
-cikkeknél/híreknél egységesítve mindenkinek egyforma narancs fejléce van logo nélkül, ami sokkal átláthatatlanabbá teszi az egészet (én rengeteg embert a logójáról ismerek meg, de így végig kell olvasni a neveket)
-bejelentkezés nem kisablakban történik (az sokkal gyorsabb és ésszerûbb megoldás volt)
-képfeltöltés funkció teljesképernyõs, galériában a képnézés úgyszintén, ablakban jobb volt
-logo túl egyszerû és gyerekes SZVSZ (indítani kéne logo készítõ pályázatot!😄)
nah szal eddig ennyi, bár gondolom néhány említett negatívum mások számára nem az, bocs ha nem egyezik az ízlésünk, vagy más dolgokat találsz kényelmesebbnek
"Szavazzuk vissza a régit"
hogy amikor ezután a dizájn után lessz egy másik mittomén 1-2 év mulva,akkor a jövöbeli dizájn megjelenésére is azt fogjuk mondani,hogy ez jobb volt,szavazzuk vissza ezt!
Értitek?
Meg kell szokni,és minden ok
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
ÉN tanultam kicsit webdesignt és a tanár mutatott néhány egyszerû de nagyszerû oldalt ami átlátható volt szép és stílusos ,látszott rajtuk ,hogy megdolgoztak vele és nem csak összedobták 1stpage-ben.
- szerintem az a jó logó, amelyik (ha kell) megél akár fekete-fehér színnel is, ez nem olyan
- a bekeretezett s betû így optikailag kisebbnek látszik a g betûnél, ami a .hu mégkisebb betûivel együtt már zavaró tipográfiai ugrabugra érzetét kelti
- a finom árnyalások profikról tanúskodnak, hogy valami jót is mondjak
- hiányzott egy igazán jó ötlet, így ez lett belõle
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
#head {
background: url(http://z8.hu/temp/head_bg.gif) no-repeat bottom left !important;}
}
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
nem is isteni munkának szántam, csak egy gondolatak a részemrõl, egy irányelv-nek hogy ami jó az maradhat, másrészt mostmár a logo is eltünt, hogy nyomok igy magamnak sg-s logót, nem fogja az uj generáció ismerni a régi tradiciókat 😊
u dont have to listen anybody else but me
ahhoz, hogy legalább a hozzászólások vége ne lógjon ki, a userContent.css-be kell beleírni a következõt (pl a ChromEdit kiterjesztéssel), elmenteni, és utána újraindítani a böngészõt:
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
.msg-text { width: 724px !important; }
.topichead { width: 730px !important; }
}
These are my friends, see how they glisten...