SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nah a lenyeg hogy...
eloszor azt hittem hogy dejo ez az uj valasz mechanika.. marmint hogy rakattintasz hogy jucsi mire valaszolt es behozza az eredeti uzit.

de mostmar nem tetszik annyira.
ugyanis ha benezek a topikba megkeresem az utcso hsz-t majd eljutok odaig hogy irjak vkinek akkor mostmar nemtok visszaugorni az eredeti uzenetre csak azzal hogy megnyomom a valasz gombot hiszen akkor behozza nekem az uzit es nem odaugrik.. vissza..
szal mostmar keresgelhetek. pedig az mennyire egyszerubb volt.
😞
Gerbill
Tényleg, most, hogy mondod, a logo olyan mint a signal jele, csak más a színe és hiányzik az -i és a -nal.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CSOCSO
nekem meg inkabb a djuice...
Gerbill
A legjelentõsebb különbség, ami feltûnt, az az, hogy még itt középen van egy nagy fehér mezõ, amin olvassuk a betûket, addig ott a kék részen voltak a betûk, és valószínûleg ezért nem volt annyira irritáló, meg a fehér sokkal kevesebbnek tûnt, valószínûleg az elrendezés miatt. A túl erõs kontraszt, pl hófehér papíron fekete betû rontja a szemet, ezért adnak ki egyre több könyvet azon a kicsit érdesebb sárgás papíron(nameg olcsóbb is😊) Szerintem ezért van, hogy sokakat nagyon zavar a túl sok fehér, mivel az elõzõnek iis hasonló volt a színösszeállítása, csak a szélek virítását a kis kékpontok ellensúlyozták, középen pedig a fehér felület nem volt olyan széles, meg normálisan voltak megcsinálva a feliratok, arra jó volt ránézni, ez meg olyan nem is tudom, talán unalmas, olyan lassan mint egy ingyenes php bb fórum, még a logó is.

_Atti_
olyan mint egy fogkrémreklám-plakát 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
a keresés is sokkal jobb volt..hogy ki lehetett választani mindenhonnan hogy hol akarok keresni.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Serpa
piros-kék kockákból volt öszerakva egy "S" betû.
so nem hiszem, h az motoszkál ...

amikor feljovok mindig azon agyalok hogy mire hasonlit nagyon ez az uj logo... vmi itt motoszkal bennem de nem jovok ra.. talan a regi Skala logo ugrik be rola nemtom😄 mind1 szntem nagyon gaz<#whatever>
Jagi
jaaaj lol.
szemüveg!
thx

revizor
😄 pl. beteszel egy fehér lapot

NEOreg3
albumodra rákattintasz, ott kihozza az összes ottlevõ képet és ott szerkesztheted/törölheted õket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

revizor
nem tetszik az új, és ? inkább annak örülnétek, hogy a régi tetszett, aztán raknátok vissza

Rage47
wowowow ez már klafa😊
Adam II
<#eljen>

Jagi
Egy apró bár elég fontos kérdés:
Hogy a véebe' tudok képet törölni a galériámból?
Próbált már vki?

Ok,lehet hogy hülyén fogalmaztam.
Nem is szép volt hanem inkább,hogy is mondjam....olyan cool vagy mi a fene,olyan igazán ütõs,igazán egyedi,mintha valami fém vagy acél lett volna "belekeverve" a színvilágba meg az ikonokba.Például rohadt jó volt a felsõ sor,ahol a "Tudomány, Játék, Mobil, Digicam" stb. voltak felsorolva vastag fekete betûkkel szedve.Most van helyette vékony fehér betû...valahogy olyan primitív,egyszerû,hétköznapi.Teljesen kiveszett belõle az a hangulat ami egyedivé tette.
Rage47
most nézem, javitották a linkeket a cikkekben. szal dolgozgatnak még rajta😊
DJ Skyline
még egyenlõre nem

Mikiller
És az egész Fórum keret színét lehet változtatni esetleg?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

revizor
látod ez is a PÉNZRÕL szól

Mikiller
Hopp, köszi😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

VRSDM
jol asszem ezed 😊

u dont have to listen anybody else but me

Dynamic
úgy, hogy VIP jogot veszel😊
DJ Skyline
csak a VIP tagok tudják beállítani asszem

Mikiller
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani, hogy ne kék legyen a nevem utánni rész?

Pheaper
hát pár új dolog van benen de a fejléc az egyszerûen borzalmas lett meg persze a logó is

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

fsgh
ez egyértelmû...jó ez csak szvsz sokat kéne változtatni rajta...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NEOreg3
igazad van, most hogy nézem kb ugyanoylan gyors mint a régi

pár órája még nem így volt<#wilting>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tobb valaszthato hatterszin es logopalyazat kell :> ...szntem...
Adam II
A legtöbben egyetértünk a leírtakkal.

DJ Skyline
én nem érzem lassabbnak, szerintem ugyan olyan
néha van olyan, hogy szerkesztem a kommentem, és vagy 1 perc míg átírja

VRSDM
én is azt tartom hogy maradjon ez mindenképp, csupán még néhány modosítás szükséges

NEOreg3
nah akkor elkezdem:

-túl világosak a színek
-fejlécszínek túl fakóak és elég sok szín nem szerepel a palettán (pl.: piros, narancs, sárga)
-a keresés funkciókat elrontották azzal, hogy fórumban pl csak a fórumban lehet kereseni, a régiben ki tudtam választani, hogy a cikkek között is kereshessek, továbbá a szótárak is eltûntek, én sokszor vettem hasznukat
-cikkeknél/híreknél egységesítve mindenkinek egyforma narancs fejléce van logo nélkül, ami sokkal átláthatatlanabbá teszi az egészet (én rengeteg embert a logójáról ismerek meg, de így végig kell olvasni a neveket)
-bejelentkezés nem kisablakban történik (az sokkal gyorsabb és ésszerûbb megoldás volt)
-képfeltöltés funkció teljesképernyõs, galériában a képnézés úgyszintén, ablakban jobb volt
-logo túl egyszerû és gyerekes SZVSZ (indítani kéne logo készítõ pályázatot!😄)

nah szal eddig ennyi, bár gondolom néhány említett negatívum mások számára nem az, bocs ha nem egyezik az ízlésünk, vagy más dolgokat találsz kényelmesebbnek

Dynamic
egyetért.
sorry.
Gerbill
Még csak mostvettem észre, hogy a hírkommenteknél eltûntek a logók😞 Egyre roszabb

revizor
lehet szalag mellett is dolgozni Monopoliéknál.... végül is

jbal
nem lehetne szebb fejlécszíneket?

Tarajos Sül
Én ugy vagyok ezekkel az utálatos gondolatokkal,h :
"Szavazzuk vissza a régit"
hogy amikor ezután a dizájn után lessz egy másik mittomén 1-2 év mulva,akkor a jövöbeli dizájn megjelenésére is azt fogjuk mondani,hogy ez jobb volt,szavazzuk vissza ezt!
Értitek?

Meg kell szokni,és minden ok
Arról meg nem is beszélek, hogy az igazi igényesség a táblák néküli megoldás, és a tiszta, szabványos kód. Tudom - luxus.
Ez meg olyan dolog, hogy addig nem fizetném ki õket, amíg nem oldják meg...
Yrda
sziasztok nekem az a véleményem, hogy nem a designt kellett volna megváltoztatni, hanem mondjuk a képfeltöltést, hogy ne csak 20 kbyte lehessen a legnagyobb, hanem mondjuk 40 kbyte...

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Adam II
Egyetértek. WorldArtban vannak ilyenek.

ÉN tanultam kicsit webdesignt és a tanár mutatott néhány egyszerû de nagyszerû oldalt ami átlátható volt szép és stílusos ,látszott rajtuk ,hogy megdolgoztak vele és nem csak összedobták 1stpage-ben.

A logóról:
- szerintem az a jó logó, amelyik (ha kell) megél akár fekete-fehér színnel is, ez nem olyan
- a bekeretezett s betû így optikailag kisebbnek látszik a g betûnél, ami a .hu mégkisebb betûivel együtt már zavaró tipográfiai ugrabugra érzetét kelti
- a finom árnyalások profikról tanúskodnak, hogy valami jót is mondjak
- hiányzott egy igazán jó ötlet, így ez lett belõle
Gerbill
#915-re ment.

Pyx
hn. hamár, régilogóért ugyanoda:

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
#head {
background: url(http://z8.hu/temp/head_bg.gif) no-repeat bottom left !important;}
}

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Gerbill
Persze, ezt is lehet logónak nevezni, meg még sokmindent, de ezért fizetni? Ez úgy néz ki mint amit Wordben leírt és mögérakott egy négyszöget vágott sarokkal. Ez inkább egy sg light, amit a modemeseknek csináltak, hogy gyorsan betöltse. Az odáig rendben van, hogy az egyszerûségre törekedtek, na de ennyire? A világoskék háttérrel semmi bajom, de az üzenetbeviteli mezõ és a gombok már nagyon gyengék, a menürõl meg ne is beszéljünk(ilyet kb egy Web Page makerrel, vagy valami hasonló programmal lehet csinálni, bár ott is a gyengébbek közül való lenne). A makrók menüpont, nagyon nem jó, nem értem miért nem volt jó az ablakos megoldás, mert aki másolni akarja a jeleket, annak megkell nyitni néhányszor. Az üzenetvisszakeresésé is nagyon "dizájnos", hogy most ott lent jeleníti meg egyben, de 1 nem lehet becsukni, ami irtó elõnytelen, 2 már kedvem sincs rákattintani, mert régebben, amíg ráugrott az üzenetre, megnyomtam a Backspacet és visszaugrott oda ahonnan jöttem. A lenti gombokra kisebb betûméretet már találni sem bírtak volna, ráadásul a narancssárga alapon fehér betû a legjobb megoldás😞. Remélem lesz valami fejlemény, legjobban a logót és a hátteret hiányolom.

VRSDM
hát tessék jobbat...
nem is isteni munkának szántam, csak egy gondolatak a részemrõl, egy irányelv-nek hogy ami jó az maradhat, másrészt mostmár a logo is eltünt, hogy nyomok igy magamnak sg-s logót, nem fogja az uj generáció ismerni a régi tradiciókat 😊

revizor
ue. szürkeárnyalattal

Sil78
Egy kis gyorssegély azoknak, akik 800x600-as felbontásban fórumoznak, és Firefoxot használnak:
ahhoz, hogy legalább a hozzászólások vége ne lógjon ki, a userContent.css-be kell beleírni a következõt (pl a ChromEdit kiterjesztéssel), elmenteni, és utána újraindítani a böngészõt:

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
.msg-text { width: 724px !important; }
.topichead { width: 730px !important; }
}

These are my friends, see how they glisten...