SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a régi sg logót (csak azt ami a neongiccs közepén van) aztán nézd meg az újat.
valahogy ilyesmódon, (sztem jobban menne az sg stiluságoz...
/ja és a kiskockás háttér nagyonis jóvolt

u dont have to listen anybody else but me
de ha arra kattolok alul hogy Következõ (2) oldal meggint nem csinál semmit -.-
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
komolyan mondom ezt nem értem,mármint azt hogy az hogyan lehetett a legszebb,az oké hogy az egyik leghasználhatóbb,legletisztultabb volt de hogy szép-e,háááát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Voltam zárás előtt. _______________
Amilyen a "régi" volt.Sikerült elba*ni.
Mellette szol, hogy amugy egyszeru, letisztult design, latszik, hogy profi munka. Talan kicsit tulsagosan is egyszeru, mondjuk ugy, minimal-design, ami a mai vilagban, a csilli-villi flash-es weboldalak kozott hihetetlenul szurke, erdektelen, unalmas.
Persze nem egy barbirozsaszin, porgos giccsparadera vagyom, csak valami egyenisegre, ami tetszik a szememnek.
De lehet hogy ilyet még én is összedobnék nagy unalmamban otthon fél óra alatt egy A4-essel meg egy-két jobb filctollal 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Aztán hazaverte azt is, hogy könnyen megtaláljuk az egyes témákat a fõoldalon, egybefüggõ selyemcukor az egész.
De legalább a színeket sikerült annyifélére összeválogatni, hogy még azt is rá lehetne mondani, hogy csicsás - ez pedig nem semmi ilyen minimál szint mellett...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de meg lehetne oldani 1-2 javítással hogy jó legyen...
"az SG-nek volt az egyik legszebb (de azt is megkockáztatom hogy a legszebb)"
mit is mondjak ez egy komoly mondat😄DDDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!