Shenmue
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ine-san.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
sziasztok
Hogy hívják a Hazuki család házvezetõnõjét?
elõre is köszi a választ
Hogy hívják a Hazuki család házvezetõnõjét?
elõre is köszi a választ
A wikipedias lista, baromság.
Itt az igazi:
Hang-On-1985 July
Space Harrier-1985 December
Outrun-1986 September
After Burner-1987 July
Power Drift-1989 Augustus
G-Loc Air Battle: Loss Of Consciousness By G Force-1990 May
Virtua Racing-1992 Augustus
Virtua Fighter-1993 December
Virtua Fighter 2-1994 November
Virtua Fighter 3-1996 September
Ferrari 355 Challenge-1999
Shenmue-1999
Shenmue II-2001
Virtua Fighter 4-2001
OutRun 2-2003
Psy-Phi-2006
Legutolsó információk 2003 saját stúdió alapítása: Digital Rex. Shenmue Onlineról nincs semmilyen információm. Van egy olyan rossz érzésem, hogy a Shenmue saga örökre befejezetlen marad. Ne legyen igazam, ezzel kapcsolatban. Respect Suzuki.
Itt az igazi:
Hang-On-1985 July
Space Harrier-1985 December
Outrun-1986 September
After Burner-1987 July
Power Drift-1989 Augustus
G-Loc Air Battle: Loss Of Consciousness By G Force-1990 May
Virtua Racing-1992 Augustus
Virtua Fighter-1993 December
Virtua Fighter 2-1994 November
Virtua Fighter 3-1996 September
Ferrari 355 Challenge-1999
Shenmue-1999
Shenmue II-2001
Virtua Fighter 4-2001
OutRun 2-2003
Psy-Phi-2006
Legutolsó információk 2003 saját stúdió alapítása: Digital Rex. Shenmue Onlineról nincs semmilyen információm. Van egy olyan rossz érzésem, hogy a Shenmue saga örökre befejezetlen marad. Ne legyen igazam, ezzel kapcsolatban. Respect Suzuki.
Köszönöm a segítséget. Múltkor már néztem Wikipedian, de azt hittem, hogy ott hibásak az adatok. De ezek szerint nem, ha mások is ezt ajánlják. Még egyszer kösz.
PSN ID.: Beegabor
Emberek gyenge angol tudásom révén egy kis segítséget szeretnék kérni, nem akarom szét offolni a topikot. De nem tud valaki valamilyen linket, felsorolást, listát hogy mik voltak Yu Suzuki játékai, amikben õ nagyon is fontos szerepet vállalt (pl. producer, director, executive producer). És hogy pontosan mikor hagyta el a SEGA berkeit, és mi volt az utolsó játéka? Nagyon fontos lenne, segítséget elõre is köszönöm.
mindenhol az találtam, hogy next-gen konzolokra már készül..már mondjuk 1 jó ideje, másfél éve is csak ez volt kiírva..
Jah és nagyon vad az elsõ videó. xD (a Nozomis...😄 )
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Sziasztok!
Én régen rengeteget játszottam a Shenmue-val és a legjobb játék még most is szerintem.
Csak már kb 10-szer kijátszottam mind2 részét és egy kicsit úgy már uncsi...
De tervezem hogy még egyszer kijátszom. 😊
Szóval mit tudtok a 3. részrõl?
Lesz?<#szomoru1>#szomoru1>
Én régen rengeteget játszottam a Shenmue-val és a legjobb játék még most is szerintem.
Csak már kb 10-szer kijátszottam mind2 részét és egy kicsit úgy már uncsi...
De tervezem hogy még egyszer kijátszom. 😊
Szóval mit tudtok a 3. részrõl?
Lesz?<#szomoru1>#szomoru1>
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Miért milyen suzuki jelenlegi helyzete?Mert most hogy alkalmam volt kiprobálni a Yakuzát tegnap és végre végig vittem a Shenmue 2 azt kell hogy mondjam Yakuza harmat gyenge,Shenmue2 istenkirályság.
Sokan álmodoznak arról(velem együtt),hogy lesz következõ rész,de a Sega politikája,és Suzuki jelenlegi helyzete nem erre enged következtetni.
Triathlon for life
UTÁLOM(<#wink>#wink>)az ilyen jó játékokat túlságosan is kiragadnak a hétköznapokból,beleélem magam a föszereplõhelyzetébe,megkedvelem a szereplõket me olyan jól vannak megkreálva és ELVESZIK AZ ÉLETEMET, TOTÁL BEKOCKULOK!!!<#szomoru1>#szomoru1>
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Szerintem is nagyon jó ! Sõt mûfajában a legjobb, ez azon játékok egyike amit soha nem felejtek el 😊.
PS3/X360 user: Infernohun
Na szóval sikerült végignyomnom az utobbi két napban a gémet,2001-es gém de ez valami hihtetlen hogy milyen zsír,nem rég vittem végig az MGS3-at na annak is nagyon jó a története,fasza a grafikája de a Shenmue2 nekem még annál is jobban tetszett.Valami hihetetlen mekkora játékot csinált a SEGA,AM2+Yu Suzuki.Ha lesz 3 és ugyanez a gárda fogja csinálni nem érdekel mire fog megjelenni,akkor is beszerzem!
www.youtube.com - itt keress rá shenmue szóra, van videó a 3ról és az onlineról
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Úgy érzem ideje fel éleszteni ezt a topicot,nem tud valaki valamit a Shnemue3-ról vagy esetleg valami Yu Suzukiról kapcsoldó hírt?Mert az igazat megvallva nagyon hiányolok a mostani piacról egy Shenmue szerû gémet,igaz ott van a Yakuza de az inkább Matrix mint sem Shenmue, ettõl eltekintve élvezetes játék az is.Valamint ott van még az Okami(ami szintén nagyon zsír játék)de azt nem hasonlítanám Shenmuehoz külön világ,csak a monumentalitása miatt emlitettem meg.Na szóval ha valaki esetleg tud valamit a Shenmueról vagy shenmuehoz kapcsoldó hírrõl az mindenképp írjon.Amúgy valaki tudna segíteni mert elakdtam az elhagyatott városban(ami egy dombon van,tudtam régebben a város nevét csak sajnos kb. február óta nem nyomtam a Shenmue2-t),valamelyik nap megint elõveszem a gémet és leírom a problémám.
Hi everyone!
Nem tudom, hogy hallottatok-e már a néhány amerikai fiatal által csinált Shenmue paródiáról. Szerintem nagyon jó, mert Ryot tök jól kifigurázzák benne. Az 1. rész nem annyira jó (rossz minõségû a hang), de a 2. nagyon király. Ha esetleg probléma lenne, hogy angolul van (bár nem hinném, hogy lesz), akkor csináltam hozzá feliratot (a 2. részhez), és bárkinek szívesen elküldöm.
Ja, és ami a legfontosabb, itt van az amerikaiak oldala: www.gangentertainment.org
Nem tudom, hogy hallottatok-e már a néhány amerikai fiatal által csinált Shenmue paródiáról. Szerintem nagyon jó, mert Ryot tök jól kifigurázzák benne. Az 1. rész nem annyira jó (rossz minõségû a hang), de a 2. nagyon király. Ha esetleg probléma lenne, hogy angolul van (bár nem hinném, hogy lesz), akkor csináltam hozzá feliratot (a 2. részhez), és bárkinek szívesen elküldöm.
Ja, és ami a legfontosabb, itt van az amerikaiak oldala: www.gangentertainment.org
köráály mik nem vannak má shenmuebó<#awink>#awink>
Nemnem, az kicsit más!
Van egy 80 perces "Shenmue the Movie", lehet hogy ezt adták az x-es shenmue II-höz is, ezt nem tudom. Mindenesetre a filmet 2001 telén mutatták be pár japán moziban, szóval teljesen független az Xboxtól.
Van egy 80 perces "Shenmue the Movie", lehet hogy ezt adták az x-es shenmue II-höz is, ezt nem tudom. Mindenesetre a filmet 2001 telén mutatták be pár japán moziban, szóval teljesen független az Xboxtól.
Nem, az elso resz atvezeto animacio egymas melle teve, kizarolag Xbox-os shenmue 2-hoz - azert, hogy kepben legyenek a sztorit illetoen.
A kepek pedig KIVAGOTT palyabol vannak, remelem tudod ertelmezni ezt a szot - elkeszultek / dolgoztak rajtuk, rajta maradt a shenmue 2 lemezen de NEM lathatod jatek kozben mert vegul nem kerult bele. Ertheto?
A kepek pedig KIVAGOTT palyabol vannak, remelem tudod ertelmezni ezt a szot - elkeszultek / dolgoztak rajtuk, rajta maradt a shenmue 2 lemezen de NEM lathatod jatek kozben mert vegul nem kerult bele. Ertheto?
..film? 😮
A játék történetét csináálták meg egyszerûen tökéletes 4x néztem meg eddig, vissza kapod azt amit már 1x át éltél ^^
..movie...? a meg mi?
<#AnimeSpirit>#AnimeSpirit>Shenmue_The_Movie_.avi most kezdtem el le szedni kiváncsi vagyok milyenleessz^^ szupii
hol volt szted a 2.ban ien kép? ez vmi faluféleség a 2 végén ugye elmegy Guilinbe de ott nincs ien hely ez is biztos ott van, de gondolom a 3.részben ott azé rohangáhacc!
ez a 3 a 2ben nem volt ien!
máshol álítólag már megjelent, nem? mert külföldi oldalak televannak vele...
egy csomo kép is van a 3-bol...mint ez:
egy csomo kép is van a 3-bol...mint ez:
Nincs hír róla.
nemtuggyátok hogy kiadták-e már a Shenmue 3-at vagy mikor adják ki?<#nemtudom>#nemtudom>
A legjobban ugy lehet meggazdagodni, ha reggel _rogton_ mesz a dokkba pakolni, utana egy orat golyozol a szokokuttal parhuzamos utcanal levo gamblernel (ket asztala van, szemben a halbolttal) aztan vissza a dokkba egy ujabb muszakra.
Nyema, a Shenmue az életre nevel, ládapakolásból nem lehet megélni, szerencsejátékozni kell. =) A golyódobálóssal lehet nagyot kaszálni, fõleg ha csalsz (load game). 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az utcai bunyóval ott a heaven-éknél lehet a legkönnyebben pénzt szerezni. Ha meg nem megy már, akkor menj ládákat pakolni a kikötõbe!
www.youtube.com/aabyssx
Hy all. Nem rég van meg a játék Xboxra. Kéne egy kis segítség ha valaki tud írjon mert így nem tudom gyorsan végig tolni. Ott tartok hogy össze kell gyûjteni $500-t
és a Heaven tagok (akik a játék elején lenyúlták a tatyóm) elmondják hol találom Cool Z-t.
Kérlek vki segítsen
Elõre is köszi.
és a Heaven tagok (akik a játék elején lenyúlták a tatyóm) elmondják hol találom Cool Z-t.
Kérlek vki segítsen
Elõre is köszi.
Szerintem az Online shenmue project sikerétõl függ a harmadik rész megjelenése, ugyanis ha elég széles réteg száll be az online bizniszbe, többen veszik majd meg az esetleges Offline folytatást...
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Van már valami hír a 3-ról?
hali
nekem ezekkel a cd-kel az nem teccik, hogy a többi dc játéknál, méa shenmue 1-nél is ha a pc-be rakom a cd-t akkor a gép látja a cd könyvtárszerkezetét. ennél viszont semmi nem látszik......
csak akkor látszik h mi van a lemezen ha elinditom az isobuster-t.
azzal viszont tök úgy néz ki mintha ellenne csúsza az egész track..
ilyenkor mi van ????
chef
nekem ezekkel a cd-kel az nem teccik, hogy a többi dc játéknál, méa shenmue 1-nél is ha a pc-be rakom a cd-t akkor a gép látja a cd könyvtárszerkezetét. ennél viszont semmi nem látszik......
csak akkor látszik h mi van a lemezen ha elinditom az isobuster-t.
azzal viszont tök úgy néz ki mintha ellenne csúsza az egész track..
ilyenkor mi van ????
chef
Ez NAGYON meresz kovetkeztetes, attol, mert nem bootol meg nem szallt el az olvasofej: kene egy remek kis bootlemez, aztan egy nagy TAOC-os korong es csak ezutan a SHenmue2, felteve persze, ha nem autobootos.
Torrent-en, Xdcc-n 5 perc alatt talalsz egy bootlemezt, azzal probald.
Torrent-en, Xdcc-n 5 perc alatt talalsz egy bootlemezt, azzal probald.
köszi. majd holnap megprobálom.....
bár a régebben irt játékokat viszi.
ezt egy olyan emberkétõl vettem aki dc-re irt és azt mondta h ezek 'mesterlemezek' voltak.. azért mertem elhozni
bár a régebben irt játékokat viszi.
ezt egy olyan emberkétõl vettem aki dc-re irt és azt mondta h ezek 'mesterlemezek' voltak.. azért mertem elhozni
Nem, nem kell semmi, csak a dcd feje ment tönkre, tisztítsd meg alkohollal és imádkozz, hogy beolvassa!
A hjó múltkor én hülye megvettem dc-re a shenmue 2-õt. másoltan....
4 cd ugye..
a 4 cdbõl egy se müxik. midegyik lemezen van 2 track, 2 adat track.
az istenért sem bootol. lehet h kell vmi bootlemez hozzá ??
4 cd ugye..
a 4 cdbõl egy se müxik. midegyik lemezen van 2 track, 2 adat track.
az istenért sem bootol. lehet h kell vmi bootlemez hozzá ??
Oldal 1 / 3Következő →