Shenmue

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap 3 ezerért láttam a Shenmue 2-t, de nincs pénzem ezért egy X-Boxot venni :-(
Oldern the 1st
Ehhh

Hello!
Valaki megtudná mondani hogy honnan lehet leszedni a Shenmue 2-õt mert nagyon kellene. Vagy ha más mód nincs megtudná valaki osztani dc-n?
elõre is kösz
Rincewind
Lineage, koszonom! Tudtam, hogy ismeros valahonnan, csak nem ugrott be... 😊
CrucifX
Az elsõ oldalon lévõ képek mindegyike a Shenmue Online-ból származik az #50-es üzenetig bezárólag.

Apropó interface: én látok rémeket vagy ez szinte egy az egyben a Lineage II HUD-ja? Kicsit puritán, csúnyácska is szegény. A helyszínek végre kezdenek feléledni, de még így is vérzik a szívem ha erre az alacsonyfelbontású, ronda Aberdeen-re nézek ;(

Melles Ryo karaktere speciális NPC lesz, vagy választható skin s akkor majd a világban több tízezer Hazuki fog rohangálni? Adja Isten, hogy ne!

Afe
Jó, megvan. Kicsit lejebb olbastam hogy az onlinos kinai-multi baromság. Csak itt a shenmue2-es képek közt volt furcsa.

Rincewind
Az interface meg az utolso kepen lathato cursor alapjan nem hulyeseg arra kovetkeztetni, hogy ezek a kepek a PC-s Shenmue Online-bol valok. 😊
Afe
Az a buszmegállós kép miböl van, mert én ilyen ikonokra nem emlékszem a Shenmue-bol? Ez vmi pc-s game? Talán a készülõ onlineos móka?

CrucifX
Elnézést az utolsó kép mérete miatt ;(

CrucifX
Új képek, csak a finomabb falatokat válogattam be, a többi katasztrofális 😞

Petyus_
Írigyellek, nekem az elsõ rész kimaradt. 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

cloud.strife
Meg vazze!!

Aszem nem alszok .... 😊

www.digimomentsvideography.com

Hát nem tudom.
A Shenmue 1 sokkal szebb dc-n, pedig nem mai darab 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Petyus_
Megérkezett? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

cloud.strife
Húúúú!!

Megõrülök, holnap érkezik meg a Shenmue, Shenmue 2. csomagom németbõl!!

Vazze mind a kettõ fóliás!! 😊

cloud.strife
Eladó DC-re:

Silent Scope
Vanishing Point
Ready 2 Rumble 2.
Resident 3.
Aerowings

Természetesen eredeti mind!

[email protected]

aabyssx
Húdef*s! 😞

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
Kis vizuális ízelítõ:

Nekem is a szentsegtores volt az elso gondolatom,de azert megneznem megis,hatha...

Triathlon for life

aabyssx
> szentségtörés

Ez az én tippem. 😞

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
No gyerekek, ideje feltámasztani a topicot - két dolog miatt is aktuális. Az elsõ és legfontosabb 😉 : egy hónapja vettem DC-t a program miatt (évek óta vágytam rá), S1 kipörgetve, Shenmue II-ben ma délután jutottam el a harmadik korongra.
A második kicsit finomabb téma: Shenmue Online. Egyelõre csak ázsiában, nevéhez hûen csak és kizárólag multiplayer opcióval. Várom a véleményeket a dologgal kapcsolatban - szentségtörés vagy igéretes próbálkozás?

aabyssx
Hát, pedig a Shenmue cím most nem az õ tulajdona... :|

www.youtube.com/aabyssx

Suzuki nelkul ez a jatek nem er semmit.Ez olyan mint a Metal Gear Kojima nelkul.Elkepzelhetetlen.Raadasul ahogy Suzuki mondta egyszer,a Shenmue az elete alma,es az almait az ember nem adja el.

Triathlon for life

aabyssx
Azt gondolnánk, hogy egy ember nem határoz meg semmit egy ilyen 50-200(!) emberes projektben, viszont mégis van néhány vezér(!), akinek a tevékenysége nélkülözhetetlen.

Pl. a Devil May Cry 2-nél nem volt jelen Shinji Mikami és közel sem lett olyan, mint az elõdje (szinte minden karakterét elvesztette a játék, amit valószínûleg a megálmodó erõltetett bele).

www.youtube.com/aabyssx

Igazad van.
De Én azért kíváncsi lennék egy 3. részre,mégha Yu Suzuki-nak semmi köze nincs hozzá,akkor is.
Hátha sikerül valami jót összerakniuk...
hátha...

Kõbányai??? VILÁGOS!!!

aabyssx
Az a gáz, hogy a Sega a licensztulaj, de Yu Suzuki, aki nélkül szinte semmit sem ér az egész már nincs ott.
Ez a Sega pedig már egyáltalán nem az a Sega (csak a neve maradt szinte). Õk inkább ne csinálják!

www.youtube.com/aabyssx

ja,pedig nyilván egyik konzolcégnek se lenne rossz üzleti befektetés megvásárolni a kizárólagos jogokat mondjuk a köv. generációs konzoljára.

Kõbányai??? VILÁGOS!!!

Na igen, ebben egyetértek, bár én azért még reménykedem, hátha valamikor még befejezik, hiszen még annyi fejezet van még ebbõl a jó kis történetbõl! 😞
Remélem ha ebben a generációban már nem is, de a következõben azért feléleszti a sega vagy akárki ezt a sorozatot! 😞

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

aabyssx
Még mindíg ezeket hallgatom. Brühühühû!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Meghallgattam pár zenéjét. Vazz', nem hiszem el, hogy ez a remekmû nem lesz befejezve! Ez igazságtalaaan!!! >😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Simán nem, Utopia boot disc-el igen.

www.youtube.com/aabyssx

Anubys
Szerintem igen, legrosszabb esetben boot lemezzel. De ez csak tipp...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hali!
Egy USA/Shenmue (eredeti) gamet legjátszik az európai DC?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Én se hallottam semmit!
aabyssx
Sajnos nem.

www.youtube.com/aabyssx

Nincs új hír az esetleges Shenmue 3-al kapcsolatban?Készül a játék?
Szerintem inkább maradjon legalább a 3-as rész a mostani xbox-on mint a következõ generációján,mivel rá se merek gondolni mennyibe fog kerülni a 2-es xbox.(és hát ha már választani lehet akkor én mindenképpen ps3-ra fogok
beruházni márcsak a xenosaga meg a ff-ek miatt is.)

aabyssx
Én is bánni fogom, ha X-re kényszerül, de nem fogok habozni. Ez egy olyan játék.

BTW lehet, hogy jobban járna a sorozat, ha a következõ generációs konzolok közül választana...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Semmi sem biztos. Csak pletykák vannak.

www.youtube.com/aabyssx

mûlödõ=mûködõ

Szerintem lesz,én csak azt bánom hogy a Ps2-m és a Gc-m mellé
venni kell majd egy Xbox-ot is(vagy annak a következõ verzióját).Mondjuk az is igaz hogy ha már 2 részt végigvittem,akkor a harmadikat se fogom kihagyni(de jó lenne
addig egy mûlödõ xbox emu).

Na,akkor most:Lesz SHENMUE 3,vagy nem?

Kõbányai??? VILÁGOS!!!

aabyssx
A M$ a kiadói jogokat vállalja. De ez azt is jelenti, hogy kizárólag $ szempontból közelít a Shenmue felé. Ez viszont elcseszheti. Persze minden pletyka alapon.

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Ehem, ehem.. a Shenmue-ról van szó. Yu Suzuki álmáról. A microsoft kezében. Azért ez több mint sajnálatos. Nem lehet elég jó a microsoft fejlesztõcsapata egy EKKORA projekthez...

Sephi
Nos ha azt nezed hogy a MS mit adott ki Pc-re az utobbi masfel evben azert mesze nemlehet aszondani hogy szarok. Emlitesre melto a Freelancer ami ugye 10/10 es a AOM ami 9/10 es meg egy ket jatek ami kurva jo lett 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Marcell
En is Shenmue II-zok (x-box), baromi jo a jatek! Az egyetlen ami zavar, hogy nem lehet atlepni az animaciokat.. 😞

aabyssx
Meg ilyeneket is találni (sajnos):

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jaj, remélem ezeknek a pletykáknak semmi alapja nincs és a Micro$oft nem fog beleszólni a Shenmue fejlesztésébe. /:|
A M$ elég híres arról, hogy nem ad elég szabad kezet a fejlesztõknek és félõ, hogy $ projektet csinál a Shenmue-bõl...

"However every once in awhile a rumour surfaces that is just so unbelievable, it borders on hilarity. The latest suggests that Microsoft Game Studios has taken over development of ‘Shenmue 3’, with none other then the charismatic Ed Fries overseeing the project.

The rumour goes on to claim that Yu Suzuki will assist on the project and provide the storyline details and a screenplay written by him to conclude the epic saga"

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Másoltan?? Neeem.. úgy NEM éri meg. A Shenmue 2-ben pl. nincs hangja a járókelõknek, és Ryo-nak sem, csak ha anim van. Gáz. Sajnos én is csak így tudtam megszerezni, a poén hogy én olyan helyrõl szereztem ahol a cd írás ára 1500 Huf/cd... 6000 HuF-omba került MÁSOLTAN. Hát igen, fiatal voltam és tudatlan. Azóta vadászok arra az emberre 😊

Rincewind
Hát, ha eredetiben nem is, de másoltan biztos rá lehet akadni. Esetlteg meg lehet rendelni külföldrõl.
Egyébként nagyon megéri!