Shenmue
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 kerdes....en is sokat olvastam errol a jatekrol, es az 1ik haverom most akarja eladni a dc-je...szoval a kerdes a kov. : be lehet-e ezt a jatekot meg szerezni valahonnan ? mert en csak e miatt vennem meg a dc-t
Rincewind. Gratulálok. Végre van topikja a játéktörténelem két legjobb játékának. Shenmue és Shenmue2. Az a két játék, mellyel bármennyit lehet játszani. Melynek a legjobbak a zenéi. És melyben a legjobban megismerhetjük a távol-keleti FEELINGET. Gratula, Am2! 😊
Szerintem legeslegvégsõbb esetben adja ki könyben a maradék történetet Suzuki úr😊).(a semminél ez is jobb,pénz nélkül gondolom CGI-s filmet se tudna csinálni)
azt már sokszor végignyomtm. Jó volt, mindmáig az egyik kedvenc (ha nem egyenesen a kedvenc) játékom, de már nem nagyon veszem elõ. Ez még az nekem új, plusz azért nagyon más, mint a Gothic.
Sokmindent lehet csinálni benne, de az nem azért van, hogy neked olyan hûdenagy szabadságérzeted legyen, hanem hogy jobban bele tudd élni magadat (hogy sokkal valósághûbb környezetet adjon).
BTW a zenéje a leges-leg.
BTW a zenéje a leges-leg.
www.youtube.com/aabyssx
Ami engem rohadtul megfogott benne az az, hogy szinte bármit lehet csinálni benne. Mikor haverom mutogatta még annyira nem fogtam fel, de most visszagondolva már leesik az állam!
Odamész az italautómatához és veszel egy kólát. Megiszod és a dobozával játszhatsz egy nyereményjátékban. Játékteremben végigjátszhatod a sega legnagyobb neveit. Elmehetsz dolgozni, pénzt kereshetsz. Minden emberrel beszélgethetsz, mindenki külön egyéniség. Egyszóval élheted az életed. És mellékesen, ha van kedved, akkor még törõdhetsz a történeti szállal is, de ez egyáltalán nem kötelezõ. Mint a GTA-ban, bár tudom kicsit erõs a GTA-t ehhez hasonlítani. 😊
Odamész az italautómatához és veszel egy kólát. Megiszod és a dobozával játszhatsz egy nyereményjátékban. Játékteremben végigjátszhatod a sega legnagyobb neveit. Elmehetsz dolgozni, pénzt kereshetsz. Minden emberrel beszélgethetsz, mindenki külön egyéniség. Egyszóval élheted az életed. És mellékesen, ha van kedved, akkor még törõdhetsz a történeti szállal is, de ez egyáltalán nem kötelezõ. Mint a GTA-ban, bár tudom kicsit erõs a GTA-t ehhez hasonlítani. 😊
Halottam am rola de nem jacottam soha... mirol is szol? Tudom hogy a hapinak megolik az apjat de mast nem 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Semmi esély jelen pillanatban. Yu Suzuki saját stúdiót nyitott (Digalrex) miután otthagyta az AM2-t és egyelõre biztos, hogy nincs pénze a valaha készített legkölcségesebb játék folytatásához (amit a Sega a teljes csõd elõtt még képes volt megfinanszírozni).
www.youtube.com/aabyssx
Tudom, hogy megéri!
Sõt még azon is elgondolkodtam, hogy csak emiatt veszek egy DC-t! DE, az gáz. Nem azért, mert nem éri meg a pénzt, de az a játék, amivel jó esetben hónapokig el tudsz szórakozni simán megéri. Csak a DC ma már elég gázos dolog, régi. Haverom mikor vette, egyszerûen nem talált az egész országban mûködõképes memóriakártyát hozzá. elment vagy 4 boltba, mindenhol volt, de egyik se mûködött már vagy mire hazavitte mondta fel a szolgálatot.
szerintetek PS2-re mennyi az esélye egy Shenmue 3-nak vagy ne adj Isten egy Shenmue összevont változatnak? X-boxot azért nem veszek emiatt...
Sõt még azon is elgondolkodtam, hogy csak emiatt veszek egy DC-t! DE, az gáz. Nem azért, mert nem éri meg a pénzt, de az a játék, amivel jó esetben hónapokig el tudsz szórakozni simán megéri. Csak a DC ma már elég gázos dolog, régi. Haverom mikor vette, egyszerûen nem talált az egész országban mûködõképes memóriakártyát hozzá. elment vagy 4 boltba, mindenhol volt, de egyik se mûködött már vagy mire hazavitte mondta fel a szolgálatot.
szerintetek PS2-re mennyi az esélye egy Shenmue 3-nak vagy ne adj Isten egy Shenmue összevont változatnak? X-boxot azért nem veszek emiatt...
A (C64-es Last Ninja után) ez a leges-leges-leg játék!!!
BTW emulátor (egyelõre) nincs, ami mûködne (és kilátásban sincs). Kérj kölcsön egy DC-t! Megéri!
BTW emulátor (egyelõre) nincs, ami mûködne (és kilátásban sincs). Kérj kölcsön egy DC-t! Megéri!
www.youtube.com/aabyssx
No kérem rengeteget jót (csak jót) hallottam eme játékról. Sõt, egyszem még láttam is egy DC-s havernál és egybõl kurvára megtetszett. aztán valahogy elfelejtettem, de most újra elõjött nálam.
DC-m nincs csak PS2-õm meg PC-m. Tud valaki ajánlani egy jó DC-s emulátort? A játékot talán én is be tudom szerezni, de ha valakinek arra is van tippje, az se baj.
DC-m nincs csak PS2-õm meg PC-m. Tud valaki ajánlani egy jó DC-s emulátort? A játékot talán én is be tudom szerezni, de ha valakinek arra is van tippje, az se baj.
← ElőzőOldal 3 / 3