METAL Zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.facebook.com/events/478272385554077/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
DISCORD: grimanddark
Hajdúszoboszlói symphonic goth metal együttes keres elszánt billentyûs kollégát. Sok fellépési lehetõséget, fûtött, ingyenes próbatermet, erõsítõt, jó hangulatot biztosítunk. 😊
Írj bátran: [email protected] (bocsi, hogy ide is írtam)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Finsterforst, Trollfest, Varg, Wintersun, Elvenking, Fferyllt
Gondolom ha a blacket nem szereti annyira, akkor pagan nem játszik, úgyhogy kapásból ezek jutnak eszembe.
Esetleg megpróbálhatod a trú folkot is, mint Korpiklaani, Eluveitie, Arkona.
Egy ismerõsömnek szeretnék venni cd/dvd-t, A zenei ízlésérõl annyit tudok hogy szereti a fintrollt , az ensiferumot, és a Children of bodomot. Ezekben nem vagyok annyira otthon, régóta mutogatom neki a jobbnál jobb Black metál számokat de az Black metál, és nem Folk vagy viking. Ismertekolyan igényes zenekarokat amik megközelítik eme három zenekar szellemiségét?
Most nyitottam egy topikot a RENOISE zeneszerkesztõnek, amellyel én is dolgozok néha, s akkor láttam meg ezt a topikot is.
Én is nagy metálzene fan vagyok, és hasonlóakat próbálok számítógépen is írni (természetesen csak hasonlóakat, mert ugye egy számítógép erre nem igazán alkalmas, tehát nem is nevezném metál zenének).
Úgy gondoltam beillesztem ide is a videómat, hátha mások is kedvet kapnak ehhez a fajta zenéléshez (jobb híján természetesen).
Heart Of A Weed

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Nekem kedvem lenne sokszor ilyeneket hallgatni,
Kérlek Ha ismertek ilyen számot, akkor küldjetek linket!!!!!vagy legalább egy számcímet!!!! én egyet ismerek, de ze még nem annyira durva.. küddöm alinket
Chaos Anno Domini
hallotatok hogy Tarja atment popenekesnek. tegnap halgattam az albumat. hat gitar az csak elvetve van rajta (pl. a walking in the air feldolgozasan, ugy latszik el feleltettek kivenni)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Mostanában hol érdemes a legújabb metal mp3akat keresni? Légyszi írjatok 1-2 jó linket. Köszi!
sazl : c
nincs a forumozók között véletlen egy cuki srác? aki jó zenét hallgat? és mondjuk facér<#vigyor4>#vigyor4>?
Egy szórakozohely tulajdonos Ismeretlen ill. kevésbé ismert de tehetséges zenekarokat keres!! Méghozzá azért hogy a zenekarok részt vehessenek egy "tehetségkutatón",ami a Mezõkövesdi Bacchus borozóban kerülne megrendezésere!
Itt a lehetõség a bemutatkozásra! a tehetségkutató több helyen illetve több városban is meg lesz hirdetve igy nagy közönségre számithattok!
akit érdekel a dolog az hívja a tulajdonost Dusza Annát a : 06 30 36 96 131 - es számon!
szerintemnem érdemes kihagyni!!!
... got nothin to share with you...
Kicsit megharagudnának a zenekarok, ha a muzsikájukat szimplán csemétnek hívnák. A thrash jelentése: cséplés, õrlés, zúzás
Nehéz színtisztán egy almûfajba sorolni csapatokat mert vannak átfedések (death/thrash, speed/thrash stb)
Alapvetõen a mûfaj nagy öregjeit a Slayert tartják a leghitelesebb képviselõjének. Korai nagy thrash zenekarok amerikában az ún. Bay-area csapatok voltak a san francisco-i öböl környékérõl (pl. korai Metallica, Exodus, Testament, korai Megadeth stb), a másik partról a new-yorki hangzást az Anthrax, Nuclear Assault vagy az Overkill hozta.
Európában olyan úttörõi voltak, mint pl. a Destruction, Kreator, Living Death, Sodom) fõleg német bandák.
Kb. 1990-re már rengeteg banda lett, eléggé felhígult a mezõny, de sok jó banda is mûködött, egyre technikásabb összetetteb lett a mûfaj (techno-trash). Olyan csapatokat érdemes hallgatni innen, mint az amerikai Death Angel (Act III über!), vagy pl. a Realm, európából a Vendetta. Ezek már letisztultabb csapatok. Vagy ott van az elsõ Machine Head korong, ami színtiszta thrash, bár már elõrevetíti a 90-es évek HC puritánságát.
A 90-es évek elejére háttérbe szorult a mûfaj. Vannak azért fellángolások, leginkább európában (Dew-Scented), vagy a mostani Lamb of God album is eléggé sok thrash hatást mutat.
Trash zenekarokat tudnátok sorolni. A Slayer nagyon-nagyon megtetszett!
http://media.roadrunnerworld.com/KillswitchEngage/KillswitchEngage-ThisFireBurns.wma
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A címe: Urminnes Hävd - The Forest Sessions
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
felis veszem a acélbetétes ARANYGOMBÓCOT :}hagy pájjon beléje a lábom jameg persze a szisztemes fekete pollót hagy izzaggyon a kutyesz mán ugyeszámit mer 2hete füröttem még ráír oszt kimek vmi HODÁJBA befekszek oszt halgatom a joöreg sunarokkot hagy nûjjön a hajam még<#pardon1>#pardon1><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint>