Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Sztem akkor még minden megeshet. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Alah Alik Ya Sidi!
a 30 éves emberek, akiket nagyon szeretek és megbízom bennük. Na az tuti, h 7évnél idõsebbel nem jönnék össze... Na mind1, szóval az idõsebb pasikkal biztonságban érzem magam és tudom, h kiállnak értem, bármirõl legyen is szó, meghallgatnak ésha vmire azt mondom, h nem ami velem kapcsolatban van, akkor tiszteletben tartják (tapasztalat). Most még nem érdemes szoros párkapcsolatot létesítenem, mert minden idõmet lekötné, ami persze egyrészt jó, másrészt az életemre -> a továbbtanulásomra rossz hatással lehet.
És azt nem mondom, h nem hiányzik, mert igen hiányolom az életembõl azt h legyen vki nekem, de aki lehetne, másik városban lakik, így én már eleve nyílt kapcsolatba mennék bele, de akkor már teljes õszinteséget és bizalmat várok el, sosem szabad 1 vkinél leragadni.... ha több évet kibírunk úgy, h kiállunk egymásért és nem megyünk bele az egyéjszakás kalandokba, akkor azt mondom érdemes várni, arra, h a szülõk is elengedjenek, elköltözhessek 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
lufika kartarsno megjegyzeseibol valami olyat vettem ki, hogy a baratjaval lakik es hogy kemeny volt az elete ezert hamarebb erett (mint a vegyszerrel kezelt alma). jol vettem ki a soraidbol?
ebbõl azt lehet levonni hogy inkább egy 15 éves akit irányítani lehet mint egy 20 éves akinek már csak a pénz kell meg a stb...
A fentiek ismeretében talán nem véletlen, hogy a barátnõm 1 évvel idõsebb nálam. (20 vs 21)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ne adj idegenek szavára amúgy 😊
Bölcs vagy,vagy mégsem?
Azt hiszed, hogy tudod,
mégis buta vagy.
Kioktatsz, mégsem ismered!
Ismertlen gondolatok,
Válaszra leltek,
Kiforgattak.
Én én vagyok! És te?
Bedõlsz a hízelgésnek.
Imádod azt hallani,
Hogy te nem vagy más, mint:
Tiszta szeretet
Végsõ Jóság
Tökéletesség
Isten
Minden, mi Csodálatos és Értékes
Olyan mesterekhez rohansz,
Akik biztosítanak afelõl,
Hogy nem az a közösnéges
Kis seggfej vagy,
Akinek titokban tartod magad.
De tudod mit?
Az a Te, amirõl õk beszélnek,
Nem te vagy."
És hogy ez hogy jön ide? ...:-)
ez kicsit durva, hogy egy 15 éves csaj ilyet kimer jelenteni!míért ne szerethetne egy vele korabeli fiú...ezt én se nagyon értem
Az pedig, hogy érett kicsit komoly kifejezés! :-) Talán csak kicsit más, mint az átlag
deazért érett 😊