Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom, csak a kérdésedre válaszoltam...

zakika
derekanal nincs is haromszog. az egy kicsit lejjeb van

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
ilyet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

sz4bolcs
derékszögû??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zakika
nagyon szorosba, teljesen szuk helyen (ezert meg a venen egy sajra haromszoget kapok, de mindenki ugy erti amilyen az ertelmi szintje)

PíszLávJuniti
Más tészta ha körbevesznek felnõttebbek, és más, hogyha szorosabb kapcsolatba is kerülsz velük.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sz@r ügy.... léteznek olyanok akiknek elment az eszük...

sz4bolcs
Én nem lennék 25 éves családapa. 😊) Még lehet 30 évesen sem.
Sztem akkor még minden megeshet. 😊

zakika
friss husira vagyik

Zillo
es mit akar egy 25-30 eves csaladapa egy 15 evestöl?mert ismerek olyat.elhagyta a csaladjat a kiscsaj miatt.abberalt köcsög.

Alah Alik Ya Sidi!

laca103
Itt a szerva !!!

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Szerintem ez a korkülönbség nem nagy. Persze most még tûnhet úgy, de késõbb már nem. Nem volt még barátom és nem azért mert olyan ronda lennék... Ettõl függetlenül körbevesznek 19-tõl egészen
a 30 éves emberek, akiket nagyon szeretek és megbízom bennük. Na az tuti, h 7évnél idõsebbel nem jönnék össze... Na mind1, szóval az idõsebb pasikkal biztonságban érzem magam és tudom, h kiállnak értem, bármirõl legyen is szó, meghallgatnak ésha vmire azt mondom, h nem ami velem kapcsolatban van, akkor tiszteletben tartják (tapasztalat). Most még nem érdemes szoros párkapcsolatot létesítenem, mert minden idõmet lekötné, ami persze egyrészt jó, másrészt az életemre -> a továbbtanulásomra rossz hatással lehet.
És azt nem mondom, h nem hiányzik, mert igen hiányolom az életembõl azt h legyen vki nekem, de aki lehetne, másik városban lakik, így én már eleve nyílt kapcsolatba mennék bele, de akkor már teljes õszinteséget és bizalmat várok el, sosem szabad 1 vkinél leragadni.... ha több évet kibírunk úgy, h kiállunk egymásért és nem megyünk bele az egyéjszakás kalandokba, akkor azt mondom érdemes várni, arra, h a szülõk is elengedjenek, elköltözhessek 😊

PíszLávJuniti
és te mit akarsz egy 22 éves fiútól?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

15, ezt én is mondhatnám....

máshogyan élek,mint az átlag fiatalok
14
t0mmy
14

Miben más? Szerintem a tini lányoknak pont az a varázsuk, hogy félig "kölyök" szemmel látják a világot.

sz4bolcs
Nem tudom, 16 vagy 14 alatt liliomtiprás.

Az én barátom 5 évvel idösebb nálam igaz h én 18 vok nem 15, de naon jóól megvagyunk.És mit akar tölem?? Háát azt is de azt én is akarom mivel egy kapcsolat része.Persze nem kell egybõl bele a dolgok közepébe ki kell várni míg a másik fél is érzi hogy szeretnéé.Szerintem ha nem eröszakoskodik és tud várni akkor nincs liliomtipráás 15 éveseknél,hiszen ha igazán szereti akkor talán visszafogja magát míg a másik fél is biztos nem lesz a dologban,ha máár nem féél töle.Ha meg eröszakoskodik akkor meg ugy kell annak a lánynak aki hagyja,aki meg 15 évesen csak ugy hipp hopp lefekszik egy idõsebb sráccal az csak azért teszi hogy felvágjon nem azért mert húúú annyira jó volt pl:egy koszos WC-ben.Ágynál lejebb én nem adnék,nah jóó föld oké meg tengerpart de étitek mire gondolok remélem.Vagy a másik lehetöség lehet annyira jó faszi az a valaki hogy ugy gondolja csak úgy tudja megtartani ha lefekszik vele különben otthagyja...Nah jó asszem ennyi elég lesz 😛!!
mateus33
Ezzel egyetértek! Húgom miatt van lehetõségem ismerni 15-16éveseket is,s nagy részük nem sokkal hülyébb mint egy átlag 20éves csaj. Régebben nem hittem volna,h lehet ilyen,de ez a véleményem,s nem kevés csajszit ismerek,mindenféle körbõl. Ha már idõsebb,akkor legyen 23-24tõl fölfelé.

Extraboy
En is valami ilyesmit vettem ki belolle, es nem bantasnak szanom, de az en szememben az az erett ember aki abszolut realis szempontbol "kivulrol" meg tudja magat itelni, mert ezt a dumat en is mondhatom, hogy fu de erett vagyok csak eppen nem igaz. Attol fuggetlen persze jo, hogy ezt gondolod magadrol, legalabb az egod miatt ongyilkos biztos nem leszel 😊

zakika
idetevedtem ujra
lufika kartarsno megjegyzeseibol valami olyat vettem ki, hogy a baratjaval lakik es hogy kemeny volt az elete ezert hamarebb erett (mint a vegyszerrel kezelt alma). jol vettem ki a soraidbol?

laca103
Öszintén! A TI szótárorotkban benne van?

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

sz4bolcs
sz betûnél.

Éshol van a szerelem?Márha látezik a ti szótáratokban egyáltalán ilyen szó!?
sz4bolcs
Gergõ: Nálad 6 évvel fiatalabb csaj.. az már liliomtiprás lenne. 😛

Hát nem tudom, én nem szoktam elhamarkodni , de egy nálam 6 évvel fiatalabb lánnyal nem kezdek ki. Ez olyan nemistudom mi, de nem jó érzés. Minimum legyen a csaj 18 vagy több. De alatta LOL.
t0mmy
már írtam szerintem de leírom megint: és ÁLTALÁNOSÍTOK mert van összehasonlítási alapom meg amugyis megtehetem: a 15 éves lányok nagyrésze egyáltalán nem hülyébb mint a 20 évesek nagyrésze!
ebbõl azt lehet levonni hogy inkább egy 15 éves akit irányítani lehet mint egy 20 éves akinek már csak a pénz kell meg a stb...

sz4bolcs
"fiatal lány" - le van írva. Hogy másképp írnék? 😄

Rossz vélemény..annak azért én se mondanám,de ellégé leírod õket!
sz4bolcs
mondjuk nincs rossz véleményem róluk..

sz4bolcs
Ismerek, köszi.

franc0
Ismerek elég sok fiatalabb lányt.

A fentiek ismeretében talán nem véletlen, hogy a barátnõm 1 évvel idõsebb nálam. (20 vs 21)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nah,a cinikusság!Elõbb inkább ismerj meg fiatalabb lányokat,aztán ítélj! :-)
sz4bolcs
Nagyon fránya. 😊

Én tiszteletbe tartom a véleményeteket,csak az a fránya általánosítás...
franc0
Hadd maradjon a mi privilégiumunk 😄
Ne adj idegenek szavára amúgy 😊

Bocs Krisztián,ezt konkrétan nem neked szántam!
Gondolom mindenki arra vár, hogy feladjam!"Persze, buta kislány próbálkozik, de annyira szánalmas!" Arra nem gondoltok, hogy esetleg már gusztustalan módon általánosítotok?Minden fiatal csajt egy kalp alá vesztek!
banok
pedig lehet nem mond a csaj baromságot....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én sem tudom hogy jött ide...

Bölcs vagy,vagy mégsem?
Azt hiszed, hogy tudod,
mégis buta vagy.
Kioktatsz, mégsem ismered!

Ismertlen gondolatok,
Válaszra leltek,
Kiforgattak.
Én én vagyok! És te?
sz4bolcs
"Ram Tzu tudja:

Bedõlsz a hízelgésnek.

Imádod azt hallani,
Hogy te nem vagy más, mint:

Tiszta szeretet
Végsõ Jóság
Tökéletesség
Isten
Minden, mi Csodálatos és Értékes

Olyan mesterekhez rohansz,
Akik biztosítanak afelõl,
Hogy nem az a közösnéges
Kis seggfej vagy,
Akinek titokban tartod magad.

De tudod mit?

Az a Te, amirõl õk beszélnek,
Nem te vagy."

És hogy ez hogy jön ide? ...:-)

Nyugodtan, vagy nem nyugodtan, nem vagyok annyi!😄
sz4bolcs
hát ettõl még nyugodtan lehet 22. 😄

a nõi logikát ne is akard megérteni
ez kicsit durva, hogy egy 15 éves csaj ilyet kimer jelenteni!míért ne szerethetne egy vele korabeli fiú...ezt én se nagyon értem
macleod2005
Végigolvastam a topikot, új infót nem sokat szereztem mert falun is ugyanez a helyzet, rájöttem hogy a nõi logikát nem fogom soha megérteni, és hogy vmi érdekességet is hozzáfûzzek, 15 éves csaj szájából hallottam hogy: "az õ korosztályából a fiúk nem képesek szeretni"... én erre már nem tudok mit mondani.

minek írjam be?véleményem szerint mindenki annyi, amennyinek érzi magát!
Az pedig, hogy érett kicsit komoly kifejezés! :-) Talán csak kicsit más, mint az átlag
franc0
ha nem írja be, akkor is simán lejön a postjaiból hogy 18 alatti jócskán
deazért érett 😊

franc0
az biztos 😄