Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
S most már leszürtük azt is h Te 16 és a barátod 28 éves...
Mennyire tartod magad komolynak? (a te vélemenyed és nem másé az érdekes...)
Erõsen kételkedek abban (akármennyire is sértõn hangzik) hogy azonos szinten vagy egy 28 (lassan 30)éves felnõtt férfival...
Gondolom megérted hogy sokan megkérdõjelezik az ilyen kapcsolatok komolyságát...
Azér hagyjuk már meg az emberi kereteket a korkülönbség határain belül...
Igen le kell szarni más véleményét a korkülönbségrõl...De azér Te is gondolkodj már józanúl!
Szerintem akkor érett valaki, ha nem tudja ilyenképpen megítélni magát, mert ezek csak viszonylagosság nélküli, vagy vélt viszonylagosság alapu prekoncepciók.
Azért mégis kíváncsi vagyok, hogy mi alapján mondod ezt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Éld a dolgokat, mindenki a saját kárán tanul. Majd rájössz késõbb mi volt jó és mi nem 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
igen...lehet hogy a 15 éves lány érett, de hogy nem élt még semmit...az is biztos...és most akar élni de nem jellemzõ egyáltalán hogy 15 évesen fogja elhatározni hogy kivel töltse hátralevõ idejét...
az idõsebb partnert!
Én pl. együttélek a 28 éves párommal és minden oké!
Igaz 28 évesen még neki se nõtt be a feje lágya, de ez nem jelent
gondot!
tehát vannak akik kihasználnak, a többi meg ki lesz használva hogy szép magyarosan fejezzem ki magam
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
van pénze, autója, más világban mozog, a csaj olyasmikben vehet részt amit egy korabelitõl nem várhat el
fel lehet vágni vele a többi barátnõnek, az egójuknak is jót tesz
nem bénázik az ágyban
satöbbi
legalábbis azok szerint a lányok szerint akik így mûvelik. én személy szerint semmibe veszem õket
(mondja ezt az, aki fiatalabb a nõjénél)
Engy hét mulva az egész iskolája tudta, ki, mikor, hol, hogyan dugta meg.
Ja és mielõtt képeké sírmátok, elmondom nektek, nincsenek meg neke, ha meglennének, le lennének titkosítva. Amugy se tehetm fel õket pedofilia miatt.
A kérdésre a válasz: Egy 22 éves faszi egy 15 éves csajtól pedifiliát akar 😄
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Így néz ki fordítva a dolog 😊
Amugy én is tudni akarom 😄😄😄😄
Inkább engedj a kísértésnek...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
spam. sry
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
komoly rá a válasz!
mindenki tudja mit akar!
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
wanna sniff? - http://blog.suexid.hu
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
multkor a sogornak szulinapja volt igy osszejot a rokonsag. az unokatesojanak a lanyanak (16 eves) speci telefonja volt, hat elkertem megnezni (jo nagy kijelzos). es mit latok - bikinis fotok rola, es meg milyen jok. alitolag a baratnoje csinalta...
tehat aki nem gerjed be ilyen csajoktol (plane a bikinis fotoiktol) az vagy buzi vagy impotens... persze az ertelmi szintjuk meg alacsonyan van, de biologialag parszat eve mar reg egy gyazdag ur felesege lenne
bár tényleg furcsa ez a 11 év(kicsit sok)
de ki tudja...lélekben kevesebb a különbség köztük, lehet
értelmes dolgok = amik érdekelnek (gondolom 😄)
mindenkit nem érdekelhet ugyanaz 😊, de attól még értelmes dolgok azok is, amik engem kevésbé érdeklenek(jó, kivétel az van,mint mindig)