Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
én csak 1 ember véleményére szoktam adni 😊
persze ezt fordítva is elvárom azért
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Khm...az angyalkás felsõhöz direkt kifestettem magam, mert ez nézett ki jól hozzá, amúgy nem szoktam rúzsozni a számat, és nem szoktam sminkelni magam, csak a szememet festem mindig ki, mert állítólag több férfi szerint is szép a szemem (ezt nem én mondom, hanem a pasik 😄), és ha már béna fejem van, legalább azt az egy dolgot, ami szép rajtam, hangsúlyozzam ki...
Volt egyszer hosszú hajam, de nagyon rondán néztem ki vele, nem állt jól. Többen is mondták, hogy vágjam le, mert a rövid haj sokkal jobban áll. De Te milyen nõies hajra gondolsz? Mert mást nem tudok elképzelni... :S
És egyáltalán nem bántottál meg, tisztelem az õszinte embereket, én is mindig kimondom a véleményem, sok fórumról azért is tíltottak ki, mert túl õszinte voltam, és nem tetszett nekik. Szóval nyugodtan írd le legközelebb is, amit gondolsz. 😉 Az ember csak tanulhat a hibákból.
de ha azt mondanád neki, hogy most kellene egy kis szünet neked emiatt, hogy új tapasztalatokat szerezz stb, megbánnád.
legalábbis szerintem. 8 év nem lehet véletlen...
jaéshogy miért bánnád meg? én egy ilyen húzást nem bocsájtanék meg a páromnak.
kozben voltam egy eskuvon is (hogy jo peldaval is szolgaljak hajnalkactnak)
Szerintem ha Te is 8 évig egy nõ mellett lennél, és soha az életben nem lett volna senki más az életedben, akkor Te is elbizonytalanodnál ennyi idõ után.
Az öregedés pedig nem fog lassabban látszódni ,ha ilyen korban így fogod sminkelni magad -mivel ez nem elõnyös a számodra és a frizurád dat is nõiesebben kellenne megoldanod - sõt ,inkább plusz éveket fog rád írni .
És a férfiak - nem azokról beszélek ,akik csak könnyíteni akarnak magukon ,- nem szeretik az olyan nõket ,akik nem "nõk" és nem önmaguk , és határozatlanok .Akik rendelkeznek ezekkel a jelzõkkel azok kihívást jelentenek és azok a nõk érdekesek a számukra .
Nem azt mondom ,hogy így nem eshetsz pofára 1 krapek miatt ,de nagyobb a lehetõsége ,hogy nem csak 1 alkalomra kellesz és nagyobb az esélye ,hogy hosszabb ideig is együtt maradtok ... (ki tudja ? )
(bocsi ,ha megbántottalak )
Ramadamammy rapidrandi
Mellékesen télleg ki fogunk halni és ez nem poén....
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
nagyon sok marhaságot mondasz már bocsi, amit akár EGY jó érett fiúbarát ki tudna törölni belõled
de lehet csak a pia beszél belõlem :c
a probléma az, hogy az ilyen srácok általában rossz kezekbe kerülnek, és a rossz tapasztalatok miatt megváltoznak :c
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi

Ramadamammy rapidrandi