Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laca103
mitõl bizonytalanodnék el?

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

zakika
akkor meg hol a gond? vagy amig nem ketyeg a biologiai orad addig nyugottan lehet elni .)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
hajaddal semmi gond, bar en is a hosszu haju csajokat szeretem 😊 felesegemnek masfel meter volt 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Nem is azt néztem soha, hogy mennyi pénze van valakinek, hanem azt, hogy milyen rendes, de ezt leírtam már. A kinézet meg nem fontos annyira, csak a szeme legyen igézõ, és a barátomnak az van. 😊

franc0
"mert állítólag több férfi szerint is szép a szemem"

én csak 1 ember véleményére szoktam adni 😊
persze ezt fordítva is elvárom azért

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zakika
lehet inspiralodni

zakika
ja, es idovel az ember megkomolyodik 😊 vagyis tobbynire a nok. ferfiak azok gyerekek maradnak csak mas jatekaik lesznek

Most megyek szombaton esküvõre. 😄 Nem az enyémre, hanem a barátom haverjáéra.

zakika
ha csak ezt a kettot nezned hogy penz meg jokepu akkor sok rendes fiu ki van utve. amikor megnosultem nekem se volt penzem es akkor sem es ma sem nezek ki valami jol

Lehet, ki, hogy látja...
Khm...az angyalkás felsõhöz direkt kifestettem magam, mert ez nézett ki jól hozzá, amúgy nem szoktam rúzsozni a számat, és nem szoktam sminkelni magam, csak a szememet festem mindig ki, mert állítólag több férfi szerint is szép a szemem (ezt nem én mondom, hanem a pasik 😄), és ha már béna fejem van, legalább azt az egy dolgot, ami szép rajtam, hangsúlyozzam ki...
Volt egyszer hosszú hajam, de nagyon rondán néztem ki vele, nem állt jól. Többen is mondták, hogy vágjam le, mert a rövid haj sokkal jobban áll. De Te milyen nõies hajra gondolsz? Mert mást nem tudok elképzelni... :S
És egyáltalán nem bántottál meg, tisztelem az õszinte embereket, én is mindig kimondom a véleményem, sok fórumról azért is tíltottak ki, mert túl õszinte voltam, és nem tetszett nekik. Szóval nyugodtan írd le legközelebb is, amit gondolsz. 😉 Az ember csak tanulhat a hibákból.

franc0
teljesen érthetõ.

de ha azt mondanád neki, hogy most kellene egy kis szünet neked emiatt, hogy új tapasztalatokat szerezz stb, megbánnád.
legalábbis szerintem. 8 év nem lehet véletlen...

jaéshogy miért bánnád meg? én egy ilyen húzást nem bocsájtanék meg a páromnak.

zakika
csutortokon elment az internetem es csak kedden lett megjavitva. es sokaig tartot vegigolvasni a sok hozzaszolat
kozben voltam egy eskuvon is (hogy jo peldaval is szolgaljak hajnalkactnak)

Nem partyképes barátom van. Nincs sok pénze, nem is néz ki túl jól (csak ha borostája van és pár mm-es a haja), de rendes gyerek, és õ a legokosabb férfi, akivel valaha találkoztam. És hidd el, hogy ismerek párat és egyik sem buta és mind érett felnõtt férfiak (28 év körüliek).
Szerintem ha Te is 8 évig egy nõ mellett lennél, és soha az életben nem lett volna senki más az életedben, akkor Te is elbizonytalanodnál ennyi idõ után.

krisztike
szia <#integet2>
rég láttalak ...
mesélj ! 😊

zakika
doktor ur, en olyan hatarozatlan vagyok. vagy megsem?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

krisztike
Én a fényképed alapján kb.20-22 évesnek nézlek ...(már bocs )
Az öregedés pedig nem fog lassabban látszódni ,ha ilyen korban így fogod sminkelni magad -mivel ez nem elõnyös a számodra és a frizurád dat is nõiesebben kellenne megoldanod - sõt ,inkább plusz éveket fog rád írni .
És a férfiak - nem azokról beszélek ,akik csak könnyíteni akarnak magukon ,- nem szeretik az olyan nõket ,akik nem "nõk" és nem önmaguk , és határozatlanok .Akik rendelkeznek ezekkel a jelzõkkel azok kihívást jelentenek és azok a nõk érdekesek a számukra .
Nem azt mondom ,hogy így nem eshetsz pofára 1 krapek miatt ,de nagyobb a lehetõsége ,hogy nem csak 1 alkalomra kellesz és nagyobb az esélye ,hogy hosszabb ideig is együtt maradtok ... (ki tudja ? )

(bocsi ,ha megbántottalak )

t0mmy
nekem holnap... :S

részegen tudod le?

Ramadamammy rapidrandi

laca103
igaza van franconak erõsen kétlem ha volna egy NORMÁLIS (nem csak partyképes) FÉRFI BARÁTOD akkor is így gondolkoznál. 25 vagy és nem most kéne elbizonytalanodnod e téren ... Kérdezd csak Krisztikét!!!!!!!!!

Mellékesen télleg ki fogunk halni és ez nem poén....

laca103
király most lesz forgalmi vizsgám ....

laca103
Ez szép monológ volt...

franc0
amúgy jódolog ittasan szpelni, ige :|

franc0
hm, egész jók méghozzá

franc0
van kép? :|

franc0
np
sg-n mindenki kanos, szardle

franc0
vannak nagyon jó fiú barátaid?
nagyon sok marhaságot mondasz már bocsi, amit akár EGY jó érett fiúbarát ki tudna törölni belõled

franc0
paraszt hsz, de valahol igazad van <#eljen>

franc0
miért? terméketlen vagy?

franc0
fogsz, különben apád szanaszét szaggat

franc0
remélem nincs igazad :c

franc0
egyébként nagyon jó kis topik volt ez anno, kezd átmenni saját fórumok sztájlba

de lehet csak a pia beszél belõlem :c

franc0
van rá hidd el
a probléma az, hogy az ilyen srácok általában rossz kezekbe kerülnek, és a rossz tapasztalatok miatt megváltoznak :c

PíszLávJuniti
belül - kívül 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Gondolom, megnézted a fényképemet, és tippeltél. Mindenki 16-17 évesnek néz. Már annyira megszokott, hogy nem is lepõdök meg rajta.<#vigyor>Egy elõnye van, hogy lassabban látszik majd, ha öregszem.

laca103
szerintem ez csak természetes

laca103
bocs nem gondoltam volna hogy ennyi vagy ...

laca103
most nem is akarahatnál hisz még te is gyerek vagy jóformán...

a partner a lényeg?

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
neked az jó ?

10 mp szex?😄

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
látod ,kezdesz úgy gondolkodni ,mint 1 férfi ...😊))

hát igen,mert nem értem hogy kapcsolódik ez most hozzám

Ramadamammy rapidrandi

😊 Akkor mond meg neki, hogy nagyon tetszik. És lehetne majd egyszer több is barátságból, fõleg, hogy õ is egerszegi, de néma gyereknek az anyja sem érti a szavát...

ike

Ramadamammy rapidrandi

Naaaaaaaaa! Már Te is hallgatsz?

Ismered tán?

np,a hülye én vok 😄

Ramadamammy rapidrandi

Attól még hogy van barátom, ugyanúgy szóba állhatna velem...

???? Ezt meg hogy érted? Vagy én nem értem a férfiakat, vagy túl h*lye vagyok.

kinyirtad,igy csak hallgat

Ramadamammy rapidrandi