Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
valyon mit akarhatnak a férfiak a fiatal csajoktól 😄
Friss hús vazzeg 😄
vagy surmó és a saját korabeliek komolytalannak tartják 😄
"Hát aki a Megasztárból von le következtetést egy ország zenei kultúrájára az kb. egy szinten lehet azokkal a 13-14 éves kislányokkal, akik elsmsezik a kártyájukat Kontor Tomira...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha jó zenét akarsz hallgatni, menj ki az utcára" -Legalábbis itt Pécsett..
El is mentem a használati utasítást. 😉
a szemhéj festése pedig az alkalomtól függ :nappal ,este ,alkalom beli smink lesz . a fekete szemcerka használata pedig ellensúlyozza az egészet ...csak ne legyen mellette rajtad 1 kg vakolat.
úgy vettem észre ,hogy vékony a szád ezért az ajkaddal azonos színû szájkontúrt használhatsz és vízálló szájfényt -ha rúzs is használsz ,akkor a szád közepén kend fel a szájfényt így szélesebbnek és egyben erotikusan nõiesebbnek és duzzattabbnak látszik majd az ajkad .ha a szádat is fested akkor a szemedet hansúlyozni kell csak szemceruza ,erõsen -de nem összeragadt szempillákkal-spirálozva és kész a sminked .
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Kriszti! Köszönöm a tippet.
Sajnos sosem volt sminktémában ennyire hozzáértõ barátnõm, aki segítene a fejem renoválásában. Kár, hogy nem egerszegi vagy. 😞 Ezt a szemfestõs dolgot megpróbálom, már vettem zöld szemceruzát, de van fekete is. 😊 A szemhéjfestés nem túl k*rvás? :S
Akkor tudnál belinkelni majd egyszer egy olyan hajú lányos képet, amilyenre Te gondolsz?
Ramadamammy rapidrandi
ha 5 perc alatt fog sminkelni ,akkor jön el az idõ ,hogy nem lesz rajta csak szem ceruza és spirál
Ramadamammy rapidrandi
A hajadot megtudnám csinálni de így elmagyarázni nehéz .(nem kell hosszúnak lennie ,hogy nõiesebb legyen )
A szemedet pedig úgy kellenne kihangsúlyoznod ,hogy elõször is az arccsontod szélesebb és erõsebbnek tûnjön ...
off: ma olvastam egy irast (blog) a singlikrol. sajna csehul volt, igy nem tudom belinkelni, de nagyon ki lettek figurazva plane a kulfoldi vallalatokban vezeto pozicioban dolgozo karrieristak 😊
Majnalcat: penzt kene keresni 😊 vagy meg tanulsz? en is sokaig eltem a szuleim nyakan. suli utan is eltartot egypar veig amig megkerestam annyit amenyit a faterom aki vasutas volt
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
zakika: te vállalnál ennyi gyereket olyan körülmények között??
az van, hogy minel tobb van az embereknek annal jobban meg akarjak tartani es meg a sajat gyerekukkel se osszak meg
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
INGYÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Jó van kisfiam. Majd anyuci rendbe teszi a szobádat.<#vigyor>#vigyor>
Gyereket meg akkor vállalunk majd, ha lesz elég pénzünk rá, hogy fel tudjuk nevelni. De ahogy most az ország helyzetét nézem...az nagyon soká lesz. Eléggé elszomorító ami most folyik itt... 😞((
De a hajaddal nekem semmi bajom neked ez áll jól legalábbis ez az én véleményem...
A sminket sokkal szolidabban tegyed föl (ez egy magánjavaslat...)
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?