A CD/DVD lemezekről (R, RW, RAM, +/-, márkák, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Üdv,
ZSó
Ugye mondtam vettem 3 lentebb linkelt DL Memorexet mind 3 kuka lett.Kaptam DL TDK-t elkurta kuka lett.
Hoztak DL Maxelt elkurta ez is.Érdekes csak a DL Verbatiom írja meg semmi más ahogy tapasztalom.Sima dvd-ket bármilyet normálisan megír.
Lemezek nem lehetnek szarok mivel haverjaimat kérdezem akik hozták maxelt tdk-t nekik semmi baj velük megírják simán xbox 360on is játszanak rajta.
Szal ki fogom .aszni a p...ába ezt a fosthalmazt.
Next PC upgrade: 2022
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nagyon olcsó
de fontos adatokra nem ajánlott
úgyanis a 16x-es lemezeket nem szabad lassan írni, mert túlégeti a réteget
manapság szar minden
A fontos dolgokat mentsd el tobb helyre is, tobbfele adathordozora, ugyanis a minoseg es a hosszutav ma mar nem szempont..
Tegnap vettem észre, hogy 3 db lemez olvashatatlanná vált. Ha berakom a dvd meghajtóba, úgy tesz, mintha üres lemez lenne. Nem talál rajta semmilyen adatot. Kipróbáltam az összes ismerõsöm különféle számítógépes és asztali lejátszóin és íróin (kb 15-16 különféle típus), de mindenhol üresnek látja a lemezeket vagy úgy, mintha semmmi sem lenne a lejátszóban. Végül találtam egy Millenium típusú asztali lejátszót, amiben legalább felismeri a lemezt, s akadozva, de eljut a menüig, de sajnos tovább már nem hajlandó játszani semmit (azt is jó nagy zúgás közepette). Van 50 db ilyen típusú lemezem, mindegyikbe belenéztem és belepörgettem, valószínüleg a többi jó, legalábbis simán felismeri õket és bárhol belenéztem, tökéletes volt. 3 lemezzel van gond. Mindegyiken számomra nagyon fontos és pótolhatatlan családi videók vannak. Van valakinek valami ötlete, hogy mit tudok csinálni?
Valaki tudna segíteni egy Matshita Dvd-Ram Uj-841s firmware frissítésben? Sehol nemtalálok hozzá új firmware-t...
Mindegy ez tanulság ilyet nem kell többet venni.
Next PC upgrade: 2022
Mi lehet a gond? Valakinek volt hasonló problémája?
Uj iró, szóval valószinûleg miást ráérek visszaszállitom az üzletnek és kérek másik irót...
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
nemtudja valaki hol lehetne kapni RIDATA DVD +R-t?
köszi
üdv
Philips talán nagyon régen volt nagy márka. Most a Verbatimhoz képest nagy nulla. DL DVD-nél csak a Verba és a Ricoh az isten.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az a bajom a duplerétegû élemezzel, hogy 800 ft, és elõszeretettel bassza el az iró minden második lemezt. és az drága mulatság. és nem tudom, hogy ez az iró hibája (pioneer 110D - legfrissebb firmware) vagy a dvd lemez hibája, ami mint már irtam 800FT-os philips....vagy az iróprogi hibája..(nero7) sztetek? min változtassak, hogy az igen drága lemezeket gond nélkül megirja..mert ezelõtt 4 dvd-t vettem, minden másodikat irta meg jól...
Ez a legjobb.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
de nem véletlenül 16x-es?
Olyan gondom van,hogy letöltöttem egy játékot BIN-ben egy ujra irhato CD-re és nem tudom letörölni kérdésem az lenne,hogyan tudnám letörölni.Olyan iroim vannak mint pl: Infra recorder,alcohol 120%,cd burner xp! A CloneCD-t és a nero 8 -at már nem tudom használni mert lejárt a demojuk!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Elsõ széria Made in India volt aztán most Made in Taiwan, õszinténszólva fogalmamsincs, hogy melyik a jobb, melyik az "eredeti(bb)".
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most TDK-t használok
Kicsit felhúzom ezt a topicot, kérdésem az , hogy a Ricoh + os(16x arany színû) még mindig olyan jó mint régen? Most tervezek venni belõle asszem RICOHJPN-R03-04 média kódú lesz, made in taiwan féle.
Tapasztalatok?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a DVD lemezre a nem ASCII karakteres fájlnévvel rendelkezõ fájlt is ki lehessen normálisan írni.
pl 幸せになろう ebbõl valami ilyesmi lesz -> ZW90BE~1.MP3
Köszi a választ
https://twitter.com/foodlfg
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Hafuzi Avni
Vettem ma 10 db nyomtatható Ricoh DVD-t 4600 ft-ért és azt szeretném kérdezni, hogy annak mi lehet az oka, hogy berakom a DVD írómba, elkezdi beolvasni, de a DVD Decrypter végül azt írja ki, hogy "Device not ready (Medium not present)" és a DVDInfoPro is ugyanezt mûveli. Így nem tudom elkezdeni az írást, pedig ha a sajátgépben megnyitom azt a meghajtót ami a DVD írom, akkor nem azt írja, hogy nincs lemez a meghajtóban, hanem megnyitódik egy üres ablak, mint a DVD tartalma. Gondolom ez így van rendben. Viszont bármelyik más, már megírt DVD-met beolvastatom, azt a DVD Decrypter gond nélkül jellemzi a jobb oldali ablakrészben, ahogy anno tette a Verbatim DL lemezzel.
Olyan, hogy a tetejének kinézõ oldalán van a szokványos arany/ezüst vakolat helyett egy ultra vékony fehér papír réteg, a tetejének egész felületén és a közepén sincs az a DVD lemez kerületével-koncentrikus körrel elhatárolt, kb. 1 cm "széles", megszokott átlásztó "karika". A másik fele pedig pont olyan, mint az összes többi DVD-m alja, a tükrözõdõs, lilás felület.
Minden program úgy reagál, mintha semmi nem lenne az íróban! Miért?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"