A CD/DVD lemezekről (R, RW, RAM, +/-, márkák, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<55Ft/db AKCIÓS>55Ft/db AKCIÓS>
Errõl kinek mi a véleménye?
Hello World!

a videókamerám dvdre veszi fel az anyagot, de sajna elég kevés az 1.4 giga😞
tehát létezik 2 oldalas dvd ?
Lenne egy kérdésem.. nem ismer valaki olyan programot,amivel úgy lehet audio cdt írni,mintha mp3 cd lenne (szal 700 megányi zenét lehet rárakni,nem 70 percet) és le tudja játszani egy hagyományos hifi + akármi? tudom hogy vannak ien progik mert már találtam 1et (fireburner) de ezzel órákba telik az írás, az utolsó 2 szám mindig hibás és mindig errorokat ad írás közben..
elõre is kösz 😊
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Tud valaki olyan írható cd/dvd lemezeket amiket nem szabad megvenni mert nem megbízhatóak? Én cd-bõl biztosan tudom hogy a Philips meg a Primedisc sz*r így érdekelne hogy valakinek van e még negatív tapasztalata az optikai lemezekkel kapcsolatban, mert nekem ebbõl a 2 márkából folyamatosan szálnak el a régiek. Vicc ez az 50-60 év élettartam.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Csak most jutottam egy pio110D-hez és a 104 után igazi felüdülés hogy gyorsabban írhatok 😊
So cry me a fuckin river, bitch!
A dvddecrypter.com oldallal vmi gond van!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utána vagy kiírod egy DL lemezre, vagy ha egyrétegûre akarod, akkor még tömöríteni is kell.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mihez képest...
Boltra gondolok itt Pesten!!
<#oooo>#oooo>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
(mindkettõt tudom írni a megadott seb-el)
(ja eddig aritát használtam, de a sok negatív visszhang miatt váltok)
Szerintem a DVD írás topicban érdeklõdj PPéternél, õ talán pontosabb adatokat is tudhat.
melyik legyen?:
Ritek RiData (DRD-4716-RDIW50)
vagy
Ritek RiData G05 (DRD-47-8X-RDIW50N2)
esetleg:
Verbatim DataLifePlus (95078)
vagy
Verbatim DataLifePlus (95079)
? hm? no melyik a jobb?? leginkabb divx filmek kiirasara lenne... hogy tudjam nezni oket xboxon vagy divx lejatszon
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
akkor neked az itmedia.sk nem jó😊)
Bár sok amerikai rávágná,hogy a keleti szomszédjuk<#taps>#taps><#taps>#taps>
ha lehet akkor amcsi oldal kene😄
Remélem tudtok nekem segíteni.
Nekem nincs DVD -íróm, csak egy Toshiba olvasóm.
Haveromnak NEC 3520 -as DVD -írója van.
Kaptam olyan DVD -t amit csak DVD -író olvasott be. Hogy csináltak olyan DVD -t amit csak író olvas be?
Aztán kaptam olyan DVD -t amit csak LG márkájú meghajtó olvasott be. (író és olvasó is)
Múltkor írt a haverom nekem egy DVD -t (Sony DVD-R 1x-8x) és csak DVD -író olvassa be. Elötte már egy csomó DVD -t megírt és ilyen gond még nem volt és ilyen márkájó DVD -re is írt. És nem tudja, hogy hogyan csinálta.
Mit lehet vele csinálni, hogy beolvassa az én olvasóm?
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
Nekem is vannak noname cd-im a 90-es évek elejérõl.
Még jók,de hogy meddig?És szerintem nekem ezekkel marha nagy szerencsém volt.
Viszont csodák mindig vannak
Mondjuk a ridisc-et nem a ritek szitázza,de az alapanyaga az egy másodosztájú cuccos.
Szerinted az Arita és a Ridisc milyen alapanyagból van?
Ritek
Arita, Ridisc, Ridata, Ritek, ezek mind egy alapanyag gyártó mûve, nem???