Tekken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
nah, megneztem IGN-en Tag review-jat... szép kis gém; habar az uj Tekken5tel nem lehet összehasonlitani...amugy ez volt az elsö tekken ps2-re...korabban aszittem a tekken4 volt; de ezek szerint nem...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
pankee... vazz, nagyot neztem..kiirtam vegre BRoar2-öt; full US verziot... Mondom a meglepetesélményt: anno mar megvolt a gém, de vmi japan betaban vagy rip-ben; és mar akkor nagyon szépnek tartottam a gémet.... beteszem a US verziot, és leesik allam...A sztori mód eleg aranyos, tetszeni fog... :-D A graf. sokkal jobb mint a korabbi beta vagy rip verziomnal, ott izombol latni lehetett pixeleket+kisebb volt felbont..US verzional izomnagy a felbont.+durvaszép a gém! 1ik legszebb PS1 title; nem akartam elhinni, h. a kis PS1 nyomja, nem pl. 1 dreamcast... :-D nagyonkomoly, keszitök elött le a kalappal... nem a graf. az elsödleges nekem, de elamultam... :-D durvanagy különbseg lehet ezek szerint 2 verzio között...(menü + picit hangok masok..)

;) nem tud valaki 30ezer körül nagyon jo állapotu esetleg uj ps2-t chipeztetve?:-/
dinomano
pankee...a tekken Tag picit a régi Tekkenekre hasonlit...a Tekken 1-2-3még nem igazi hatteres; hanem felfeszitett "körpanoramas", és végtelenitett szalag van karik alatt...a Tekken Tag picit visszateres ehhez a vonulathoz (Tekken 4-5 full 3D); igaz TAGban paralax-scroll-os a hatter(nagyon szép-de picit mas jellegü a kinezet is emiatt mint 4-5); de nem igazi 3D..kinezetre ennyi különbseget lattam havernal; jatekmenetre kb. inkabb regebbi karakterek vannak(ha jol tudom, nincs benn pl. Christie M.) ...köcci BR2 tippet, majd tolom, most irom ki, remelem menni fog a full verzijo; eddig rippem volt, ami 1 végigjatszas utan fagy...

bazzz má én is tekken 5özni akarock :'''( de még minimum egy hét de sztem több8( amugy monnya meg má vki h a tekken tag az miben más mint a többi ? dinomano a bloody2-ben shanlongot és gadot lehet megszerezni meg plsuz ruhákat.
dinomano
gondolom már tudjatok, ha nem, akkor talan hasznatveszitek a cimnek; ha meg ismeritek, akkor bocsi...

www.replacementdocs.com -rem. jol irtam; sok platform original bookjai talalhatok meg itt; pdf formatban(PC-PS2-PSX-AMIGA-C64)..csak banyapapa elözö hozzaszolasa kapcsan beugrott; hogyha nincs is meg vkinek eredeti guide book-füzetecske gémhez, megnezheti...

Banyapapa
öszes tekken plussz füzet,meg artbook

És ez a szeretet csomag mit tartalmaz?

dinomano
nemsokara nekikezdek Bloody roar2-nek..Mit lehet benn kikodolni 1 végigjatszasra(ill.több vegigjatszasra?); nekikezdek ma sztem... :-D

sigmavirus1
Jinpachit nem lehet megnyitni(csak action replay cuccossal).

Eddy Christienek az extra "ruhája", vedd meg neki.

Viva La Virus1!!!

Hali mindenkinek !valaki megtudná mondani hogy a Tekken 5-ben hogy lehet megszerezni Jinpachit és Eddie-t,a többi már megvan.Elöre is köszi!
dinomano
pankeee...en is neha csak ezééé irok, h. a felsö sorba' maradjon a topic, nehogy lesüllyedjünk! :-D LOL!!!

hát nem tudom most ehhez mi szojjak hozzá,de azé irock h tudjátok h nézem én azé a forumot :DDD
dinomano
Ember ellen nehez küzdeni; autos + lövöldözös gémben is... Ugyi, egy AI mindig véges; az emberi butasag/okossag meg végtelen, ami lecsapodik 1 online gémben is... :-D (Pl. amikor körbevesznek öten 1 unreal tournament meccs közben, és sz*rrálönek..ilyen mértékü genyasagra 1 program nem képes... :-D)

Az tök mindegy, hogy ki milyen jó ultra hardon, mivel ember ellen küzdeni sokkal nehezebb. Fõleg, ha valaki bajnok:)

csá, nah nekem lenne pár kérdésem
ugyanis faterommal játsztottam a mi nap tekken 3 at ( lei az isten Jin egy mocskos bajnok karakter, kb songoku :D )
És pont jinnel voltam, mert nem szeretem és nem tudok vele semmit, viszont rájöttem h miért bajnok kari és miért ocsmány :P
Fater ütött egyet, én meg megszopattam az öreget egy Chikennel.
elindul a chiken erre fater valahogy ellök és leoszt egy sallert :P
Ezt hívom én anti chikennek, ( faterom összevisszanyomkodik, ezt tudni kell) utána öcsémmel practikoltunk, másfél óra alaat nem sikerült ez az " anti chiken!"
Jah amugy nekem vanank kis titkaim a 3 ban ha gondoljátok leirom õket :D
1. Legyen valaki DR.B vel valaki más pedig Gun Jackel.
A dokinak va egy becsuszós mozdulata jobbkezes ütés ( tehát háromszöggel kell : D )
és egy gyomrost oszt.
Nahmármost, ha Ez Gounter hitben van ( azaz éppen ütne jack is de a doki elõb talál be) akkor jack szépen összeesik!
DE ha a doki az ütés után nyom egy hátrát meg háromszöget, vagy csaksimán háromszöget ( már nem emlékszem pontosa) akkor egy dobást ad be, ami abból ál h megnyomja jack hasát, jack pedig a SZUPERJÉT ( legnagyob ütés ha igy teccik :D )
Elkezdi csinálni , majd a doki elkapja és a földhöz bassza, SEMELYIK MÁSIK KARINÁL a doki nem dobja el.
A másik az tekken 2 õhöz kapcsolódik.
Mindeki tudja, hogy Rogert és Alexet ugy kell elõhözni hogy a 3ik ( talán 4 ik ) menetben greatre kell nyerni és akkor beadja.
Nahmár most én zseniálisan megoldottam 6 éve.
ugyanis véletlen mázli folytán, ha az ember egy bizonyos sorrendben végzi el a játékot ( arcade módót) akkor bizony amikor kazuyáért meg devilért megya harc beadja rogert vagy alexet a 7ik pályán.a sorrendre nem emlékszem már amugy, de ezt a megoldást egy fórumon nem olvastam, meg ezt a dokisat se. Amugy még van valami , de nem emlékszem már :DJah igen, sokinál, ha counterhitben eltalálja a táncolása ( ilyen ruszki tánc, jacknek is van ) akkor valami kegyetlen élményben lesz részetek, :Dcsak végig kell támclmni az egészet, és nézni a másik kari reakcióját ár :D
dinomano
csodaszép; nyam! na bye, hetvegere off...

Banyapapa
volt ilyen,csak nem itt:P

dinomano
collectors edition-verzijok nekem tetszenek gémekben; normalkon felül..kis plussz... :-D

Banyapapa
És ez nem is platinum hanem a normal változata (honositott füzetkével),és foliás is (ha ez számit valakinek:P).

dinomano
:-D

aabyssx
Két hete kijött a Platinum, és már érzékelni a hatását itthon is? Még a végén télleg' közeledünk "nyugathoz"?

www.youtube.com/aabyssx

cenobite
Tekken 5 - 5990 HUF!!!

Semmi közöm a céghez, akit linkelek, szóval nem reklám vagy ilyesmi, csak gondolom szólok, mert elég barátságos ár. Én most rendeltem meg! :P

gamertag: kenobita

dinomano
System-et nagyon nem komalom, jok zeneileg, de nem én stilusom.. Korn-uccso elötti albumat (You'll want a single+többi szam)azokat szerettem, uj megint nem jön be annyira); Mudwayne-t nem ismerem...
A Tekken ota pedig szeretem Ken Ishii szamait! :-D (meg a ps2-es REZ ota; nah, az "eldobom az agyam gém" volt... :-D

én hardon megyek mostanság tekkenben és nekem is szoljatok ha van verseny ^^ nem sokámeglesz a ps2m és akkor má tok tagozni,4ezni meg 5özni is wíí 8) dino nekem a KoRN a kedvencem 5 éve immár,meg még ilyen nu metalos és azokhoz hasonlo dolgom mint mudvayne,destones,ill nino,system of a down meg ilyesmi 8)
dinomano
thudnerhawk..nem én vagyok az én embered, én még easy-n küldöm.. :-D

Hi all!
Ha valaki tud a közeljövõben valamilyen Tekken versenyt, akkor az mindenáron tudassa, mert nagyon szeretnék egy jót harcolni a legjobbakkal<#vigyor3> Ugyanis sajna a Tekken 3-at már nem nyomom mert very hardon is unalmassá vált a játék<#sir>nemrég szereztem be a Tekken 4-et de az sem bírja nálam sokáig Ultra Hardon sajna. Egyetlen ellenfelem csak a haverom, de már õt is nagyon kiismerem. Tehát ha lesz valahol verseny közöljétek tudassátok velem! Elõre is köszi <#wink>
dinomano
bákráu...nézd meg az emuparadise.org -on a bittorrent trackeren+ esetleg piratebay.com, vagy torrent reactor... itt torrentlinkeken talan le tudod tölteni... (vmikor fenn votlak azt tudom; de ezek a torrent file-ok nem hosszu eletüek ált...)

Hello!
Vki tud olyan honlapot adni, ahonnan letölthetem a Tekken 3-4. részét és a Virtua Figter 2-3. részét. Fontos lenne! Kösszi.
dinomano
...öh...igen, eleg sok fajtat... A nu-bol a Primer 55, Snota kedvenc jelenleg; régen mindent hallgattam szinte(Limp B., Linkin és egyeb sz*rokat utalok...); Sepu, jorégen Metallicsa volt favorit... Anno Dreamtheateres voltam, de miutan elnyalasodtak; faxomkilett velük; még Petrucci izomgyors gitarjatekat imadom; most töltöm épp a Suspended animation-t töle...Gótmetal; "középkoris"speed-metal kilöve nalam; anno régen volt 1-2shadow gallery albumom, de nem fogott meg nagyon...
Ujabban egy-két betegebb techno-s, rave-es vmit is elhallgatok + 1-2 rockosabb light-osabb vmit is...(a jackass-körbe tartozo CKY pl. jo music-ot nyom... :-D)
BR2 metalmusics? Akkor tetszeni fog!

8) jo zenéje van,elég metalos ;) télleg te szereted a metal muzsikát?:)
dinomano
Br2 megint nem mxik, fura; megprobalom majd suliban helyrehozni dolgokat, ott ki tudom csomagolni iso-t, de itthonnem müxik... Ez asszem full-os, remelem meglesz mihamarabb, igy legalabb hallani fogom gémzenét... :-) eddig a rippelt verzioban azt hanyagolni köllött... :-D

;)
dinomano
pankeee..köcce infot! melohelyröl hoztam usb-drive-on broar2-öt, most proba összemerge-elni; darabokban van...1X mar proba elhozni usb-n, de neha filehibat ir ki; neha szarul jönnek at cuccok,r emelem most sikerülni fog... :-D köcce infokat, majd probaklkozom, remelem menni fog Broar2... A masik verzijooo ugyis gánya, ezremelem müxeni fog... :-D

hát van egy uj ruhája a Xiaoyu-nak azt ugy tudod megszerezni h 15x meghalsz arcade modban aztán van a Jinnek is azt szintén igy aztán van az Annának vele 25x kell és van a Gun Jacknek vele 10x kell ...ez a tekken :) a bloody roar2-ben a Gado-t (oroszlán) meglehet szerezni és a Shanlongot is de õt ugy h arcadeban kell azthiszem vinni 4es nmehézségen halál nélkül és aztán szemben a shanlonggal is megkell küzdeni megmég ilyen bonusz menüpontokat lehet ugy kapni h végig viszed survival modban 15x halál nélkül meg story modban halál nélkül és ott is vanuj ruha azt ugy kell h mikor kiirja h bloody roar és mondja h bloody roar 2 the new bree akkor nyomsz egy L1 + L2 + R1 + R2-t 8)
dinomano
Pankeee...sztem is jobb sokkal a 3, ott valtottak át a ma is tarto tekken-iranyba; az 1-2 rész még nagyon szimpla jatektermi verzio; törtenet nincs, nagyon szögletesek-fabábu sreüek a karakterek; és joval lassabb...A 3. meg mindjart az azota jol ismert video szerü résszel indul; a szokasos tekken-dörmögös hang megy alá; nagyonüberjo; tényleg a 3 az istenkiralysag...ami nekem nagy csalodas volt, az az X-men mutant academy; hiaba qrvaszep a graf(bizonyos aspektusokban szebb mint Tekken 3, bár inkabb cartoon szerü, ugyhogy nem lehet összehasonlitani...mindenesetre annyival szebb; h. oylan mintha hardveres 3D-t nyomna az X-men; de a jatekelmeny total nem oylan kiegyensulyozott mint tekken-ben, eleg kaka az iranyitas + inkabb idéz egy 2D gémet, mint 3D-t...)
Bloody roar-t kiirom, és tolom...B.Roar2ben mit lehet kodolni? Karektereket? a végén megkapjuk az oroszalnt? Vagy uj mozdulatokat nem lehet kikodolni pl?
Tekken3ban milyen uj ruhak vannak? :-) Még csak félig-meddig nyomtam ki, sok gémmel jatszok egyszerre ps-en; uj ruhakat nem kodoltam ki, ha jol emlekszem tekken3-ban...pá!
D.<#wave>

nah hát látom kezd feléledni a forum 8) nincsen kisfilm a bloody roar 2ben ha végig viszed egy karakterrel ,akkor a stáblista jön! mert a komplett történet a story modban van tod. na de ugyebár ez tekken forum 8DDD nekem sajna még a 4 sincs meg,de ugy nézki lecc ps2-m 8) én a tekken 2-vel játszottam életemben elöször ugy 6-7 éve és azota imádom a tekken 8) de ne mtudom a 3 sokkal joban tetszik. a kettö olyan...lassabb sztem és olyan kockásabbak a szereplõk mind1.... a tekken 3 sztem kurva jó 8) csak az a baj h má kihoztam belöle a maximumot. megvan mindenkinek az uj ruhája,megszereztem gont,dr b.-t is szal...8( de nagyon tudnék örülni egy ilyen tekken bajnokságnak vagy akár annak is ha páran vkinél játszanánk :DD=))))szal én ugy vok vele h a tekkent nálam semmi sem üti 8) amugy azt nem értem visszaolvasva itt a régebbi hozzászolásokat hogy miért mindenkinek a Jin a kedvence? jójó jó szereplö erös jok a mozgásai de semmi xtra vagy nem tom...na mind1... 8) ja amugy a tekken force mode az tod az mikor igy mész az utcán és a heihachi katonáji megtámadnak és lekell öket gyözni és minden pálya végén van egy föellenség a szereplök közül,de a 4. pálya végén mindig Heihachi. na ezt a 4et 4x végig viszed és a végén még szemtöl szemben a dokival is megkell küzdeni ,ennyi :)de amugy sztem nem ér ennyi fáradtságot a doki mármint nem olyan jo harcos meg ilyenek...nem tom töxar h összevissza fetreng ,sztem rohadt idegesitö :D ja meg ami még genyóság h végig viszed vele nagy nehezen és kiderül h ugyan az a filmje mint a Yoshimitsu-nak .akad valaki aki ide nekem letudja irni magyarul a tekken storyt részletesen ? mer nagyábol tom de eddig csak angolul olvastam!
dinomano
megvan Bloody roar 2! From net! remelem müxik majd a kis ps-en! Ez végre nem rippelt, juhéééé! Tolongjunk, nagy itt a pangas!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Tolongani kéne itt gyerekek:)

dinomano
Teken 2öm hibas verzioja volt anno; egy darabig ment, oszt utana jöttek a hibak; a karakter atesett a padlon; elcsusztak egymashoz kepest a testreszei, igy nem tdutam kitolni...a Tekken Force az arcade-os scrollozos-verekedös rész? Bocsi, h. nem emlexem, nem most tekkeneztem.. :-D 1X naonrégen kikodoltam már tellen3-at, akkor elszallt összes mentesem(memokartyahiba), oszt kb.fél éve ujra kinyomtam, de doki még nincs meg...Köci infot; nem tudtam h. kell megszerezni dokit...
A Bloody Roar2-ömnek 1etlen baja; h. RIP, single-playerben a legvégén kifagy (gondolom videjo jönne); az oroszlan kinyirasa utan... A RIP angol verzijo; viszotn anno vmelyik dvd-n van 1 full japan verzio...szted kiirjam? eltudok tajekozodni gémben ugy is? (elvegre verekedösgémröl van szo, pár szavas menükkel..) - (viszotn ha jap, nem fogja mondani a szökehaju csaj nemes angolsaggal, h. "you're sexy when you're in pain!" -navazze attol 2hétig visitottam!!! :-D)
Tekkent nem üti, viszont GRAF-ra naonszép+nagyfelbontasu(vagy annak hat); legalabbis naonteccik a gém..
Az a baj, h. "egyszerre sokat markolo"ember vagyok+minden gémkategoria érdekel; most épp FFVII-függöben+egyik legnagyobb gém, GT2; az igazi autofetisizmus+alazat..Imadom a japcsikat, vazze a GT2-ön latszik legjobban a töménytelen melo; még egy gémben sem (akarmilyen gémkategoriaban!!!)nem lattam ekkora munkat...(jo, talan GT4...a 700autojaval...a 2-ben csak "500" van; ami széttuningolhato...a sok versenypalyarol ne is beszeljünk.. :-D )
Nah, de vissza Tekken-ékhez, ez nem a GT2 forum, bocsi elkalandozasért...
Eddie és Hwoarang... :-D A kiskedvencek! Hwoarang rugasai..imadom... Eddie kapuera tancai...huh! :-D Persze Christie-nek jobban áll a kapuera... (mer' naobbak a csöcsei... <#wave><#integet2> )(mondjuk a Fight Club-ban Meat Loaf-nak is naok csöcsei, mégse tetszett!!! LOL!)<#zavart1>

haleee ! 8)
bloody roar ??? én is épp mostanság játszottam a 2. résszel 8) téllehg baromi jo a feelingje de természetesen a tekkent nem üti 8) én a Dr. B-t már nagyon soxor megkaptam,tudod h kell ? tekken force modban 4x végig kell vinni plusz legyözni a végén közvetlen a dokit. ezt csak azé irtam le hátha nem tudod hameg tod akko felslegesen járatom a pofám :D kedvenc szereplõ? jajj bazz legyen má nagyobb élet ezen a forumon . dinomano! tekken 2-t is vágod ? végig vitted már ?
dinomano
Pankeee...en is ps1-en nyomulok; Tekken3-ban még nincs meg Dr.B.; még nem adta meg, bár pár honapja hanyagolom gémet... Amugy a Bloody Roar tetszett még, ami felveszi feelingre versenyt tekken3-al (igaz, nem körözi le, de durvaszép+élmény az is...)<#wave>
Az 5.részt toltam havernal picit, durvaszép+ahhanyos... :-Dpá!
D.

oh jo tudni h még él :D és a forum él még?:D mert nincs valami tolongás8(
A Tekken még él:)

Sziszatok!

hu de régen irtatok ide :-/ kihalt már mindenki? jellemzõ...végre találok hozzámhasonló tekken fanokat erre má senki nem jár ide 8((( mindenesetre hátha mégis olvassa még valaki szal...Pesten nem szokott lenni ilyen Tekken bajnokság ? nekem csak a 3ig van meg mert PS1em van =((( ha valaki csnáli valami házibajnokságot vagy tud valami nagy bajnokságrol irjon ide légyszi vagy az nekem : [email protected]
nekem kedvenceim : Xiaoyu,Eddy,Anna,Nina,Hwoarang
ja! meg van egy oldalam is aminmég nincs Tekken ,de lesz : www.kornmyspirit.gportal.hu
sziasztok
Én ps1-en voltam király a 3-ban!!! Amúgy mikor elsõre vittem végig a gamet Dr. B-t nem a force modban szerzeztem meg hanem a haverommal játszottam a ball módban kb millió meccset és egyszer csak beadta Dr. B-t!!! A legjobb a 3.rész volt!!!!
Az mi? Nekem nem kér(t).

nemtudja valaki ps2-es tekken4-re az aktivációs kódokat?

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Ki a kedvenc karaktered?

Szevasztok gyerekek!!!
Tekken 5 bajnokság szervezõdik Budapesten a 18.kerületben.Több fordulós lesz mivel a hely befogadóképessége elég kicsi,elõnyére váljon viszont egy kurva nagy projektor dolby hangzással.a nevezési díj 1500 Ft,a nyeremény egy névre
szóló kupa(elég nagy).Az elsõ három helyezett mindenképp nyer,többek között ps2-es játékokat(eredeti).A nagyon szerencsések pénzt is szerezhetnek.
akit érdekel a [email protected] írjon.minél hamarabb és minél többen írtok annál hamarabb kerül megrendezésre a verseny.Csak azok jöjjenek akik tényleg tudnak tekkenezni(aki nem hallott még a chickenrõl,az ne írjon mert vírust küldök vissza).