Tekken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
www.replacementdocs.com -rem. jol irtam; sok platform original bookjai talalhatok meg itt; pdf formatban(PC-PS2-PSX-AMIGA-C64)..csak banyapapa elözö hozzaszolasa kapcsan beugrott; hogyha nincs is meg vkinek eredeti guide book-füzetecske gémhez, megnezheti...
Eddy Christienek az extra "ruhája", vedd meg neki.
Viva La Virus1!!!
ugyanis faterommal játsztottam a mi nap tekken 3 at ( lei az isten Jin egy mocskos bajnok karakter, kb songoku :D )
És pont jinnel voltam, mert nem szeretem és nem tudok vele semmit, viszont rájöttem h miért bajnok kari és miért ocsmány :P
Fater ütött egyet, én meg megszopattam az öreget egy Chikennel.
elindul a chiken erre fater valahogy ellök és leoszt egy sallert :P
Ezt hívom én anti chikennek, ( faterom összevisszanyomkodik, ezt tudni kell) utána öcsémmel practikoltunk, másfél óra alaat nem sikerült ez az " anti chiken!"
Jah amugy nekem vanank kis titkaim a 3 ban ha gondoljátok leirom õket :D
1. Legyen valaki DR.B vel valaki más pedig Gun Jackel.
A dokinak va egy becsuszós mozdulata jobbkezes ütés ( tehát háromszöggel kell : D )
és egy gyomrost oszt.
Nahmármost, ha Ez Gounter hitben van ( azaz éppen ütne jack is de a doki elõb talál be) akkor jack szépen összeesik!
DE ha a doki az ütés után nyom egy hátrát meg háromszöget, vagy csaksimán háromszöget ( már nem emlékszem pontosa) akkor egy dobást ad be, ami abból ál h megnyomja jack hasát, jack pedig a SZUPERJÉT ( legnagyob ütés ha igy teccik :D )
Elkezdi csinálni , majd a doki elkapja és a földhöz bassza, SEMELYIK MÁSIK KARINÁL a doki nem dobja el.
A másik az tekken 2 õhöz kapcsolódik.
Mindeki tudja, hogy Rogert és Alexet ugy kell elõhözni hogy a 3ik ( talán 4 ik ) menetben greatre kell nyerni és akkor beadja.
Nahmár most én zseniálisan megoldottam 6 éve.
ugyanis véletlen mázli folytán, ha az ember egy bizonyos sorrendben végzi el a játékot ( arcade módót) akkor bizony amikor kazuyáért meg devilért megya harc beadja rogert vagy alexet a 7ik pályán.a sorrendre nem emlékszem már amugy, de ezt a megoldást egy fórumon nem olvastam, meg ezt a dokisat se. Amugy még van valami , de nem emlékszem már :DJah igen, sokinál, ha counterhitben eltalálja a táncolása ( ilyen ruszki tánc, jacknek is van ) akkor valami kegyetlen élményben lesz részetek, :Dcsak végig kell támclmni az egészet, és nézni a másik kari reakcióját ár :D
www.youtube.com/aabyssx
Semmi közöm a céghez, akit linkelek, szóval nem reklám vagy ilyesmi, csak gondolom szólok, mert elég barátságos ár. Én most rendeltem meg! :P
gamertag: kenobita
A Tekken ota pedig szeretem Ken Ishii szamait! :-D (meg a ps2-es REZ ota; nah, az "eldobom az agyam gém" volt... :-D
Ha valaki tud a közeljövõben valamilyen Tekken versenyt, akkor az mindenáron tudassa, mert nagyon szeretnék egy jót harcolni a legjobbakkal<#vigyor3>#vigyor3> Ugyanis sajna a Tekken 3-at már nem nyomom mert very hardon is unalmassá vált a játék<#sir>#sir>nemrég szereztem be a Tekken 4-et de az sem bírja nálam sokáig Ultra Hardon sajna. Egyetlen ellenfelem csak a haverom, de már õt is nagyon kiismerem. Tehát ha lesz valahol verseny közöljétek tudassátok velem! Elõre is köszi <#wink>#wink>
Vki tud olyan honlapot adni, ahonnan letölthetem a Tekken 3-4. részét és a Virtua Figter 2-3. részét. Fontos lenne! Kösszi.
Ujabban egy-két betegebb techno-s, rave-es vmit is elhallgatok + 1-2 rockosabb light-osabb vmit is...(a jackass-körbe tartozo CKY pl. jo music-ot nyom... :-D)
BR2 metalmusics? Akkor tetszeni fog!
Bloody roar-t kiirom, és tolom...B.Roar2ben mit lehet kodolni? Karektereket? a végén megkapjuk az oroszalnt? Vagy uj mozdulatokat nem lehet kikodolni pl?
Tekken3ban milyen uj ruhak vannak? :-) Még csak félig-meddig nyomtam ki, sok gémmel jatszok egyszerre ps-en; uj ruhakat nem kodoltam ki, ha jol emlekszem tekken3-ban...pá!
D.<#wave>#wave>
A Bloody Roar2-ömnek 1etlen baja; h. RIP, single-playerben a legvégén kifagy (gondolom videjo jönne); az oroszlan kinyirasa utan... A RIP angol verzijo; viszotn anno vmelyik dvd-n van 1 full japan verzio...szted kiirjam? eltudok tajekozodni gémben ugy is? (elvegre verekedösgémröl van szo, pár szavas menükkel..) - (viszotn ha jap, nem fogja mondani a szökehaju csaj nemes angolsaggal, h. "you're sexy when you're in pain!" -navazze attol 2hétig visitottam!!! :-D)
Tekkent nem üti, viszont GRAF-ra naonszép+nagyfelbontasu(vagy annak hat); legalabbis naonteccik a gém..
Az a baj, h. "egyszerre sokat markolo"ember vagyok+minden gémkategoria érdekel; most épp FFVII-függöben+egyik legnagyobb gém, GT2; az igazi autofetisizmus+alazat..Imadom a japcsikat, vazze a GT2-ön latszik legjobban a töménytelen melo; még egy gémben sem (akarmilyen gémkategoriaban!!!)nem lattam ekkora munkat...(jo, talan GT4...a 700autojaval...a 2-ben csak "500" van; ami széttuningolhato...a sok versenypalyarol ne is beszeljünk.. :-D )
Nah, de vissza Tekken-ékhez, ez nem a GT2 forum, bocsi elkalandozasért...
Eddie és Hwoarang... :-D A kiskedvencek! Hwoarang rugasai..imadom... Eddie kapuera tancai...huh! :-D Persze Christie-nek jobban áll a kapuera... (mer' naobbak a csöcsei... <#wave>#wave><#integet2>#integet2> )(mondjuk a Fight Club-ban Meat Loaf-nak is naok csöcsei, mégse tetszett!!! LOL!)<#zavart1>#zavart1>
bloody roar ??? én is épp mostanság játszottam a 2. résszel 8) téllehg baromi jo a feelingje de természetesen a tekkent nem üti 8) én a Dr. B-t már nagyon soxor megkaptam,tudod h kell ? tekken force modban 4x végig kell vinni plusz legyözni a végén közvetlen a dokit. ezt csak azé irtam le hátha nem tudod hameg tod akko felslegesen járatom a pofám :D kedvenc szereplõ? jajj bazz legyen má nagyobb élet ezen a forumon . dinomano! tekken 2-t is vágod ? végig vitted már ?
Az 5.részt toltam havernal picit, durvaszép+ahhanyos... :-Dpá!
D.
hu de régen irtatok ide :-/ kihalt már mindenki? jellemzõ...végre találok hozzámhasonló tekken fanokat erre má senki nem jár ide 8((( mindenesetre hátha mégis olvassa még valaki szal...Pesten nem szokott lenni ilyen Tekken bajnokság ? nekem csak a 3ig van meg mert PS1em van =((( ha valaki csnáli valami házibajnokságot vagy tud valami nagy bajnokságrol irjon ide légyszi vagy az nekem : [email protected]
nekem kedvenceim : Xiaoyu,Eddy,Anna,Nina,Hwoarang
ja! meg van egy oldalam is aminmég nincs Tekken ,de lesz : www.kornmyspirit.gportal.hu
sziasztok
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Tekken 5 bajnokság szervezõdik Budapesten a 18.kerületben.Több fordulós lesz mivel a hely befogadóképessége elég kicsi,elõnyére váljon viszont egy kurva nagy projektor dolby hangzással.a nevezési díj 1500 Ft,a nyeremény egy névre
szóló kupa(elég nagy).Az elsõ három helyezett mindenképp nyer,többek között ps2-es játékokat(eredeti).A nagyon szerencsések pénzt is szerezhetnek.
akit érdekel a [email protected] írjon.minél hamarabb és minél többen írtok annál hamarabb kerül megrendezésre a verseny.Csak azok jöjjenek akik tényleg tudnak tekkenezni(aki nem hallott még a chickenrõl,az ne írjon mert vírust küldök vissza).