Tekken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekken 4 megvan, de nem nagyon jön be. Játéktermi sokkal élvezetesebb.

démonigyerek
én is játszottam vele, de már nem emléxem a nevekre

LordVenom
Bazzeg...ennyi tekken bajnok van itt? Én is imádtam a játékot,de azért hozzátok képest piskóta vagyok...
Egyébként a mindenkori kedvencem Bryen Fury volt...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tekken 5 bajnokság lessz pesten valamikor szeptember közepén, hogy pontosan mikor az ki lessz ide írva: www.jatekklub.hu . msnem: [email protected]
Tekken Tag megy valamilyen emuval???
sigmavirus1
hasznájjá EmuRaydent!

Viva La Virus1!!!

üdv skacok. honnan tudnék emut szerezni vagy hogy kell azt beállítani mert én tök hülye vok hozzá leszedtem már avgy 10-12 féle emut de nem mûködött a p1 es cd tuti jó volt. xp-m van szal elvileg mennie kell. nem tudjátok hol tok utánnajárni hogy mikor hol lesz tekkenbajnokság? itthon már mindenkit verek és kellene a kihívás. igaz teljessen más a tekken többi része már mint a 3 de még a tag az ami nagyopn hasonlít szinte ugyanaz.
meg van már a tekken 3 (ps1 emu-val megy) már csak az a baj hogy amikor vége a fightnak csak úgy lefagy. Írjatok léccccccci hogy hogyan lehet kiküszöbölni a hibát!!
köszönöm elõrre is
nem tudsz másik oldalt, me itt nem találtam tekken-re utaló jelet? de azé
köszike
sigmavirus1
http://superarena.uw.hu/

bár nemtom hogy hol kell tölteni még nem néztem át...:P

Viva La Virus1!!!

és a 3 emus verzióját honan töltsem le??(ingyen)
õneki is csak egy haverja adta oda dvd-n iso kiterjesztésben!!
nem, a barátom nem emuval nyomja henem daemon tools-al!!!
akkor a 3, nem tudod honan lehetne leszedni( ingyenesen )???
help, please!!!!!
Unknow
Szerintem Te a 3ra gondolsz...tudtommal a 4et nem viszi egy emu sem.
ingyenesen!!
emuhoz honnan lehet letölteni a 3, 4, 5 vagy a tagot?? elõre köszönöm
játszottam má az emulátorral, hát nem jutottam semmire, ez van sajna!! :(
sigmavirus1
Akkor az vagy egy szerencsésen beállított PS2 emulátor(bár ennek nem sok eséje van...) vagy valaki által nagynehezen átkonvertált nem hivatalos PC-s verzió!:P

Viva La Virus1!!!

De biztosan van valahol, me egyik haverom is gépen nyomatja a 4-et, meg má én is letöltöttem a demojat.
Unknow
Nincs és nem is lesz.
pc-re!!!
van tekken 3, 4 vagy 5 gépre egyáltalán???
Szevasztok tekkenesek!!!!
Nem tudtok vmi bajnokság félérõl?
azt gondolom hogy elég jól játszom, és itt már unalmas a helyi arcokkal.....
de ha vkivel össze tudnám mérni a tudásomat nekem az is megfelel(de csak Tekken 5)
[email protected] írjatok

sehogy
démonigyerek
a tekken tag-ban hogy lehet Dr.B.-t?

Meg tudnád adni a címet ahonnan rendelni lehet?
Seth
én már 2x is végigtoltam, de rohadtul nem maradt meg bennem hogy mit is adott. Lehet hogy a dojo pályát, de hogy új módot nem nyit meg az 100%

PSN ID.: Beegabor

Szerintem az egész tekken 4-el nem érdemes bajlódni. Nem ér annyit!
A tekken 5-öt nyomd, az sokkal jobb!
Sziasztok !

Lenne egy kérdésem.
Ha a Tekken 4 - ben végigmegyek a Tekken Force - on, akkor állítólag bead egy olyat, hogy Dojo mód - ot.
Tud errõl valaki, valamit ?
Érdemes kínlódni a Tekken Force - szal, mert egy kicsit nehéznek tûnik.
Köszi.
Ugorj ide!
jatekklub
Mikor és hol lesz ez a bajnokság?
Kár hogy tekken 5-ben lessz mert ma játszottam vele és eddigi tapasztalataim alapján nagyon nagyon szar!! De ez a véleményem még talán változni fog.
És velem mért nem akkar senki megûzdeni?
Sziasztok!

Allítólag a játékklub tekken 5 bajnokságot szervez!
Ha ez megvalósul, akkor ott a helyem. Indultam Megyei t3 bajnokságokon, és szereztem egy 1 és egy 2. helyet.
Már éppen ideje lesz, hogy teszteljem tudásomat egy nagyobb kaliberû versenyen is. Szerintem a survivalnak nem sok jelentõsége van abban, hogy ki mennyire jó játékos! Játszottam olyan játékosokkal, akik sokkal jobbak voltak nálam survivalban, és mégsem tudtak megverni.
A gép kiszámítható, még very hardon is.A survival nem ér fel egy versus móddal.

Jin!
Szeretnék megküzdeni veled!
Mint bajnok a bajnokkal.
Ha elfogadod a kihívásomat, akkor itt megtalálsz!
Hát én amenyit a videók alapján látam a T5-bõl az nem jött be anyira. De én a 4et is nagyon utáltam. Szerintem a következõ tekkenek egyik egy új tekken tag lesz legalábbis remélem.
Én egyik nõi karaktert se utálom.
Mért pont azokat kéne?
Neked kik a kedvenceid? (nem feltétlenül csak a T3-ból)

A T5 lesz szerintem a PS2-n kiadott Tekken-ek utsó része, azaz szerintem az új T, már csak PS3-n lesz nyitó game vmikor 2006-ban, vagy késõbb. Szerintem ez a T5 az év játéka lesz, és kihagyhatatlan, ezért az egy játékért akarok PS2-t venni...
Tényleg vki nem tud olcsón, új chipezetlen legújabb szériájú gépet???
<#kerdes>

Melyik nõi karaktert utáljátok legjobban T3-ban??? <#kerdes>

!!!!!TEKKEN™ 4ever!!!!! <#vigyor2>
KIváncsi leszek erre a T5-re aztmondják hogy jó de én nem hiném hogy felülmulná a TTT-t. Majd holnap meglátom.

!!!!!!!!!!!!!!!!!Tekken Tag Tournament 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......ironfist tounament
aabyssx
> Valahol olvastam olyasmit és tapasztaltam is, hogy a TTT lassabb, állítólag amiatt, hogy a Pal verziója szar, valami konvertálási hiba miatt... Te nem tudod véletlenül, hogy az Ntsc-verzió akko normális, vagy amiket belehet szerezni TTT-ket az mind olyan lassu, mint a pal??

Az NTSC TTT-k olyan sebességûek, mint az arcade gépek. Azzal nincs gond. A PAL konverzió volt csak igénytelen.
De a T4 már tökéletes sebességû (60 Hz módban ;).

Amúgy nem olyan gáz, a TTT sem. De ha megszokod a kombókat és az idõzítéseket lassú változatban, akkor kikapsz az arcade gépen...
(kb. 15% a különbség).

www.youtube.com/aabyssx

Soha nem mondanék nemet Tekken-re, de PC-n soha nem játszanék, senki ellen, mert én PC-n, nem csak miattam, hanem technikai okok miatt soha nem leszek olyan jó mint console-on. (de szerintem más se)
PL: Nem találtam (és nem vok egyedül) még olyan emu-t ami stabil fps-el menne, és azért az fps tekkenben nagyon nem elhanyagolható...
Valamint ha nem stabil az fps-érték, akkor több hiba pl akadás is elõjöhet. Eddig akit ismerek senkinek nem sikerült emu-t bekonfigolnia faszára, azaz Tekkenre. Valamint PC-n ha bill. - en játszol akkor nem tudsz minden move-t megcsinálni mert a bill.-tech. okok miatt nem tud annyit bevenni. Végül, én ha Tekkenezek akkor csak ORIGINAL PS joy-t használok és ez nálam elv, azaz nem fok se utángyártottal szarozni sem gagyival, pl T3-hoz mint, ahogy már mondtam csak SONY alapjoy (NEM AZ ANALOG). <#nemtudom>

Sajna a TTT-böl és a T4-bõl kimaradtam,de ami késik nem múlik...
Játszottam velük, de nincs PS2-m de arcade-on nyomtam eleget...
PS2-n azé jobb mint, arcade-on...
Én most csak a T5-miatt fok venni PS2-t és arra fok gyurni, de elötte még stexet kell rá összeszedni...
Ebbõl adódóan valószínü ha mek versenyre, akko az T5-lesz vagy 3, ha még van abból "nosztalgia" verseny, de ha meglesz a ps2-m akko nem kell sokat nyomni, hogy a T4 -be és TTT-be is hasonló formában legyek és akko ezekbõl is elképzelhetõ részemrõl verseny, akkár pécsen is...

<#wink>
Valahol olvastam olyasmit és tapasztaltam is, hogy a TTT lassabb, állítólag amiatt, hogy a Pal verziója szar, valami konvertálási hiba miatt... Te nem tudod véletlenül, hogy az Ntsc-verzió akko normális, vagy amiket belehet szerezni TTT-ket az mind olyan lassu, mint a pal??

!!!!!TEKKEN™ 4ever!!!!! The king of...........
<#kerdes>
Nekem sikerült beszerezenem egy sony joy-hoz hasonló USB készüléket beszereznem mindössz 1500ft-ért a hülye azért nem vagyok boltban. Igaz nem olyan jó mint az eredeti de ez is valami. Viszont lehet PC-hez kapni USB-PS'-2 joy átalakítót 3000ft-nek megfelelõ euro-ért de külföldrõl kel rendelni. Egyébként könyen meglehet szokkni a billenytyût és ha megszokod könyebb rajta játszani mint joy-on.
Mondom lessz itt Pécsen egy verseny de biztos hogy nem országos. (Szerintem nincs is nagyon országos. DE HE VAN AKKOR ENGEM IS ÉRDEKELNE)
Na akkor játszunk vagy nem??

Tekken Tag Tournament™ 4ever!!!
Én most a napokban, azaz tegnap elõtt poénból nyomtam survivalt, de 125nél abbahagytam, mert menni kellett, meg az a kedvenc számom (100 felett). Egyébként ha hatékony technikát találsz survivalra, és nem 1 percig tölt a géped 1 karaktert mint az enyém, amit elbasztak, akkor végtelen idõkig el lehet menni survival mode-ban. Ha nekem se kellett volna mennem tegnap, meg nem unom meg, az 1perc/char töltési idõt még eljátszogattam volna..... :)

Szívesen játszanék neten, de tudod nem szeretem a pc billentyüket, azaz szerintem nem lehet, azaz én bill. -en nem tok ugy játszani mint a joy-on. T3-ra szerintem a legjobb a SONY normál alapjoy-a!!!!!!

Jó a survival mode poénkodni meg rekordozni,de ez a mode nem feltétlenül azt bizonyítja hogy milyen jó az ember aki játszik, sokkal inkább, hogy a CPU milyen szar tud lenni és gépies.... (ez saját vélemény és T3-ra értem)

Visszatérve a versenyekre, tud valaki ilyesmirõl, hogy országos Tekken bajnokság vagy ilyesmi? Vagy vmi bajnokság ami itt van a "közelben" , és ha igen, akkor tudna válaszolni egy-két a versennyel kapcsolatos kérdésemre?? Elõre is thx 4 everyone! !TEKKEN™ 4ever! <#integet2>
Nekem survivaban 160an körül van a rekordom. Egyik haverom elvitte 999ig de nekem ahoz már nem volt türelmem
Kazuya nem akarsz velem egyet T3-azni neten? Igaz nekem csak egy 2. hely jutott egy kisebb versenyen de talán máltó ellenfél lenék.
Talán tavasszal lesz még egy verseny itt Pécsen Tagban ha érdekel.
Szeretnék gratulálni Jin! Nem semmi lehet megnyerni Tekken bajnokságokat. Ez idáig nem is tudtam, hogy vannak itt a "közelben" ilyen nagyobb szabású bajnokságok. Véletlenül azt nem tudod, hogy vannak-e magyar bajnokságok is, azaz nem megyei, hanem országos?
Én a T2-óta nyomom a gamet és az elsõ játékom volt ps-en. Eddig én sem találtam sok komolyabb ellenfelet és nagyon kíváncsi vagyok, mit tudhat egy ilyen 2xes bajnok, mint te. A versenyekkel kapcsolatban tudnál egy kicsivel több infót és részletet mondani, mert komolyan felkeltették az érdeklõdésemet... Megköszönném, ha megadnál egy e-mail címet ahol, el tudlak érni mert nagyon kíváncsi vagyok a versenyre és hogy, hogy zajlik pontosabban egy ilyen verseny. Remélem, egyszer össze tudunk hozni egy csatát T3-ban és majd T5 -ben. Elõre is köszi az infókat! (Mennyi a rekordod T3-ban survival mode-ban?) <#taps>
!Tekken™ 4EVER!
Nem akkar valaki tekken 3-azni velem a neten?
Nyertem már Tekken bajnokságot Jinnel, de érdekel a verseny. Csak az a baj, hogy én Pest Megyében lakom.

Tekken tag verseny Pécsen!!
Akit érdekel irjon: [email protected]
aabyssx
Ma már szinte ingyen lehet PS1-et szerezni...
BTW ha nagyon erõltetni akarod az emulátor témát, akkor az epsxe-t célszerû.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
BTW a Tekken 4-ben Jin csak parry-t csinál (amit nagyon sajnálok). De összességében jobb karakter lett.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hmm...
Én is Jin-el küzdök legtöbbet (Heihachi mellett). Kiváncsi volnék, hogy mi érek egy ilyen csatában...

www.youtube.com/aabyssx