Nyomtatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megtudni ,hogy valakinek van-e külső tintatartályos nyomtatója.Milyen tapasztalatai vannak vele?Az üzemeltetése ,hogy jön ki anyagilag stb.
Gondolom ott a nyomtató fej élettartama ami gond.Meddig bírja?mennyibe kerülhet a cseréje?
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Lehet, hogy a modememre nem tud csatlakozni a nyomtató? Ez ilyen UPC router+modem egybe, bár minden más tud csatlakozni, csak a nyomtató nem... :(
Van ötletetek mi lehet?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
1.34576mp alatt:
There will not be Windows 7
printer driver support for your product. If
you have Windows 7 on your computer
you might like to consider upgrading your
printer or multifunction product to one that
is supported by Microsoft Windows 7.
All hail the double x!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Olyan tintasugaras nyomtatóra lenne szükségem ami
- tudja kezelni a 200 grammos fotópapírt
- Bírja a heti 3000 oldal nyomtatást
- Színes
- Margók nélkül, full bleed nyomtat
- Kiegészíthető CISS rendszerrel
- A4-es
- 10 PPM-et meghaladja
- Plusz pont ha tud 2 oldalra nyomtatni
Bármi javaslat érdekel. Egy ilyet néztem ki, de nem vagyok biztos abban hogy ez képes margók nélkül nyomtatni
Nyomtatót vennék! Lézereset! Csak feketét! Színes nem érdekel.
Mégis honnan induljak ki! Sajnos nem vagyok otthon a nyomtatok terén! Annyit tudok mondani, jó lenne ha újratöltési lehetõsége lenne! És az ára ne menjen nagyon 30000 ft fölé.
Valaki tud segíteni ebben a témában?
Amúgy nyomtat, fénymásol, mindent megcsinál. De erre nem reagál. Win 7 van a gépen, tûzfalnál beállítottam a kivételek közé a nyomtató programját, de továbbra se mûködik.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szerintem ezt nem éri meg javíttatni, így arra gondoltam, hogy egy új tintasugaras nyomtatóra kellene beruháznunk és ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen legyen.
Fontos kritériumok:
-nyomtató és szkenner is legyen egyben, sok másolnivalóm szokott lenni.
-automatikus kétoldalas nyomtatás (gyakran nagyon sok dokumentumot kell kétoldalasan nyomtatnom és manuálisan az rengeteg plusz munka lenne)
-CD/DVD nyomtatás
-fotók, fényképek nyomtatása (bár ez a legkevésbé fontos)
Tulajdonképpen ezek lennének a kritériumok ami alapján szeretnék egy nyomtatót vásárolni.
Ötletek, tippek? Miket ajánlanátok ezek alapján?
Ma vettem egy Epson Stylus S22 nyomtatót.Kérdésem az lenne,hogy kb hány A4 szöveges oldalt tudnék vele kinyomtatni mielött kiürülnének a tintapatronok?
Illetve HP PS 6510 között hezitálok. ami meg ugye 4 patronos és olcsóbb is bele a tinta.Ennél mennyi nyomtatható egy tinta pack al?
hm... szerintetek nagy különbség van képminõség között, /(fotónyomtatásnál) dslr géppel készült képek
/
Nem tudom jó helyre írom-e (de remélem igen így bátorkodom kifejteni).
Kéne egy kis segítség, mert barátomnak nem megy a távoli eléréses nyomtatás.
Van egy TP-Linkes routere (vadonat új) és az rendesen funkcionál meg minden, de van egy HP Deskjet 2050-es nyomtatója és azt szeretné hogy a laptopjáról (amin XP van) tudjon nyomtatni/szkennelni úgy hogy alapvetõlég be van dugva az asztali gépbe a nyomtató (amin viszont win 7 64bit van) és már nézett csomó beállítást meg oldalakat is, de nem sikerül neki.
Ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném.
Nyomtató vásárlás elõtt állok.Kinéztem eg HP 2054A típusú multifunkciós nyomtatót.Szerintetek milyen?Megéri?Eredeti patron is olcsó hozzá.
Nyomtatóval lenne egy olyan problémám, hogy feltelepítem a nyomtatót, a gép látja is érzékeli, hogy az USB kábel csatlakoztatva van, ha nyomtatni akarok, akkor kapok egy üzit, hogy a kommunikáció nem lehetséges a nyomtatóval! Ezen kívül mindent bírok csinálni. A nyomtató egy Dell AIO 922 Photo Printer, csak Vistáig van hozzá illesztõprogram és a win 7 minden zokszó nélkül elfogadja! Mi lehet ilyenkor a gond??? Valakinek valami ötlet? Segítségeteket köszi!
Van egy HP c4180 as nyomtatóm és a következõ hiba áll fenn vele kapcsolatban: Elõfordult már hogy nem eredeti HP patront vettem bele, azonban ugyan olyan szépen dolgozott mint eddig, nem volt vele probléma.
Aztán egyszer bekapcsoláskor a következõ hibát írta: Vegye ki és ellenõrizze a színes patront. Kivettem, visszatettem, semmi, kivettem megtisztogattam, visszatettem, semmi. Ugyan ezt vagy 100 szor. Volt hogy 1x-2x sikerült vele nyomtatni amikor nem jelentkezett a hiba, de álltalában fél óra szívás után sikeredett megoldani ezt.
Jó, biztos rossz a nem eredeti patron, vegyünk bele egy eredeti HP színes patront. betettem, mûködik. Remek. Aztán pár nap múlva bekapcsoláskor újra elõjött a probléma: Vegye ki és ellenõrizze a színes patront. Kivesz, betesz, kivesz, tisztogat, betesz x100. Semmi eredmény.
Most már néha se jó.
Szkennelni tudok, valamint ah kiveszem a színes patront akkor tudok fekete fehérbe nyomtatni.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ha van valaki aki tud segiteni kérem irjon az alábbi problémám kapcsán: Canon Pixma 4600 nyomtatomon felváltva villog a zöld és a sárga lámpa 12 szer. semmilyen feladatot nem csinál.
Mi lehet a hiba.
Üdvözlettel M.J.
06209758051
Vele kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Mindenképp lézeres, multifunkciós jöhet számításba, ezért esett erre a választás.
Nincs valakinek hp F300 nyomtatóhoz telepítõ lemez magyar nyelven? Sajnos az enyém kettétört és esetleges hibáknál mindig küszködök.
Legyenszives ossza meg velem ,kérem! Valszeg az F széria lemeze is jó volna
F390-ig.
A HP Photosmart F300 Software and Drivers kellene nekem!
Elõre is köszönöm
Ezt néztem ki magamnak, szerintetek jó vétel? Vagy tudtok egy másikat ajánlani, max 25ezerig? Elõre is köszi
Vagy tud valaki olcsón nyomtatópatront?
De ha nagyon kiváncsi vagy akkor ittutánna járhatsz :)
ne legyen túl drága és OLCSÓ legyen bele a patron!
szerintetek ez a Canon PIXMA MP280 jó lenne ilyen célra? fõként csak sulihoz nyomtatnék, szóval feketével. max néha 1-2színes, de a szkenner kell. köszi szépen elõre is.
minden választ/ötletet szívesen várok ;)
cibus
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Ha van valami fejlemény, nyugodtan oszd meg velünk <#email>#email>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
A közeljövõben nyomtatót szeretnék majd vásárolni,és két fajta típus között vacillálok,szerintetek ezek közül melyikre érdemesebb beruházni?
Ez:
Canon PIXMA MX360
vagy ez:
Canon PIXMA MP280
Akinek van esetleg tapasztalata e nyomtatókkal kapcsolatban,az ne foglya vissza magát,ossza meg velem!<#dumcsi>#dumcsi>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ha van kotyogós kávéfõzõd, érdemes lenne próbát tenni, és a gõzével kigõzölni a fúvókákba száradt festéket.
Tintasugaras nyomtatónál fennál a fúvókák beszáradásának veszélye, ezért érdemes kb. kéthetente egy windowsos öntesztet nyomtatni, ami a színes és a fekete fúvókákat is meghajtja, de mégsem pancsolsz el vele egy fél patron festéket.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Van egy epson sx215 típusú nyomtatóm. A helyzet az, hogy 2 hónapja kifogyott a fekete patron, én pedig vettem egy utángyártottat, ami nem túl sokáig muzsikált. Most vettem egy egész pakkot, minden színt, viszont (nem meglepõ módon) a fekete nem hagy nyomot, csak a kidobja a fehér papírt és nem nyomtat rá. Gari már nincs meg, de gondolom az amúgy is ugrana, viszont lehet ilyenkor tenni valamit?
Kellene nekem egy max 15.000Ft-os nyomtató. Semmi extra kívánság nincs, tudja az alap dolgokat (scan/fénymásoló/színes<#idiota>#idiota>), ha tud wifit, az nem hátrány. Milyen típust nézegessek?
Van most egy régi HP, az azon szerzett tapasztalatok alapján annyi követelmény lenne az újjal szemben, hogy a windows start nem tartson tovább a nyomtató kínlódása miatt, ne fusson háttérben fölös program.
Ha sikerült beröffenteni a rendszert, nyugodtan írd meg.
A wifi nagy ellensége a panel a Faraday-kalicka miatt, így ha gyenge a jelerõsség, érdemes a router pozícióját módosítani, illetve nagyobb antenna után nézni. Családi ház esetén, fõleg ha ugyanazon a szinten van a két szoba, valószínû, hogy viszonylag hamar be fogod tudni lõni a rendszert.
Kinéztem egy olcsó wifi-s HP3050-as nyomtatót.
2 laptopról (két külön szobából) szeretnék a nyomtatóval nyomtatni.
Ezzel kapcsolatban pár dolgot kérdeznék.
Ezt a nyomtatót bármilyen WiFi-s routerrel lehet üzemeltetni, vagy csak olyannal, amelyik kezeli a nyomtatót is.
Az egyik laptopot usb kábel segítségével, míg a másik laptopot egy másik szobából WIFI-n keresztül szeretném mûködtetni.
Lehetséges ez a megoldás ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Persze semmi szín alatt (haha) nem ajánlok 1x ezer forintos kategóriából tintasugaras nyomtatót, hiszen a patron kapacitása nagyon kicsi, cserébe egy új szett általában felér egy új nyomtatóval.
Akkor már egy 20-30 rugós mono lézernyomtató, és azzal addig nyomtatsz, amíg be nem penészedik a toner <#vigyor1>#vigyor1>
nincs olyan nyomtató, ami bírja a havi egyszeri nyomtatást? (mátrix igen, de olyat fogni manapság...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nemkell sokat nyomtatni 2 mondat aztán kész. Én sem nyomtatok túl sokat és sokáig bírja ....
Segítség kellene - itthonra kellene egy nyomtató, a mostani tintasugaras helyett.
Epson stylus D68 van, de mostanában kb. havonta egyszer használjuk, akkor is fõleg szöveg nyomtatására - emiatt rendszeresen beszárad, így "pillanatok alatt" elfogy a tinta belõle, nagyon drága a fenntartása.
Kellene valami olyan nyomtató, ami jól bírja az ilyen ritka használatot, és egyébként se túl drága.
Ötletek? Lézerest?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.