Nyomtatók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 200-as végzõdésüek patronja chippet tartalmaz és így kisé körülményes a töltésük, cseréjük.Tudomásom szerint már megoldható az utántöltésük,de olvass utána..
Az ár annak függvényében változik ahogy emelkedik a modelszám, hogy milyen gyorsan, mennyi idõ alatt nyomtatnak ki egy oldalt.felbontás is elõjön és szolgáltatások köre is ezzel együtt emelkedik.pl van e rajta lcd kijelzõ és hasonló számomra lényegtelen dolgok.(valaki ezért van oda)
A lényeg, hogy a legkisebb modellel is tökéletes nyomatokat tudsz csinálni.
A fej takarítása nagyon egyszerû ha véletlenûl a szoftveres nem mûködne már, akkor langyos víz alatt problémamentesen tisztithatóak a canon fuvókái.
Alapjában véve egy nagyon jó kis széria a canon termékkjnálatában a 4000,5000,4200 és a többi cumó.Vétele ajánlott.

Oh, es a nyomtatot tobb evre vennem, szoval fontos, hogy "idoallo" legyen 😊
Sziasztok, eddigi elso nyomtatom megvasarlasat tervezem, kellene egy kis segitseg. Kineztem magamnak egy parat a Canon modellek kozul: PIXMA 4000/4200 5000/5200. Mivel teljesen amator vagyok nyomtato teren, nagyon megkoszonnem, hogy ha valaki elmagyarazna mi a kulonbseg (a felbontason es a sebessegen kivul) az emlitett modellek kozott, mert a canon oldalon nem igazan ertettem a specifikaciok kozti kulonbseget. Kicsit visszaolvastam itt es lattam, hogy Silent ovaintett valakit a 4200/5200-es modellektol, mert "chip" van benne, ami egy ido utan leallitja a nyomtatot?! Szoval ez a resz nekem nem igazan tiszta, mi is ez a chip dolog?

A nyomtatot otthoni felhasznalasra, foto/kep/dokumentum nyomtatasra vennem meg, ha ezek a modellek "tulhaladottak" ezekhez a celokhoz, azt is mondja meg valaki, mert akkor nem fizetek ki ennyit erte 😊

A valaszokat elore is Koszonom!
Valaki tudna válaszolni<#integet2>
elég hamar be kéne szerezni a cuccot!!
Sziasztok! Nyomtatót szeretnék venni, de fogalmam sincs hogy mit érdemes, milyen árak vannak! Léci segítsetek. Mi jobb lézeres, vagy patronos milyen árkategóriák vannak? Hol érdemes? vagy tudtok vmi jó oldalt ahol van sok infó!
Elõre is köszi a segítséget!!
tegyé fel tiny xp-t <#vigyor1>

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

na akkor megállt a tudomány.még hasonlóval sem találkoztam.

Az adott, hogy office alatt alapértelmezett, sõt úgy is csinál mintha nyomtatna, szóvla a fej is megy, csak épp tintát nem visz a papírra. de nem office progiból simán gyom mindent. Acrobatból és wordpadból sem nyomtat! Fura már fejtisztítást, szín harmonizálást, szóval mindent csináltam de semmi! Corel photoshop bármit. feketét- fehéret. Hp5740 es nyomtató és canon lide35 scanner.
Ha van még valami tipp azt köszönöm.
Állítsd be affice alatt,hogy a a HP legyen az alapértelmezett nyomtató.

Sziasztok kérlek segítsetek. mióta a canon scanneremet feltettem nem nyomtat office programokból a hp nyomtatóm. Corel, photoshop, stb. tökéletes. újrainstaltam, de semmi. Elõre is köszi.
ja ez a tuti módszer! nagyon bejött

Na ez baró😊
Örülök hogy segíthettem😊

mostmár mindkét patron szépen produkál 😊

izb a módszered kíváló! ezer hála, csak még 1x átkellett mosnom, meg nyomtatni kellett párat, hogy átnyomja a maradék vizet a fúvókából és aztán már jött a tinta szépen 😊, köszi szépen!

Na látod akkor elszállt a tudomány...
Atomot neki

de nekem azeredeti és az utángyártott is u.azt produkálja 😞

Nekem is volt ilyen,mikor szar minõségü utángyártott patront használtam.
Egyszer volt fekete tinta,egyszer nem.
Agyamra ment.
Viszont minõségi utángyártottal ez a hiba megszünt.

hülyét kapok ettõl a fostalicska canontõl

megvizsgáltam a keretet. átengedi a tintát, de mégsemnyomtat feketén. viszont a fúvóka ellenõrzésnél megjelenik a fekete csík is a tesztnyomtatásnál. de normál windowsos tesztnyomatatásnál nem nyomtatja fejetét és wordben sem. másik wondows alatt is ugyanezt produkálja..

oks let's give ot a try

Fogod a keretet,és meleg víz alatt átmosod.
Elviekben nem lesz semmi baja az elektronikának sem.
Nekem is Canon nyomtatóm van,és anno érdeklõdtem ez irányban,és nagyon sok helyen ezt a módszert ajánlották.
Álítólag jó módszer.

Sziasztok van egy Canon S600-as nyomtatóm, ami túlélt egy hosszabb utat, 750km 😊
És azóta nem akar feketén nyomtatni? Lehet hogy a tinta megfolyt és mivel a canon patronok ebben a hülye keretben vannak (ezért szeretem jobban a hp-kat) ezért a keretbe szépen beleszáradt 1 kis tinta? Mivel lehet kitisztítani? Alkholol gondolom kevés, mert az még a tintát se mossa le.. Lehet kéne háztartási benzint szereznem?? Any idea?

Szerintem Epson-t vegyél, abba most van olcsó utángyártott patron! (1000 ft/db alatti áron!)

www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)

Jaffa 2843
Hi! Nem tudna ajánlani valaki egy jó kis multifunkciós készüléket 30-40k körül?lényeg hogy színeset nyomtasson, szenneljen, memóriakarit olvasson.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Azért elég durva utángyártott patron árakat írtok... (vagy csak nálunk túl olcsó? <#conf> )

www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)

CoolStuff
Thx a tippeket!

😄DDDDDDDDDD

Viccen kívül... szilveszteri meglepi egyik része egy pénz égetés lesz, amit nyomtatni szeretnék!😛
De nem arra kell a nyomtató... szép is lenne... 50 eurósokat nyomni... nyámi!😄

Télleg, azok hány dpi-s nyomit használhattak?<#idiota>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hmhm
Tintasugaras nyomtatóknál a legtöbb a papíron múlik. Ki kell tapasztalni hogy melyik a jó papír, amin a tinta jól szívódik be, de nem lesz placsnis, stb. Több féle márkát a normál fénymásoló papírból nézz végig nyomtatva.

Fenntartási költség függ attól hogy mennyit akarsz nyomtatni. Érdemes olyat nézni, aminél a színek külön cserélhetõk, mert általában nem egyszerre szokott elfogyni, és akkor pazarolsz ( HP k nál általában egybe vannak a színtartályok ). Egy garnítúra festék, mostani Canon omba belekerül színenként kb 3 K ba, ez összesen 12 ezer forint. Szal annyira nem olcsó dolog. Utángyártottat tudsz venni, ezek is használhatók, csak be kell kalibrálni a színeket hozzá, mert némelyik picit eltér a gyáritól, de kijösz egy gyárinak az árából mind a 4 színre.

Nagyon jó nyomtató dpi-jét lézerben keresd...

Pénzpapírt tudtál szerezni ? 😮

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

CoolStuff
Thx a választ!

5-6k... nem hiszem, hogy nagyon sok...

Hány dpi-tõl nyomtatható jó minõségû kép?
Jó minõség nálam ott kezdõdik, hogy nem pontokban nyomtat, hanem egybefüggõ a kép!😄

És kb mennyi egy mostani nagyon jó nyomtató dpi-je?

Esetleg valami ajánlat, hogy milyen nyomtatót érdemes venni, aminek jó ár/érték/fenntartási költség aránya van? Szinte csak sima, nem fotó papíros, de színes nyomtatáshoz kéne...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

"De most tényleg... jó ez a dpi érték sima papírra való színes kép nyomtatásához?"
Tökéletes..
Inkább az után érdeklõdj hogy a fentartása mennyibe kerül..
patron fronton

CoolStuff
Hi!

EPSON STYLUS CX 4700 multifunkciós készülék

Nyomtató (5760 dpi), scanner (1200 dpi), kártyaolvasó egyben. Számítógép nélkül is nyomtat memóriakártyáról.

Róla mi a véleményetek?

5760*1440dpi... ezzel már lehetne pénzt nyomtatni?😄

De most tényleg... jó ez a dpi érték sima papírra való színes kép nyomtatásához?

WOW
Köszi.Most már értem.

Számolja a nyomtatást és egy idõ után letilt, és a chip a patronban van.
Lehet hozzá kapni nem hivatalosan chip kinullázót,de ha találsz a Pixma sorozatból még 4000-est vagy 5000-est akkor érdemesebb inkább ezek közül valamelyiket megvenni.

Ja ja profi minõségben nyomtat dvd-re is.

WOW
Még egy kérdés.Nincs chip benne.Ez mit jelent?

WOW
THX!Ez tud DVD-t vagy CD-t nyomtatni?

Ha találsz még valahol Canon Pixma 4000-es modelt,akkor ezt melegen ajánlom.
Nincs chip benne mint a 4200 modelben,és frenetikus minõségben nyomtat.

WOW
Sziasztok! Otthoni használatra szeretnék színes nyomtatót venni, kb 30e forintot szánnék rá. Tudtok valami jót ajánlani?

Jó kérdés 😊 Ez a reklám a honlapon

Még nem feccoltam bele semmibe, csak érdeklõdöm van -e ilyen tapasztalata valakinek.

"80%-os a megtakarítás"
mihez képest???

Miért nem vettél mondjuk Canont pixma sorozatból egyet?Ugyanis ott nem szívsz ilyen marhaságokkal,mint chip meg hasonlók.
Nem kéne itt pluszban még belefeccolnod ilyen marhaságokba...

Üdv
Valaki próbálta már ezt a CISS technológiát?
Itt részletesen leírják és nálunk is belehet szerezni.
Elsõre húzós az ár, de szorzás osztás után azért elfogadható.
Az én esetemben Epson R200 6x100 ml tinta, 6 db patron+csövezés és a végtelenített chip 26 000 pénz. Ez utántöltött patronhoz viszonyítva kb. 670 Ft/db árra jön ki. Az eredeti patront már nem is számolom, az írások szerint 80%-os a megtakarítás.
Sz@rügy, ha nem bírja a nyomtató. Mármint a strapát.

ReTeK
és gondolom a patron sem hp árkategória ?

tervezem hogy lexmark nyomtatómat lecserélem epsonra vagy canonra, R300 vagy egy C.Pixma (hp szóba se jöhet nem akarok patronra egy zsák pénzt kifizetni, lexmarba is 7k csak a fekete )azt hallottam szépen nyomtatnak és a gyári parton se olyan drága

Sziasztok! HP 6540-es nyomtatóban gondolkodunk. Van valakinek tapasztalata róla?

hello,van egy hp 1010-es laserjet-em, nyomtatáskor beleragadt a lap(konkrétan 3 lapot húzott be és bentragadtak), nem tudjátok, hogy mi lehet a baja?
Sziasztok! Csak kellemes tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.
Világ életembe, Hp nyomtatót használtam, volt 690C-m, volt 2000 C Proffessional, most viszont egy Epson Stylus Photo R300-ast vettem, és meglepõen csalódásmentes volt az elsõ használat!
Elõnyként emelném ki, a felbontását, a takarékossáágát, nagyon csendes, gyönyörû fotókat nyomtatott a 23 ft-os glossy aro-s fotópapírra is, és mindenféle fireware csatlakozója van. Tud nyomtatni cd-lemezre, és lehet használni a számítógép nélkül is.
Egyszóval régen nem voltam ilyen elégedett a nyomtatómmal.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ja, és fekete és színes is érdekelne, de a színes fordítva, mert abból már az újabb, 3550-hez vennék festéket, és azzal tölteném a 840-t is.

Hi all!
Próbált már valaki HP DJ 3550-es nyomtatóba való patront újratölteni HP 840-esbe való festékkel? Mert nekem 840eshez van 1 liter festékem, és nem tudom hogy mûködne-e a dolog egy 3550-esben? Amúgy vettem InkTec feltöltõ készletet a 3550-eshez is, de fõleg a mûanyag miatt amibe bele kell illeszteni a patront.

Szines HP-patronba fekete tintát nyomtam, alul nem jön ki!Légzár, szûrõdugulás, kapillárcsõ-dugulás? (Belefújtam felülrõl, kitettem a napra - ekkor a maradék színes kezedett el folyni - vákuumba tettem, felülrõl kijött a fekete, a fúvókán egy szem se). Mit tegyek?
cicai
Sziasztok!
Legyetek szivesek mondjátok meg nekem, hogy az után gyártott patron és eredeti között mi a különbség?
Nagyon köszönöm a választ.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

KOnica Minolta 1300w lézerrrõl van valakinek komolyabb tapasztalata?