Nyomtatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a véleményetek róla?
Milyen nyomtatót tudnátok nekem ajánlani 10-25-ezerig ami tényleg jónak mondható??
Ja és alapból van olyan nyomtató amibe a patron újratölthetõ?
Next PC upgrade: 2022
Mi a különbség a lézer és a sima nyomtató között? Mi az elõnye a lézernyomtatónak? Melyik csinál jobb minõségû képeket?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
van egy epson nyomtató, és egy beszáradt fej. ki lehet valahogy házilag tisztani, hogy ne legyen beszáradt? vagy ki lehet egyáltalán tisztitani? és ha ki lehet akkor a benne levõ patront vissza lehet még tenni? mert még teli van.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Szeretnék dvd borítokat nyomtatni hasonló kellene mint egy gyári vékony de fényes papír (nem foto papír).
Hol lehet ilyet venni milyen néven keressem???
thx
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Azt szeretnem kerdezni,hogy ilyen utantoltot vagy utangyartott patront lehet venni barhol?Nekem egy Lexmark Z601-esem van,ehhez lehet kapni ilyet ?Mert a 8 rugos patront kicsit sokallom! 😞
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://www.ebolt.hu/category1801.html
http://www.google.co.hu/search?q=cache:H5anv0t9cUwJ:www.aqua.hu/index.php%3Fm%3D28%26cs%3D14+Epson+Stylus+Photo+R200+&hl=hu&lr=lang_hu
http://www.edpland.hu/arlistak/epsonarlista.htm
http://www.dvs.hu/Sulinet.html
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Epson Stylus Photo R200 37.000 bruttó
Vannak különleges cd-k, dvd-k, amire ez a szörnyeteg is dolgozik, de ebbe csak egy cd ha fér, bõven elég. A cuccot meg majd géppel megírom, a nyomi csak nyomtasson. Láttam már ilyesmit, de dögöljek meg, ha tudom, hogy hol 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sõt talán még az sem tûnt fel neki, hogy bezártad...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondjuk jogos, mert itt van ez de ha már ennyit gépeltem ne vesszen el:
Nos én egy i350-et vettem sulinetben a télen, ami nem sokban különbözik az i250-tõl csak tud keret nélküli fényképeket nyomtatni és van elõl tálcája a kijövõ lapnak.
Ez az i455 nekem nagyon tetszik, most ha minden igaz ezt láttam sulinetben és ugyanannyi, mint amennyiért az i350-et vettem akkor és szívesen lecserélném erre mert sokkal design-osabb kívülrõl. 😊
De elvileg belsõben semmi különbség nincs köztük szóval osztom az észt (i350 tapasztalatok, elvileg i455 teljesen ugyanaz csak máshogy néz ki de cáfoljatok meg ha nem):
- Kicsit hangos a picike de ez engem pl. nem zavar.
- Külön nyomtatófej van a tintapatronok csak tartájok cserébe nagyon olcsók (eredeti fekete ~2000ft eredeti színes ~3500ft az utántöltötteknek az ára kevesebb, mint fele).
- Elég profi a fotópapírra történõ minõségi nyomtatás, az A4-nél kisebb fotópapírokra tényleg keret nélkül nyomtat ha jobban megnézed a képet azért észrevenni, hogy nem laborba készült de abszolút korrekt a minõsége!
- A4-esre is egész közel tud nyomtatni a kerethez ezért kivitelezhetõ vele pl. dvd borítók nyomtatása ami pl. a HP nyomtatóm (640c) képességeit meghaladta, mert nem tudott annyira a lap széléhez közel nyomtani, hogy ráférjen az egész kép.
- Canon nagyfelbontású papírra (ára kb. 2000ft / 50lap, más gyártótól lehet, hogy van sokkal olcsóbb és az is ugyanolyan jó) legjobb minõséggel olyan dvdborítót nyomtatok (ha jó minõségû a kép) hogy nem mondja meg róla valaki ha nem tapogatja meg, hogy nem eredeti.
- A kis tintapatronok (~8ml színes, ~3x8ml színes ha nem tévedek) egész sokáig bírják. Egy patronnal nyomtattam 3-4 fényképet legjobb minõségben, kb. 8db dvd borítót (kb. A4-es oldal) legjobb minõségben és kb. 20 cd elõlapot és utána kezdett csak jelezni, hogy kezd csökkenni a tintaszint (ezt csak a nyomtatások mennyisége alapján jelzi kb.-ra ekkor nem árt beszerezni egy új patront ha kifogy azt majd a nyomtatásnál fogod meglátni) de még ezután is meglepõen sokáig bírta.
- A HP 640c-hez képest villámgyors, nyomtattam vele egy ~60 oldalas dokumentációt vázlat (leggyengébb) minõségben csak úgy szórta ki egymás után a lapokat és ugyan látni, hogy itt kevesebb tintát használ de még bõven jól olvasható. (asszem gyárilag az i350 16lap/perc az i455 pedig 18lap/perc).
Szóval eddig 3 nyomtatóm volt ezzel együtt egy Epson Stylus Color 200 majd egy HP Deskjet 640c de ez messze jobb náluk mégha külsõre ez elég "eldobható design"-osnak is tûnik de tudásban és árhatékonyságban a legjobb.
Ja elfelejtettem az i455 annyit tud még pluszban, hogy asszem közvetlenül digifényképezõrõl is tud képet nyomtatni.
Szerintem nyugodtan vedd meg.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szerintem vegyél vagy 10-20 lézernyomtatót az elég lesz....
Amúgy meg, szerinted mennyi idõ 100 000 cucc kinyomtatása.....
Na jó számoljunk 10 mp-cel ez akkor egymillió mp ami 16667 perc ami 277 óra....
Vagyis neked több mint 10 nyomtató kell....
Ilyen szinten kb nyomdagép érdemes....ecsém ennyit még pár napilapból sem nyomtatnak.....nyomdagéppel
Vágjál be pár klafább lézernyomtatót, úgy fél millából meg is lesz a nyomtató+hozzá kb annyi gép mert nemtom hogy lehet eccerre egy géprõl több nyomtatóval nyomtatni............
Bátor vállalkozás
nyomdagépeket találtam köszi a segítséget.
Házidolgozathoz keresek nagyteljesítményû nyomtatót, ami akár 100 ezer számlát ki tud nyomtatni NAPONTA!!!!A google nem talált semmi hasonlót.Kép,paraméterek és leírás kellene.Ha vki tud olyan webcímet,ahol vannak ilyenek ,kérem segítsen!
köki
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Valakinek van ötlete, hogy tudom eltüntetni a felugró ablakot?
Xp-m van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyébként a mostani nyomtatókba már nem szárad be a tinta, tehát ettõl semmilyen márkánál nem kell tartani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A keret nélküli nyomtatást meg úgy értettem, hogy lehet hozzá kapni direkt ~10x15cm méretû fotópapírt és ha arra nyomtatsz már teljesen olyan lesz, mint egy fénykép és nem is kell 15k-ért papírvágó amivel szépen kinyisszantod a képet a papirból. Ára kicsit borsos volt igaz (2990ft 20db) de egy próbát megér. Nagyon szemeztem még a Canon i560-al (azt hiszem ez a tipusszám) egészen addig, amig meg nem tudtam, hogy 50k fölött van.
Eddig két nyomtatóm volt (egy Epson és egy HP) és mindkettõben beszáradt a színes tinta nyomtatófejestõl és egyikben sem tudtam többet szinesen nyomtatni, a hp-m még megvan addig használom amig bírja bent a fekete tinta.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Beraksz egy A/4-es fotópapírt, mert csak olyan van, belerakod és kinyomtatod Win XP beépített fotónyomtató progijával és utána 15000-ért kapható papírvágóval kivágod. Ha azt írták, hogy 10×15-ös fényképet nyomtat, akkor az valami parasztkábírás lehet 😊
Más. Megkértek, hogy egy gyereknek karácsonyi ajándéknak válasszak valami jó nyomtatót. Kicsit utánanézegettem és a Canon 350i-t ajánlottam neki, pont volt az egyik üzletben.
az ára ~23k. Tud pl. 10x15-ös papírképet nyomtatni keret nélkül és azt hiszem 4800x1200-as felbontása van. De amin legjobban elcsodálkoztam, amikor kérdeztem, hogy mennyi hozzá a patron és esetleg az utángyártott.
A _gyári_ színes patron 3500ft körül van a fekete pedig 2800 körül, de ebbe két patron van!
Hogy lehet ilyen olcsó? Én hozzá voltam szokva a ~8-10k-s patronárakhoz, utángyártottban meg kb. fele.
Komolyan mondom nagyon elgondolkodtam, hogy nekem is kéne egy ilyen. 😊
Bár amik eddig voltak (egy Epson Stylus Color 200, Hp DJ 610c ez van most) azoknak mindig beszáradt a színes patron vagy a fej, mert egy idõ után egyiket sem tudtam használni.