Nyomtatók
← ElőzőOldal 16 / 16
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az Epsonokat is nézd meg. Én most vettem egyet és baromi jó (Epson Stylus cx 5200).
Ja mégvalami. A Lexmarkot valahol 2400 dpi-snek valahol 4800-asnak irják....melyik a valós???????????????-bár két szinben is van-
Akarok venni olcsó 4800-as nyomtatót. Két jelentkezõ van a Lexmark Z601 és a Canon i250. Elõbbi alapból olcsó és a patron se drága hozzá a másikhoz se drága a patron hát még az utángyártott-800Ft a szines-
Csak a kérdés hogy jó-e az utángyártott illetve a Z601-es?
Csak a kérdés hogy jó-e az utángyártott illetve a Z601-es?
Véletlenül sem akarok senkit sem megbántani, de szerintem butaságokat beszélnek, akik a márkákat fikázzák, már bocsánat a kifejezésért.
A Canon és a HP is csúcsminõségû, nekem saját tapasztalatom nyomtatóban csak a HP-val volt, a régi HP-ban be is száradt a patron, az újban már nem.
Az új Canon biztos épp olyan jó.
Ha most vennék újra HP-t vennék, de nem azért, mert a Canon szar, bizonyára nem az.
A Canon és a HP is csúcsminõségû, nekem saját tapasztalatom nyomtatóban csak a HP-val volt, a régi HP-ban be is száradt a patron, az újban már nem.
Az új Canon biztos épp olyan jó.
Ha most vennék újra HP-t vennék, de nem azért, mert a Canon szar, bizonyára nem az.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
canon szar, beszárad hamar, tintasugaras nekem is canon, utálom is.
minõségi termékek: hp epson.
minõségi termékek: hp epson.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Köszi mindenkinek a hozzászólást. Azt hiszem maradok az eredeti elképzelésnél és megveszem a Canon i550-et. A patron igaz tényleg nem túl olcsó, de talán utángyártott is megteszi majd néha.

Akkor te mit javasolsz?Max. 28E-ért.
HP-t soha
drága a patron és az utántöltött vagy az utángyártott használhatatlan, csak az original megbízható
Canon jó, állítólag 1kéert utántöltik és úgy hogy utána nyomtatni is lehet vele
drága a patron és az utántöltött vagy az utángyártott használhatatlan, csak az original megbízható
Canon jó, állítólag 1kéert utántöltik és úgy hogy utána nyomtatni is lehet vele
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Annyira nem ismerem, de egy jó ismerõsömnek van és õ nagyon meg van vele elégedve!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hp-re szavazok én is...
Nekem egy 930C van, de semmi gond nincs vele!
A Cannon-Xerox egy sz@r... Legalábbis hosszútávon. A Xeroxnál 2 hét szines nyomtatási szünet után beszáradt a patron!😞
A Cannon meg néha önnáló életet élt...😛
Nekem egy 930C van, de semmi gond nincs vele!
A Cannon-Xerox egy sz@r... Legalábbis hosszútávon. A Xeroxnál 2 hét szines nyomtatási szünet után beszáradt a patron!😞
A Cannon meg néha önnáló életet élt...😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én nem vagyok különösen HP függõ, a Canont is szeretem, de valahoy így jött, hogy mindenem HP. Mármint nyomtatók.
Talán mert a HP Laserjet 1000-rõl nagyon jókat hallottam, megvettem és akkor már színes nyomtatóból is HP-t akartam.
Talán mert a HP Laserjet 1000-rõl nagyon jókat hallottam, megvettem és akkor már színes nyomtatóból is HP-t akartam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is épp nyomtatóvásárlás elõtt vagyok.Egy HP Deskjet 5150-est néztem ki.Ismeri vki?Tudtok véleményt mondani róla?
A 8 még nem is olyan vészes.
Szerintem megveheted, minden tintasugarasba ennyi, a lézerekbe meg 20-30 ezer a toner.
Nekem a hp LaserJet mellett hp DeskJet 5550 van.
Szerintem megveheted, minden tintasugarasba ennyi, a lézerekbe meg 20-30 ezer a toner.
Nekem a hp LaserJet mellett hp DeskJet 5550 van.
Üdv!
Nyomtató vásárlása elõtt állok, és kéne egy kis segítség. Amit már eldöntöttem, hogy színes és tintasugaras. Mivel fotók nyomtatására szeretném használni lényeges a képminõség. Amire én gondoltam az a Canon i550, de ezzel az a baj, hogy kb. 8 rugó bele a patron. Ha esetleg valaki tudna ajánlani olyat amibe nem drága a patron de azért szép képet csinál azt megköszönném.
← ElőzőOldal 16 / 16